Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#436 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 09 February 2010 - 21:53

ρε συ πόσο δίκιο έχεις....πως γίνεται να συμβαίνει αυτό....τόσο καλός ηθοποιός,
ίσως μάλλον δεν κάνει σωστές επιλογές ρόλων τι να πω...

θα βγάλουν ταινία Tokyo dogs?:deadga6:

Το rewatch πήγαινε στο SP. Αν βγάλουν ταινία Tokyo Dogs δεν υπάρχει περίπτωση να την πλησιάσω σε χιλιόμετρα! ΠΟΤΕ! Ακόμα να δω το τελευταίο επεισόδιο και αναρωτιέμαι αν θα το κάνω. Someone please spoil me για να μην μπω στον κόπο.

Επίσης le shock but I like Code Blue 2! Στο 3ο επισόδειο με πήραν τα κλάματα κιόλας! Να φταίει το μαλλί του Pi που έφτιαξε και μαζί του έφτιαξε και η σειρά;

#437 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 10 February 2010 - 00:31

Το You're beautiful είναι η πιο respect σειρά αυτού του στυλ, αλλά έχω μεγάλη περιέργεια για το YNSH. Το anime μου τα έσπασε άγρια (ειδικά ο χαρακτήρας της πρωταγωνήστριας και το συνεχόμενο chibi), οπότε θέλω να δω αν το σώζει το θέμα η σειρά.

Συνεχίζω με Gokusen. Είμαι στην αρχή της 3ης σεζόν. Οι χαρακτήρες πιο συμπαθητικοί εδώ (κάπως λιγότερο κλισέ απο τις προηγούμενες σεζόν), αλλά δε μου λένε τίποτα τα τεκνά. Στη δεύτερη είχε γνωστές φάτσες (και αυτόν τον κούκλο τον Mokomichi) και στη πρώτη είχε τον Shin που ακόμα κλαίω που έφυγε (δε μου αρέσει το παιδί, αλλά στη Yankumi μια χαρά θα της ταίριαζε και ο χαρακτήρας ήταν solid). Τα όλα ηθικά διδάγματα της σειράς και η πλοκή είναι αρκετά "για παιδάκια" και επαναλαμβανόμενα, αλλά απο κάποιο σημείο και μετά, συνηθίζεις τους χαρακτήρες οπότε δε σε ενοχλεί. Και μόνο που βλέπω Tetsu και Minoru να κάνουνε βλακείες, μου φτάνει :kakaka: Και αυτός ο Sawatari έχει μια φάτσα απίστευτη. Έβλεπα τα bloopers απο τη δεύτερη σεζόν και ειλικρινά απορώ πως τις βγάλανε τελικά τις σκηνές confrontation με τη Nakama. Να'ναι καλά το editing. :kakaka:

Γενικά, ωραία σειρούλα, αν και κάπως για πιο μικρά σε ηλικία άτομα και βέβαια κοριτσάκια πορωμένα με τα παιδιά της 3D. Συμπαθητική πρωταγωνήστρια και οι side characters που μένουν σε όλη τη σειρά, τη κάνουνε κάπως πιο ξεχωριστή όμως.

#438 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 February 2010 - 00:41

Καλα για Tetsu και Minoru δε συζηταω! Οι αγαπημενοι μου μακραν! Ειδικα οταν επαιρναν το θυμωμενο yakuza υφος!
Posted Image

#439 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 February 2010 - 00:56

Το You're beautiful είναι η πιο respect σειρά αυτού του στυλ, αλλά έχω μεγάλη περιέργεια για το YNSH. Το anime μου τα έσπασε άγρια (ειδικά ο χαρακτήρας της πρωταγωνήστριας και το συνεχόμενο chibi), οπότε θέλω να δω αν το σώζει το θέμα η σειρά.

.

υπάρχει και anime you're beautifull ?!!!
επίσης βγήκε και η ταινία με υπότιτλους στο livejournal τη κατέβασα χθες.

Καλα για Tetsu και Minoru δε συζηταω! Οι αγαπημενοι μου μακραν! Ειδικα οταν επαιρναν το θυμωμενο yakuza υφος!

Digi Μου...νομίζω ότι με ξέρεις καλά για να καταλάβεις τι σκέφθηκα μετά απο αυτό που έγραψες...
η σκέψη μου αρχίζει κάπως έτσι "Καταλαβαίνεις πόσο ....."

#440 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 10 February 2010 - 01:18

Μιλούσα για το anime του YNSH, Erisadesu. :thatsit:

#441 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 February 2010 - 02:26

αφού σου έχω πει είναι αρκετά καλό και διαφορετικο.

#442 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 10 February 2010 - 09:23

Ε, γι'αυτό θέλω να το δω, θεά μου. :canthelp: Είδα οτι έχει και Kazunashi οπότε άλλος ένας καλός λόγος να το δω. Ήταν πολύ συμπαθητικός στο Gokusen 2.

Πάω για Gokusen 3 τώρα. :joyful:

Edited by Orion19, 10 February 2010 - 09:58.

#443 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 10 February 2010 - 13:37

yey!! Ειδα το GOKUSEN THE MOVIE!!!!
Τέλειος μαλί ο Κame !! :love: :nbleed::lovulovu:

Πολύ ωραία ταινία !! :kawaii:

#444 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 10 February 2010 - 16:32

Πρώτο επεισόδιο Yamato Nadeshiko Shichi Henge. Πρώτη σκηνή, το χούφτωμα. :erk: Πρόσεχε που το βάζεις το χέρι ρε φίλε. Το "μάγουλο" είναι πιο αριστερά..... Αν και αν ισχύουν τα όσα ακούω για τους Johnnys, θα το έχει συνηθήσει το παιδί :deadga6: Μη πέσετε να με φάτε, οι fangirls. Το λυπάμαι το παιδί αν πέρασε τέτοια εφηβεία, δε σας τον έβρισα. Πάντως και μόνο η σκέψη με εξοργίζει... :colddd:
Αλήθεια, ψιλοεκτος θέματος, αλλά για φήμες μιλάμε ή γεγονότα; Εννοώ, όλα τα πρακτορεία έχουνε τέτοιες φήμες/είναι θέμα tabloid ή έχει βγεί πιο γερή βρώμα; Μακάρι να μην είναι αλήθεια πάντως. Δεν είναι κακό να είσαι αδερφή, αλλά η παιδεραστία και να μην έχει το άτομο την ευκαιρία να διαλέξει, είναι αίσχος. Αν είναι αλήθεια, ντροπή στα καθίκια που τα κάνουνε. :burningbe3:
Sorry, πορώθηκα πάλι. :nod2: Βλέπω και τη Yankumi και πορώνομαι πιο εύκολα τελευταία :kakaka:

#445 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 10 February 2010 - 16:43

To τι κανουν στα Τζωννυς δεν ξερω... προσωπικα εχω την εντυπωση οτι μαλλον γινοντουσαν παλια τετοια πραγματα... Πριν απο τον καιρο των ΚΤ (ή και των Αράσι). Αλλά και τι δεν θα έδινα να χούφτωνα τον Κάμε! Ακόμα και αν την έτρωγα την μπουνιά ξεγυρισμένη μετά!!!
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#446 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 10 February 2010 - 16:48

Εδώ και ώρα προσπαθώ να καταλάβω ποιόν λέτε Kame. Τώρα κατάλαβα :hihi2:
Συνεχίζω το επεισόδιο εγώ. Καλά, αυτή τη Sunako τη πάω μέχρι στιγμής. Πάνω που πήγαινα να πορωθώ όμως, ξεκινάει το OP.... Γιατί βάζετε κάτι τόσο lame και μας το χαλάτε, καλε; :kakaka:
Επίσης, ψοφάω να βγεί HD η σειρά.

#447 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 February 2010 - 16:50

εντάξει ο kame...είναι gay...ας το παραδεχτούμε...

#448 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 10 February 2010 - 16:59

Γιατί το λες Έρι μου; Σε απέρριψε για άλλον άντρα και πληγώθηκες; :P
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#449 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 10 February 2010 - 17:03

Δε μπορείς να ξέρεις με τους ασιάτες (ειδικά τα είδωλα), αλλά και εμένα το Gay-Meter χτύπησε κόκκινα με τον συγκεκριμένο. Εκτος αν φταίει το φρύδι και το οτι είναι συμπαθητικός :kakaka: Δεν είμαι και ειδική στο θέμα. :hihi2:
Back to the series: "I'll tell the media you let them die in the snow" :kakaka::kakaka::kakaka::kakaka:
Καλά, το λατρεύω αυτό το παιδάκι!:hehehe:

Edited by Orion19, 10 February 2010 - 17:13.

#450 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 12 February 2010 - 21:08

Γιατί το λες Έρι μου; Σε απέρριψε για άλλον άντρα και πληγώθηκες; :P

όχι απλά έχει καλύτερα φρύδια απο τα δικά μου.:8):