Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#376 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 09 December 2009 - 10:07

το Gokusen (1) είναι ότι καλύτερο έχει δείξει η ιαπωνική TV αυτή τη δεκαετία.

:frozen: δεν περίμενα ποτέ να το πει άνθρωπος αυτό... :frozen:

ειλικρινά, τα Gokusen (the drama versions at least) είναι ό,τι πιο βαρετό έχω δει ποτέ στη ζωή μου.

(αααα ναι. Πρόσφατα τα ξεπέρασε το Yukan Club. Gals sorry, ξέρω ότι όλες εδώ μέσα το αγαπάτε κι ας μην είναι αριστούργημα, αλλά μα τα φρύδια του Απόλλωνα είναι η μεγαλύτερη ΑΤΑΛΑΝΤΗ Μ&*%&^$ΚΙΑ που έχω δει στη ζωή μου. Βάζουμε στη θέση του Τζιν ένα αγγούρι -το ίδιο και το αυτό-, ο Γιόκο απαράδεκτος, οι γκόμενες αδιάφορες και ο μόνος ΘΕΟΣ είναι ο Τζούνο :if: αλλά σόρι, δεν αντέχω να χάσω 8 ώρες απ' τη ζωή μου για χάρη του :deadga6:)

και επιστρέφουμε στο Γκοκουσέν. Α ναι. Είναι από τα ντράμας με μέσο όρο ζωής 2 επεισόδια: βλέπω ένα, λεω νταξ πρώτο επεισόδιο ήταν ας δω και το επόμενο. Στο επόμενο με παίρνει ο ύπνος. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. Τα βάζω όταν έχω αϋπνίες. Έχω δει και από τα 3 τα 2 πρώτα επς :dazed: ΑΛΛΑ, κάποτε θα δω το 3. Γιατί παίζει ο soulmate μου (δεν λέω το όνομα μην πάθουμε κανα :nbleed:) και για αυτόν θα την κάνω τη θυσία (Taguchi-kun gomen ne :nanana:).

πάντως αν θεωρείς το Γκοκουσέν αριστούργημα δοκίμασε να δεις κάτι άλλο... κανένα Maou για αρχή ας πούμε :stubborn:

ΥΓ: όποιος λέει κακή κουβέντα για τους Arashi και οποιοδήποτε μέλος τους έχει τις προσωπικές μου κατάρες (πιάνουνε) :hahaha:
ειδικά τον Τζουν μόνο εγώ έχω δικαίωμα να τον βρίζω
:P

Posted Image

#377 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 09 December 2009 - 12:41

α2α το Jilmae με το the return of jlimae τι σχέση έχουν μεταξύ τους ?

Κοίτα να δεις είχε γίνει ένα θέμα με το licencing του manwha. Η πρώτη σειρά, το Iljimae ήταν να ακολουθήσει το manhwa αλλά οι παραγωγοί δεν εξασφάλισαν τα δικαιώματα και έτσι έκαναν ένα loose adaption του μύθου. Η δεύτερη σειρά είναι που είναι το κανονικό adaption. Δεν είναι δεύτερη σεζόν ή κάτι τέτοιο. Οι ηθοποιοί και η ιστορία είναι διαφορετικά. Δεν έχω δει τη δεύτερη σειρά αλλά ίσως το κάνω κάποτε. Αλλά για μένα ο ένας και μοναδικός Iljimae είναι ο Lee JunKi. Ο άλλος δεν είναι τόσο ωραίος και είναι και πιο γέρος... *bias*

Plus Gokusen... είναι τόσο κλισέ αλλά εγώ το λατρεύω. Yankumi θεά και προσωπικά ποτέ δε βαριέμαι να βλέπω bishounen να δέρνονται. Α! Και η 3η σεζόν ήταν μακράν η καλύτερη!

#378 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 09 December 2009 - 12:57

lol dunno about you..αλλα δεν εχω δει ακομα περα απο την 1η σεζον στο Gokusen.. XD και μαλλον ουτε προκειται να το κανω :P

ειδικά τον Τζουν μόνο εγώ έχω δικαίωμα να τον βρίζω :P

Posted Image
:|

soooo...Finished Kisarazu Cats Eye :3 the series at least. XD Moving on to Nihon series and World series.

ngl,στην αρχη ημουνα λιγο "huuuh?! :\" with the flow of the story being all over the place and the way it was presented..ευτυχως στρωνει(ή εσυ συνηθιζεις? XD)οσο περναει η σειρα. :P oh and...Bambiiiiii~ :wooi2: never knew Sho looks so good in traditional clothing :P

#379 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 09 December 2009 - 14:34

To Gokusen ειναι ό,τι πιο βαρετό έχω δει στη ζωή μου. Δεν είναι τπτ παραπάνω απο ένα αποτυχημένο GTO ripoff.

ειλικρινά, τα Gokusen (the drama versions at least) είναι ό,τι πιο βαρετό έχω δει ποτέ στη ζωή μου.

:stubborn:ラララララララララララララララ:stubborn:

#380 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 09 December 2009 - 16:20

Ήρεμα ρε κορίτσια, το παιδί δεν είναι σαν κι εμάς Χ3 Ο καθένας τη γνώμη του.

Τελείωσα επιτέλους το πρώτο Iryu [όχι ότι δεν μου άρεσε, κάθε άλλο, το λάτρεψα, απλά ήθελα να προλάβω και το δεύτερο πριν τα Χριστούγεννα~] και τώρα στενοχωριέμαι που τελειώνει το ROMES ρε γμτ, κάθε βδομάδα είχα να περιμένω κάτι να χαίρομαι, τώρα ούτε ο Junno έχει drama ούτε ο Tacchon :/ Τεσπα, το Shokojo συνεχίζω να το βλέπω χαλαρά αλλά ως συνήθως RAW και τρελαίνομαι όταν καταλαβαίνω τα επίσημα περί σχολείου που αρχίζει η χαμένη η διευθύντρια =) Και το καημένο το Tokyo DOGS πολύ έχει φλωριάσει ρε γμτ, αλλά ας όψεται το Shun bias μου αλλιώς θα είχε πάρει πόδι κι είναι κρίμα γιατί το περίμενα πως και πως...[Χίρο κούρεψε το μούσι γιατί μοιάζεις με πεινασμένο αλβανό βρε πουλάκι μου...]

Μια ερώτηση μόνο, έχω κάνει άνω κάτω το νετ και δεν έχω βρει DDL για το Mizu ni Sumu Hana [ή όπως το λέει η dramaWiki, Romance of Darkness]. Ξέρει καμια/κανείς να μου πει που μπορώ να το βρω; Δεν την παλεύω με torrent, γι'αυτό το λέω [όχι ότι το έχω δει και σε torrent....]
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#381 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 09 December 2009 - 22:12

και επιστρέφουμε στο Γκοκουσέν. Α ναι. Είναι από τα ντράμας με μέσο όρο ζωής 2 επεισόδια: βλέπω ένα, λεω νταξ πρώτο επεισόδιο ήταν ας δω και το επόμενο. Στο επόμενο με παίρνει ο ύπνος. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. Τα βάζω όταν έχω αϋπνίες. Έχω δει και από τα 3 τα 2 πρώτα επς :dazed: ΑΛΛΑ, κάποτε θα δω το 3. Γιατί παίζει ο soulmate μου (δεν λέω το όνομα μην πάθουμε κανα :nbleed:) και για αυτόν θα την κάνω τη θυσία (Taguchi-kun gomen ne :nanana:).

Προσωπικά δεν θεωρώ την πρώτη σεζόν τη καλύτερη.Την είδα μόνο και μόνο επειδή έπαιζε ο Nari(τι έπαιζε δηλαδη?σε ένα πλάνο το επεισόδιο κι αν τον έδειχνε!).Αν και ήταν η σειρά που έμαθα τον ΘΕΟ JUN ο ρόλος του μου φάνηκε πολύ ρηχός.Λόγω Kame και Jin είδα τη δεύτερη σεζόν η οποία έδειχνε κάτι διαφορετικό πάνω κάτω.Η τρίτη σεζόν όμως για μένα είναι κορυφή(Haruma<3).Το σενάριο είναι πιο ολοκληρωμένο και οι χαρακτήρες πολύπλευροι.Οπότε σου προτείνω να δεις τρίτη σεζόν κι αν δε σ'αρέσει το αφήνεις τελείως.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#382 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 10 December 2009 - 02:34

Eίδα την πρώτη σεζόν του Psychometrer Eiji. Σε γενικές γραμμές βλεπόταν με το ζόρι. Δεν νομίζω να έχω δει πιο προβλέψιμη αστυνομική σειρά: Σε κάθε υπόθεση έβρισκα τον υπαίτιο στα πρώτα 5 λεπτά. Δεν με πτόησε όμως αυτό επειδή ήταν χαλαρή και ήθελα κάτι τέτοιο.
Όμως οι χαρακτήρες ήταν τα μαύρα τους τα χάλια και ειδικά τα δύο τελευταία επεισόδια ήταν το ίδιο: Χάλια. Προσπαθώντας να δώσουν κάποιο τέλος κάνανε την χειρότερη σούπα που έχω δει. Κρίμα, εντελώς κρίμα.
Αν και υποτίθεται βασισμένο σε manga δεν έχει καμία σχέση μ' αυτό: Είδα την περιγραφή των χαρακτήρων στο wiki και δεν έχουν καμία σχέση με τους αξιολύπητους χαρακτήρες της σειράς, ειδικά των 2 τελευταίων επεισοδίων που βγάζει μάτι ότι ήταν filler. Aν δεν το ρίξουν στο μελό και στα ψευτοδράματα θα σκάσουνε. :mador2:
Σαν αποτέλεσμα δεν μου ρχεται να διαβάσω το manga που σε αντίθεση με την σειρά πρέπει να είναι αρκετά καλό και πιο ενδιαφέρον. Και το αστείο είναι ότι βγάλανε και 2η σεζόν. Δηλαδή τους άρεσε τόσο πολύ η 1η σεζόν στην Ιαπωνία;:sadist:Μ' αρέσει που αναρωτιόμουν γιατί δεν έχει subs η 2η σεζόν...

Εdit
Κοίταξα λίγο το πρωτο επεισόδιο της 2ης σεζόν και απ' ότι φαίνεται είναι πολύ καλύτερη και ειδικά από άποψη χαρακτήρων. Lifting μιλάμε έχουν κάνει. Απ' ότι φαίνεται είναι στην ουσία remake, νομίζω τουλάχιστον. Οπότε επανήλθε η απορία μου "γιατί δεν έχει subs".

Edit 2

Να υπενθυμίσω σ' αυτό το σημείο ότι για Κ-dramas υπάρχει αυτό, για κατέβασμα j-dramas υπάρχει αυτό και για προτάσεις υπάρχει αυτό. Ποιος ο λόγος να τα ανακατεύουμε όλα μαζί εδώ μέσα; Θα ήταν πιο δόκιμο να γίνονται ολα στο σωστό μέρος για να μην επαναλαμβάνονται τα ίδια θέματα. Για παράδειγμα αν κάποιον του προτείνουν κάτι ή από που να το κατεβάσει και θελήσει κάποιος άλλος μελλοντικά το ίδιο, πιο εύκολα θα το βρει στο κατάλληλο thread παρά εδώ που είναι και σχετικά off.

Όσα post μπόρεσα, τα μετέφερα στο K-drama.

Edited by Nighteyes, 10 December 2009 - 11:53.

Posted Image

Posted Image

#383 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 13 December 2009 - 02:48

Bλέπω το Sappuri και έχω φάει ένα σωρό χαρτομάντηλα.
Spoiler:
Αυτά για την ώρα. Πάω να δω τι γίνεται παρακάτω (αν δεν πάθουν τα νεύρα μου).

Καλοφτιαγμένη σειρά, με πολύ καλούς χαρακτήρες και ειδικά ο ρόλος του Kamenashi Kazuya στην σειρά, πολύ ζωντανός και άψογος. Τώρα καταλαβαίνω τι παθατε όλες και είστε Kame, Kame.:kakaka:

Posted Image

Posted Image

#384 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 13 December 2009 - 09:53

λίγα τα λόγια σου για τον EITA γιατί θα σφαχτούμε!!!!
το μόνο που μου άρεσε σε αυτή τη σειρά πέρα απ τον ΕΙΤΑ
ήταν ο πατέρας με την κόρη.

#385 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 13 December 2009 - 12:10

Bλέπω το Sappuri και έχω φάει ένα σωρό χαρτομάντηλα. [spoiler]Τώρα καταλαβαίνω τι παθατε όλες και είστε Kame, Kame.:kakaka:

:gotit: Kame-chan !!:kawaii::ureshii::love:

#386 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 13 December 2009 - 12:30

Τελικά ο Kame έχει ένα drama για όλους! Και μένα μου άρεσε το Sapuri (office drama γαρ). Είναι όντως καλοφτιαγμένο ειδικά στον τομέα που δείχνει πως δημιουργούν τις διαφημίσεις. Αφού το είχα δώσει σε μια φίλη μου που σπούδαζε μάρκετινγκ να το δει και της άρεσε!

Εγώ είδα το Special του Hidarime Tantei EYE και μου άρεσε πολύ. Ήθελα να δω και τη σειρά αλλά το Special σε αφήνει με άπειρα ερωτήματα και σε κάνει να θες να τη δεις ακόμα περισσότερο. Υπομονή μέχρι Ιανουάριο.
Στο Yamada τελικά πάνε πάρα πολύ οι ιστορίες με ντετέκτιβ. Και με τη Satomi Ishihara είναι αχτύπητο δίδυμο (ειδικά όταν του δίνει μπουνιές για να δει οράματα)! Ο Yoko από την άλλη δεν υπάρχει. Αυτός ο άντρας είναι ακαταμάχητος στους σκοτεινούς ρόλους... :lovulovu:

#387 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 13 December 2009 - 13:51

Tην τελείωσα μόλις. Πολύ κλάμα ρε παιδιά. Δεν είμαι εγώ για τέτοια...

Λοιπόν μου άρεσε που όλοι οι χαρακτήρες ανάλογα με τις εμπειρίες τους αλλάζουν/ωριμάζουν. Ενώ στην αρχή νομίζεις ότι θα έχεις να κάνεις με κλισέ του τύπου "η ραδιούργα ζηλιάρα άπιστη σύζυγος" η αντίστοιχα "ο τρίτος που πάει να διαλύσει μια σχέση" τελικά δεν είναι έτσι και οι χαρακτήρες προκύπτουν πολύ αληθινοί. Μου άρεσε που έδειχνε σχετικά αναλυτικά το πως φτιάχνονται οι διαφημίσεις και το πως αφιέρωναν την ψυχή τους στο κάθε project. Αυτό δεν νομίζω ότι συμβαίνει τόσο στην πραγματικότητα, αλλά ήταν ωραία η αίσθηση που άφηνε.
Spoiler:

Eri-chan δεν το παίρνω πίσω. Απ' όλους εκει μέσα ο χαρακτήρας που υποδυόταν ο μικρός μου άρεσε πιο πολύ. Ήταν το επίκεντρο εξάλλου. Εξαιτίας του έγιναν αλλαγές στον τρόπο σκέψης και την συμπεριφορά κάποιων. Χρειαζόταν λίγο ζωντάνια και ειλικρίνεια εκεί μέσα. Στον ρόλο αυτό ήταν πολύ καλός. Όλοι καλά παίζαν βασικά, ακόμα και η πρωταγωνίστρια με τον κρυόκωλο ρόλο: Πως να χαρακτηρίσω αλλιώς τον χαρακτήρα που υποδύοταν;:canthelp: Απλά δεν ήμουν με το μέρος του χαρακτήρα που υποδυόταν ο Eita.

Ερώτηση: Σ' αυτήν την δουλειά κοιμόντουσαν ποτέ; Πότε;:nosey:
Spoiler:

Σε σύγκριση με το Anego ήταν πολύ καλύτερο. Καλά στο Anego ήταν και πολύ ψυχοφθόρα όλη αυτή η επικέντρωση στο "η γυναίκα μετά τα 28 έχει χάσει το τρένο του γάμου" λες και αν δεν παντρευτείς είσαι εξωγήινος με κεραίες ή το ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο πρέπει να εργαστεί είναι να βρει υποψήφιους συζύγους μέσα απ' αυτήν την δουλειά και μετά να σταματήσει να ...εργάζεται.:erk: Εκεί βέβαια είχα γελάσει πολύ με την Μογγολία:P

Edited by Nighteyes, 13 December 2009 - 14:07.

Posted Image

Posted Image

#388 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 15 December 2009 - 08:45

περιμένοντας τα k-doramas μου μπας κ αξιωθούν να κατέβουν άρχισα my boss my hero και το hana yori dango

στο my boss έχω πεθάνει στο γέλιο από το 1ο επεισόδιο, μου θυμίζει λίγο gto...στο αντίστροφο
ο πρωταγωνιστής είναι απλά τραγική φιγούρα!

το hana yori dango (είμαι στο 5ο) φαίνεται πολύ καλό αλλά σκοντάφτει στα κλισέ ρε γμτ!
ο πρωταγωνιστής είναι ΕΠΙΚΟ bishounen
αμάν με τα doramas, στο τέλος θα χρειαζόμαστε σαλιάρα για να τα δούμε με τους κούκλους που βλέπουμε να περιφέρονται!!

Posted Image

#389 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 19 December 2009 - 19:04

Είδα το Innocent Love !! απλά θεικο :respect: ... Narimiya Hirokι :love:
Eπειτα είδα το Yuuki με τον Kame:lovulovu: τι κλάμα έριξα Θεέ μου στο τέλος;!! αχ το μαναρι μου :love:!!!

#390 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 December 2009 - 22:26

περιμένοντας τα k-doramas μου μπας κ αξιωθούν να κατέβουν άρχισα my boss my hero και το hana yori dango

στο my boss έχω πεθάνει στο γέλιο από το 1ο επεισόδιο, μου θυμίζει λίγο gto...στο αντίστροφο
ο πρωταγωνιστής είναι απλά τραγική φιγούρα!

το hana yori dango (είμαι στο 5ο) φαίνεται πολύ καλό αλλά σκοντάφτει στα κλισέ ρε γμτ!
ο πρωταγωνιστής είναι ΕΠΙΚΟ bishounen
αμάν με τα doramas, στο τέλος θα χρειαζόμαστε σαλιάρα για να τα δούμε με τους κούκλους που βλέπουμε να περιφέρονται!!

... o mtasumoto jun...επικό bishounen?
λολ σε είδε η yami Να τον λες έτσι; λολ

για το My boss my hero Θα πω μόνο αυτό:
πόσο μακριά ειναι το σχολείο απο εδώ;
- 3 χιλιόμτερα...
- και αμά τρέξω;
- 3 χιλιόμετρα.