Wee! Τελείωσε και αυτή η σεζόν και αυτή τη βδομάδα αρχίζει καινούργια!
Λοιπόν το καθιερωμένο μου Τοπ 5 για τη σεζόν με ανάποδη σειρά!
5. Orthros no Inu: Ήταν δυνατό αστυνομικό θρίλερ με απανωτές ανατροπές και απρόσμενο τέλος. Προσωπικά έχω μια αδυναμία στον Tackey και στο είδος του ρόλου που έπαιξε. Το μοναδικό που με χάλασε κάπως ήταν το ότι βιάσανε το τέλος για να χωρέσει η ιστορία στα 9 επισόδεια. Βέβαια τι να κάνουν οι άνθρωποι που αρρώστησε ο Ryo? Τέλος πάντων ήταν ωραία σειρά.
4.Haken no Oscar: Δεν περίμενα μια σειρά με 6 επισόδεια από το NHK να μου αρέσει τόσο. Το Premise με το manga του Versailles no Bara και η αντιστοιχία του με τα συμβάντα στην εταιρεία το χειρίστηκαν πολύ καλά. Έχω βέβαια αποδεδειγμένα μια αδυναμία σε σειρές με εταιρείες. Επιπλέον shipαρα την πρωταγωνίστρια και με τον Igarashi και με τον Uchimura... *facepalm*
3.Koishite Akuma: Contrary to what I believed... I LOVED IT! Η ιστορία, οι πρωταγωνιστές... όλα! Ίσως το καλοκαίρι να είναι η εποχή που ψοφάω να δω κάτι τέτοια δεν ξέρω αλλά ήταν καλοστημένη παραγωγή. Ενώ συνήθως αυτά μου φαίνονται cheesy εδώ δεν το βρήκα καθόλου. Και έχω να διαμαρτυρηθώ πως το 8ο επισόδειο με το Yoko ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ αχρείαστο και μου χάλασε τη ροή της ιστορίας! *hates the ratings battle* Ο Yuma καλός ηθοποιός μου φάνηκε αλλά πρέπει να τον δω και αλλού για να αποφανθώ...
2.Ninkyo Helper: Η σειρά που μου έφερε δάκρυα στα μάτια αυτή τη σεζόν. Άξιζε την τηλεθέαση της. Και κυριώς άξιζαν οι Yakuza με τα tatoo τους.

Ναι, τρέφω μια περίεργη λατρεία για τους gansters.

Το τέλος με ικανοποίησε σε μέγιστο βαθμό μπορώ να πω! Αν και θα θέλα να είχε περισσότερο ξύλο... Και η Meisa ήταν μια θεά! PERIOD!
1.Buzzer Beat: Δεν χρειάζεται καν να εξηγήσω το λόγο που είναι Νο1. Όταν μια σειρά έχει καλό σενάριο, κάστινγκ (η χημεία Pi-Keiko φώναζε από χιλιόμετρα) και σκηνοθεσία φαίνεται αμέσως. Επίσης η σειρά αυτή κατάφερε και τους Yamapi haters να τον παραδεχτούν! Oomori Mika-sensei you gained my love as a script writer! *bows*
Runner ups:
Otomen & OreTen και ο μόνος λόγος είναι ότι πιάνουν 2 σεζόν και τα 2. Το OreTen είναι UBER!
Heads up for this autumn season:
My Girl: Aiba-papa? Arashi drama? Dude c'mon you know me! I'M IN!
ROMES: Δεν ευχόμουν τσάμπα για Ohkura drama! Ευχαριστώ πολύ NHK για το δώρο! Can't wait to watch my prince Tacchon!
LIAR GAME 2: Και ΝΑΙ! 2 χρόνια μετά η χαζή Nao θα ξαναπιάσει με τη βλακεία της την οθόνη μου! Και ο Akiyama με το hotness του επίσης!
Koshonin 2: Η θεά Usagi σε νέες περιπέτειες! Must watch!
Tokyo Dogs: Και μιας και είμαστε στα αστυνομικά... Το combi Shun-Hiro θέλει να με στείλει προφανώς αδιάβαστη. Ε δε γίνεται 2 από τους ηθοποιούς που υπερλατρεύω μαζί και πάλι! Κάποιος φούρνος γκρέμισε! Και έχει και EXILE theme!
Untouchable: Yukie Nakama, Kaname Jun, Sato Tomohito... Λένε πως θα θυμίζει το Trick...*HELL YEAH ME LOVES TRICK*
Ohitorisama: Νεότερος-μεγαλύτερη και κωμωδία καταστάσεων. Ειλικρινά είναι από τις συνταγές που δε θα βαρεθώ ποτέ όμως! Και θα παίζει και ο Tachibana Keita των w-inds.! *drewl*
Samurai High School: Χμ να και το σχολικό! Θα το προσπερνούσα αν δεν ήταν 2 λόγοι: 1) Miura Haruma, 2)Shirota Yu being bullied (like wtf rly?) Πρέπει να ναι αστείο.
0gou shitsu no kyaku: Κόκκινο Δωμάτιο αλα ιαπωνικά; Πολύ αμφιβάλλω. Μπορεί να είναι σαν το Yonimo οπότε και θα τα σπάει. Επίσης σειρά τίγκα στους Johnnys και μούφα να ναι θα μου αρέσει αχαχα!
*counts* 1,2,3...9... πάλι καλά... ελπίζω να μην τα αυξήσω...