μου δίνεις ελπίδες! Όπως είδα το κάστ οι σκέψεις που είχα ήταν δυο και σχεδόν ταυτόχρονες. Ωραία! οφμαλμόλουτρο/ damn my brain's gonna fry again. Είδα βαριά κι ασήκωτη υπόθεση, τουλάχιστον έναν ανέκφραστο εγγυημένο στο καστ (yes Ryo-kun σ' εσένα αναφέρομαι), και άρχισα να το σκέφτομαι. Να το δω ή μπα? Τώρα βέβαια, εσύ λες πως πέθανες στο γέλιο οπότε δε ξέρω κατά πόσο αυτό μου δίνει όντως ελπίδες...Πριν λιγη ωρα τελειωσα και το Ryuusei no Kizuna! Δεν περιμενα να είναι τόσο καλο. Περιμενα ενα κλασσικό μελω, αλλα η σειρα αυτη ηταν διασκεδαστικότατη. Μιλαμε τη μιση ωρα ελιωνα στα γέλια! O post-it guy ηταν ΘΕΟΣ! Kαι το ολο cast ηταν all star. Κaname Jun was
.
Απ' την άλλη, είδα το Atashinchi no Danshi, και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ περισσότερο απ όσο περίμενα. Έκει που νόμιζα πως θα είναι κι αυτό τίγκα σε χαζές μελό καταστάσεις, ρομάντζο που απλά υποννοείται, κυρήγματα για την αξία διαφόρων πραγμάτων κλπ..., τελικά έπεσα αρκετά έξω, καθώς συγκριτικά με άλλες του είδους, η συγκεκριμένη σειρά δεν είχε τον παράγοντα *εντελώς εξωπραγματικές -και ηλίθιες- καταστάσεις*. Δε λέω, τραβηγμένη ήταν σε κάποια σημεία, αλλά όντως έβλεπες πώς αλλαζαν καθώς περνούσε ο καιρος και ήταν ελάχιστα τα σημεία που -εγώ τουλάχιστον- είπα έλεος μ αυτά που βλέπαν τα ματάκια μου.
Και ήταν και τίγκα στο male fanservice:lovulovu: