Το
You're beautiful είναι η πιο respect σειρά αυτού του στυλ, αλλά έχω μεγάλη περιέργεια για το YNSH. Το anime μου τα έσπασε άγρια (ειδικά ο χαρακτήρας της πρωταγωνήστριας και το συνεχόμενο chibi), οπότε θέλω να δω αν το σώζει το θέμα η σειρά.
Συνεχίζω με
Gokusen. Είμαι στην αρχή της 3ης σεζόν. Οι χαρακτήρες πιο συμπαθητικοί εδώ (κάπως λιγότερο κλισέ απο τις προηγούμενες σεζόν), αλλά δε μου λένε τίποτα τα τεκνά. Στη δεύτερη είχε γνωστές φάτσες (και αυτόν τον κούκλο τον Mokomichi) και στη πρώτη είχε τον Shin που ακόμα κλαίω που έφυγε (δε μου αρέσει το παιδί, αλλά στη Yankumi μια χαρά θα της ταίριαζε και ο χαρακτήρας ήταν solid). Τα όλα ηθικά διδάγματα της σειράς και η πλοκή είναι αρκετά "για παιδάκια" και επαναλαμβανόμενα, αλλά απο κάποιο σημείο και μετά, συνηθίζεις τους χαρακτήρες οπότε δε σε ενοχλεί. Και μόνο που βλέπω Tetsu και Minoru να κάνουνε βλακείες, μου φτάνει

Και αυτός ο Sawatari έχει μια φάτσα απίστευτη. Έβλεπα τα bloopers απο τη δεύτερη σεζόν και ειλικρινά απορώ πως τις βγάλανε τελικά τις σκηνές confrontation με τη Nakama. Να'ναι καλά το editing.

Γενικά, ωραία σειρούλα, αν και κάπως για πιο μικρά σε ηλικία άτομα και βέβαια κοριτσάκια πορωμένα με τα παιδιά της 3D. Συμπαθητική πρωταγωνήστρια και οι side characters που μένουν σε όλη τη σειρά, τη κάνουνε κάπως πιο ξεχωριστή όμως.