Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Anime και λογοκρισία σε άλλες χώρες

• Please log in to reply
63 replies to this topic

#46 denvertz007

denvertz007

Anime Newbie

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 23:11

Να σε ρωτησω κατι;Εσυ δεν εχεις μπουχτισει,και σιχαθεις αφανταστα,που τοσα χρονια η Ελληνικη Τηλεοραση,απο την δεκαετια του 80,μεχρι τωρα,μας εχει πρηξει αφανταστα στα Αμερικανικα κινουμενα σχεδια;Εγω εχω σιχαθει απεριοριστα,αυτη την κατασταση.Δεν αντεχω τα Αμερικανικα,(με εξαιρεση τις 6 γνωστες κινηματογραφικες ταινιες κινουμενων σχεδιων της Γουολτ Ντισνευ:"Η Χιονατη και οι 7 νανοι","Μπαμπυ το ελαφακι"(απο τις πιο αγαπημενες μου),"Η Αλικη στην χωρα των θαυματων","Πητερ Παν","Η ωραια κοιμομενη","Τα 101 σκυλια της Δαλματιας".Και αν θελεις να ξερεις,απο τον Γουολτ Ντισνευ,εχουν εμπνευστει και οι Ιαπωνες δημιουργοι κινουμενων σχεδιων.Ο Ντισνευ ειχε προβαλει μεσα απο αυτες του τις ταινιες,το δραματικο στοιχειο,αλλα και την σκοτεινη πλευρα)αλλα ουτε και τα Ευρωπαικα,κατι ανεκδιηγητες σαχλαμαρες τυπου"Μπαμπαρ","Μπολέκ και Λολεκ",και αλλα που θα ηθελα ωρες να γραψω για αυτα.Στα Αμερικανικα και Ευρωπαικα κινουμενα σχεδια,οι ιστοριες που παρουσιαζονται,ειναι παρα πολυ απλες.Ολο απλοικα μυνηματα περι φιλιας,χαζο χιουμορ,αλλα και η βια,ειναι τοσο πολυ ελαφρια,που απαγορευεται να προκαλεσει,οπως το γιαουρτι 0%λιπαρα,κατι τετοιο τελος παντων.Ουτε υπαρχει το δραματικο στοιχειο,ουτε οι σκοτεινες πλευρες της ζωης,οπως στα Ιαπωνικα.Γιατι να υποστουν λογοκρισια;Η Αμερικανικη και Ευρωπαικη νοοτροπια και αντιληψη,σε οτι αφορα αυτο το θεμα,θελουν οπωσδηποτε και καλα,τα κινουμενα σχεδια,να ειναι αποκλειστικα"παιδικα",και οχι "σκοτεινα".Οι ηρωες να μην πεθαινουν,να μην ειναι βιαιοι,να μην κανουν σεξ,να μην βριζουν,και να ειναι χαζοχαρουμενοι.Να μην υπαρχει το αναποφευκτο της μοιρας,ουτε ο φοβος του θανατου.Ολα αυτα απαγορευονται δια ροπαλου,στα Αμερικανικα κινουμενα σχεδια,και στα Ευρωπαικα.Υπαρχει καμια σειρα κινουμενων σχεδιων Αμερικανικης παραγωγης,η Ευρωπαικης που να ειναι βασισμενη σε μυθιστορημα της διεθνους παιδικης λογοτεχνειας,οπως το"Akage no Anne",για παραδειγμα,και να ακολουθει πιστα το γραμμα και το πνευμα του βιβλιου,της Λουσυ Μοντγκομερυ,και να εχει μεταφυσικο λυρισμο,και υπεροχη ποιοτητα,στο κινουμενο σχεδιο;Οχι βεβαια!Αυτα να τα θυμασαι.Και τωρα ερχομαστε στα Ιαπωνικα.Λες για την"Καντυ".Η σειρα αυτη αγαπηθηκε και στην Ιαπωνια,αλλα και σε ολο τον κοσμο.Εχει φανατικους θαυμαστες,εκατονταδες σελιδες στο Διαδικτυο.Εχω ακουσει φημη,οτι μπορει να γινει και ταινια στο Χολλιγουντ,μιας και τα τελευταια χρονια,το Χολλιγουντ εμπνεεται και απο"ανιμ"οπως το"Inception",με τον Λεοναρντο Ντι Καπριο για παραδειγμα.Τα"ανιμ"προβαλουν τα παντα:Ανθρωπινες σχεσεις,συναισθηματα,φιλια,αγαπη,μισος,οργη,σεξ,βια,προβληματισμους,ευαισθησιες,το αναποφευκτο της μοιρας,τον φοβο του θανατου,θρησκευτικο συναισθημα,μεταφυσικο λυρισμο,ιστορικες αναφορες,χιουμορ,κυνισμο,διαστροφες,αναφορες στην Αρχαια Ελληνικη Μυθολογια,στην Αγια Γραφη,και αλλα.Οι καλοι και οι κακοι στα"ανιμ"εχουν επεισης τους δικους τους κανονες ηθικης,και τροπους συμπεριφορας.Ακομα και τα μικρα παιδια.(Δεν ειναι ολα τα"ανιμ"για παιδια,οπως η"Καντυ"η η "Σαντυμπελ"."Ανιμ"οπως τα hentai,η το"Ναρουτο",η το"One Piece",η το"Bleach",που δεν κανει να τα δουν παιδια.δεν πρεπει να προβαλονται).Ολα αυτα,που αποφευγουν να προβαλουν οπως"Ο Διαβολος το λιβανι"τα Αμερικανικα και Ευρωπαικα κινουμενα σχεδια.Οι Ιαπωνες,οπως και να το κανουμε,εχουν μια ιστορια και εναν πολιτισμο,σε αντιθεση με τους Αμερικανους,που εχουν την Κοκα Κολα,τα Mac Donalds,το Χολλιγουντ,και την..."Χανα Μοντανα"!Θα ηθελα να ακουσω τις αποψει σας,για ολα αυτα.Ευχαριστω...

πρόκειται για χάσμα μεταξύ Ιαπωνίας και δυτικού κόσμου. εδώ στα πρώτα επεισόδια της candy candy

Spoiler:
δε συναντάται κάτι τέτοιο στις ταινίες της pixar π.χ.! το αμερικανικό κοινό θέλει happy ending και ξεκινά να εκπαιδεύεται για αυτό από την πιο μικρή ηλικία (όχι ότι δεν παίρνει κι εμάς η μπάλα).τα anime (κάποια από αυτά) περιέχουν μελαγχολία, θανάτους, ομοφυλοφυλία κτλ. Για μένα είναι καλύτερο να μην προβληθούν καθόλου αυτα παρά να υποστούν λογοκρισία. Θυμάμαι (πάλι στην κάντυ κάντυ) που έλεγε σε καποια φάση ''κάντυ, σε συμπαθώ!'' και η κάντυ έμενε κάγκελο! μη μου πείτε τώρα ότι αυτός που της το έλεγε ένοιωθε απλά συμπάθεια προς το πρόσωπο της! μην τρελλαθούμε κιόλας! Δεν είναι παίξε γέλασε πάντως το τι θα παρακολουθήσουν τα παιδιά στην τηλεοραση. Όσο γι'αυτο που ειπώθηκε για ''καλούς'' και ''κακούς'' , δεν ξέρω πραγματικά αν οι χαρακτηρες πρέπει να είναι αμιγώς καλοί ή αμιγώς κακοί, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να διαχωριστεί στο μυαλό των παιδιών το καλό και το κακό, αλλιώς ενδέχεται να βρεθούν σε σύγχυση.
wtf?? δίνουμε 6 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο για να βλέπουμε hannah montana και jonas brothers? και καλά οι ταινίες της disney είναι καλές, αλλά αυτές οι σειρές είναι σκέτη σάχλα! Τόσα προγράμματα υπάρχουν! γιατί αυτά τα συγκεκριμενα; τι εχουν να προσφέρουν;;

#47 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 23:26

Nα υποθέσω ότι τίτλοι όπως το "when the wind blows" "waltz with bashir" "the secret of Kelts" "tir nan og", "the triplets of belleville", "Τechnotise" και πολλοί πολλοί άλλοι ανήκουν σύμφωνα με τα προαναφερθέντα στα απλοϊκά,χαζοχαρούμενα και δίχως ουσιαστικό χιούμορ δείγματα του δυτικού χώρου?

Καλό είναι να μην είμαστε προκατειλημμένοι. Και οι δυο πολιτισμοί έχουν καλά και λιγότερο καλά και σκουπίδια να προσφέρουν.

Plus η Αμερική παρά την σχετικά σύντομη πορεία της έχει προσφέρει πράγματα στον διεθνή πολιτισμό, όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε.

Edit: Speaking about disney

Youtube Video

#48 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 23:51

Έχω δει λογοκρισίες και λογοκρισίες αλλά τις πιο ηλίθιες τις έχω διαβάσει για την αμερικάνικη εκδοχή του Tokyo Mew Mew:

http://mmpu.smuncensored.com/series.html

Για όσους βαριούνται να διαβάζουν να σας πω ένα-δυό παραδείγματα για να πάρετε μια γεύση. Πρώτα απ' όλα ο τίτλος. Από Tokyo Mew Mew έγινε Mew Mew Power. Γιατί; Διότι μιλάμε εδώ για 4kids Entertainment που γι' αυτούς οποιαδήποτε αναφορά σε ξενόφερτη κουλτούρα θα μπέρδευε τα μικρά αμερικανάκια. Eπίσης, οποιαδήποτε αναφορά είχε να κάνει με οικολογικά μηνύματα (μιας κι οι ηρωίδες είναι ένα πράγμα σαν τον Captain Planet που προτατεύουν την χλωρίδα και την πανίδα του πλανήτη αυτού) έχει αφαιρεθεί για να δώσουν έμφαση στους ρομάντζο καταστάσεις της σειράς.

Ο λόγος που θεωρώ τις αλλαγές την λογοκρισία του Tokyo Mew Mew ως την πιο ηλίθια είναι επειδή η σειρά ακόμα και για τα αμερικάνικα πρότυπα δεν έχει τίποτα το "προκλητικό" ή "σκανδαλώδες" ώστε να το αλλάξουν. Αλλά όχι, ξέχασα! Μιλάμε για 4kids Entertainment εδώ που έχουν ανάγει σε τέχνη την καταστροφή ενός anime (βλέπε One Piece, Yu-Gi-Oh, Pokemon κ.ο.κ.). Kαι λέγοντας για Pokemon στην πρώτη ταινία είχαν κάνει αρκετές τεράστιες αλλαγές (πιο πολύ στους διαλόγους) που το έκαναν κατώτερο της αυθεντικής, ιαπωνικής εκδοχής του.

http://www.pokezam.com/anime/movies/01.php

Κι ιδού ορισμένα τραγεγλαφικά λάθη που κάνανε (κόπι-πάστα από το παραπάνω λινκ):

According to the DVD commentary, at one point in the American version of the film, Team Rocket incorrectly identify Scyther as Alakazam and Sandslash as Sandshrew as the Pokemon are being cloned. This was picked up after the voice recording by the producers' children, but they kept it in deliberately to see if the fans got the errors. Pidgeot is also incorrecty referred as Pidgeotto and Sandslash is called Sandshrew. When Fergus lets Gyarados out into the water, its lip turns blue, then suddenly switches back to yellow again.

Yare yare daze... :sigh2:

Προβλημα υπηρχε τοτε και στα βιντεοκλαμπ, με το να βαζουν τα ανιμε μαζι με τα καρτουν,χωρις διακριτικα ηλικιας. Ετσι ενα παιδακι μπορουσε να νοικιασει μαζι με τη Φραουλιτσα και τα μικρα μου πονυ, την ταινια λοκε ο σουπερμαν! Σιγουρο σοκ για το παιδι.

Πέστο ψέματα! Μικρός έτσι την πάτησα με την εν λόγω ταινία. Αν και σε χαρακτηριστική σκηνή όπου δεν θυμάμαι τώρα ποιός είχε τρυπηθεί από ένα μηχάνημα με καρφιά έπαθα την πλάκα μου. Παρόλα αυτά δεν έκλεισα ούτε τα μάτια μου, ούτε έκλαψα, ούτε έβλεπα εφιάλτες, ούτε μου προκάλεσε ψυχικό τραύμα, ούτε τίποτα τέτοια. Απλά ήμουν με το στόμα ανοιχτό με την έκφραση στο πρόσωπό μου να γράφει "Μα τι γίνεται εδώ;". Φυσικά τότε δεν συγκράτησα τον τίτλο του εν λόγω anime γι' αυτό χάρηκα πάρα πολύ όταν μετά από χρόνια σε συζύτηση για αναζητήσεις τίτλων anime στο γειτονικό forum κάποιο άτομο μου είπε τον τίτλο. Κι ακόμα μεγαλύτερη η χαρά μου όταν πριν μερικούς μήνες βγήκε επιτέλους fansub της ταινίας αυτής (έχουν βγει κι άλλες ταινίες κι ova με το Locke the Superman) με ιαπωνικό audio κι αγγλικούς υπότιτλους. Απορία: στην Ελλάδα το φέρανε μεταγλωτισμένο ή με υπότιτλους; Eίχα βρει σε κάποια φάση ένα vhs-rip με ελληνικούς υπότιτλους.

#49 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 09:43

Vetus μην ασχολείσαι με την 4kids δεν την παλεύουν με τίποτα :canthelp:

Τώρα μιας και είδα από το post σου αυτό:

Προβλημα υπηρχε τοτε και στα βιντεοκλαμπ, με το να βαζουν τα ανιμε μαζι με τα καρτουν,χωρις διακριτικα ηλικιας. Ετσι ενα παιδακι μπορουσε να νοικιασει μαζι με τη Φραουλιτσα και τα μικρα μου πονυ, την ταινια λοκε ο σουπερμαν! Σιγουρο σοκ για το παιδι. Ενας την ειχε πατησει ετσι με την ταινια frιτz the cατ. Τωρα τουλαχιστον γραφουν ηλικιες.

Βασικά τώρα υπάρχει και το άλλο άκρο. Μου βάζουν όλα τα anime μαζί με τα hentai. Πραγματικά δεν ξέρω ποιο από τα 2 είναι χειρότερο :sigh2:
phmava.php

#50 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 09:50

Στα βιντεοclub γινονται τραγικα πραγματα.θυμαμαι στο δικο μου αν και δεν το ειχα νοικιασει ειχε το Night Shift nurses.Hentai και απο τα harcore μαλιστα και το ειχε διπλα στα ποκεμον
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#51 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 09:54

Αυτό το φαινόμενο εκλείπει όμως όλο και παραπάνω. Παλιά hentai είχε μόνο μαζί με τα παιδικά, τώρα τελευταία απ' ό,τι έχω διαπιστώσει πολλά έχουν μεταφερθεί στο τμήμα με τα πορνό, (το είδα τουλάχιστον σε 4 videoclub....)
/ offtopic

Δημοσιευμένη  εικόνα

#52 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 18:52

Εγώ πάλι στο VideoBlue της Ηλιούπολης που πήγαινα (τ' οποίο πλέον έχει κλείσει) τα hentai τα είχε στην κατηγορία "Cartoon για ενήλικες" μαζί με άλλα πιο mature anime (δηλαδή όχι παιδικά όπως το Yu-Gi-Oh και το Pokemon) όπως το Slayers και το Loddos Wars.

#53 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 19:04

Kαλά, βασικά ψάξτε στο youtube τίτλους όπως 4kids fail και θα βρείτε άπειρες μλκιες που έχει κάνει η 4kids. Πρέπει να παραδεχτώ όμως ότι έχουν πολύ γέλιο. XD

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#54 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 20:49

και αλλες σειρες οπως η zατch bell λογοκριθηκαν. Καλα στην ελλαδα ετσι και αλλιως ουτε την αμερικανικη εκδοση δε θα μετεδιδαν.

Αλλα ειναι γεγονος πως στην τηλεοραση σε ελευθερο καναλι εθνικης εμβελειας σπανιοτατα θα προβαλλουν κατι για ενηλικες. Το cοnnx ειχε δειξει την persepοlιs.
Και οχι μονο αυτο.
Αν δεν ειναι ντισνευ ή τρισδιαστατο σπανια θα το δειξουν.
Περισυ απορω πως η ερτ εδειξε τα μεσανυχτα τη σειρα men ιn blαck, που ηταν για πρωινη προβολη. Λογω του σχεδιου;

Μια ταινια που μου αρεσε ηταν στη νετ μια ευρωπαικη με ενα αγορι ινουιτ και μια πολικη αρκουδα..

Στα ρωσικα δεν υπηρχε βια αλλα οταν οι χαρακτηρες πεθαιναν, δεν ανασταινονταν οπως στα αμερικανικα.και ο πονος που ενιωθαν ηταν αληθινος. Ασε που απο καλλιτεχνικη αποψη ξεπερνανε και τα ιαπωνικα.
Ειχα διαβασει πως η ρωσικη προσεγγιση ηταν να κανουν τα παιδια να συμπαθουν τους χαρακτηρες και να θελουν να τους κανουν φιλους.
Ενω στα αμερικανικα διασκεδαζεις με τους χαρακτηρες αλλα θα προτιμουσες να τους βλεπεις απο μακρυα.

Γενικα τα αnιmατεd στην τηλεοραση στην ελλαδα εχουν παρει την κατω βολτα.

Σε τηλεοπτικες σειρες παντως πλεον τα ανιμε εχουν την πρωτοπορια αλλα σε ταινιες καιαλλες χωρες εχουν να δειξουν κατι.βεβαια στην τηλεοραση δυσκολο να τα δειξει, αντε σε κανα τοπικο ή στα σινε+ (ειχε δειξει πχ του svαnκmαjer).

Δεν εχει να κανει με την προστατευτικοτητα στα παιδια (λες και τους νοιαζει). Απλα οι υπευθυνοι σκοπιμα ή απο ασχετοσυνη (μαλλον το δευτερο) δεν ξερουν τι σημαινει καλο παιδικο προγραμμα και κλεινουν συμβολαια απο εδω και απο εκει για να τα κονομησουν.ακομα
Εξαιρεση τα ψηφιακα της ερτ.γιατι η νετ εγινε σα τα ιδιωτικα και η ετ3 εγινε υποτελης. Τα ψηφιακα τουλαχιστον δικαιολογουν τα λεφτα τους.

#55 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 12:12

Εντάξει βρε παιδιά, αυτό που ουσιαστικά γίνεται είναι ότι ο κόσμος δεν εννοεί να καταλάβει ότι κινούμενο σχέδιο δεν ισούται με 'παιδικό'. Υπάρχουν anime που είναι για μπεμπέ (Ηamtaro) και υπάρχουν και άλλα που είναι σαν το Elfen Lied - σεξ, βία, παιδεραστία, κι ο, τι πιο διεστραμμένο σ' όλο του το μεγαλείο - και φυσικά να μην ξεχνάμε τα hentai. H δυτική νοοτροπία, αφού πέρασε η παλία, καλή, respectable μόδα των υπερηρώων, (Superman, X-Men and so on - αληθινά, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πέρασε) είναι η νοοτροπία του ότι κάθε κινούμενο σχέδιο πρέπει να το παρακολουθούν τα μικρά, αλλιώς δεν πρέπει να προβάλλεται. Εγώ συμφωνώ με την άποψη του ότι το πεντάχρονο δεν πρέπει να βλέπει σεξ και σκοτωμούς. Δε συμφωνώ όμως καθόλου ότι αυτά δεν πρέπει να τα βλεπουν έφηβοι κι ενήλικες. Αν ένα anime είναι σαν το Death Note ή το Hellsing, θα μπορούσαν άνετα να τα προβάλλουν σε διαφορετικές ώρες και με το πρέπον σήμα. Η λογοκρισία ποτέ, μα ΠΟΤΕ δεν ήταν κάτι καλό.

#56 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 19:22

Εντάξει βρε παιδιά, αυτό που ουσιαστικά γίνεται είναι ότι ο κόσμος δεν εννοεί να καταλάβει ότι κινούμενο σχέδιο δεν ισούται με 'παιδικό'. Υπάρχουν anime που είναι για μπεμπέ (Ηamtaro) και υπάρχουν και άλλα που είναι σαν το Elfen Lied - σεξ, βία, παιδεραστία, κι ο, τι πιο διεστραμμένο σ' όλο του το μεγαλείο - και φυσικά να μην ξεχνάμε τα hentai. H δυτική νοοτροπία, αφού πέρασε η παλία, καλή, respectable μόδα των υπερηρώων, (Superman, X-Men and so on - αληθινά, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πέρασε) είναι η νοοτροπία του ότι κάθε κινούμενο σχέδιο πρέπει να το παρακολουθούν τα μικρά, αλλιώς δεν πρέπει να προβάλλεται. Εγώ συμφωνώ με την άποψη του ότι το πεντάχρονο δεν πρέπει να βλέπει σεξ και σκοτωμούς. Δε συμφωνώ όμως καθόλου ότι αυτά δεν πρέπει να τα βλεπουν έφηβοι κι ενήλικες. Αν ένα anime είναι σαν το Death Note ή το Hellsing, θα μπορούσαν άνετα να τα προβάλλουν σε διαφορετικές ώρες και με το πρέπον σήμα. Η λογοκρισία ποτέ, μα ΠΟΤΕ δεν ήταν κάτι καλό.

απλα δε χρειαζεται να εχει κατι σεξ, βια, βρισιες κλπ για να ειναι για ενηλικες. σημαινει μονο πως τα μικρα παιδια μπορουν να το δουν μεν, χωρις ομως να μπορουν να το καταλαβουν δε, Απο την αλλη βεβαια κατι τετοιο δεν θα πουλαει μιας και δεν θα υπαρχουν χορηγοι με τις καταλληλες διαφημισεις. Να ταν για παιδια, να διαφημιζαν παιχνιδια, να ειχε σεξ και βια, να διαφημιζαν προιοντα ανδρισμου. Εδω ομως τι να διαφημισουν....

Για αυτο μονο σε κατι βουλες, σινε+ ή τοπικα καναλια θα δεις τετοιες ταινιες ή σε ειδικευμενα καναλια γενικα. Οι πρωην ανατολικες δημοκρατιες ηταν και ειναι μετρ σε τετοιες ταινιες.

κατι ηξερε ο μακαριτης ο k. kawamoto

[media]http://www.youtube.com/watch?v=MQtgHHzqyBc[/media]

#57 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 22:48

απλα δε χρειαζεται να εχει κατι σεξ, βια, βρισιες κλπ για να ειναι για ενηλικες. σημαινει μονο πως τα μικρα παιδια μπορουν να το δουν μεν, χωρις ομως να μπορουν να το καταλαβουν δε, Απο την αλλη βεβαια κατι τετοιο δεν θα πουλαει μιας και δεν θα υπαρχουν χορηγοι με τις καταλληλες διαφημισεις. Να ταν για παιδια, να διαφημιζαν παιχνιδια, να ειχε σεξ και βια, να διαφημιζαν προιοντα ανδρισμου. Εδω ομως τι να διαφημισουν....

Για αυτο μονο σε κατι βουλες, σινε+ ή τοπικα καναλια θα δεις τετοιες ταινιες ή σε ειδικευμενα καναλια γενικα. Οι πρωην ανατολικες δημοκρατιες ηταν και ειναι μετρ σε τετοιες ταινιες.

κατι ηξερε ο μακαριτης ο k. kawamoto

[media]http://www.youtube.com/watch?v=MQtgHHzqyBc[/media]

Εγκρινω και επαυξάνω.

το δε βιντεάκι υπέροχο, απλά δεν έχω λογια...

Ακόμα θυμαμαι τη σκηνή που κόπηκε το ... "δαχτυλάκι του trafalgar law από one piece στο auction house. με τόσα μεμε και αιματα να πεταγονται δεξια και αριστερα το δαχτυλο μας πειραξε. Υποκρισία αμερικάνικου τύπου στο μεγιστο.

Μπορει να κανω και λάθος, αλλά νομιζω οτι τα παιδια πρεπει να ειναι ελευθερα να βλέπουν σχεδον τα πάντα. απλώς χρειάζονται αξιους γονεις δίπλα τους μετά που θα χουν (αναποφευκτα) απορίες. νομιζω οτι κατα βαθος αυτο θέλουν ολοι να αποφυγουν.

stasou%2520mygdala.jpg

#58 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2010 - 20:41

Επειδη ειδα πολλα ποστ σχετικα με αμερικανικα καρτουν, θελω να πω το εξης.

Τα αμερικανικα καρτουν ειναι παρα πολυ απλα. Ειναι ο υπερηρωας και σωζει τον κοσμο απο τους κακους και την απολυτη καταστροφη. Τεεεελος. :)

Εχετε ακουσει τη φραση " little proud american ? " Aυτα βλεπουν τα αμερικανακια και πορωνονται.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#59 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2010 - 22:54

Επειδη ειδα πολλα ποστ σχετικα με αμερικανικα καρτουν, θελω να πω το εξης.

Τα αμερικανικα καρτουν ειναι παρα πολυ απλα. Ειναι ο υπερηρωας και σωζει τον κοσμο απο τους κακους και την απολυτη καταστροφη. Τεεεελος. :)

Εχετε ακουσει τη φραση " little proud american ? " Aυτα βλεπουν τα αμερικανακια και πορωνονται.

Sure.
Archer

The Life and Times of Tim

#60 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2010 - 14:15

Για τα αμερικανικα καρτουν υπαρχει η προ- και μετα-mtv εποχη.

http://www.awn.com/mag/issue2.6/2.6pages/2.6robinsonshorts.html

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Petran79: 26 Σεπτέμβριος 2010 - 17:51