Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#136 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2009 - 15:12

Ετσι οπως εβλεπα το Narutofan site επεσε το ματι μου σε μια υπογραφη που εχει αυτη τη φωτο...και μου κινησε το ενδιαφερον :Ρ ξερετε τιποτα για αυτο; αξιζει?

Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#137 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2009 - 15:24

crows zero τέλειο! αυτό είναι το 2 δεν έχει βγει ακόμα παρα μονο στο cinema ιαπωνία
γενικά είναι πολύ καλή ταινία σενάριο δεν λέει και πολλά αλλα θα χορτάσεις ξύλο ;)

#138 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 12:55

εμένα πάντως το 1ο μου άρεσε...
πάντως αν θες κατι σαν αυτό σεραφημον βαλε να δεις το rookies

#139 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 19:46

To honey and clover ειναι καλο; Ειχα λατρεψει το ανιμε και φοβομουν να δω το drama για να μην μου χαλασει η εικονα. Dakedo, ακουσα καλα σχολια απο ενα παληκαρι στην ταξη και μου ξανα ρθε η καϊλα να προσπαθησω το drama..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#140 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 21:56

Κοίτα να δεις. Δες το, δεν είναι άσχημο αλλά σίγουρα σαν το άνιμε δεν είναι. Και είναι πολύ σπάνιο για μένα να προτιμώ το άνιμε σε σχέση με το drama (επειδή είμαι hardcore drama fan) οπότε αυτό κάτι λεει.
Μου άρεσε αρκετά απλά μην περιμένεις να είναι το ίδιο. Ο Osamu Mukai που κάνει το Mayama πάντως είναι εξαιρετικός! Και η Harada Natsuki που κάνει την Ayumi.

#141 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 22:58

Thanks Hime-chan and Gogetas ;) θα τα κατεβασω ΧΡ μη μου μαζευτουν ολα μετα την εξεταστικη :oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#142 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2009 - 16:29

Aha ok thanks (mattaku.. πες μου οτι εχουν βαλει νανακι για την hagu...θα γελαω 5 μηνες!)

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#143 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2009 - 16:41

Εγω λέω να συνεχίσω το smile κάποτε, αλλα δεν βλέπω να προχωράει καθολου η μετραφραση... :(

Εχουν μεινει στο 3 και δεν προχωρανε, ενω δεν υπαρχει καμια ενημερωση. Μηπως απλως σταματησαν να ανεβαζουν τα επεισόδιά τους σε αλλα sites και τα ανεβαζουν μονο στο site τους και μπορεις να τα κατεβασεις υπο την προυποθεση να εχεις 50 ποιοτικα posts? (O_o παραειναι μεγαλη η θυσια για να την κανω...) Κατι τετοιο ελεγαν, αλλα δεν ξερω αν αξιζει να μπω σε τετοιο κοπο για να μαθω μονο και μονο αν συνεχιζουν τη μεταφραση...

#144 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2009 - 16:43

Aha ok thanks (mattaku.. πες μου οτι εχουν βαλει νανακι για την hagu...θα γελαω 5 μηνες!)

Για Hagu είχαν βάλει μια (τότε) 15χρονη, η οποία μοιάζει πάντα μεγαλύτερη, την Narumi Riko. Στο ρόλο της Hagu πολύ καλύτερη ήταν κατά τη γνώμη μου η Aoi Yuu, στην ταινία, όπως και ο Iseya Yusuke ήταν καλύτερος Morita από το Hiroki Narimiya.

Όσο για τον ρόλο του Takemoto... δε νομίζω ότι μπορώ να εκφέρω γνώμη. Στην ταινία τον έκανε ο Sho Sakurai και όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι είναι το ichiban και δεν είμαι ποτέ αντικειμενική όταν πρόκειται για το ichiban μου!

Εγω λέω να συνεχίσω το smile κάποτε, αλλα δεν βλέπω να προχωράει καθολου η μετραφραση... :(

Εχουν μεινει στο 3 και δεν προχωρανε, ενω δεν υπαρχει καμια ενημερωση. Μηπως απλως σταματησαν να ανεβαζουν τα επεισόδιά τους σε αλλα sites και τα ανεβαζουν μονο στο site τους και μπορεις να τα κατεβασεις υπο την προυποθεση να εχεις 50 ποιοτικα posts? (O_o παραειναι μεγαλη η θυσια για να την κανω...) Κατι τετοιο ελεγαν, αλλα δεν ξερω αν αξιζει να μπω σε τετοιο κοπο για να μαθω μονο και μονο αν συνεχιζουν τη μεταφραση...

Απ' ότι ξέρω έχουν φτάσει μέχρι το 5. Αλλά πρέπει να είσαι στη Stormy Community για να το πάρεις. Επιπλέον έχει κλείσει και το Membership στην Aibakaland μέχρι νεωτέρας. Εγώ έχω πρόσβαση στα downloads καθότι παλιό μέλος αλλά δε με ενδιαφέρουν τα subs. Κρίμα βέβαια γιατί με τη μ*λακία που έπεσε στο drama fandom τελευταία τα fansub groups έχουν λάβει ναζιστικά μέτρα.
Και το Smile ρε γαμώτο δεν το αξίζει αυτό! Είναι καταπληκτικό! Το 9 με άφησε πάλι κάγκελο. Τα επεισόδια συνολικά θα είναι 11.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από a2a: 17 Ιούνιος 2009 - 16:49

#145 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2009 - 23:49

Για Hagu είχαν βάλει μια (τότε) 15χρονη, η οποία μοιάζει πάντα μεγαλύτερη, την Narumi Riko. Στο ρόλο της Hagu πολύ καλύτερη ήταν κατά τη γνώμη μου η Aoi Yuu, στην ταινία, όπως και ο Iseya Yusuke ήταν καλύτερος Morita από το Hiroki Narimiya.

Όσο για τον ρόλο του Takemoto... δε νομίζω ότι μπορώ να εκφέρω γνώμη. Στην ταινία τον έκανε ο Sho Sakurai και όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι είναι το ichiban και δεν είμαι ποτέ αντικειμενική όταν πρόκειται για το ichiban μου!

.... δεν το πρόσεξα ότι ο sho sakurai ¨ηταν ο takemoto...
η ταινία είχε πολύ καλό καστ οι ηθοποιοί είναι όλοι τους πετυχημένοι,
ωστόσο εμένα μου άρεσε περισσότερο το dorama...
για μένα 1ο. είναι το Jdorama, 2ο το anime και 3η η ταινία.
καλώς ο Iseya Yusuke, απο τους καλύτερους ηθοποιούς της ιαπωνίας
αλλά για τον ρόλο του Morita ο hiroki narimiya μου άρεσε περισσότερο, βέβαια είμαι και
τρελή φαν του Narimiya με αυτό τον ρόλο τον λάτρεψα. ταιριάζει περισσότερο
για μένα, τώρα θέλω να δω το αντίστοιχο tdorama αλλά δεν ξέρων αν υπάρχει μετάφραση ακόμη.

τελείωσα το Yaoh... και επιτέλους μια σειρά που σε κάθε επεισόδιο παίζει το μωρό μου ο Kaname Jun ο πρωταγωνιστής ωστόσο ήθελε μερικά μαθήματα ηθοποιήας παραπάνω...
μου φάνηκε πολύ... μέτριος.. .ωστόσο τον έσωσε η karina και ο Kaname jun.

τελικά θα γίνω μεγάλη οπαδός της karinas.

#146 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2009 - 15:19

Εκοψα που λετε το h&c στη μεση γιατι απογοητευτηκα λιγακι αν και ειναι ωραιο και ξεκινησα το hana kimi το οποιο μ'αρεσει πολυ μεχρι τωρα και παρατηρησα οτι παιζει ο Τακεμοτο εκειιιιιι :D

and i liked it veri veri mouch! Sho Sakurai τον ειπατε ε; Θα τον εχω υποψην μου!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#147 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2009 - 21:55

Εκοψα που λετε το h&c στη μεση γιατι απογοητευτηκα λιγακι αν και ειναι ωραιο και ξεκινησα το hana kimi το οποιο μ'αρεσει πολυ μεχρι τωρα και παρατηρησα οτι παιζει ο Τακεμοτο εκειιιιιι :D

and i liked it veri veri mouch! Sho Sakurai τον ειπατε ε; Θα τον εχω υποψην μου!

Nonono! O Hana Kimi Nakatsu - H & C Takemoto λέγεται Toma Ikuta.

O Takemoto της ταινίας είναι ο Sho Sakurai!

Και οι δύο από το ίδιο γραφείο: Johnny's Entertainment - TEH ULTIMATE BISHONEN FACTORY!

#148 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2009 - 22:49

AAA ok! Δεν τον ξερω τον Σακουραι αλλα αυτος ο Τομα...nice <3

btw πως αντεξες το love hina? :P

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#149 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2009 - 10:58

AAA ok! Δεν τον ξερω τον Σακουραι αλλα αυτος ο Τομα...nice <3

btw πως αντεξες το love hina? :P

Ήταν από τα πρώτα anime που είδα αιώνες πριν. Και αν και χαζό, είχε την πλάκα του. Επίσης ο τυπάς στο avatar έχει nickname Hina οπότε είναι λογοπαίγνιο. Δεν αναφέρομαι στο anime mind you. Αnime βλέπω πλέον πολύ αραιά και αν μου κάτσει.

Speaking of doramas, τελειώνω το Lost Time Life το οποίο ήταν σε γενικές γραμμές καλό (βασικά ορισμένες ιστορίες ήταν τρομερές και άλλες so-so) και είμαι στη μέση του Warui Yatsura το οποίο τα σπάει. Σε όσους αρέσουν οι σκοτεινές ιστορίες μυστηρίου ας του ρίξουν μια ματιά. 8 επισόδεια είναι!

#150 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2009 - 16:29

εχει δει κανεις/καμια τo Blue Gate Crossing (lánsè dà mén);
ειδα online τα 6 απο τα 7 parts και το τελευταιο ειχε ανεβει μισο
τα torrent δεν εχουν seeders...και στο rapidshare θελουν κωδικο

εχει κανεις λινκ να δω το τελευταιο μαμημενο παρτ;
:nanana:
seishun jidai wa watashi no subete desu