Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#211 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 10 August 2009 - 17:13

Buzzer Beat ep.4 Τι καταπληκτική σειρά είναι αυτή!Η κωμωδία της χρονιάς κατά τη ταπεινή μου γνώμη.Ατελείωτο fanservice και χαρακτήρες που έχουν τρελό γέλιο.Πέρα από το οφθαλμόλουτρο απολαμβάνω τις συζητήσεις των Riko και Mai,οι οποίες είναι ΘΕΕΣ!Δε μπορώ να περιμένω για το επόμενο επεισόδιο.

Gokusen 2 ep.7 Φάση έχει και αυτή η σεζόν αλλά απ'ότι έχω προσέξει τη βλέπω πιο ευχάριστα από την πρώτη.Αν και πάνω κάτω τα ίδια δείχνει.Το θέμα δεν είναι αυτό.Τα δύο τελευταία επεισόδια που είδα έτυχε να τα δει και η αδερφή μου γιατί μου κανε παρέα εκείνη τη στιγμή.Και ποιος μου είπε ότι είναι ο μόνος που της άρεσε?Ο Hayami Mokomichi.Το περίμενα να πω την αλήθεια.Σιγά μη της άρεσε ο Jin ή ο Kame.Ορκίζομαι στον Nari ότι θα την κάνω fangirl που να χτυπιέται κάτω.

Τέλος, ξέρει κανείς αν υπάρχει group που να subάρει το Otomen?Θέλω τόσο πολύ να το δω:nanana:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#212 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 10 August 2009 - 21:20

οι Querbeet εχουν αναλαβει το Otomen, απλως οπλισου με υπομονή γιατί κανουν 3 dramas αυτη τη season, και νομιζω χρωστανε και το Meitantei no Okite απο την προηγουμενη :/

Spoiler:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#213 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 15 August 2009 - 14:22

Το Gokusen 2 είναι εκλπληκτικό και οι πρωταγωνιστές το ίδιο:love:, τωρα το τελείσα και το
5ο επεισόδειο από το Buzzer Beat :respect:

#214 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 15 August 2009 - 14:49

Yay! Επιτέλους ήρθε η αδερφούλα μου από τις διακοπές και είδαμε το 1ο επεισόδιο του Karei Naru Spy!
Και ήταν όπως το αναμέναμε τέλειο! Έχει έναν αέρα καρτούν πολλές φορές. Ο Nagase τα σπάει όπως πάντα. Δεν μπορώ να του βρω ψεγάδι γενικώς γιατί είναι χαμαιλέοντας στην ηθοποιεία. Η Fukakyon πανέμορφη, μου θυμίζει Poupee με όλα αυτά τα τρομερά outfits και έχει και χημεία με το Nagase (βασικά με όλους του άντρες του κόσμου έχει χημεία αυτή η γυναίκα, τι στο καλό!). Και επίσης γενικώς οι κατάσκοποι είναι ένας κι ένας (KIKI looks so good in blond hair)! Αν ήταν έτσι όλες οι κατασκοπικές υπηρεσίες θα θέλα να δουλεύω εκεί! Btw, το γέλιο που έκανα με τη φάση με τον πολιτικό και το πουλί δεν περιφράφεται! Αν το συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς και χιούμορ πάει για Νο1 μου! ^_^

Επίσης με σκλάβωσε και το My Name is Kim SamSoon, το λατρεύω! Και έπιασε και την αδερφή μου! Και φυσικά οι υπόλοιπες σειρές της σεζόν εξακολουθούν σε καλούς ρυθμούς. Ειδικά τα Buzzer Beat και Koishite Akuma.

Άντε μόνο το Haken no Oscar έμεινε. Ήδη κάνω προετοιμασίες για την επόμενη σεζόν.

#215 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 15 August 2009 - 17:10

Nodame Cantabile

Απο τις αγαπημένες μου σειρές ever. Τη λατρεύω και ελπίζω να συνεχιστεί η ιστορία και να καλύψει όλο το manga καθώς θα βγαίνει!

Ευτυχώς τώρα θα είμαι φοιτήτρια επίσημα και με 15 ευρώ θα πάω να δω τη Φιλαρμονική του Tampere να παίζει την 7η του Beethoven! :wooi2: Εμ, την είχα που την είχα τη λολάδα με τα ορχηστρικά, ήρθε και η σειρά και με αποτελείωσε!

Γλυκιά, αστεία, πολύ πολύ καλοί ηθοποιοί, ωραίο θέμα και με βάθος και σεβασμό για το πανέμορφο θέμα της μουσικής και της δημιουργικότητας του ανθρώπου όπως φαίνεται απο τα έργα του. Απλά τέλεια.

Απολαμβάνω το κάθε λεπτό.

#216 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 21 August 2009 - 12:20

Δεν είχα πάρει χαμπάρι οτι άρχισε το Kochira Katsushika-ku Kameari Koen-mae Hashutsujo. :Ο
Το opening με τα παιδάκια με τα unibrows ειναι epic πάντως. XD

LfNX0dh.png

#217 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 21 August 2009 - 14:01

Ξεκίνησα Love Shuffle συνεχίζοντας με Tamaki Hiroshi.

Καλούτσικο και ίσως να αποδειχτεί πολύ ωραίο, αλλά τα αστεία ή δε τα καταλαβαίνω ή όσα καταλαβαίνω τα βρίσκω κρύα. Θα προτιμούσα να είναι καθαρά δραματική σειρά χωρίς εξυπνάδες γιατί ούτε κωμική είναι έτσι ούτε δράμα.

Το cast καλό αν και με τις ατάκες και τα "αστεία" που τους έχουνε να λένε/κάνουν φαίνονται πολύ άβολοι.

Η μουσική οκ, αλλά μου την έχει σπάσει να ακούω τα ίδια 2 τραγούδια σε κάθε επεισόδιο.

θα συνεχίσω μήπως και κρύβει κανένα διαμάντι η όλη υπόθεση και γιατί τώρα έχω περιέργεια, αλλά αν συνεχίσει έτσι δε με βλέπω να διασκεδάζω και πολύ.

Άσε που περίμενα eye candy απο τον Tamaki και πήρα ταινία τρόμου... Μιλάμε πετσί και κόκκαλο έχει μείνει. Πεινάω και μόνο που τον βλέπω! Για διαφήμηση της Unicef πάει! :terror2:
Πάρε κανα κιλό και έρχονται Nodame ταινίες ρεεεεεε!:mador2:

#218 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 21 August 2009 - 15:46

το buzzer beat λέει να το ξεκινήσω η μονο fan service είναι?
έχω ψιλό απογοητευτεί από αυτή την season... :(

#219 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 21 August 2009 - 16:04

το buzzer beat λέει να το ξεκινήσω η μονο fan service είναι?
έχω ψιλό απογοητευτεί από αυτή την season... :(

Μονο οχι,but fan service takes up a good amount in some episodes.. :P
Εγω παντως τη σειρα τη συνεχιζω μονο για να βλεπω τη Mai(Kanjiya Shihori). :P Her lines are seriously amusing XD Οι υπολοιποι χαρακτηρες με κουραζουν ωρες ωρες,οπως και το romance της ιστοριας..
How many of the new series have you watched? I highly recommend Ninkyo Helper and Teioh παντως. :3 (ισως και καποια επς του Karei naru Spy)

#220 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 21 August 2009 - 18:28

Εγω παντως τη σειρα τη συνεχιζω μονο για να βλεπω τη Mai(Kanjiya Shihori). :P Her lines are seriously amusing XD Οι υπολοιποι χαρακτηρες με κουραζουν ωρες ωρες,οπως και το romance της ιστοριας..

Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει.Η Mai δίνει ρέστα κάθε φορά και με την Riko έχουν απίστευτο γέλιο.

Τελειώνω Yukan Club.Προφανώς είχα ξεχάσει να κατεβάσω το τελειυταίο επεισόδιο και έγραψα σε dvd από το 1-9.Μετά αναρωτιόμουν που είναι το τελευταίο επεισόδιο και ανακάλυψα ότι δεν το είχα κατεβάσει καν.Ώρες ώρες αφαιρούμαι τελείως!Όταν τελειώσω θα γράψω εντυπώσεις στο ανάλογο thread.
Τελείωσα Gokusen και τις 3 σεζόν.Αναρωτιέμαι αν, εκτός από την ταινία που θα βγει(ή βγήκε) στους κινηματογράφους τώρα πρόσφατα, υπάρχει άλλη.Ωραία σειρά είναι, αλλά δεν έγινε από τις αγαπημένες μου.Αν δεν είχε τα bishies σε κάθε σεζόν, αμφιβάλλω αν θα καθόμουν να το δω όλο ποτέ.Στοιχεία που πρόσεξα:
Spoiler:
.Σε γενικές γραμμές κάθε επόμενη σεζόν μου άρεσε περισσότερο από την προηγούμενη.Η τρίτη σεζόν είναι η αγαπημένη μου γιατί γνώρισα έναν ακόμη θεό (Miura Haruma).Επίσης κάποια στοιχεία βελτιώθηκαν κατ'εμέ όπως:
Spoiler:

Αυτά τα ολίγα.Μετά λέω να συνεχίσω με Proposal Daisakusen που το χω αφήσει πολύ καιρό και Orange Days.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#221 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 21 August 2009 - 18:46

To Buzzer Beat συνεχίζει να γίνεται ακόμα πιο ωραίο και ενδιαφέρον :respect:

Ξεκίνησα και το Proposal Daisakuzen ή αλλιώς Operation Love και έχει πολύ φάση αξίζει!! :love:

Παιδιά το Love Shuffle αξίζει να το δω;;;Είσα μόνο το πρώτο επεισόδειο και ..δεν ξέρω.!!
Το Last Friends το έχει δει κανείς ;;

#222 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 21 August 2009 - 20:00

Θα τελειώσω Love Shuffle και θα σου πω. Ενδιαφέρον είναι πάντως.

#223 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 21 August 2009 - 22:51

ok! θα περιμένω !! ευχαριστω!!

#224 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 22 August 2009 - 23:33

Τώρα θα δούμε το τελευταίο.

Love Shuffle: Approved

Πολύ ωραία σειρά. Έχει και μυστήριο τελικά. Όλοι οι χαρακτήρες έχουνε καλά και κακά (αν και 2-3 είναι να τους σφαλιαρίζεις) και το θέμα σε κρατάει.

Αν δε βάζανε το ίδιο τραγούδι σε κάθε επεισόδιο θα ήταν καλύτερα βέβαια, αλλά αντέχεται μπροστά στα υπέρ της σειράς.

Μου άρεσε πολύ και τη προτείνω. Very refreshing.

#225 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 23 August 2009 - 09:27

Ευχαριστώ Οrion!!..είχα δει το πρώτο και δε ήμουν σίγουρη..αλλά θα το συνεχίσω σίγουρα τώρα !!

Edited by Barbara, 24 August 2009 - 11:41.