Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#316 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 16:11

Εμένα οι δικοί μου είναι: Sakurai Sho, Tanaka Koki και Sato Tomohito! XD

Mπορούμε να τον μοιραστούμε τον τελευταίο; Από τότε που τον είδα στο Voice, it was love at first line XD

Damn, I'm all fired up for Tokyo Dogs now:if: και το γεγονός ότι δεν έχω net στο σπίτι ακόμα δε βοηθάει ναι, OTE, σ' εσένα μιλάω, θέλω τη σύνδεσή μου *shakes fist*

Αnyway, είδα λιγάκι Sapuri χθες, αν συνεχίσει να έχει τον Kame να χορεύει σε τεράστιες λούτρινες στολές Gackt style XD καλά πάμε XDDDD

6dqFccT.gif

#317 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 00:11

σχετικά με το Tokyo Dogs...
δεν περίμενα ότι θα ήταν κωμωδία και την πάτησα άσχημα...
το κακό είναι οτι μιλούσαν πολύ γρήγορα και δεν προλάβαινα να διαβάσω τους υποτιτλους
οπότε πρέπει να το ξαναδώ... αλλά το πιο ωραίο ήταν οτι επιτέλους είσα μετά απο πολύ καιρο τον
Hiroki Narimiya και το πουλάκι μου έχει γίνει λιγιο πιο άντρας ε;; ε;; ε;;
ο καιμένος ο Hiro είναι πολύ χάλια .... ειδικά μετα το βγάλσιμο του φρυδιού (που πιστέυω οφείλετε στο Beck) πάντως δεν περήμενα ότι ο Hiro Και ο Oguri ήταν στο ίδιο ύψος... νόμιζα ότι ο Oguri ¨ηταν πιο ψηλός... και τώρα που το σκέφτομαι δεν θυμαμαι να τους ειδα διπλα διπλα στο Hana Kimi.

#318 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 00:59

Omg... your Jun radar... is really good.

I keep it sharp and clean~ XD

πάντως δεν περήμενα ότι ο Hiro Και ο Oguri ήταν στο ίδιο ύψος... νόμιζα ότι ο Oguri ¨ηταν πιο ψηλός.

they're fairly close according to recent "sources" :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#319 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 15:27

ΟΚ.. ΘΈΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΥΤΟ!!!!
ποιο επεισόδιο είναι;

#320 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 03:20

Μιας και ειμαι αρχαρια στο θεμα των doramas ειπα να ξεκινησω απο κατι που εχει σχεση με manga για να κανω ομαλη μεταβαση. Ειπα λοιπον να δω το Hana Kimi (Japanese edition) το οποιο και τελειωσα προσφατα. Τελος παντων, καλο μου φανηκε, αλλα κυριως μου αρεσε η παλαβομαρα που επεφτε σε τακτα διαστηματα. Αν ξερετε εσεις οι εξπερ κι αλλες σειρες με μπολικη παλαβομαρα πεταξτε μου κανενα σκονακι. Σειρα εχει - η μαλλον ειχε - η Live Action Sailor Moon, αλλα για καποιο λογο κολλησα με τη σειρα GARO οπου κι εκει ριχνω γελιο με τα "επικα" τελειωματα κακων. Σαν να βλεπεις crossover Supernatural με Power Rangers ενα πραμα. Και τον πρωταγωνιστη τον βαφτισαμε Kaiba, πιο καλο cosplay δεν εχω ξαναδει:hahaha:

Επισυναπτόμενο Αρχείο

#321 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 13:28

κι αλλες σειρες με μπολικη παλαβομαρα πεταξτε μου κανενα σκονακι.

Aπο οσα εχω δει so far, i'd recommend the following:

33pun tantei (σν και δυστυχως εχει υποτιτλιστει μονο μεχρι το 7 ;_; )
Akihabara @DEEP
Anna-san no Omame
Kisarazu Cat's Eye
My Boss, My Hero
Nodame Cantabile
Papa to Musume no Nanokakan
Stand Up! (must watch)

Tης συνομοταξιας του Hana Kimi ειναι επισης τα Atashinchi no Danshi και Mei-chan no Shitsuji -ειδικα το δευτερο-
Προσωπικα δε με τρελαναν τοσο γι αυτο δε τα βαλα στην προηγουμενη λιστα, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι ευχαριστα dramas :3

Επισης, αν βλεπεις GARO και σου αρεσει, τοτε ριξε κι ενα βλεφαρο σε πραγματα του στυλ Fuma no Kojiro ή κανενα Kamen Rider για μεγαλυτερα lulz xDD

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#322 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 14:01

Kamen Rider, Super Sentai και tokusatsu ftw!
Τα είχα παρατήσει γιατί μου μαζεύτηκαν πολλά και δεν είχα χρόνο αλλά αποφάσισα να τα συνεχίσω γιατί το geekiness μου με αυτές τις σειρές είναι over 9000!
Να τελειώσω το Decade και να πιάσω το W γιατί έχει Kiriyama Renn και μα την πίστη μου αυτός όσο πάει μοιάζει όλο και πιο πολύ στον Ohkura (η αδερφή μου τον πέρασε για τον Tacchon όταν τον είδε). Σα χαμένα δίδυμα είναι!
Είδα πριν λίγο και Shinkenger και, ναι, ο Suzuki Shougo είναι θεός! :lovulovu:
Λέω να βάλω και κανένα Ultraman... καιρός είναι...
Και να δω και το Musical του Fuuma no Kojiro.

Είναι που αυτή την εποχή αργούνε πολύ τις περισσότερες σειρές. Σε decent quality τουλάχιστον. Τ_Τ Αυτό το ρημάδι το ROMES θα το βγάλουν ποτέ σε κανονική ποιότητα;

#323 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 15:00

Βλέπει κανείς Guests of Room 0? Eίναι ιδέα μου ή στο επεισόδιο 2 είναι ο Τζουν σε κορνίζα στον τοίχο με σκορ 97, γύρω στο το 9:5? Δυστυχώς δεν μπορώ να τραβήξω screencap με αρχείο matroska ...
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#324 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 15:29

Βλέπει κανείς Guests of Room 0? Eίναι ιδέα μου ή στο επεισόδιο 2 είναι ο Τζουν σε κορνίζα στον τοίχο με σκορ 97, γύρω στο το 9:5? Δυστυχώς δεν μπορώ να τραβήξω screencap με αρχείο matroska ...

I mentioned it in the last page too XD
Δημοσιευμένη  εικόνα

#325 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 15:36

Α συγνώμη! Ήταν και ο τίτλος στα Ιαπωνικά και δεν το πρόσεξα καν.
Το screencap που έβαλες εδώ είναι καλύτερο. Ευχαριστώωωω!
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#326 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2009 - 22:34

I mentioned it in the last page too XD
Δημοσιευμένη  εικόνα

απο που μπορώ να το κατεβάσω αυτό;
και επίσης υπάρχει πουθενά το Otomen με υπότιτλους;
εγώ πάντως δεν το βρήκα :( :( taskete kudasai :(

#327 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 00:50

απο που μπορώ να το κατεβάσω αυτό;
και επίσης υπάρχει πουθενά το Otomen με υπότιτλους;
εγώ πάντως δεν το βρήκα :( :( taskete kudasai :(

για αυτο υπαρχουν 3 επιλογες:
1. stormy για τα πρωτα episodes με τον Ohno
2. υπομονη μεχρι του χρονου -κυριολεκτικα- για το batch που θα βαλουν (i hope -__-;; ) οι SBK στο d-addicts
3. raw :P T_T

about Otomen, εχουν βγει softsubs για τα 2 πρωτα αλλα εχει παγωσει το ολο θεμα, εχουν να κανουν update κανα μηνα...
οι querbeet το εχουν στο typesetting λενε, και θα βγαλουν τα πρωτα 5 κοντα-κοντα λενε... :x

btw, am i crazy ή κατι εχει το Tokyo DOGS με το "potential EXILE member" look? ο_Ο

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#328 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 11:00

...dead end :)

η νεα σειρά της shid mirai είναι πολύ χάλια... το Shokojo Seira έχει κλέψει την ιστορία
της Πριγκίπισσας Σάρα την οποία είχε ερμηνεύσει η Shirlei Temple ... δηλαδή έλεος...
χάθηκαν τα πρωτότυπα σενάρια; το πρώτο επεισόδιο είναι ακριβής αντιγραφή
με ελάχιστες αλλαγές...

το Samurai Highschool το περίμενα καλύτερο ωστόσο παρόλο το χάλι του το μαύρο
ο πρωταγωνιστής αποδικνυέι ότι δεν είναι μόνο ένα ωραίο πρόσωπο αλλά μπορεί να παίξει κιόλας, οι εναλλάξεις του είναι φανταστικές και καιρός ηταν να τον δούμε να τσαλακώνει λίγο τον ευατό του....αλλά ότι και να κάνει Shirota Yuu is my man.

#329 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2009 - 01:37

o hiro δίνει ρέστα στο tokyo dogs ...ρε oguri μωρό μου μην εισαι παντα τόσο σοβαρος!! :love:
πολυ με άρεσε η σειρα ως τωρα ..!!!

#330 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2009 - 13:02

και μένα ο Oguri που ειναι σαν αγγούρι.