Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching doramas - Εντυπωσεις
Posted 04 September 2009 - 18:56
p.s. Στην Ιαπωνια κρατανε "φακελακι" οι γιατροι και οχι οι ασθενεις! λολ
ΕDIT: Μολις βγηκε και το επ. 2

Posted 04 September 2009 - 19:32
τζαμπα την κατεβαζα raw οταν επαιζε in hope for softsubs then... .__.
Posted 06 September 2009 - 11:35
Ξεκινησα το boku no imouto. Γλυκουλι ειναι.
@a2a: Μηπως εχει τυχει να το δεις? Γιατι ηθελα να σε ρωτησω κατι. Ο αδερφος ολο λεει στην αδερφη του "αντε παντρεψου γρηγορα, για να σε ξεφορτωθω" και μου κανει εντυπωση γιατι ειναι ενα ξεπερασμενο στερεοτυπο ακομα και για την ελληνικη κοινωνια.
Οι Ιαπωνες το εχουν ακομα ή το εκαναν για την αναγκη του drama?
~yoroshiku onegaishimasu~
Όχι δεν το έχω δει. Έλεγα να το κάνω ώντας Jo Odagiri fan αλλά έπεσαν πολλά μαζεμένα από αυτά που έβλεπα και το άφησα στην άκρη. Είναι ένα στερεότυπο που υπάρχει αλλά δε νομίζω να είναι στάνταρ. Δεν το έχω ξαναδεί σε σειρά, από πλευράς αδερφού τουλάχιστον. Και μη νομίζεις ξέρω και Έλληνες που το ασπάζονται ακόμα. >_< Ίσως το βαλαν για το κωμικόν της υπόθεσης; Δεν ξέρω!
Εντάξει το Manhattan Love Story είναι όλα τα λεφτά! Είμαι στο 7 και γίνεται όλο καλύτερο! Από τα εξυπνότερα σενάρια του Kankuro Kudo!
Άρχισα και ένα παμπάλαιο κορεάτικο, το My Love Patzzi το οποίο είναι κλισεδούρα όσο δεν πάει αλλά αυτά αρέσουν στην αδερφή μου και το βλέπουμε παρέα. Η πρωταγωνίστρια είναι από τα πιο γλυκά μουτράκια που έχω δει ποτέ (Jang Nara). Καλό είναι.
Α ναι σύρμα επίσης, οι Love Song έπιασαν το Oretachi wa tenshi da! Καλή επιλογή γιατί είναι παράνοια και με κάνει να κάνω νέο συκώτι από τα γέλια σε κάτι επισόδεια! Πάω να δω το 10!
Posted 07 September 2009 - 19:26
πίσω απο το κεφάλι του έχει μια αγελάδα που μου
θύμισε λίγο τις αγελάδες απο την αθήνα...
αλλά τελικά απλά μοιάζει δεν νομίζω να είναι.
edit:
ωραίο τέλος το 4 ελπίζω να παίσει ξύλο στο 5
γουστάρω να βλέπω γιαμαπί να ρίχνει ξύλο.
Edited by Erisadesu, 07 September 2009 - 20:02.
Posted 07 September 2009 - 21:02
Posted 07 September 2009 - 22:10
επίσης είδα τα επεισοδιάκια otomen που έχουν προβληθεί...πολύ χαριτωμένο

Posted 08 September 2009 - 09:41
Άντε σήμερα περιμένουμε το 9 επεισόδιο !!
Posted 08 September 2009 - 21:47
το καλό είναι οτι γεμίζεις τον κόσμο ομορφιά με αυτή την σιγκ.
Posted 08 September 2009 - 23:43
Μου την ψιλοέδωσε και σε κάποιες φάσεις το "παίζω ψυχολόγος". Ειδικά με την βλαμμένη από το ζεύγος. Αφήνεις την δουλειά κυρά μου να πας να το παίξεις ψυχαναλυτής; Τέλοσπάντων...Είχε πλάκα όμως το όλο μπάχαλο. Btw ο Jin που μας φάγατε εδώ μέσα, ήταν πολύ γλυκός στον ρόλο του. Σαν κουτάβι ήταν τις περισσότερες φορές.

Πιο πριν είχα δει το Atashinchi no Danshi. Πέρα του κλασικού (πια) σκηνικού, "εγώ και το χαρέμι μου" ήταν καλοδουλεμένη σειρά. Πολύ συγκίνηση όμως λόγω μελιστάλαχτων ατακών και τα αστεία και διάφορα σκηνικά πολύ παιδικά, αλλά μάλλον εκεί απευθύνονταν.
Δεν έχω να πω κάτι στραβό για το Ryuusei no kizuna. Καλοδουλεμένο με πολύ καλή ισορροπία κωμωδίας, δράματος και suspense. Μου άρεσε ιδιαίτερα το σκηνικό με τα διάφορα σενάρια, που παρουσιάζονταν ως doramas ένα πράγμα.

Posted 09 September 2009 - 07:35

Posted 09 September 2009 - 10:46

Τελείωσα το Oishii Proposal , πολύ ωραία σειρα , ευκολοιδωμένη

Posted 09 September 2009 - 17:51
Tελειωσα και το 2ο επεισόδειο!! Πολύ φάση παιδιά αξίζει αλήθεια !!

Posted 11 September 2009 - 23:31
Dunno, ίσως είναι ιδέα μου, βλέπω πολύ Law & Order τελευταία XD
Πάντως μου άρεσε πολύ το 10ο επεισόδιο με το θάνατο του συγγραφέα, ωραία πλοκή

Είδα και το Sore wa totsuzen, arashi no you ni... τι το 'θελα, αφού από τον τίτλο και μόνο κατάλαβα πως δε θα μ' άρεσε;

ξεκίνησα το μπάζερ μπητ...
Spoiler:
Τhank you, είχα ακριβώς την ίδια αντίδραση XD
Μου τα χάλασε το 9ο επεισόδιο

Posted 12 September 2009 - 09:53
Spoiler:
^^
+1