Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#301 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 21 October 2009 - 15:44

2 new dramas I watched today:

TOKYO DOGS ep01:
Το πιο αταίριαστο αστυνομικό conbi ήρθε για να μείνει. Το πρώτο επισόδειο ήταν αρκετά καλό, αν και δεν μπορώ να πω ότι με τρέλανε. Ίσως το έχω παρακάνει με τις αστυνομικές και πρέπει να τις αφήσω στην άκρη για λίγο καιρό. Αυτό που με τράβηξε είναι οι χαρακτήρες. Ο Shun είναι τρομερός γιατί από τη μία είναι cool και μεθοδικός στη δουλειά του, και από την άλλη κλασικό παιδί της μαμάς! Ο Hiro πάλι είναι αγνώριστος αλλά εξίσου sexy και είναι σίγουρα ο αγαπημένος μου χαρακτήρας. Στο 2ο επισόδειο τα πράγματα δείχνουν πως θα γίνουν ενδιαφέροντα!
Spoiler:

Samurai High School ep01:
Hell yeah! I LOVED IT! Είναι καϊδι από τα λίγα! Ο Miura Haruma από τη μια είναι βλαμμένο και χαζοχαρούμενο παιδί και από την άλλη uber cool sizzlin' hot n sexy samurai! MAJOR NOSEBLEED ALERT! Και πότε έκανε αυτά τα θεϊκά μπράτσα;;; (once an arm fetishist always an arm fetishist) Και ο Shirota Yu ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ! Αγαθός και αδύναμος; Δεν αναγνωρίζεται! Το ακριβώς αντίθετο του χαρακτήρα του στο ROOKIES! Ο_Ο
Επίσης παίζουν και Yanagishita Tomo και Sakurada Dori! I think I'll enjoy this!

#302 Kallia

Kallia

漢字を勉強しなが

• Members
  • 85 posts

Posted 21 October 2009 - 18:04

Εγώ αυτή την περίοδο βλέπω το Bloody Monday... Μεγάλη πώρωση! :wooi2: Hackers are so cool! Με γερή δόση από την τάση των Ιαπώνων να μην λυπούνται semi-πρωταγωνιστή για semi-πρωταγωνιστή... :hiding_something: Αλλά όλη η απόλαυση είναι να βλέπεις τον Takagi-kun να σαρωνει το πληκτρολόγιο και σου ΄ρχεται να πιάσεις κι εσύ το laptop... και το πολύ-πολύ να γράψεις κανα post σ'αυτό το thread. :hot:
Japanese fiction books, here I come! :burningbe3:

#303 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 posts

Posted 21 October 2009 - 19:29

εγώ είπα να πάρω το βάπτισμα του πυρός στα doramas με Ryuusei no Kizuna!! έχω δει τα 2 πρώτα επεισόδια. Ως τώρα το βρήκα πάρα πολύ αστείο κ δεν το περίμενα! Θέλω όμως να δω πως θα είναι κ στα επόμενα επεισόδια για να πω την τελευταια κουβέντα!
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#304 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 October 2009 - 22:19

2 new dramas I watched today:

TOKYO DOGS ep01:
Το πιο αταίριαστο αστυνομικό conbi ήρθε για να μείνει. Το πρώτο επισόδειο ήταν αρκετά καλό, αν και δεν μπορώ να πω ότι με τρέλανε. Ίσως το έχω παρακάνει με τις αστυνομικές και πρέπει να τις αφήσω στην άκρη για λίγο καιρό. Αυτό που με τράβηξε είναι οι χαρακτήρες. Ο Shun είναι τρομερός γιατί από τη μία είναι cool και μεθοδικός στη δουλειά του, και από την άλλη κλασικό παιδί της μαμάς! Ο Hiro πάλι είναι αγνώριστος αλλά εξίσου sexy και είναι σίγουρα ο αγαπημένος μου χαρακτήρας. Στο 2ο επισόδειο τα πράγματα δείχνουν πως θα γίνουν ενδιαφέροντα!

Spoiler:

Samurai High School ep01:
Hell yeah! I LOVED IT! Είναι καϊδι από τα λίγα! Ο Miura Haruma από τη μια είναι βλαμμένο και χαζοχαρούμενο παιδί και από την άλλη uber cool sizzlin' hot n sexy samurai! MAJOR NOSEBLEED ALERT! Και πότε έκανε αυτά τα θεϊκά μπράτσα;;; (once an arm fetishist always an arm fetishist) Και ο Shirota Yu ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ! Αγαθός και αδύναμος; Δεν αναγνωρίζεται! Το ακριβώς αντίθετο του χαρακτήρα του στο ROOKIES! Ο_Ο
Επίσης παίζουν και Yanagishita Tomo και Sakurada Dori! I think I'll enjoy this!

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

έχεις καταντήσει κουραστική
απαίσια αχόνευτη και θέλω να σε δείρω...

δεν μπορείς καλη΄μου να τα βλέπεις σε raw και να μας τα τρίβεις στη μούρη
και εμείς τα καημένα να περιμένουμε υπότιτλους
ή κατσε κάνε υποτιτλους και share them with us... ή μη παιζεις με τον πόνο μας....

αν τα είδες με υποτιτλους τοτε αγνόησε το παραπάνω παραλήρημα και δώσε Linik στον λαό...

ο Shirota is MINE
Όπως και ο Kenta Kiriami
και ο Kaname Jun...
:erk::erk::erk::erk::erk::erk::erk::erk::erk:

#305 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 21 October 2009 - 22:33

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

έχεις καταντήσει κουραστική
απαίσια αχόνευτη και θέλω να σε δείρω...

δεν μπορείς καλη΄μου να τα βλέπεις σε raw και να μας τα τρίβεις στη μούρη
και εμείς τα καημένα να περιμένουμε υπότιτλους
ή κατσε κάνε υποτιτλους και share them with us... ή μη παιζεις με τον πόνο μας....

αν τα είδες με υποτιτλους τοτε αγνόησε το παραπάνω παραλήρημα και δώσε Linik στον λαό...

ο Shirota is MINE
Όπως και ο Kenta Kiriami
και ο Kaname Jun...
:erk::erk::erk::erk::erk::erk::erk::erk::erk:

Aχέμ... Μέχρι να βγουν οι πρώτοι υπότιτλοι θα έχω ξεχάσει τι είδα! Τουλάχιστον δεν λέω όλη την πλοκή! XD
Και δε μπορείς να με δείρεις γιατί μένεις μακριά μου! Χιχιχι! :hahaha:
Και όσο για τους υπότιτλους ετοιμάζω κάτι αλλά θέλω να το τελειώσω πριν το πετάξω στον κόσμο. Και ανάλογα την ανταπόκριση βλέπω...

Επίσης... είναι ιδέα μου ή κάθε σεζόν τα RAW αργούν όλο και πιο πολύ να σκάσουν; Me don't like it! :(

You claim those men?
Ελεύθερα!
Εμένα οι δικοί μου είναι: Sakurai Sho, Tanaka Koki και Sato Tomohito! XD

#306 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 October 2009 - 22:49

ρε συ κάτι πρέπει να παίζεται ειδικά αν σκεφτείς ότι τα πιο δημοφιλείς drama αργούν να βγουν... και δεν μπορεί σε όλα να φταίνε οι υπότιτλοι...άρα μάλλον Κάτι γίνεται με τα raws...

πάντως προς το παρών σε μισώ, είναι μέχρι να ακούσω το change the world Πάλι και να θυμηθώ την αγάπη μου για σένα.

#307 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 22 October 2009 - 09:06

Eri μπορείς να μισήσεις και μένα ελεύθερα γιατί μόλις είδα το Tokyo Dogs ep1 :P (παίζει και ο Νάρι σου...κουκουκου)

in3words: Dorky cops rabu!! :if:

Επίσης ο Χίρο κάτι έχει πάθει. Στη σειρά ευτυχώς φαίνεται ανθρώπινος, αλλά σε τελευταίες φωτό πολύ αδυνατισμένος και πολύ κίτρινος ένα πράμα λες και έχει κίρρωση μου φαίνεται. Πού είναι το τενγκόκου φως και το σπαρκλ σπαρκλ οέο; Χίρο άνευ γυαλάδας είναι πιο ανεκδιήγητο και από Κούλεν χωρίς γκλίτερ!!! Α ρε άγιακα τον ξεζούμισες μου φαίνεται και μας αρρώστησε το παιδί Τ^Τ

Επίσης μετά από σπαμ :tensai: βλέπω και Utahime, so recommended! :bath:

Posted Image

#308 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 22 October 2009 - 15:49

Otomen episode 4

Τι τέλεια σειρά είναι αυτή!Τι τρελό γέλιο!:hahaha:Ανάλαφρη και διασκεδαστική.Έτσι όπως μου αρέσει.
Και αν διαλέγουμε άνδρες παίρνω Narimiya,Miura Haruma και Okada Masaki.Nari is my precious!:nbleed:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#309 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 October 2009 - 20:40

εσύ πάλι που τα βρίσκεις γιατί μη μου πεις και εσύ τα βλέπεις χωρίς υποτιτλους;
εγώ ακόμη το 3 δεν το βρήκα.

3o επεισόδιο words within and i am lovin it

Edited by Erisadesu, 22 October 2009 - 21:23.

#310 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 22 October 2009 - 20:46

Μπα δε ξέρω λέξη ιαπωνικά
http://www.viikii.net/
Η ποιότητα είναι άθλια αλλά δε προλαβαίνω να τα κατεβάζω.Συνεπώς,με βολεύει!

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#311 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 October 2009 - 21:38

i will wait then.

#312 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 23 October 2009 - 23:23

F***k the neighbore μου την δίνουν οι γείτονες που δεν αφήνουν ξεκλείδωτο το ίντερνετ :P
κατεβασα το 1ο Tokyo Dogs αλλα δεν προλαβαίνω να το δω τώρα :oo:..τεσπα!
kai το you're beautifull αν και κορεάτικο τα σπαει :respect:

#313 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 24 October 2009 - 00:32

kai το you're beautiful αν και κορεάτικο τα σπαει :respect:

Ditto! Μόλις πριν λίγη ώρα είδαμε τα πρώτα 2 επισόδεια με την αδερφή μου! Οι 3 male πρωταγωνιστές είναι ο ένας πιο όμορφος από τον άλλο! Η αδερφη μου ερωτεύτηκε κάργα τον HongKi! Εγώ είμαι head over heels με τον Jang GeunSuk και μόλις πριν λίγο συνειδητοποίησα ότι ήταν ο Κορεάτης από το Chakushin Ari Final, ο οποίος με είχε τρελάνει τόσο πολύ που έψαχνα σαν τρελή να τον βρω και δεν τον έβρισκα με τίποτα! Θυμάμαι τι έρωτας είχε πέσει όταν τον είχα πρωτοδεί! Ευχαριστώ God!
Και η πρωταγωνίστρια, η Park ShinHye, είναι τέλειο αγόρι! Θα μπορούσα να το πιστέψω χαλαρά! Της πάει ο ρόλος τρομερά! Καμία σχέση με το Goong S όπου ήταν η ανταγωνίστρια! Και μου αρέσει που δεν είναι κοκαλιάρα αλλά κανονική! ^_^

Also watched IRIS 1st ep today & it was worth the 1+ year of waiting! O Lee ByungHun είναι τεράστιο αστέρι. Από τις πρώτες κιόλας σκηνές είχαμε πιστολίδι και κακό! Ακόμα και στρατιωτικό ελικόπτερο με ρουκέτες! Κάτι τέτοια δράσης τα λατρεύω! Ελπίζω να έχει πολλές εντυπωσιακές δολοφονίες! Οι Κορεάτες είναι μανούλες σε αυτά!

Φυσικά είδα και το ROMES και μου άρεσε και αυτό πάρα πολύ. Τελικά τα κατασκοπικά είναι πιο του γούστου μου. Μου άρεσε η κινηματογράφηση και η μουσική. Δεν ξέρω, μου έφερναν λίγο σε παλιές ταινίες του James Bond. Και ο Tacchon, πανάθεμα τον, ντύνεται καρμπόν όπως και γω! Σαν δίδυμα θα είμαστε αν στεκόμαστε δίπλα δίπλα!

Οκ. Αυτά...
Το πρωί έχω να κοιτάξω το Koshonin 2. Αν και, πρέπει να είχε κάποιο Special πιο πριν... Δε θυμάμαι... Θα το τσεκάρω...

#314 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 25 October 2009 - 02:46

man,this series is so much funnier than I could ever think! XD
το πρωτο επεισοδιο ηταν απολαυστικο~:wooi2: these two make a great combi after all.
Posted Image Posted Image

to be checking JIN and Ohitorisama soon,seeing that no other series are out subbed so far.. :uhh:
also,SBK doing ROMES is such a turn off...του χρονου-κυριολεκτικα-θα το δουμε παλι >_<

edit//oh and look what I found on episode 1 of 0 gou shitsu no Kyaku~
*in the right bottom corner there's a portrait of a familiar person* XD

Spoiler:

Edited by yami, 25 October 2009 - 12:44.

#315 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 October 2009 - 17:21

Omg... your Jun radar... is really good.