Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#226 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2009 - 13:27

Ξεκινάει χαλαρά και φαίνεται ψιλοανεγκέφαλη, αλλά τελικά είναι αρκετά πολύπλοκη.

Επίσης το humor διορθώνεται σιγά σιγά και σε μερικές φάσεις μάλιστα χτυπιόμασταν στους καναπέδες απο το νευρικό γέλιο που μας έπιανε.

Ενώ έχει και αστείες φάσεις όμως καταφέρνει να συγκινεί. Διαλέξανε πολύ ικανό cast που βγάζει καλά και τις κωμικές, αλλά και τις δραματικές στιγμές.

Πολύ καλή δουλειά, αλλά η αργή και ανέμελη αρχή μπορεί πολλούς να ξινίσει και είναι κρίμα γιατί η σειρά αξίζει.

#227 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2009 - 11:42

Το Proposal Daisakusen είναι πάρ πολυ ωραίο αξίζει να το δείτε !!!

#228 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2009 - 22:55

είδα και το 2ο επεισόδιο του buzzer beat... τα βυζά του yamapi
θα με κάνουν να πάθω συγκοπή.

είναι τόσο τεράστια που μου περνάει απο το μυαλό ότι είναι ψεύτικα.

#229 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 13:39

Αχού το μωρό μου ο Yamapi είναι κουκλάκι ατελείωτο σἀυτήν την σειρα!!
άντε..ακόμα να ανεβάσουν το 7ο επεισόδιο...!!

Εκτός από το d-adicts από που αλλού μπορούμε να το κατεβάσουμε;;;;

#230 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 16:28

Αχαχαχα! Η συζήτηση για τα "βυζάκια του Πη (το ζ παχύ)" (all rights reserved by me sister που το πρωτοείπε) μπορεί να τραβάει αιώνες. Είναι λίγο τούμπανο το παλικάρι, τι να κάνουμε; Να τον αγαπάμε πιο πολύ!

Χωρίς το σκληρό με τα dramas μου μέχρι αύριο και έχω δει ένα κάρο άλλα πράγματα. Είδα το Chapter 0 του MW και με έπιασε μια στενοχώρια με αυτά που τράβηξε ο Takeru... T_T
και στο καπάκι την δεύτερη ταινία του 20th Century Boys (κάτι με έπιασε με αυτά τα αποκαλυπτικά σενάρια σήμερα μου φαίνεται). Είμαι ακόμα λίγο σοκαρισμένη και από την ταινία και από τον Araki Hirofumi in drag (maji de okama Hirofumi???).

Πάω να δω κανά Himitsu να στανιάρω και να επιστρέψω αύριο με το καλό στα dramas μου. Αν και αν βγει το 7 του Buzzer Beat θα το δω ASAP!

#231 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 19:29

ε! a2a στο d-addicts δυστυχώς δεν βγήκε αλλά μπες στο veoh μπορείς να δεις 1 5λεπτο από το 7ο επεισόδειο και αμα γίνεις μέλος και κατεβασεις το πρόγραμμα του Veoh μπορείς να δεις το επεισόδιο (χωρίς υποτίτλους βέβαι !!) ..!!

Και το καλύτερο στιγμιότυπο από το 7ο επεισόδιο του Buzzer Beat !!
είναι όταν αυτή τον φωνάζει από το παράθυρό της και νομίζω ότι λέει πως δε θέλει να ξαναδεί και να μην είναι φίλοι (δεν παίρνω κ όρκο αλλα νομίζω αυτό λεει !!) τότε τρέχει αυτός και πάει στο σπίτη της και την ΦΙΛΑΕΙ!!!! :lovulovu:
http://www.youtube.com/watch?v=hneZXtRvm1E

#232 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 20:18

Και ΝΑΙ κυρίες και κύριοι! ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΦΙΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αν δεν υπάρξει κάτι WOW από τις άλλες σειρές αυτή είναι το νο1 μου αυτή τη σεζόν!

#233 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 20:19

Ρε παιδιά! Θυμήθηκα γιατί μου άρεσε ο Πι κάποτε!!!
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#234 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2009 - 02:15

Και ΝΑΙ κυρίες και κύριοι! ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΦΙΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Exactly XD Xαρές και πανηγύρια έκανα όταν το είδα XDDD
Γενικά το 7ο ep τα έσπασε <3
Spoiler:

6dqFccT.gif

#235 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2009 - 16:46

άντε να περιμένουμε την αλλη δευτέρα για το επόμενο!!
Δεν μπορώ να περιμενωωωωω....

#236 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2009 - 22:52

Είδα και εγώ επιτέλους το Chapter 0 MW. Πολύ ωραίο και αρκετά βαρύ.

Spoiler:

αλλά θα παραπήγαινε για ταινία. Πάντως ρε παιδιά..I want that bitch, Yuki, dead!:madtodeath:

Ανυπομονώ για τη ταινία. Αχ αυτός ο Tamaki. Σου πάει για κάθαρμα, κούκλε μου, σου πάει!:awww:

#237 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2009 - 21:35

Manhattan Love Story & I am in love with it!
Φυσικά, αφού είναι KudoKan drama. Αυτός ο άνθρωπος και μουντζούρες να γράφει σε ένα χαρτί είναι αριστουργήματα! Γελάω και συμπονώ τους χαρακτήρες και πιο πολύ τον Master του Mabo τον οποίο ερωτεύτηκα! Πρακτικά βουβός χαρακτήρας αλλά ακούμε όλες τις σκέψεις του. Ο καημένος έχει δει και ακούσει τόσα πολλά που στο τέλος θα εκραγεί!
Perfect drama from a perfect scenario writer!
Άντε να γράψει τίποτα καινούργιο για τηλεόραση γιατί έχει από το Ryuusei no Kizuna!

#238 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2009 - 21:47

Εγω βλέπω το Tokyu Tanaka 3 Go.
Είναι πολύ αστείο! Ο Ίτσιρο θέλει ξύλο αλλά είναι και τόσο καλός! Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο καμμένος χαρακτήρας! Τόσο άθλιος που γίνεται καταπληκτικός! Δεν ξέρω αν τα τρένα μπορούν να προκαλέσουν τόσο ενθουσιασμό, η σειρά πάντως βλέπεται ευχάριστα.
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#239 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 18:37

Ξεκινησα το boku no imouto. Γλυκουλι ειναι.

@a2a: Μηπως εχει τυχει να το δεις? Γιατι ηθελα να σε ρωτησω κατι. Ο αδερφος ολο λεει στην αδερφη του "αντε παντρεψου γρηγορα, για να σε ξεφορτωθω" και μου κανει εντυπωση γιατι ειναι ενα ξεπερασμενο στερεοτυπο ακομα και για την ελληνικη κοινωνια.
Οι Ιαπωνες το εχουν ακομα ή το εκαναν για την αναγκη του drama?
~yoroshiku onegaishimasu~
Δημοσιευμένη  εικόνα

#240 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 18:51

Ξεκινησα το boku no imouto. Γλυκουλι ειναι.

εχει subs αυτο at last!? απο ποτε?:borednn9: