Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#391 cuppycake_alex

cuppycake_alex

nate river's shinigami

• Members
  • 53 posts

Posted 01 January 2010 - 23:42

εχω αρχισει το rescue και εχω τελειωσει το πρωτο επισοδειο

μεχρι στιγμης μου φαινεται ιδιαιτερα καλο και ρεαλιστικο αλλα συγκρατω τους επαινους για οταν θα εχω προχωρησει περισσοτερο ^^

απο τους ηθοποιους γνωριζω μονο τον tezuka αλλα οι χαρακτηρες ( μεχρι και ο ξινος της ομαδας ) ειναι συμπαθητικοι ( σπανιο xD )

GO DAICHI-NYAN! :D
φρικουλακια ROCKS! :ureshii:

#392 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 January 2010 - 21:12

o Ξυνός της ομάδας είναι τρελά αστείος σε ότι έχει παίξει όπως στο Hana Kimi και το Atashichi no Danshi, ο άντρας μου είναι αυτός ο μεγάλος απο την ομάδα των μεγάλων και λέγεται Kaname Jun,
πρέπει να τελειώσω αυτή τη σειρά κάποια στιγμή.

#393 cuppycake_alex

cuppycake_alex

nate river's shinigami

• Members
  • 53 posts

Posted 09 January 2010 - 23:24

ο θεος? αυτος που ολο τους κραζει? σοφη επιλογη ειναι ενας κουκλος ;)

δεν εχω δει αλλα drama αλλα τον εψαξα ονοματικα και ειναι πολυ ομορφος ο yuyu-kun ^^

εχω φτασει επ 6 και συγκινηθηκα τοσο για την κηδεια οσο και για τη συναντηση ( τον ειχα συμπαθησει αυτον τον κοντουλη :/ )

το επ 5 ηταν τοσο απιστευτο που λατρεψα τον massumassu διπλα απο οσο τον λατρευα προηγουμενως! ^^

αρχισα επισης το gachibaka το οποιο εχει τρομερο γελιο μεχρι στιγμης! xD

you will have more from me when i will end them! ( if i live after so much eye-candy! :hahaha: )
φρικουλακια ROCKS! :ureshii:

#394 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 09 January 2010 - 23:59

Πωπω έλειψα καιρό από εδώ! Τι να κάνω έχω κάπως απομακρυνθεί από τα dramas τελευταία. Βέβαια θα επανέλθω εν καιρώ.
Τελείωσα το Boku no Mahou Tsukai το οποίο ήταν αρκούντως διασκεδαστικό και αστείο σε αρκετές φάσεις αλλά δεν ηταν από τα καλύτερα του Kudokan. Still I'd prefer it over other drama cause of his witty writing.

Και αρχίζει η νέα σεζόν σιγά σιγά. Είδα το πρώτο επισόδειο του Majisuka Gakuen το οποίο δείχνει πολλά υποσχόμενο. Είναι όσο να ναι διασκεδαστικό να βλέπεις τις χαριτωμένες AKB48 να δέρνονται ως yankee. Έχουμε πολύ αίμα και eyeliner να δούμε ακόμα! Ψοφάω για κάτι τέτοια!

Α ναι! Να θυμηθώ να τελειώσω το Tokyo Dogs γιατί το έχω παρατήσει στο 8. :hahaha: Θεέ μου χειρότερο drama για εμένα από αυτό δεν υπάρχει! Μπροστά του το Strawberry on the Shortcake έμοιαζε ενδιαφέρον (και ένας Θεός ξέρει πόσο επίπονα το είδα όλο αυτό, ήταν και Nojima Shinji τρομάρα του).

#395 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 10 January 2010 - 04:06

Α ναι! Να θυμηθώ να τελειώσω το Tokyo Dogs γιατί το έχω παρατήσει στο 8. :hahaha: Θεέ μου χειρότερο drama για εμένα από αυτό δεν υπάρχει!

*kinda agrees*
even if you don't bother finishing it, it's a-ok imho -___-
personally, ειδα κανονικα μεχρι το 7 και μετα δεν αντεξα αλλο and "finished" it up via spoilers and fast-watching -παραγμα που ειναι η πρωτη φορα που κανω.
biggest flop of the season, κριμα το cast και τις προοπτικες που ειχε :/

Posted Image

Spoiler: &#33909

#396 Blue Samurai

Blue Samurai

직업 군인

• Members
  • 203 posts

Posted 10 January 2010 - 10:41

Είδα χθες το Koizora (Sky of a Love)

Πολύ Καλό Εργο

#397 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 10 January 2010 - 14:06

koizora :respect: πολύ δακρυ ρε παιδί μου!! με άρεσε και μένα πάρα πολυ (η σειρα..την ταινία δεντην είδα)

#398 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 10 January 2010 - 21:37

koizora :respect: πολύ δακρυ ρε παιδί μου!! με άρεσε και μένα πάρα πολυ (η σειρα..την ταινία δεντην είδα)

*chokes on her Milka strawberry-and-yogurt chocolate bar* :Crying2:

ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ. ΤΩΡΑ. ΑΜΕΣΩΣ. MAZI ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ ΑΙΜΑ.
:joyful:

*γκουχ*...ναι πολύ κλάμα βρε παιδί μου καημένη Μίκα καημένε Χίρο καημένα παιδιά άτιμη κενωνία κτλ *σομπ σομπ* :sadist:

Posted Image

#399 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 31 January 2010 - 02:10

Ειδα το κορεάτικο Triple και δεν μ'αρεσε μόνο οι πάραλληλες ιστορίες με αρεσανε !!

Βλεπω το ΥΑΜΑΤΟ NADESHIKO SCHICHI HENGE και είναι ΘΕΙΚΟ :love::respect:

#400 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 31 January 2010 - 11:48

I marathoned for 3 seasons of Gokusen... epic series αν και νομιζω η τριτη σαιζον ηταν περιτη.... οι δυο πρωτες ηταν πολυ καλες... η τριτη ετσι κι ετσι

Liar Game 2 τελος... περιμενουμε την ταινια.... μου αρεσε πολυ αυτη η σειρα κυριως για τον Fukunaga που ειχε πολυ τρελο γελιο το παλικαρι και ειδικα τα ντυσιματα του. Ενας ακομη λογος που μου αρεσε πολυ ηταν η cold blooded sexy Eri (Kichise Michiko <3).

and.... where the hell are my Bloody Monday 2 subs???

p.s. Το untouchable αξιζει?... ειδα το πρωτο επ αλλα δε συγκινηθηκα και πολυ...
Posted Image

#401 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 31 January 2010 - 12:22

Ξεκίνησα Gokusen. Είδα τα πρώτα 2, αλλά δεν έχω συγκινηθεί. Δε λέω, ωραία σειρά, αλλά δε με έχει πορώσει ακόμη. Μάλλον περίμενα κάτι τέλειο μετά απο τόσο hype all these years. Συνεχίζω βέβαια, γιατί μπορεί τώρα να αρχίσει η φάση και απλά να είδα πολύ λίγο. Απλά οι πρώτες εντυπώσεις μου ήταν not as great όσο τις περίμενα.

#402 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 31 January 2010 - 12:50

δες το gokusen 2 ειναι πιο ωραίο !! :love:
και έχει και akame :love:

#403 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 31 January 2010 - 13:20

Majisuka Gakuen <3333

AKB48 as delinquents.... rabu rabu
Posted Image

#404 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 31 January 2010 - 13:35

p.s. Το untouchable αξιζει?... ειδα το πρωτο επ αλλα δε συγκινηθηκα και πολυ...

Να σου πω την αλήθεια και μένα δε μου έκανε πολύ μέχρι το 5ο επισόδειο αλλά από το 6 και μέχρι το τέλος πήρε πολλές στροφές. Τα 2 τελευταία επισόδεια τα είδα το ένα μετά το άλλο γιατί δεν μπορούσα να το αφήσω. Μου βγήκε κρυφό διαμάντι από εκεί που δεν το περίμενα ενώ άλλες σειρές *cough*TokyoDogs*cough* ήταν τεράστιες πατάτες και δεν τους φαινόταν.

Μέχρι την ταινία του Liar Game θα κάνουμε μαύρα μάτια... *cries*

Από αυτή τη σεζόν μέχρι στιγμής τα αγαπημένα μου είναι το YamaNade και το Tokujo Kabachi. Ερωτεύτηκα τον Κάμε πάλι από την αρχή! Και, α στο καλό, το Tokujo Kabachi με συγκίνησε! Αναρωτιέμαι αν είμαι η μόνη που της αρέσουν τα νομικο-οικονομικά dramas.
Το Bloody Monday 2 δεν μου έκανε τρελή εντύπωση με το πρώτο επισόδειο σε σχέση με την πρώτη σεζόν. Θα την ξεπεράσει άραγε; Είδωμεν.

Τελείωσα το Abunai Houkago από παλιές σειρές και είμαι σίγουρη ότι αν το είχα δει παλιότερα θα είχα γίνει τρελή Subaru fan! Αφού σε μια φάση φώναζα στην Kato Ai "Παράτα το Nino μαρή και πέσε στην αγκαλιά του Subaru!" Τι παλιό θα δω μετά; Χμ... Tadashi Ouji no Tsukurikata I think...

#405 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 February 2010 - 03:41

ερώτηση το untouchable που το βρίσκω;

το yamada το βλέπω και εγώ, το bloody monday όχι ακόμη.