Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#406 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 01 February 2010 - 13:35

YAMANANDE τα σπάει !! :love::respect:
και εγω θελω να δω το Bloody Monday !! ειδικά γιατί παίζει ο Narimiya Hiroki :love: τρελένομαι όταν είναι ο "κακός"

#407 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 February 2010 - 14:22

ερώτηση το untouchable που το βρίσκω;

Το εχουν πιασει οι Sars μαζι με τους Heiwa σε HD και SD...
Υπαρχει στο irc των Sars με πολυ καλες ταχυτητες...
νομιζω τους μενει ενα επ για να ολοκληρωσουν τη σειρα

p.s. Ασχετο λιγο... ξερει κανενας καποιο καναλι irc ή ddl site αντιστοιχο με το irc//news που ειναι για ανιμε? δηλαδη που να εχει τα τελευταια releases?
Posted Image

#408 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 01 February 2010 - 15:05

Συνεχίζω με Gokusen. It's growing on me. :canthelp:
Ρε παιδιά, είναι εξ αίματος συγγενείς με τον Tetsu-chan ή απλά είναι στην ίδια συμμορία/"οικογένεια"; Γιατί αν δεν υπάρχουν τέτοια βιολογικά και ηθικά εμπόδια, είναι κρίμα! Είναι σκέτη γλύκα το βλακόμουτρο. Δε λέω, ωραίος ο μπάτσος, αλλά εγώ με τον Tetsu είμαι. He's adorable. :kawaii:

#409 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 February 2010 - 15:39

εδώ και 3 σαιζόν και μία ταινία γι αυτό παρακαλάω.
και όχι δεν είναι εξ'αιματος....

#410 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 01 February 2010 - 17:00

Τι περιμένει τότε η γυναίκα; Ωραίος είναι, ψηλός είναι και έχει καρδιά πιο γλυκιά και απο care bear βουτηγμένο σε toffee! :nbleed: Tetsu-chan! Tetsu-chan! Tetsu-chan! :8):

#411 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 01 February 2010 - 21:02

xaxaxa!! :kakaka: δεν παίζεσαι καλε !!

#412 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 01 February 2010 - 21:17

@ Βarbara: η εικόνα σου με απολλωνίζει... ούτε να ποστάρω δε μπορώ πια χωρίς να πάθω κάτι:nbleed:...

Με πολλά διαλείμματα για διάβασμα και χαρτομάντηλα βλέπω εδώ και κάτι μέρες το Α love to kill. Μικρή πρόοδο έχω κάνει στιγμής, αλλά καλό μου φαίνεται -και η σειρά κι ο Rain:nbleed:-. Πριν την εξεταστική είδα το Pride, και αν και είχε όλα εκείνα τα πράγματα που φυσιολογικά θα με απωθούσαν σε σειρά, το βρήκα πάρα πολύ καλό. Και μετά πόνου και αυτοτραυματισμού με πηρούνια, κατάφερα -ω ναι- να τελειώσω το RESCUE. Ένα πράμα έχω μόνο να πω. Θέλω και γω να γίνω σούπα ρέιντζα!!!:burningbe3:

ΥΓ: Έχουμε πλέον και γκρουπ στο φατσοβίβλιο εμείς που θέλουμε να γίνουμε πυροσβέσται... SUPER RANGER NI NARITAI.

Posted Image

#413 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 01 February 2010 - 21:20

xaxa o Kame einai erwtas indeed :love:

#414 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 01 February 2010 - 21:42

Τελείωσα το Kamen Rider Den-O. Aπολαυστική σειρά κυρίως για τους χαρακτήρες και όχι για το σενάριο που είναι ψιλοανύπαρκτο. Sakurai Yuuto and Kamen Rider Zeronos ftw. Παίζει και η Yuriko Shiratori που είναι pure:nbleed:.
Αυτή την περίοδο βλέπω το Kamen Rider W κάθε εβδομάδα και το Kamen Rider Kabuto. Μ' αρέσουν και τα δύο αλλά το Kabuto έχει κάποια τελείως άκυρα επεισόδια και χαρακτήρες, που χαλάνε την όλη σκοτεινή ατμόσφαιρα που είχε στα πρώτα επεισόδια. Το W έχει τα κωμικά στοιχεία καλύτερα διασκορπισμένα και είναι γενικά πιο ανάλαφρο, αλλά έχει απίστευτο στυλ και χαρακτήρες, ενώ και το σενάριο εξελίσσεται πιο γρήγορα από του Den-O.

#415 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 01 February 2010 - 21:44

παιδια θελω να δω το Sora Kara Furu Ichioku no Hoshi !!
το έχει δει κανεις??

#416 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 02 February 2010 - 15:22

ναι! Είναι από τα αγαπημένα μου doramas, δές το! ο Κimutaku παίζει καταπληκτικά -όπως και όλο το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς άλλωστε- και το στόρι είναι πολύ ενδιαφέρον! Είσαι και τυχερή, νομίζω πρόσφατα έκαναν reseed και τα torrent στο d-addicts αν τα κατεβάζεις. Εγώ ελιχα βγάλει τα μάτια μου με το streaming ...:uhh:

Posted Image

#417 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 04 February 2010 - 07:35

Πάει σχεδόν η πρώτη σεζόν του Gokusen.

Αν και μου άρεσε τελικά, απογοητεύομαι πολύ που αλλάζουν έτσι χαρακτήρες σε κάθε σεζόν. Ο μπάτσος στα τσακίδια, αλλά τα 5 παιδιά απο τη 3D δε θα ήθελα να φύγουν. Ειδικά τσαντισμένη είμαι για το Shin. Αν και είμαι με τον Tetsu, δε θα είχα πρόβλημα να τη κλέψει αυτός τη Yankumi. Κρίμα.... :sigh2: Απο οτι είδα, στο manga τελικά με αυτόν παίζει κάτι. Τους πείραξε η ηλικία στο drama ή ήθελε να τη πουλέψει ο Matsumoto; Κρίμα.... πολύ κρίμα...:deadga6:

#418 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 February 2010 - 15:20

να δεις και το special.
εμένα μου αρέσει που αλλάζουν τα παιδιά σε κάθε σειρά
επειδή βλέπεις τις γενιές των ηθοποιών.
πχ. στο gokusen1 έχουμε το ξεκίνημα του ratpack : Narimiya, Oguri, Matsujun και του άλλου που παίζει και αυτός στο hana kimi... (να δεις και το stand up)

στο 2 έχουμε την νέα γενιά των Johnies και ηθοποιών όπως ο Hiro και
στο 3 έχουμε την πιο πρόσφατη γενιά και καθόλου Johnies...

επίσης όσο πιο παλιά η σειρά τόσο πιο διάσημοι οι κομπάρσοι :P:P:P

και στην ταινία που θα βγει έχουμε την εξέλιξη όλων.

#419 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 04 February 2010 - 19:02

στο 3 έχουμε την πιο πρόσφατη γενιά και καθόλου Johnies...

This is where you're wrong! 3 είναι στο 3! Takaki, Kiriyama, Nakama. O πρώτος από τους Hey!Say!JUMP (και Jin wannabe LOL, τα έχει με την κοπελιά που κάνει την Αγγλικού και του ρίχνει 6 χρόνια) και οι άλλοι 2 είναι οι B.A.D. (Kansai Johnnys Jr). :tensai: Έχω κάνει διατριβή στους Johnny's αχαχα.
Στο Tokujo Kabachi ποιος εντόπισε τον Igo Akun και τον Uesato Ryota? Έμεινα λίγο κάγκελο όταν τα είδα τα παιδιά! Άντε και εις ανώτερα!

Επίσης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έσκασαν τα RAW του Hidarime Tantei EYE! Μου αρέσει πάρα πολύ γιατί πάντα είχα αδυναμία στα αστυνομικά που είχαν μέσα και το supernatural στοιχείο. Και ο Yoko είναι απίστευτα κακός το χρυσό μου!

Αλλά το αγαπημένο μου drama αυτή τη σεζόν είναι κορεάτικο... Chuno και ξερό ψωμί! Κλάσης Iljimae και ίσως καλύτερο (έτσι όπως εξελίσσεται τουλάχιστον). Από εδώ και πέρα θα βλέπω κυρίως ιστορικά γιατί εκεί το έχουν οι γείτονες της Ιαπωνίας. :333

#420 cuppycake_alex

cuppycake_alex

nate river's shinigami

• Members
  • 53 posts

Posted 04 February 2010 - 20:46

επιτελους κοντεβω να τελειωσω το gachibaka! *_*

επεσε βεβαια πολυ nosebleed με τη γλυκια φατσουλα του massu σε καθε πλανο και ο gonta ειχε τρομερο γελιο! ΟΙ!
φρικουλακια ROCKS! :ureshii: