Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching doramas - Εντυπωσεις
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2009 - 16:13
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΡΙΑ!!!!!!!

<3 Spread the GAZELOVE!!! <3
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 00:23
Περιμενα πιο συγκινητικα τα πραγματα, αλλα μαλλον δεν ειχα το μυαλο μου εκει, γιατι ειχα αγχωθει με την φαρμακολογια τότε.(μου χαλασε την απολαυση damn it!) Aλλα στο τέλος δεν αντεξα και συγκινηθηκα ταμαλα!

Παντως πολυ με προβληματισε η κατασταση που περιεγραφε η σειρα. Αυτοι οι Ιαπωνες αν ειναι οντως τοσο ρατσιστες, χανω πασα ιδεα...
Πριν λιγη ωρα τελειωσα και το Ryuusei no Kizuna! Δεν περιμενα να είναι τόσο καλο. Περιμενα ενα κλασσικό μελω, αλλα η σειρα αυτη ηταν διασκεδαστικότατη. Μιλαμε τη μιση ωρα ελιωνα στα γέλια! O post-it guy ηταν ΘΕΟΣ! Kαι το ολο cast ηταν all star. Κaname Jun was

"Δεν θα ξαναπω τον Nino Αλβανο"(ή τουλ δεν θα το εννοω αν τον ξαναπω)
Με μαγεψε αυτο το παιδι και δεν το περιμενα καθολου! Τωρα πια τον βλεπω με αλλο ματι. Μεχρι και η φατσα του μου αρεσει πια! Τον ειχα παρει με κακο ματι απο το yamada tarou, αλλα μαλλον εφταιγε ο ρολος του(σιχαινομαι ατομα που ειναι τοσο ανιδιοτελη και ηλιθια).
Αρα τωρα δεν ξερω ποιον να διαλεξω απο τους arashi!(I like sho as well) Μονο τον leader δεν πολυπαω, και τον Aiba που δεν τον εχω δει και επομενως δεν τον ξερω(βγαζει και αυτος drama, αντε να δουμε την αταλαντοσυνη του

Μουσικη τους παντως δεν προκειται να ακουσω, κραταω γερη αντισταση ακομη.
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 01:29
Αρχισε να χανεις for real..Japan's is not a wonderland..It's as nasty as any other country.Παντως πολυ με προβληματισε η κατασταση που περιεγραφε η σειρα. Αυτοι οι Ιαπωνες αν ειναι οντως τοσο ρατσιστες, χανω πασα ιδεα...
Με μαγεψε αυτο το παιδι και δεν το περιμενα καθολου! Τωρα πια τον βλεπω με αλλο ματι. Μεχρι και η φατσα του μου αρεσει πια!
Αρα τωρα δεν ξερω ποιον να διαλεξω απο τους arashi!(I like sho as well)

according to keikaku. xD
sadly(?)

on topic...Ninkyo Helper is getting awesome Y/Y? Πραγματικα δεν περιμενα να μου αρεσει τοσο η συγκεκριμενη σειρα,since I don't really like srs yakuza related series..(παιζει βεβαια και το γεγονος οτι εχω περασει καταστασεις involving older relatives and dementia,so I understand really well what some people in the series are going through..) Watched episode 9 yesterday and bawled like a baby,goddamn. D: D: Ελπιζω να δουμε ενα καλο τελος στα 2 episodes που απομενουν..γιατι το τελος του 9 σε αφηνει λιγο ->

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από yami: 13 Σεπτέμβριος 2009 - 17:24
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 04:09

μετά άρχισα yamada taro monogatari και μισούσα τον sho μετά από 5-6 επεισόδια τα ίδια

θα το αφήσω να τελειώσει όμως μην ψάχνομαι μετά
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 14:20
και μετά τον νίνο Και μετά έμαθα τι είναι αράσι.
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 16:48
Είδα τα πρώτα επεισόδια από δύο σειρές:Liar Game και The Quiz Show 2.Μου άρεσαν πάρα πολύ και ανακάλυψα ότι τελικά αυτού του είδους σειρές ταιριάζουν περισσότερο στην ψυχοσύνθεσή μου.Βασικά είχα νεύρα εκείνη την ημέρα και επειδή αν έβλεπα κάνα ρομάντζο θα τσαντιζόμουν ακόμη περισσότερο, επέλεξα αυτή την κατηγορία.Online τα είδα και σε χάλια ποιότητα αλλά τι να κάνω.Δε προλαβαίνω να τα κατεβάσω και δεν έχω χώρο στον υπολογιστή μου.
Είδα επίσης και το πρώτο κορεάτικο drama μου.Επέλεξα να είναι το Heading to the ground γιατί βεβαίως παίζει ο αγαπημένος μου Yunho των DBSK.Δύο επεισόδια έχουν βγει μέχρι στιγμής και είναι υπέροχα.Ωραίο στόρι και ωραίοι ηθοποιοί.Ο πρωταγωνιστής έχει τρελό γέλιο και ελπίζω να συνεχίσει έτσι.Είναι η πρώτη φορά σε σειρά που θέλω ένα συγκεκριμένο ζευγάρι να τα φτιάξει.Όχι μάλλον η δεύτερη...Τεσπα έχω μείνει με πολύ καλές εντυπώσεις και ας λένε οι κριτικοί ότι ο Yunho δε παίζει καλά.Ζηλεύουν παιδί μου ζηλεύουν!
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 21:27
Βλεπω το Koishite Akuma κ ενα εχω να δηλωσω......
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΡΙΑ!!!!!!!
Αχαχαχαχα! Welcome to the club. Mια φορά είπα ότι ο Yuma είναι ωραίο παιδί και μου κόλλησαν τη ρετσινιά της παιδεράστριας! Όχι ότι με πειράζει, το βρίσκω διασκεδαστικό!
Είδα το τελευταίο επεισόδιο σήμερα με το που γύρισα από Μάνη.
Είδα και το τελευταίο του Teioh και το 9 του Ninkyo Helper και ακόμα πονάνε τα μάτια μου από το κλάμα. T___T
Τελείωσα και το Manhattan Love Story το οποίο εντάξει είναι σίγουρα από τα καλύτερα παλιά που έχω δει εδώ και πολυυυυυυ καιρό και θα αρχίσω και το Mukodono 2003.
Also Haken no Oscar ep.01 - Πολύ καλό! Για σειρά του NHK που δεν είναι συνήθως τρελές παραγωγές ήταν ενδιαφέρον και επειδή θα είναι 6 επεισόδια το περιμένω να σταθεί στο ύψος του. Πάλεψε Katsuko! Η Oscar θα ήταν περήφανη για σένα!
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 21:31
Με ενθουσίασε αμέσως!!!
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 10:39

Ξεκινησα το Yukan Club

Συνεχίζω το Love Shuffle που είναι υπέροχο για μένα !!, Το Kami Shizuku που και αυτότο βρίσκω πολυ ενδιαφέρον ..μάλλον γιατί έχει να κάνει με τον Kame μου

Kαλα ε;; είδαι το πρώτο επεισόδειο Sappuri (supli) είναι όλα τα λεφτα παιδι αδεν υπάρχει -ο Κamenashi Kazuya - είναι ΘΕΟΣ

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 10:49

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 21:39
Εγώ χθές ξεκίνησα Kimutaku drama το Hero!Είναι πολύ καλό και το τραγούδι της σειράς που τραγουδάει η Utada Hikaru είναι πολύ θεικό.Πάντως βλέποντας Kimura dramas καταλαβαίνω γιατί αυτός ο άνθρωπος βγαίνει 15 χρόνια πρώτος στο Anan...
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2009 - 11:41

yeaha στο Αnego είναι κορυφαίες οι ''σκέψεις'' που κάνουνε και φαίνονται !!
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 23:44

'Ενα έχω να πω. Ο Τόμα πάλι έτρεχε, και στο τέλος της σειράς -που ήταν και πού απότομο- οφείλω να ομολογήσω ότι έμεινα μ@λ@κ@ς. Ακόμα με το OMG στο στόμα είμαι!
Το my boss my hero είχε απλά τρελό γελιο, από το πόσο πραγματικά τραγικά ηλίθιος ήτανε μέχρι τον Κοκι την ξεφωνημένη -ψέματα να πω?-. Υπερβολικό μεν σε στιγμές, αλλά doramas βλέπουμε, αν μας πείραζε κάτι τέτοιο δε θα μασταν εδώ, ne?.
Eρώτηση: Το Orthros no inu λέει, ή να μην το ξεκινήσω? Έχω και μια αντιπάθεια για τον Ryo, καθώς η αγγουρίασή του με λίγους συγκρίνεται, αλλά άμα το στόρι είναι καλό...
EDIT: Ο μαραθώνιος πήρε παράταση για τέταρτο γύρο, το ξεκίνησα τελικά. Καλό φαίνεται, και ο Ryo κάτι παλεύει... Το υπόλοιπο κάστ είναι κατά τη γνώμη μου πάντα πολύ καλό. Το στόρι μου θυμίζει κάτι σε Death Note but with a twist... Κρίμα που δεν έχει τελειώσει ακόμα, αν τελικά είναι καλό θα φάω τα δάχτυλά μου μέχρι να βγούνε τα επεισόδια. On a separate note; Το ΒΟSS ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σειρά, δυνατό καστ, και με ευχαρίστησε ιδιαίτερα που δεν έκατσαν να αφιερώνουν από ένα επεισόδια σε κάθε μέλος της ομάδας και το τραγικό παρελθόν που πιθανώς είχε Naruto style, αντιθέτως ως προς αυτό ήταν αρκετά ρεαλιστικό. Γενικά ελπίζω να βγει και δεύτερη σεζόν, όπως υπαινιχθηκε στο τέλος της πρώτης.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kirenahana: 17 Σεπτέμβριος 2009 - 05:12
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 10:30
Μιλάμε καταπληκτικό, οντως το παιδί είχε φάση!

Αν και το "παιδι" δεν ειναι πια παιδι, και θα επρεπε να σταματησει να προσπαθεί να δείχνει 20αρης γιατί δεν του πάει.

Και με επιασε η περιέργεια να τον δω στα νιάτα του, αρα κατεβασα το Long Vacation και το Gift(εχει πολυ οφθαλμολουτρο το τελευταιο

Και είπα τελικά να παρω και μαι γεύση απο Karei Naru Spy.(γιατί με τη γεύση θα μείνω όπως παω με 2 επεισόδια που βρήκα όλα κι'όλα...) Το είδα πολύ ευχάριστα, και φυσικά τον Nagase τον είδα ακόμη πιο ευχάριστα.

Πώς θα βγάλουν μια σειρά μονο με τις γκριμάτσες του Nagase? Το παιδι δεν το στηριζει κανείς αλλος μέσα σε αυτή τη σειρα, one man show μεχρι τώρα... Νομιζω ότι για πρώτη φορα τα ratings εχουν λίγο δίκιο... Αλλά και πάλι βλέπεται μια χαρά, για να μην παρεξηγούμαι. Απλως θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερο.
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 15:41

που'σαι βρε Orion να με ακούσεις;;;υπέροχο άξιζε ευχαριστωω !!
a! και το supli τελείωσα ΥΠΕΡΟΧΟ!!