Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#286 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 29 September 2009 - 10:47

Tελείωσα το Buzzer !! Πολύ ωραίο!! :wooi2:
Βασικά γεια να πω την αλήθεια σε κάποια φάση 9-10 νομίζω έκανε λίγοκοιλιά ..αλλά εντάξει !!!
Λατρεψα τον
Yamapi :love: ΕΠΙΣΗΜΩΣ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ !!!

Καμιά Πρόταση για συνέχεια ;;

#287 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 29 September 2009 - 21:43

Σήμερα έκανα ένα διάλειμμα από τις σειρές που βλέπω γενικώς για να δω το Yatterman (το οποίο λάτρεψα και με έκανε να γελάω μέχρι δακρύων) και ένα Special, το Arigatou Okan.
Πολύ γλυκούλι και ζεστό. Αξίζει κυρίως για το Subaru, τον οποίο θέλω σαν τρελή να δω σε νέα σειρά του χρόνου! *prays*

Μέσα στην εβδομάδα τελειώνει αυτή η σεζόν! Περιμένω να τελειώσω τουλάχιστον τα Orthros no Inu και Haken no Oscar για να βγάλω Τοπ5. Δυσκολεύομαι πολύ ομολογώ... XD

#288 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 posts

Posted 02 October 2009 - 11:25

Αυτόν τον καιρό δεν βλέπω κανένα jdorama..το τελευταίο που είδα ήτανε το Hanazakari no Kimi tachi e και μπορώ να πω ότι ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ :w00t: Βέβαια έχω κατεβάσει και το Hana Yori Dango, αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμα να το ξεκινήσω :calm:

"Yes, that was a banana. No one expects the banana."

#289 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 05 October 2009 - 17:45

Wee! Τελείωσε και αυτή η σεζόν και αυτή τη βδομάδα αρχίζει καινούργια!

Λοιπόν το καθιερωμένο μου Τοπ 5 για τη σεζόν με ανάποδη σειρά!

5. Orthros no Inu: Ήταν δυνατό αστυνομικό θρίλερ με απανωτές ανατροπές και απρόσμενο τέλος. Προσωπικά έχω μια αδυναμία στον Tackey και στο είδος του ρόλου που έπαιξε. Το μοναδικό που με χάλασε κάπως ήταν το ότι βιάσανε το τέλος για να χωρέσει η ιστορία στα 9 επισόδεια. Βέβαια τι να κάνουν οι άνθρωποι που αρρώστησε ο Ryo? Τέλος πάντων ήταν ωραία σειρά.
4.Haken no Oscar: Δεν περίμενα μια σειρά με 6 επισόδεια από το NHK να μου αρέσει τόσο. Το Premise με το manga του Versailles no Bara και η αντιστοιχία του με τα συμβάντα στην εταιρεία το χειρίστηκαν πολύ καλά. Έχω βέβαια αποδεδειγμένα μια αδυναμία σε σειρές με εταιρείες. Επιπλέον shipαρα την πρωταγωνίστρια και με τον Igarashi και με τον Uchimura... *facepalm*
3.Koishite Akuma: Contrary to what I believed... I LOVED IT! Η ιστορία, οι πρωταγωνιστές... όλα! Ίσως το καλοκαίρι να είναι η εποχή που ψοφάω να δω κάτι τέτοια δεν ξέρω αλλά ήταν καλοστημένη παραγωγή. Ενώ συνήθως αυτά μου φαίνονται cheesy εδώ δεν το βρήκα καθόλου. Και έχω να διαμαρτυρηθώ πως το 8ο επισόδειο με το Yoko ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ αχρείαστο και μου χάλασε τη ροή της ιστορίας! *hates the ratings battle* Ο Yuma καλός ηθοποιός μου φάνηκε αλλά πρέπει να τον δω και αλλού για να αποφανθώ...
2.Ninkyo Helper: Η σειρά που μου έφερε δάκρυα στα μάτια αυτή τη σεζόν. Άξιζε την τηλεθέαση της. Και κυριώς άξιζαν οι Yakuza με τα tatoo τους. :awww: Ναι, τρέφω μια περίεργη λατρεία για τους gansters.:P Το τέλος με ικανοποίησε σε μέγιστο βαθμό μπορώ να πω! Αν και θα θέλα να είχε περισσότερο ξύλο... Και η Meisa ήταν μια θεά! PERIOD!
1.Buzzer Beat: Δεν χρειάζεται καν να εξηγήσω το λόγο που είναι Νο1. Όταν μια σειρά έχει καλό σενάριο, κάστινγκ (η χημεία Pi-Keiko φώναζε από χιλιόμετρα) και σκηνοθεσία φαίνεται αμέσως. Επίσης η σειρά αυτή κατάφερε και τους Yamapi haters να τον παραδεχτούν! Oomori Mika-sensei you gained my love as a script writer! *bows*

Runner ups: Otomen & OreTen και ο μόνος λόγος είναι ότι πιάνουν 2 σεζόν και τα 2. Το OreTen είναι UBER!

Heads up for this autumn season:
My Girl: Aiba-papa? Arashi drama? Dude c'mon you know me! I'M IN!
ROMES: Δεν ευχόμουν τσάμπα για Ohkura drama! Ευχαριστώ πολύ NHK για το δώρο! Can't wait to watch my prince Tacchon!
LIAR GAME 2: Και ΝΑΙ! 2 χρόνια μετά η χαζή Nao θα ξαναπιάσει με τη βλακεία της την οθόνη μου! Και ο Akiyama με το hotness του επίσης!
Koshonin 2: Η θεά Usagi σε νέες περιπέτειες! Must watch!
Tokyo Dogs: Και μιας και είμαστε στα αστυνομικά... Το combi Shun-Hiro θέλει να με στείλει προφανώς αδιάβαστη. Ε δε γίνεται 2 από τους ηθοποιούς που υπερλατρεύω μαζί και πάλι! Κάποιος φούρνος γκρέμισε! Και έχει και EXILE theme!
Untouchable: Yukie Nakama, Kaname Jun, Sato Tomohito... Λένε πως θα θυμίζει το Trick...*HELL YEAH ME LOVES TRICK*
Ohitorisama: Νεότερος-μεγαλύτερη και κωμωδία καταστάσεων. Ειλικρινά είναι από τις συνταγές που δε θα βαρεθώ ποτέ όμως! Και θα παίζει και ο Tachibana Keita των w-inds.! *drewl*
Samurai High School: Χμ να και το σχολικό! Θα το προσπερνούσα αν δεν ήταν 2 λόγοι: 1) Miura Haruma, 2)Shirota Yu being bullied (like wtf rly?) Πρέπει να ναι αστείο.
0gou shitsu no kyaku: Κόκκινο Δωμάτιο αλα ιαπωνικά; Πολύ αμφιβάλλω. Μπορεί να είναι σαν το Yonimo οπότε και θα τα σπάει. Επίσης σειρά τίγκα στους Johnnys και μούφα να ναι θα μου αρέσει αχαχα!

*counts* 1,2,3...9... πάλι καλά... ελπίζω να μην τα αυξήσω...

#290 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 05 October 2009 - 21:05

Τέλος και το Buzzer Beat~ Ωραίο ήταν, Yamapi είχε, παίρνει έξτρα πόντους για το φιλί στο 7ο ep, αυτά :3

Ξεκίνησα και το Kami no Shizuku, και ομολογώ πως μ' εντυπωσίασε :3 Δεν περίμενα το σενάριο να είναι τόσο ενδιαφέρον!Και η Miyabi είναι αξιολάτρευτη:kawaii:
Ελπίζω να μη το χαλάσει στα δύο επεισόδια που μου μένουν ^^

Άκουσα Sato Tomohito; Count me in XD Επίσης γι' αυτή τη σεζόν λέω να δω κι εγώ Tokyo Dogs... Oguri Shun+αστυνομικό=nuff said XD

6dqFccT.gif

#291 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 05 October 2009 - 21:42

Γιατί εμενα το buzzer beat με αφησε εντελως αδιάφορη? Ειμαι στο 8-9(δεν θυμαμαι που) και δεν το εχω αγγιξει εδω και μια εβδομαδα, ενω μαλιστα ειχα απειρο ελευθερο χρόνο. Πολύ μα πάρα πολύ βαρετό σεναριο, η ταση των ιαπώνων να αγκαλιάζουν κάποιον λες και εχει φυματιωση και η απογοητευση απο το φιλι στο 7ο(καλα πλάκα κάνετε? σχεδον ανυπαρκτο ήταν! για 1 δευτερο εμοιασε λιγουλακι για φιλακι 12χρονων) ήταν αρκετα για να με κανουν να μην θελω να το τελειωσω καν!
Και να φανταστείτε μερικές φορές μπορει να δω ολοκληρη πατατα για να μαθω και μόνο το τέλος! Τι να πω, τα κρυοκωλα romance δεν ειναι του τυπου μου τελικα...

Μονο τα μουτρα του pi αξιζαν, σε αυτό είμαι απολυτη.

#292 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 05 October 2009 - 23:54

it's no big deal dora, ισως απλα δε σου εκανε 'κλικ' -κι αυτο στο λεει ανθρωπος που απαξιωσε απο την πρωτη στιγμη να δει Buzzer Beat and would rather dye her hair blond than watch it ever in her life. /is firm on that :xx
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λενε, it probably wasn't your cup of tea after all :3
Iσως να μην επρεπε να μιλαω γιατι, as I said, Ι haven't watched it, and there's no way I'd watch it, I hate that kind of dramas with a passion και δεν ειμαι ουτε στο ελαχιστο Yamapi fangirl ωστε να κανω τη θυσια για παρτη του, αλλα τουλαχιστον εχουμε απ ολες τις γνωμες βρε αδερφε, idk :pp

Currently watching:

1. Anna-san no Omame
Πολυ ωραιο drama, κατακαϊδι του κερατα, και το cast ειναι απολαυστικοτατο :3 H σκηνοθεσια ειναι εντελως anime-style (με την καλη εννοια)
Ι j-just can't stand Becky's chara =____= No, she's totally great acting it out, I just happen to hate that kind of women D:
Ειχα μια λοβοτομημενη συμμαθητρια στο λυκειο που ηταν ακριβως ετσι, κατα φαντασιαν"αχ-με-θελουν-ολοι-και-τι-να-κανω-η-ατιμη-που-ειμαι-τοσο-θεα-και-τους-μαγευω-ολους-μη-προστυχε-περαστικε-το-ξερω-οτι-με-θελεις-αλλα-εγω-δε-προκειται-να-υποκυψω" and she reminds me so much of her, and everytime she squeals i wanna break something, and slap her everytime she says "mitai naaaaaa~" after each sentence and-and ugh... >: >:
Τον καημενο τον Kyotaro τον εχει λυπηθει η ψυχη μου μ αυτα που τραβαει καθε φορα.. Τ_Τ *pats him and gives him cookies*
Spoiler:

It rulz παντως!

2. Love&Eros παρακατω, αν και με λιγο ζορι, cause I don't like romance dramas much, κι αν εξαιρεσει κανεις το Nagase, teh pr0n,, και το γεγονος οτι γενικως παλευεται, δεν ειναι και τιποτα το συγκλονιστικο ως drama. :/
Μου φαινεται οτι ειναι το πρωτο Nagase drama που δε με ενθουσιασε και το βρισκω στην καλυτερη μετριο -and I've seen quite a few mind you.
I just can't see Nagase as the hot stud who seduces the older woman. He's so much more, and a far better actor than that, gimme a break =.= It kinda feels like he's being wasted and didn't particularly like the role himself...

3. Nemureru Mori
KimuTaku. 'nuff said. dude puts the 'awe' in 'awesome'. m(_ _)m
He's a twisted nutjob and a stalker at that, but dammit, he's so good!! D:
Οποιοσδηποτε αλλος να επιχειρουσε να παιξει αυτο το ρολο, το drama θα βγαινε μεγιστη μαπα.
Αll hail KimuTaku, his overflowing charisma, and his miraculous hair tosses.-

Posted Image

Spoiler: &#33909

#293 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 posts

Posted 08 October 2009 - 10:18

Μόλις είδα το Hana Yori Dango και τους δύο κύκλους!!! Είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ =)

"Yes, that was a banana. No one expects the banana."

#294 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 October 2009 - 14:04

αφού όλοι μιλάτε γι αυτο
ειπα να ξεκινήσω το όντομεν με μιση καρδιά...
στα πρώτα 5 λεπτά, απλά ήμουν ευτυχισμένη
επειδή ηταν ακριβώς αυτό που ήθελα.
μια καμένη κομωδία για να πάρει την θέση του Atashichi no dansei.

ωστόσο μόνο 2 επεισόδια έχουν κυκλοφορήσει με υπότιτλους;

ο Kimura ryou κάτι έκανε στην μάπα του...
αρχικά δείχνει πιο άντρας, λογικό αφού μεγάλωσε
αρχίζει και μοιάζει περισσότερο στον Kitamura Kazuki
μήπως έκανε κάτι στη μύτη του;
η επειδή μεγάλωσε αρχισε να γίνετα πιο άντρας
και τα χαρ/κα του να γίνονται πιο αντρικά;
ή μήπως απλά αδυνάτισε πολύ και τώρα η μύτη του
φαίνεται πιο μεγάλη;

Edited by Erisadesu, 09 October 2009 - 14:57.

#295 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 09 October 2009 - 14:57

υπάρχει στο DramaCrazy ολόκληρο αλλα η ποιότητα είναι κάπως αθλια..

#296 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 10 October 2009 - 00:42

να ναι καλά το Bambino μας έσωσε ομαδικώς. Μετά από ένα -ευτύχως παρατηρητικό- μαραθώνιο θέασης, έμαθα όλη την ορολογία των ιταλικών καταλόγων. Αποτέλεσμα: Στη Γερμανία όπου για κάποιο- ακόμα ανεξήγητο- λόγο τρώγαμε συνέχεια ιταλικό, αντιμέτωπη με Ιταλικούς καταλόγους με γερμανικές επεξηγήσεις -διότι εννοείται πως δε είχαν αγγλικούς καταλόγους, και εννοείται ότι ή δεν ήξεραν ή απλά απαξιούσαν να μας μιλήσουν αγγλικά-, καταλάβαινα τι εννούσε και ήξερα τι έτρωγα. Για όσους λένε πως δε μάθαμε ποτέ τίποτα απ τα doramas. There.

Posted Image

#297 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 10 October 2009 - 12:01

να ναι καλά το Bambino μας έσωσε ομαδικώς. Μετά από ένα -ευτύχως παρατηρητικό- μαραθώνιο θέασης, έμαθα όλη την ορολογία των ιταλικών καταλόγων. Αποτέλεσμα: Στη Γερμανία όπου για κάποιο- ακόμα ανεξήγητο- λόγο τρώγαμε συνέχεια ιταλικό, αντιμέτωπη με Ιταλικούς καταλόγους με γερμανικές επεξηγήσεις -διότι εννοείται πως δε είχαν αγγλικούς καταλόγους, και εννοείται ότι ή δεν ήξεραν ή απλά απαξιούσαν να μας μιλήσουν αγγλικά-, καταλάβαινα τι εννούσε και ήξερα τι έτρωγα. Για όσους λένε πως δε μάθαμε ποτέ τίποτα απ τα doramas. There.

*Ασχετο* A ναι! Μου είχε πει η Κατερίνα πως θα πηγαίνατε Γερμανία!
Κοίτα να δεις το Bambino!

And finally...
My Girl 1st ep: T_________________________T
*bias already kickin in* ΤΕΛΕΙΟ! Υπέροχο! Και άλλα πολλά! Ήδη έκλαψα από το πρώτο επισόδειο αλλά ένιωσα ταυτόχρονα τόσο γλυκά! Το κοριτσάκι το ερωτεύτηκα! Είναι απίστευτα χαριτωμένο! Και ο Aiba λάμπει στο ρόλο του! Του πάει γάντι! Για να μην αναφέρω το τραγούδι των Arashi που με κάνει να δακρύζω ασυναίσθητα... Αν κάθε σεζόν έχει Arashi drama θα καταστρέφομαι απ' όλες τις απόψεις...

Επίσης είχα πάρει σβάρνα να δω όλα τα δακρύβρεχτα SP αλλά μάλλον δεν πρέπει να το κάνω γιατί βλέποντας τα μαζεμένα παθαίνω ανοσία και δεν με αγγίζουν. Είδα την Κυριακή το Budou no Ki με το Yamapi και έκλαιγα ποτάμια ενώ χτες που είδα το Niini no Koto wo Wasurenaide δεν με έπιασε καθόλου όλως (δεν ξέρω αν φταίει που έπαιζε ο Ryo και δεν με ένοιαζε πολύ αν θα πεθάνει :hahaha:). Θα περιμένω κανά μήνα να δω τα άλλα που έχω μαζέψει. (Damn the Japanese & their fascination with illnesses!)

#298 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 19 October 2009 - 10:50

*Bumps the topic*
Sorry for the double post btw...

2 νέες σειρές που είδα χθες:

Ohitorisama 1st ep: Λάιτ κωμωδία για ενήλικες όπως ακριβώς την περίμενα. Στους μικρότερους μπορεί να μην αρέσει αλλά εγώ βρήκα το πρώτο επισόδειο αρκούντως διασκεδαστικό. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω τη Mizuki Arisa αλλά κάνει καλή δουλειά. Ο Teppei είναι αφελέστατα γλυκύτατος στο ρόλο του ενώ δυσκολεύομαι να συνηθίσω τον Keita των w-inds. με το ξανθό μαλλί! Οι 3 σατανικοί δάσκαλοι είναι απολαυστικοί με τις συνομωσίες τους (Sakai Wakana θεά!) και η Maya Miki έχει ένα μυστικό που κρύβει!Το ρομάντζο δεν έχει ανθίσει ακόμα. Επίσης το θεματικό από BIG BANG τα σπάει (όπως κάθε τι BIG BANG). Αναμονή για το 2ο...

Untouchable 1st ep: Αυτό που λένε, ότι μοιάζει στο Trick, όντως ισχύει αλλά δεν είναι τόσο αστείο. Τουλάχιστον το πρώτο επισόδειο. Το μυστήριο πάντως είναι εξαιρετικό και θα το λατρέψουν όσοι αγαπάνε τις συνομωσίες. Το ζευγάρι Yukie Nakama-Sato Tomohito το shipάρω από τώρα (όλοι ξέρουν την τρελή αδυναμία που τους τρέφω...). Ο Kaname Jun είναι cool & suave στο ρόλο του γνωστού δημοσιογράφου αλλά δεν τον βλέπεις πολύ. Τέλος πάντων, όσοι απόλαυσαν το Trick προβλέπεται να απολαύσουν και αυτό. Η Ryoko πάντως θα πρέπει να ψηφιστεί πιο κακοντυμένη ηρωίδα σε drama EVER! Seriously άντι-oshare! >_<

Also, My Girl keeps getting better & more touching. *DAMN*

Εκτός αυτών, βλέπω αυτή την εποχή το Tengoku ni Ichiban Chikai Otoko 2 που ενισχύει ακόμα περισσότερο την άποψη μου ότι οι παλιές σειρές ήταν καλύτερες. Ο Matsuoka Masahiro είναι ένας ξεροκέφαλος μ*λακισμένος δάσκαλος, ο Jinnai Takanori ένας φύλακας άγγελος επί Γης που προσπαθεί να τον σώσει από το θάνατο, η Kato Ai μια μαζεμένη βασανισμένη μαθήτρια (λάμπει στο ρόλο της και είναι αγνώριστη) και ο Sakurai Sho ένας μαθητής που δεν είναι αυτό που δείχνει (βάζω και στοίχημα ότι είναι ο κακός που τους ταλαιπωρεί όλους)! Εξαιρετικό, το λατρεύω αλλά θα μείνει αιωνίως στα αζήτητα λόγω πανάθλιου rip και φυσικά έλλειψης υπότιτλων.

Και από Κορέα μαζί με την αδερφή μου βλέπουμε 1% of Anything.
Τι είναι τούτο; Τι στο καλό έπαθα; Το ερωτεύτηκα! 26 επισόδεια και έχουμε δει τα 13 και σκάω να μάθω τι θα γίνει. Η ιστορία είναι κλισέ, οι χαρακτήρες πιο κλισέ, οι εξελίξεις ακόμα πιο κλισέ αλλά είναι σίγουρα το 3ο αγαπημένο μου κορεάτικο! Ο πρωταγωνιστής δεν υπάρχει απλά! Spazzάρω σα βλαμμένο και μόνο που εμφανίζεται! Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας σε κορεάτικο χαλαρά! Οι φάτσα του και οι γκριμάτσες του είναι One of a kind! Σε κάθε επισόδειο λιώνουμε στα γέλια και σκάμε στα cliffhanger! OMG όμως!

#299 kawaiidoberman

kawaiidoberman

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 19 October 2009 - 13:20

Πρώτο post!!!!yoroshiku!!!!

Το πρώτο επεισόδιο του My Girl μου φανηκε λιγο βαρετο :tensai:!!!!o Aiba πρεπει να φαει καμια τυροπιτα να παρει λιγο πανω του!Το κοριτσακι πραγματικα αξιολατρευτο!δεν μοιαζει τρομακτικά με το Nishikido Ryo????:orly:

Το Smile είναι μοναδικό...πολυ κλάμα βρε παιδιά! Jun τα σπάει!!!!!μέχρι το επεισοδιο 5 δηλαδή που εχω δει!!!!

Μηπως ξέρει κανείς που θα βρω υποτιτλους για το Uta no oniisan???? Εχω βρει μέχρι το 3...

Edited by kawaiidoberman, 19 October 2009 - 13:40.

#300 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 October 2009 - 13:48

Τελείωσα το quiz show 2 και εντάξει στο τελευταίο επεισόδιο πολύ σάλιο ρε παιδί μου
και πέρα απο αυτό και οι δυο τους έπαιζαν υπερβολικά αυτό το παθαίνουν οι ερασιτέχνες για να αποδώσουν την τραγικότητα το κάνουν υπερβολικό και το αποτέλεσμα είναι εξίσου κακό με το χάλια παίξιμο.

βλέπω mr. brain και είναι όλα τα λευτά, σε αναμονή είναι το trick, tiger and dragon, boss, buzzer beat, voice, rescue και
εχω δει το otomen μέχρι το 2ο επεισοδιο