Ενδιαφερομαι και εγω να ξεκινησω φετος μαθηματα ιαπωνικων και μπαινοντας στην σελιδα του καποδιστριακου ειδα οτι βγηκε ανακοινωση για την εναρξη μαθηματων ξενων γλωσσων,και ναι εχουν και ιαπωνικα
ξερετε τι παιζει ακριβως με τα μαθηματα αυτα?αξιζει να τα παρακολου8ησει κανεις η πρεπει να κανει ιδιατερα η να παει σε καποιο φροντιστηριο?
Λοιπον αυτο με το Καποδιστριακο το ειδα περυσι. Δεν ξερω ομως τι γινεται αλλα θα το ψαξω οταν παω στην εξεταστικη αυτου του μηνα αλλιως στο ιντερνετ οταν βρω χρονο. Παντως το να τρεχεις στη σχολη για μαθημα... Τουλαχιστον για μενα ειναι μακρια.
Τώρα με μπέρδεψες.
Κάθε Δεκέμβρη δίνεις, δε είπα κάτι διαφορετικό. Αυτό που είπα είναι ότι και να μπορούσες να δώσεις και Ιούνιο για παράδειγμα, δεν θα προλάβαινες να βγάλεις την ύλη.
Νομιζα οτι με το που ξεκινησεις τωρα τον Οκτωβρη εδινες, και μετα παλι τον επομενο Δεκεμβρη για το 2ο πτυχιο (για να γινω πιο σαφης νομιζσα οτι δινεις καθε χρονο οταν γινοανται οι εξετασεις), αλλα μιλησα με την καθηγητρια που μου εδωσαν το τηλεφωνο της και μου ειπε οτι για να παρεις το πρωτο κιου ή οπως λεγεται, θες ενα χρονο, δηλαδη τον επομενο Δεκεμβρη.
Οι τιμες της με τρομαξαν παντως. Μου ειπε 25-30 ευρω την ωρα αναλογα με την περιοχη στην οποια πηγαινει (και ολως περιεργως κανει μαθηματα στην περιοχη μου), δηλαδη περιπου 200 ευρω το μηνα. Πολλα δεν ειναι για αρχη? Και ειπε 2ωρα μαθηματα. Καπου τοσα θα εδινα αν συνεχιζα για Proficiency. Επιπλεον λεει οτι το προγραμμα της ειναι πολυ γεματο και κανει μαθηματα μεχρι και Σαββατο. Ο.ο
Ο KabaMaroudis πιο πανω λεει 15 ευρω την ωρα. Βεβαια να μου πεις εξαρταται απο το ατομο αλλα δεν θα επρεπε να υπαρχει μια βαση?