Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#271 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 19 September 2009 - 22:16

Πριν λιγη ωρα τελειωσα και το Ryuusei no Kizuna! Δεν περιμενα να είναι τόσο καλο. Περιμενα ενα κλασσικό μελω, αλλα η σειρα αυτη ηταν διασκεδαστικότατη. Μιλαμε τη μιση ωρα ελιωνα στα γέλια! O post-it guy ηταν ΘΕΟΣ! Kαι το ολο cast ηταν all star. Κaname Jun was :lovulovu:.

μου δίνεις ελπίδες! Όπως είδα το κάστ οι σκέψεις που είχα ήταν δυο και σχεδόν ταυτόχρονες. Ωραία! οφμαλμόλουτρο/ damn my brain's gonna fry again. Είδα βαριά κι ασήκωτη υπόθεση, τουλάχιστον έναν ανέκφραστο εγγυημένο στο καστ (yes Ryo-kun σ' εσένα αναφέρομαι), και άρχισα να το σκέφτομαι. Να το δω ή μπα? Τώρα βέβαια, εσύ λες πως πέθανες στο γέλιο οπότε δε ξέρω κατά πόσο αυτό μου δίνει όντως ελπίδες...

Απ' την άλλη, είδα το Atashinchi no Danshi, και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ περισσότερο απ όσο περίμενα. Έκει που νόμιζα πως θα είναι κι αυτό τίγκα σε χαζές μελό καταστάσεις, ρομάντζο που απλά υποννοείται, κυρήγματα για την αξία διαφόρων πραγμάτων κλπ..., τελικά έπεσα αρκετά έξω, καθώς συγκριτικά με άλλες του είδους, η συγκεκριμένη σειρά δεν είχε τον παράγοντα *εντελώς εξωπραγματικές -και ηλίθιες- καταστάσεις*. Δε λέω, τραβηγμένη ήταν σε κάποια σημεία, αλλά όντως έβλεπες πώς αλλαζαν καθώς περνούσε ο καιρος και ήταν ελάχιστα τα σημεία που -εγώ τουλάχιστον- είπα έλεος μ αυτά που βλέπαν τα ματάκια μου.
Και ήταν και τίγκα στο male fanservice:lovulovu::nbleed:

Posted Image

#272 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 19 September 2009 - 23:35

μου δίνεις ελπίδες! Όπως είδα το κάστ οι σκέψεις που είχα ήταν δυο και σχεδόν ταυτόχρονες. Ωραία! οφμαλμόλουτρο/ damn my brain's gonna fry again. Είδα βαριά κι ασήκωτη υπόθεση, τουλάχιστον έναν ανέκφραστο εγγυημένο στο καστ (yes Ryo-kun σ' εσένα αναφέρομαι), και άρχισα να το σκέφτομαι. Να το δω ή μπα? Τώρα βέβαια, εσύ λες πως πέθανες στο γέλιο οπότε δε ξέρω κατά πόσο αυτό μου δίνει όντως ελπίδες...

Nα το δεις. Είναι από τις καλύτερες σειρές που έχω δει ως τώρα σε dorama. Ωραίο χιούμορ(επιτέλους γέλασα. Στα περισσότερα αναρωτιέμαι που γελάνε) ενδιαφέρουσα υπόθεση και χαρακτήρες. Είναι από τις λίγες σειρές που δεν το ρίχνει στο μελόδραμα ούτε στα χαζοχαρούμενα αστεία, και παραδόξως συνδυάζει άψογα την κωμωδία με δραματικά θέματα. Κι εγώ δεν το περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλή σειρά.

O post-it guy ηταν ΘΕΟΣ!

:hahaha::hahaha:Όντως. Βασικά μου άρεσαν τα σενάρια τύπου dorama και η παρουσίαση τους. Πολύ τέλεια ιδέα.:congrats:

Posted Image

Posted Image

#273 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 19 September 2009 - 23:57

Nα το δεις. Είναι από τις καλύτερες σειρές που έχω δει ως τώρα σε dorama. Ωραίο χιούμορ(επιτέλους γέλασα. Στα περισσότερα αναρωτιέμαι που γελάνε) ενδιαφέρουσα υπόθεση και χαρακτήρες. Είναι από τις λίγες σειρές που δεν το ρίχνει στο μελόδραμα ούτε στα χαζοχαρούμενα αστεία, και παραδόξως συνδυάζει άψογα την κωμωδία με δραματικά θέματα. Κι εγώ δεν το περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλή σειρά.

Indeed, the best way to describe it. Ενω το όλο σενάριο είχε μια σοβαρότητα, δεν ήταν μεσα στη μαυρίλα και στη συγκινητικούρα. Ηταν ταυτοχρονα ευχαριστο και ενδιαφέρον. Και ο Nino ηταν απιστευτος επαναλαμβανω. Δεν ξανακρινω με μια σειρα μονο εναν ανθρωπο!
Kirenahana σου το συστηνω ανεπιφυλακτα και εγω!

In other news, δεν μπορω να καταλαβω και εγω τι στο καλο εκανα, αλλα τελειωσα το Gift!:oo: Ημουν σιγουρη οτι θα το παρατησω, αλλα τελικα οχι μονο δεν το παρατησα, αλλα το τελειωσα και σε μια μέρα. Δεν ξερω, δεν ηταν η απιστευτα ενδιαφερουσα σειρα, αλλα εχετε δικιο για το Kimura Takuya. Κατι ειχε αυτος ο ανθρωπος και δεν μπορουσα να σταματησω... Φταινε τα gucci κοστουμακια μου φόραγε. :P

Επισης εχω μια παραξενη παρατηρηση. Οπως ειδα και απο το gift, που ηταν σχετικα παλια σειρά, υπηρχε μια εποχη οπου οι ιαπωνικες σειρες ήταν κανονικες, με κανονικό sex και φιλια, χωρις 25χρονους κουκλους παρθενους που φερονται σαν 14χρονα...
Τι εγινε και χαλασε το γλυκο? Πώς και αντι να πανε μπροστά, τελικα πήγανε πίσω? Ή μηπως ολες οι σειρες πια απευθυνονται σε ανηλικο κοινο?
Γιατι αυτοι οι ανθρωποι πανε αναποδα? Προσπαθουν να ακολουθησουν τη φιλοσοφια των anime μιας και ειδαν οτι πουλανε?

Ας μου λυσει καποιος αυτη την απορια...

#274 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 20 September 2009 - 00:25

Επισης εχω μια παραξενη παρατηρηση. Οπως ειδα και απο το gift, που ηταν σχετικα παλια σειρά, υπηρχε μια εποχη οπου οι ιαπωνικες σειρες ήταν κανονικες, με κανονικό sex και φιλια, χωρις 25χρονους κουκλους παρθενους που φερονται σαν 14χρονα...
Τι εγινε και χαλασε το γλυκο? Πώς και αντι να πανε μπροστά, τελικα πήγανε πίσω? Ή μηπως ολες οι σειρες πια απευθυνονται σε ανηλικο κοινο?
Γιατι αυτοι οι ανθρωποι πανε αναποδα? Προσπαθουν να ακολουθησουν τη φιλοσοφια των anime μιας και ειδαν οτι πουλανε?

Ας μου λυσει καποιος αυτη την απορια...

Δυστυχως dora θα σε απογοητευσουμε, γιατι ολοι μ'αυτη την απορια ειμαστε...
Ειναι γενικη συνειδητοποιηση οτι τα 90's dramas ηταν πολυ πιο edgy και τολμηρα, theme και content-wise
Το συνειδητοποιησα κι εγω ιδιοις ομμασι προσφατα, γιατι ξεκινησα το Love & Eros.
(as a Nagase fan i intend to watch as many Nagase dramas as possible)

Love & Eros is a 1998 drama and it has more sex scenes than all dramas made in the past decade put together.
And I'm so not kidding.
Spoiler:

Γενικως, μη το ψαχνεις... ειναι μια απορια που βασανιζει ολους οσους εχουν κατσει να δουν παλια jdramas. Aλλαγη trend perhaps?

Posted Image

Spoiler: &#33909

#275 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 20 September 2009 - 00:37

Για το σενάριο του Ryuusei no Kizuna μόνο αυτό λέω: Kankuro Kudo. Μακράν ο καλύτερος και εξυπνότερος σεναριογράφος. Θέλω να ασχοληθώ με τη σεναριογραφία και είναι το μεγαλύτερο μου είδωλο. Ό,τι γράφει είναι χρυσός. I'm too biased to see flaws in anything this guy creates be it a drama or a movie.

Kαι όπως έχω πει παλιότερα οι σειρές τη δεκαετία του 90 δεν είχαν ταμπού και γι αυτό γ******ν! ΑΛΛΑ επήλθε μια αλλαγή μετά το 2004. Τώρα η εξήγηση γι' αυτό πρέπει να έχει να κάνει με τα λεγόμενα idol dramas. Δεν υπήρχαν το 90 τέτοια. Ακόμα και οι Johnnys έπαιζαν σε καλές σειρές.
Είμαι λίγο κουρασμένη να το αναλύσω τέτοια ώρα αλλά ίσως η κατάσταση με τους νέους έχει ξεφύγει και για να τους δώσουν σωστά παραδοσιακά πρότυπα ευνουχίζουν τις σειρές... Τι να πω...

Mukodono 2003: Good grief it's funny! Αλλά η πρώτη σεζόν ήταν η καλύτερη. Λιγότερο αστεία αλλά ήταν η ορίτζιναλ ιδέα όσο να ναι.

#276 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 20 September 2009 - 11:33

Gift και Love & Eros είπαμε;(--Τρέχει να τα κατεβάσει:hahaha:--)
Κι εμένα το παράπονο μου αυτό είναι(εκτός από το περιττό μελόδραμα και τα αστεία δημοτικού), όχι τόσο για το ότι θέλω να δω τίποτα τολμηρό, αλλά γιατί παραείναι ψεύτικα τα 9 στα δέκα φιλιά που δείχνει. Δεν είναι καν φιλιά δηλαδή αλλά τελοσπάντων. Αν δεν θέλουν να "προκαλέσουν"(με φιλί;:nosey:"τέλοσπάντων", πάλι)ας μην τα δείχνουν σε κοντινά πλάνα τουλάχιστον. Τι μου τους βάζουν να φιλιούνται στον αέρα, σαν συμπεθέρες που συναντήθηκαν πρώτη φορά; :oo:

a2a, Εγώ πάλι, το 2o mukodono δεν το είδα πέρα της αρχής. Ξανά η ίδια ιστορία με άλλους ηθοποιούς, βαριέμαι. Καλύτερα να είχα δει αυτό παρά το άλλο τώρα που το σκέφτομαι, γιατί το άλλο παραήταν μελόδραμα. Κοινωνικό στο μεγαλύτερο του μέρος, αλλά στα τελευταία επεισόδια το χέ**νε. Το μόνο σημείο που ευχαριστήθηκα τον Tomoya ήταν το σημείο για το οποίο κατακρίθηκε στην σειρά. Δεν πάν να λένε ότι ήταν λάθος, εμένα μου άρεσε.

Posted Image

Posted Image

#277 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 24 September 2009 - 21:51

Λοιπόν, τελειωσα το Teioh χθες(μιας και ηταν μικρουλι). Ε, είδα host competitions και όρμησα! Αλλα το κακό ήταν οτι το εριξε σε cabaret μετα, αρα περιοριστηκε το οφθαλμολουτρο.

Πολύ μέτρια εως κακιά σειρά. Εχε χάρη που ήταν μικρή κιολλας. Το πιο μηδενικό character development που έχω δει.(καλα νταξ, υπαρχουν και χειροτερα)

Και αυτος ο πρωταγωνιστης? Πόσο πιο ανεκφραστος και αταλαντος μπορει να είναι ένας άνθρωπος?Ο_ο Κριμα και ήταν χαριτωμένο παιδάκι.

Επαιζε και το yakuza inheritor στο tiger and dragon(gin-gin ή οπως τον λέγανε, μονο ενα ep εχω δει). Δεν μου φάνηκε ατάλαντος εκει καθόλου. Βεβαια φταιει που είδα μονο ενα επεισόδιο και δεν πολυπρόσεξα.(ε ο nagase μονοπωλει την προσοχή μου!:lovulovu:) Οταν το συνεχίσω με το καλο(μην κοπω και αυριο στο μαθημα απο τα πολλα doramas :P), δλδ αυριο-μεθαυριο, θα δω αν απλως το Teioh ηταν μια κακη στιγμη... :S

#278 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 25 September 2009 - 12:33

Παιδιά είδα το πρώτο επεισόδειο από το Koshite Akuma, ωραίο μου φάνηκε αν εξαιρέσεις τον πρωταγωνιστή που ήτανε ...:lovulovu:,

#279 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 25 September 2009 - 20:39

Λοιποοοον, ξεκινησα το buzzer beat σημερα. Ειναι γεματο yamapi eyecandy, δεν μπορω να πω!:awww: Αφου, οταν παίζει καποιον αγωνα, πιανω τον εαυτο μου να φωναζει kakoi μαζι με την κάθε βλαμμενη. Too awesome.

Αλλα ενα πραγμα μου εχει κάνει τα νευρα κουρελια. Καλα, τοσο off limits ειναι οι τζονυδες που ουτε καν να αγκαλιασουν πια δεν μπορουνε? Θεε μου πόσο αγαρμπα κινούνται οι ηθοποιοι σε αυτα τα σημεία! Λες και έχει χολέρα η αλλη... Και ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ αλλο αυτα τα νηπιακα φιλιά, υποτιμούν τη νοημοσύνη μου. Δεν μπορω να πιστεψω οτι στο 7ο επεισόδιο θα υπάρξει πραγματικό φιλι, εχω χασει καθε ελπιδα.

Μα αυτες οι ιαπωνέζες fan τοσο παράξενες και διεστραμμένες είναι? Αληθεια πιστευουν οτι ο Yamapi ειναι ακόμη παρθένος, ή το πολύ πολύ να βγαινει με καμια παραμορφωμένη για να μην ορμισουν? Δεν θελουν να δουν τα αγαπημένα τους idols να υποδύονται πραγματικους και παθιασμένους ρόλους?Τ_Τ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ. Εχω φορτωσει με αυτα τα νεα dramas. Αμα δεν ανεχονται οι ιαπωνεζες τα φιλια, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΤΕ. Ας καταργησουν ο,τι romance στοιχειο υπαρχει, καλυτερο αισθητικό αποτελεσμα θα έχει απο αυτό το ψεύτικο και ψευτοαθώο.

Soz για τα παράπονά μου, αλλα μαλλον θα ακολουθησω την τακτικη της a2a. Οσο πιο παλιο, τοσο πιο καλο το drama.

#280 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 25 September 2009 - 21:00

Μα αυτες οι ιαπωνέζες fan τοσο παράξενες και διεστραμμένες είναι?

Yup.

Δεν θελουν να δουν τα αγαπημένα τους idols να υποδύονται πραγματικους και παθιασμένους ρόλους?Τ_Τ

Yup. (and poor us who want to see them,can't :<)

I think what you are looking for is called http://en.wikipedia.org/wiki/Telenovela :hahaha:
They have all the cliche dramas have,but 100 times the romance and "passion". xD

#281 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 25 September 2009 - 23:03

Δεν μπορω να πιστεψω οτι στο 7ο επεισόδιο θα υπάρξει πραγματικό φιλι, εχω χασει καθε ελπιδα.

Κι όμως κι όμως! Και γω έτριβα τα μάτια μου αλλά υπάρχει κανονικό βαρβάτο φιλί (για τα δεδομένα των dramas). Στη συγκεκριμένη σειρά τα φλώρικα φιλιά του Πη με την κοπέλα του είναι για να δείξουν πόσο έχει χαθεί το πάθος από τη σχέση τους. Άλλα μόνο σε αυτή τη σειρά.
Την τελείωσα χτες και είμαι πολύ ευχαριστημένη γενικώς. Δε με απογοήτευσε καθόλου.

Soz για τα παράπονά μου, αλλα μαλλον θα ακολουθησω την τακτικη της a2a. Οσο πιο παλιο, τοσο πιο καλο το drama.

Την καλύτερη δουλειά δηλαδή. Δυστυχώς οι υπότιτλοι είναι σπάνιοι ή η ποιότητα βγάζει το μάτι. But still...

Παίρνω πίσω αυτό που είπα για το Mukodono 2003. Είναι καλύτερο της πρώτης σειράς, πιο διασκεδαστικό. Και δεν το λέω επειδή στο 6ο επ. έκαναν cameo οι KinKi Kids. Στ' αλήθεια είναι καλύτερο. Έτσι κατέληξα να πιστεύω.

#282 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 26 September 2009 - 09:12

Θέλω να ασχοληθώ με τη σεναριογραφία και είναι το μεγαλύτερο μου είδωλο.

Θέλω να δω την "Νύχτα στην παραλιακή" σε j-drama.Το θέλω όμως τόσο πολύ που ορκίζομαι ότι δε πρόκειται να ξαναφάω σοκολάτα:OMG3:(βαρύς όρκος).Και θέλω και τα ανάλογα άτομα να παίξουν τους χαρακτήρες.Δε δέχομαι τίποτα λιγότερο.

@yami Δε φαντάζεσαι πόση ώρα καθόμουν και χάζευα το avatar σου.Γιατί μου το κάνεις αυτό?

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#283 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 26 September 2009 - 09:56

Ohayo!!!!!
χεχε ξεκίνησα το One poynd gospel!! ε ρε τι κάψιμο έχει να πέσει και στα επόμενα επεισόδεια ne?? Κame :respect::love:

#284 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 26 September 2009 - 11:52

@yami Δε φαντάζεσαι πόση ώρα καθόμουν και χάζευα το avatar σου.Γιατί μου το κάνεις αυτό?

*hides* I'm not doing anything.. XD what is he doing to you? :P

in other news..finally watched 20th Century Boys 第2章~ one more left! I hope the "changes" they made in the final movie will not ruin the story for the manga fans..:emptyonexg1:
also finished Teioh,and while I'm waiting for the final subs of Buzzer Beat and Ninkyo Helper προσπαθω να δω το Orthros no Inu...it's proving to be a difficult task after all..:hot:

#285 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 26 September 2009 - 19:04

Αλλα ενα πραγμα μου εχει κάνει τα νευρα κουρελια. Καλα, τοσο off limits ειναι οι τζονυδες που ουτε καν να αγκαλιασουν πια δεν μπορουνε? Θεε μου πόσο αγαρμπα κινούνται οι ηθοποιοι σε αυτα τα σημεία! Λες και έχει χολέρα η αλλη... Και ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ αλλο αυτα τα νηπιακα φιλιά, υποτιμούν τη νοημοσύνη μου. Δεν μπορω να πιστεψω οτι στο 7ο επεισόδιο θα υπάρξει πραγματικό φιλι, εχω χασει καθε ελπιδα.

Μα αυτες οι ιαπωνέζες fan τοσο παράξενες και διεστραμμένες είναι? Αληθεια πιστευουν οτι ο Yamapi ειναι ακόμη παρθένος, ή το πολύ πολύ να βγαινει με καμια παραμορφωμένη για να μην ορμισουν? Δεν θελουν να δουν τα αγαπημένα τους idols να υποδύονται πραγματικους και παθιασμένους ρόλους?Τ_Τ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ. Εχω φορτωσει με αυτα τα νεα dramas. Αμα δεν ανεχονται οι ιαπωνεζες τα φιλια, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΤΕ. Ας καταργησουν ο,τι romance στοιχειο υπαρχει, καλυτερο αισθητικό αποτελεσμα θα έχει απο αυτό το ψεύτικο και ψευτοαθώο.

OMG λες και ακούω την κολλητή μου! :hahaha: στην οποία απαντώ με το αντίστοιχο λινκ που πόσταρε η γιάμι - γιατί είχε καλομάθει σε παθιασμένα φιλιά,χούφτωμα,μπαλαμούτι και τα συναφή με τα λατινοαμερικάνικα και τώρα...ξηρασία :deadga6:

(αυτός είναι ο λόγος που πήρε την δικαιοσύνη στα χέρια της και μετέτρεψε τον Πη σε ανερχόμενο Φερνάντο Κολούγνκα...........................*nudge nudge wink wink* :hahaha::deadga6:)

Ομολογώ ότι είναι απροσδόκητα καλό το RnK, I was impressed O_O

Posted Image