Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching doramas - Εντυπωσεις
Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2009 - 13:27
Επίσης το humor διορθώνεται σιγά σιγά και σε μερικές φάσεις μάλιστα χτυπιόμασταν στους καναπέδες απο το νευρικό γέλιο που μας έπιανε.
Ενώ έχει και αστείες φάσεις όμως καταφέρνει να συγκινεί. Διαλέξανε πολύ ικανό cast που βγάζει καλά και τις κωμικές, αλλά και τις δραματικές στιγμές.
Πολύ καλή δουλειά, αλλά η αργή και ανέμελη αρχή μπορεί πολλούς να ξινίσει και είναι κρίμα γιατί η σειρά αξίζει.
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2009 - 11:42
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2009 - 22:55
θα με κάνουν να πάθω συγκοπή.
είναι τόσο τεράστια που μου περνάει απο το μυαλό ότι είναι ψεύτικα.
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 13:39
άντε..ακόμα να ανεβάσουν το 7ο επεισόδιο...!!
Εκτός από το d-adicts από που αλλού μπορούμε να το κατεβάσουμε;;;;
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 16:28
Χωρίς το σκληρό με τα dramas μου μέχρι αύριο και έχω δει ένα κάρο άλλα πράγματα. Είδα το Chapter 0 του MW και με έπιασε μια στενοχώρια με αυτά που τράβηξε ο Takeru... T_T
και στο καπάκι την δεύτερη ταινία του 20th Century Boys (κάτι με έπιασε με αυτά τα αποκαλυπτικά σενάρια σήμερα μου φαίνεται). Είμαι ακόμα λίγο σοκαρισμένη και από την ταινία και από τον Araki Hirofumi in drag (maji de okama Hirofumi???).
Πάω να δω κανά Himitsu να στανιάρω και να επιστρέψω αύριο με το καλό στα dramas μου. Αν και αν βγει το 7 του Buzzer Beat θα το δω ASAP!
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 19:29
Και το καλύτερο στιγμιότυπο από το 7ο επεισόδιο του Buzzer Beat !!
είναι όταν αυτή τον φωνάζει από το παράθυρό της και νομίζω ότι λέει πως δε θέλει να ξαναδεί και να μην είναι φίλοι (δεν παίρνω κ όρκο αλλα νομίζω αυτό λεει !!) τότε τρέχει αυτός και πάει στο σπίτη της και την ΦΙΛΑΕΙ!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=hneZXtRvm1E
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 20:18
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 20:19
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2009 - 02:15
Και ΝΑΙ κυρίες και κύριοι! ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΦΙΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Exactly XD Xαρές και πανηγύρια έκανα όταν το είδα XDDD
Γενικά το 7ο ep τα έσπασε <3
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2009 - 16:46
Δεν μπορώ να περιμενωωωωω....
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2009 - 22:52
αλλά θα παραπήγαινε για ταινία. Πάντως ρε παιδιά..I want that bitch, Yuki, dead!

Ανυπομονώ για τη ταινία. Αχ αυτός ο Tamaki. Σου πάει για κάθαρμα, κούκλε μου, σου πάει!

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2009 - 21:35
Φυσικά, αφού είναι KudoKan drama. Αυτός ο άνθρωπος και μουντζούρες να γράφει σε ένα χαρτί είναι αριστουργήματα! Γελάω και συμπονώ τους χαρακτήρες και πιο πολύ τον Master του Mabo τον οποίο ερωτεύτηκα! Πρακτικά βουβός χαρακτήρας αλλά ακούμε όλες τις σκέψεις του. Ο καημένος έχει δει και ακούσει τόσα πολλά που στο τέλος θα εκραγεί!
Perfect drama from a perfect scenario writer!
Άντε να γράψει τίποτα καινούργιο για τηλεόραση γιατί έχει από το Ryuusei no Kizuna!
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2009 - 21:47
Είναι πολύ αστείο! Ο Ίτσιρο θέλει ξύλο αλλά είναι και τόσο καλός! Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο καμμένος χαρακτήρας! Τόσο άθλιος που γίνεται καταπληκτικός! Δεν ξέρω αν τα τρένα μπορούν να προκαλέσουν τόσο ενθουσιασμό, η σειρά πάντως βλέπεται ευχάριστα.
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 18:37
@a2a: Μηπως εχει τυχει να το δεις? Γιατι ηθελα να σε ρωτησω κατι. Ο αδερφος ολο λεει στην αδερφη του "αντε παντρεψου γρηγορα, για να σε ξεφορτωθω" και μου κανει εντυπωση γιατι ειναι ενα ξεπερασμενο στερεοτυπο ακομα και για την ελληνικη κοινωνια.
Οι Ιαπωνες το εχουν ακομα ή το εκαναν για την αναγκη του drama?
~yoroshiku onegaishimasu~

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 18:51
Ξεκινησα το boku no imouto. Γλυκουλι ειναι.
εχει subs αυτο at last!? απο ποτε?