Εγω παντως τη σειρα τη συνεχιζω μονο για να βλεπω τη Mai(Kanjiya Shihori).
Her lines are seriously amusing XD Οι υπολοιποι χαρακτηρες με κουραζουν ωρες ωρες,οπως και το romance της ιστοριας..
Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει.Η Mai δίνει ρέστα κάθε φορά και με την Riko έχουν απίστευτο γέλιο.
Τελειώνω
Yukan Club.Προφανώς είχα ξεχάσει να κατεβάσω το τελειυταίο επεισόδιο και έγραψα σε dvd από το 1-9.Μετά αναρωτιόμουν που είναι το τελευταίο επεισόδιο και ανακάλυψα ότι δεν το είχα κατεβάσει καν.Ώρες ώρες αφαιρούμαι τελείως!Όταν τελειώσω θα γράψω εντυπώσεις στο ανάλογο thread.
Τελείωσα
Gokusen και τις 3 σεζόν.Αναρωτιέμαι αν, εκτός από την ταινία που θα βγει(ή βγήκε) στους κινηματογράφους τώρα πρόσφατα, υπάρχει άλλη.Ωραία σειρά είναι, αλλά δεν έγινε από τις αγαπημένες μου.Αν δεν είχε τα bishies σε κάθε σεζόν, αμφιβάλλω αν θα καθόμουν να το δω όλο ποτέ.Στοιχεία που πρόσεξα:
.Σε γενικές γραμμές κάθε επόμενη σεζόν μου άρεσε περισσότερο από την προηγούμενη.Η τρίτη σεζόν είναι η αγαπημένη μου γιατί γνώρισα έναν ακόμη θεό (Miura Haruma).Επίσης κάποια στοιχεία βελτιώθηκαν κατ'εμέ όπως:
Αυτά τα ολίγα.Μετά λέω να συνεχίσω με Proposal Daisakusen που το χω αφήσει πολύ καιρό και Orange Days.