Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Μαθήματα Ιαπωνικών στην Ελλάδα: Φροντιστήρια κτλ.

• Please log in to reply
383 replies to this topic

#316 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2011 - 22:53

Γαμώτο μόλις μου ξέκοψε η μάνα μου ότι δε γίνεται να πληρώσουμε μονοκοπανιά 480 για το Διδασκαλείο (μα γι'αυτό το είπα από τον Ιούλιο αλλά ποιος μ'άκουγε???)... :nanana:

Άντε τώρα να ψάχνω και να ρωτάω σε όλα τα φροντιστήρια της Αθήνας μπας και καταφέρω να κάνω αλλού... :unlucky:

#317 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2011 - 00:43

αν της πεις οτι για τον υπολοιπο χρόνο δεν θα δώσεις τπτ αλλο? δεν παίζει να κάνεις υπομονή για του χρόνου?
Δημοσιευμένη  εικόνα
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#318 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 16:36

Kαλα για βολο να μην τολμησω να ρωτησω κανεναν αν ξερει αν υπαρχει τιποτα?

#319 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 17:24

αν της πεις οτι για τον υπολοιπο χρόνο δεν θα δώσεις τπτ αλλο? δεν παίζει να κάνεις υπομονή για του χρόνου?

Μα από χρόνο σε χρόνο το πάμε, έτσι θα φτάσω 50 και ακόμα θα ψάχνομαι. Και εννοείται ότι γνώριζαν τις λεπτομέρειες από πριν. Απλά όταν μιλάω εγώ στο σπίτι όλοι με γράφουν στα π*****α τους...

#320 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2011 - 04:25

Which is the cheapest solution for second graders after EKPA?
ヤクザ   あいしてる!

#321 Erynies

Erynies

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 20:18

Καλησπέρα!

Μήπως έχει πάει κανείς στο Κέντρο Ιαπωνικών Σπουδών Οικονομάκου;

#322 KabaMaroudis

KabaMaroudis

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2011 - 13:09

Χαίρε πολυαγαπητό Anime.gr! Και πολλούς χαιρετισμούς σε εσέ Shihou-chan! Προ καιρού είχα ανακοινώσει σε αυτό το thread περι διδασκαλίας Ιαπωνικών. Έπειτα από 2+ χρόνια επιτυχημένης διδασκαλίας αποφάσισα να διαπλατύνω τις γνώσεις μου στα Ιαπωνικά περεταίρω και να μπορέσω εν δυνάμει στο μέλλον να αναλάβω ανώτερα επίπεδα μαθητών καθώς και, γιατί όχι, μόνιμη εργασία συσχετισμένη με τα Ιαπωνικά.

Έτσι, εδώ και 2 και κάτι μήνες βρίσκομαι στο όμορφο Κυότο, στο Kyoto Institute of Culture and Language (KICL) ή 京都文化日本語学校, κομμάτι του Kyoto Univ. of Art & design. Παρακολουθώ μαθήματα σε επίπεδο 上級(advanced) και αν και σαφώς δύσκολα, έχουν πολύ ενδιαφέρον.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους μαθητές μου (Ειρήνη, Αντιγώνη, Ελίζα, Δημοσθένη, Πάνο, Νίκο, Όλγα, Μαριλένα, Έλενα, Βαγγέλη, Ανδριάννα, Άρη, Νικολέτα, Ίριδα, Φλώρα, Μαρσίντα, Κώστα και Άννα) αρκετοί όντας μέλη του forum εδώ, καθώς και όλους τους καλούς φίλους που κατά μια έννοια με ώθησαν και με στήριξαν μέχρι αυτό το βήμα.

Όταν τελειώσω με τις σπουδές εδώ (σε 1,5-2+ χρόνια) θα δώ, μαζί με την αρραβωνιαστικιά μου (λογικά μέχρι τότε σύζηγο) αν θα επιστρέψουμε Ελλάδα ή αν θα οδεύσουμε για αλλού.

Best regards,
KabaMaroudis

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από KabaMaroudis: 24 Νοέμβριος 2011 - 13:16

Δημοσιευμένη  εικόνα
Would someone PLEASE explain to this dragon that there's no such thing as MAGIC?

#323 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.785 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2011 - 20:26

Χαίρε πολυαγαπητό Anime.gr! Και πολλούς χαιρετισμούς σε εσέ Shihou-chan! Προ καιρού είχα ανακοινώσει σε αυτό το thread περι διδασκαλίας Ιαπωνικών. Έπειτα από 2+ χρόνια επιτυχημένης διδασκαλίας αποφάσισα να διαπλατύνω τις γνώσεις μου στα Ιαπωνικά περεταίρω και να μπορέσω εν δυνάμει στο μέλλον να αναλάβω ανώτερα επίπεδα μαθητών καθώς και, γιατί όχι, μόνιμη εργασία συσχετισμένη με τα Ιαπωνικά.

Έτσι, εδώ και 2 και κάτι μήνες βρίσκομαι στο όμορφο Κυότο, στο Kyoto Institute of Culture and Language (KICL) ή 京都文化日本語学校, κομμάτι του Kyoto Univ. of Art & design. Παρακολουθώ μαθήματα σε επίπεδο 上級(advanced) και αν και σαφώς δύσκολα, έχουν πολύ ενδιαφέρον.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους μαθητές μου (Ειρήνη, Αντιγώνη, Ελίζα, Δημοσθένη, Πάνο, Νίκο, Όλγα, Μαριλένα, Έλενα, Βαγγέλη, Ανδριάννα, Άρη, Νικολέτα, Ίριδα, Φλώρα, Μαρσίντα, Κώστα και Άννα) αρκετοί όντας μέλη του forum εδώ, καθώς και όλους τους καλούς φίλους που κατά μια έννοια με ώθησαν και με στήριξαν μέχρι αυτό το βήμα.

Όταν τελειώσω με τις σπουδές εδώ (σε 1,5-2+ χρόνια) θα δώ, μαζί με την αρραβωνιαστικιά μου (λογικά μέχρι τότε σύζηγο) αν θα επιστρέψουμε Ελλάδα ή αν θα οδεύσουμε για αλλού.

Best regards,
KabaMaroudis

Μην ξεχάσεις να μας στείλεις διεύθυνση να ρθουμε επίσκεψη :blingeye2::kakaka: Καλή τύχη! :8):
rsrGbGx.gif

#324 KabaMaroudis

KabaMaroudis

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2011 - 01:30

Μην ξεχάσεις να μας στείλεις διεύθυνση να ρθουμε επίσκεψη :blingeye2::kakaka: Καλή τύχη! :8):

Βασικά μένω στο βορειοανατολικό Κυότο, κοντά στο Art & Design University. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να φιλοξενήσω κόσμο πολύ συχνά, αλλά έχω έναν καναπέ που γίνεται διπλό κρεβάττι. Στην χειρότερη μπορώ να βρεθώ με περαστικούς Ανιμάδες εδώ στο Κυότο για λίγο μπλαμπλα και tips για καλά μέρη που μπορεί κανείς να πάει, εντός και εκτός Κυότο.

Hint: είμαι κοντά στον σταθμό Chayama (茶山).
Δημοσιευμένη  εικόνα
Would someone PLEASE explain to this dragon that there's no such thing as MAGIC?

#325 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.785 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2011 - 20:38

Βασικά μένω στο βορειοανατολικό Κυότο, κοντά στο Art & Design University. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να φιλοξενήσω κόσμο πολύ συχνά, αλλά έχω έναν καναπέ που γίνεται διπλό κρεβάττι. Στην χειρότερη μπορώ να βρεθώ με περαστικούς Ανιμάδες εδώ στο Κυότο για λίγο μπλαμπλα και tips για καλά μέρη που μπορεί κανείς να πάει, εντός και εκτός Κυότο.

Hint: είμαι κοντά στον σταθμό Chayama (茶山).

Το ξέρεις ότι σου κανα πλάκα :P Νομίζω θα περάσεις καλά :8):
rsrGbGx.gif

#326 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 18:59

Λοιπόν...τις τελευταίες ημέρες έχουμε αρκετές αφίξεις νέων Ιαπώνων στη Θεσσαλονίκη.

Μία απο αυτές είναι και η Mio.

η Mio λοιπόν μου είπε πως θα την ενδιέφερε να διδάξει Ιαπωνικά όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να της στείλουν ένα email στο mio_koba @yahoo.com και καλό είναι να της πείτε ότι πείρατε το mail σας απο την Λίζα απο τα Ble για να μη την τρομάξετε...λέω εγώ τώρα...

Στη Θεσσαλονίκη βρήκα αφίσα που να γράφει πως παραδίδονται ιδιαίτερα απο έμπειρο καθηγητή Ιαπωνικών επικοινωνία : hito_n@hotmail.com / tel 6976142139

#327 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2012 - 12:57

Παιδιά έχουμε κανένα νεότερο για ηράκλειο; μήπως άρχισε κανείς να δίνει μαθήματα εδώ;
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#328 Darkitecht

Darkitecht

yamazaaaaakii (>.>)

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAθήνα, Ρέθυμνο

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2012 - 23:05

Αν καποιος θα μπορουσε να με διαφωτισει σε αυτο το θεμα,και αυτο γτ σπουδαζω εκτος κεντρικων πολεων οπου υπαρχουν τα φροντιστηρια!
Στην περιοχη μου εδω δεν υπαρχει απολυτως τπτ.Ετσι φτανω στην ερωτηση μου οπου ειναι αν γνωριζεται Καθηγητη-καθηγητρια που ειναι διατεθιμενοι να κανουν μαθηματα μεσω skype!
Οσων αφορα βιβλια και διδακτρα ειμαι διατεθιμενος να δωσω, το μερακι το 'χω, αλλα εχω κολλησει οπως βλεπετε στο ψαξιμο!
Αν γνωριζει καποιος.....ευχαριστω!! :) :)
Mysterious things are everywhere. So bizarre as often as you can hear of them. Without witness, with sight unseen, without a care it is simply a phenomenon. Merely not of concern. In this world, mankind itself has its own fantastic wonders.

-Ichihara Yuuko

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#329 Liac0s

Liac0s

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2012 - 15:27

Γεια σας,Θέλω να ρωτήσω αν καποιος ξέρει για μαθήματα Ιαπωνικών στην Θεσσαλονίκη? Είτε είναι φροντιστήρια είτε είναι ιδιαίτερα! Υπάρχουν και άλλα topics όπως είδα αλλά είναι σχετικά "παλιά".

#330 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2012 - 15:47

θα μπορούσες να κάνεις την ερώτηση εκεί όμως :P

Θεσσαλονίκη σίγουρα υπάρχουνε πάντος. Συγκεκριμένα βρήκα κάτι, αν σε βοηθήσει εδω (έχει κάποια φροντηστήρια και για θεσσαλονικη) :P
θα μπορούσες να πάρεις κανα τηλέφωνο στη Ι.πρεσβία να ρωτήσεις απ'την άλη. Τώρα για ιδιαίτερα δε γνωρίζω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 08 Αύγουστος 2012 - 15:48

フカフカ