Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching doramas - Εντυπωσεις
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 12:57
Hissatsu Shigotonin έφτασα στο 9 και αλοίμονο αν έχω καταλάβει τα μισά απ' όσα λένε. Δεν είναι καν αρχαία ιαπωνικά, είναι αρχαιοεπίσημα! Το Tenchijin το καταλαβαίνω καλύτερα! (I don't think I'll ever learn Keigo!) Καλά, βασικά σκοτώνω ώρα μέχρι να εμφανιστεί ο Koki στο 13. Ο Tacchon δεν έχει ούτως ή άλλως πολλές σκηνές (του πεταματού τον έχουν Τ_Τ) και καταλήγω πιο πολύ να droolάρω το Mabo (με μακρύ μαλλί και eyeshadow τα σπάει... βασικά γενικώς τα σπάει). Άντε, απ΄ότι είδα ο Koki έχει περισσότερο screen time και είναι και πολύ Edo gansta με τα piercing!
*ends rant*
Πω πω φτάσαμε κιόλας στη μέση της σεζόν; Niiiice!
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 11:02
και κατεληξα να βλεπω την ταινια My Little Bride 어린신부
απ τα πιο cute ρομαντζα

μονο που παρουσιαζει τα κοριτσια στην εφηβεια ηλιθια και επιπολαια

btw ο αντρας ηταν πολυ πιο ωραιος απο το κοριτσι imo
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 17:15

Voice επ.1:Ναι έχω πάρει με τη σειρά τα dorama που παίζει ο Toma!I'm addicted!
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 17:28
Έχει δύο μέρες βλέπω το coffe prince και το μόνο που θα πω είναι
οτι για ακόμη μια φορά τα Kdorama αναδεικνύονται ανώτερα απο τα jdorama

αρε α2α με κατάστρεψες
Και μώλις τώρα διάβασα ότι ο Lee Un ένας απο τους πρωταγωνιστές πέθανε τον αύγουστο...
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 17:54
αρε α2α με κατάστρεψες
To παίρνω ως κοπλιμέντο! Μουαχαχαχα! XD
Και μώλις τώρα διάβασα ότι ο Lee Un ένας απο τους πρωταγωνιστές πέθανε τον αύγουστο...
Ναι όντως. Θυμάμαι είχα στενοχωρηθεί πολύ με το θάνατο του γιατί ήταν καλός και ανερχόμενος ηθοποιός... RIP...
To Coffee Prince είναι κορεάτικο διαμάντι! Η πρωταγωνίστρια δεν είναι τρομερή ως αγόρι; Και ο πρωταγωνιστής θεός, πολύ sexy!
Λιαν συντόμως θα αρχίσω και το Lost Time Life που το έχω και κάθεται καιρό. Και θα αρχίσω να κατεβάζω και το Time Between Dog & Wolf. Yay!
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 21:27

<3 Spread the GAZELOVE!!! <3
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 21:33
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2009 - 00:50
1.true, ειναι καλυτερα imoκαλό το voice δεν κατάφερα να το τελειώσω.
Έχει δύο μέρες βλέπω το coffe prince και το μόνο που θα πω είναι
οτι για ακόμη μια φορά τα Kdorama αναδεικνύονται ανώτερα απο τα jdorama
αρε α2α με κατάστρεψες
2.το μαθα μολις χθες- κι εγω με αφορμη αυτη τη σειρα

btw ειδα μετα το my little bride: το -ing(κλαμααα), το doremi(σο-σο)και το antique bakery(την ταινια)...το καψα παλι _ _|||
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Satou no Kumo: 27 Μάιος 2009 - 23:37
antigue baker xD
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2009 - 22:32
υπάρχουν τελικά υπότιτλοι για όλα τα επεισόδια;
just seen atashichi no danshi 6
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erisadesu: 29 Μάιος 2009 - 15:38
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2009 - 09:32
Είδα το πρώτο το πρωί. Δε μπορώ να πω οτι με συγκινεί ιδιαίτερα και αυτό γιατί δε μένει σε ένα genre ξεκάθαρα, αλλά όχι με καλό τρόπο.
Περίμενα κάτι εντελώς outrageous, καμμένο και γεμάτο γέλιο και πήρα μια κοινωνική σειρά με "προσπαθούμε να συγκινήσουμε, κλάψτε!" σκηνές που ταυτόχρονα προσπαθεί να βγάλει και γέλιο απο το πόσο μα******στίρι είναι ο Robo. Επίσης είναι to date, ο πρώτος ρόλος του Kenichi που απεχθάνομαι. Μιλάμε μου τα σπάει άγρια το γα**δι! Να ήταν λολαμένος, αλλά να είχε κάτι υπερβολικά καλό (καρδιά π.χ) θα ήταν οκ. Η μόνο χρήση του στο πρώτο επεισόδιο ήταν οτι είχε αμάξι!

Επίσης, άσχετο με τη σειρά, αλλά οι υπότιτλοι που έκαναν απο το d-addicts είναι για κλάμματα, με τα μισά χαμένα και τα άλλα μεταφρασμένα με τέτοιο τρόπο που you're better off trying to figure out what they say in Japanese!
Τώρα που τη φόρτωσα όλη θα τη δώ (να δω και το Τόκυο) και ελπίζω
1) Να την κάνουν πιο αστεία γενικά και
2) Να υπάρξουν παραπάνω λόγοι που θα κάνουν τον Robo αστείο εκτός απο γελοία ρούχα και το πόσο καμμένος με το Max Robo είναι και να γίνει επιτέλους πιο χρήσιμος απο ταρίφα

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2009 - 17:26
Εγώ την έχω προχωρήσει πιο πολύ. Είμαι στο 5. Κι εμένα δεν με ενθουσίασε αν και περίμενα κάτι χειρότερο πριν την ξεκινήσω. Μου άρεσε που προσπαθεί να περάσει κάποιο μήνυμα το κάθε επεισόδιο και από άποψη σκηνοθεσίας κτλ. Μου άρεσε και το παίξιμο του Kenichi που μου θύμισε και λίγο Negishi από DMC. Σαν χαρακτήρας όμως όπως είπες δεν λέει πολλά. Αλλά είναι πιο πολύ support σ' αυτήν την σειρά.Τώρα που τη φόρτωσα όλη θα τη δώ (να δω και το Τόκυο) και ελπίζω
1) Να την κάνουν πιο αστεία γενικά και
2) Να υπάρξουν παραπάνω λόγοι που θα κάνουν τον Robo αστείο εκτός απο γελοία ρούχα και το πόσο καμμένος με το Max Robo είναι και να γίνει επιτέλους πιο χρήσιμος απο ταρίφα
Βασικά έχω την εντύπωση ότι η σειρά απευθύνεται σε παιδιά.
Παράλληλα ξεκίνησα το Bengoshi no kuzu και ψιλοπαράτησα το sexy voice and robo για χάρη του. Αυτό μου άρεσε αρκετά. Είναι η 2η φορά που βλέπω τον Hideaki μετά από το Yasha και η εντύπωση που έχω γι' αυτόν σαν ηθοποιό γίνεται όλο και καλύτερη. Σε 3 διαφορετικούς χαρακτήρες που τον έχω δει, ήταν σαν να ήταν 3 διαφορετικοί άνθρωποι. Πολύ πειστικός. Σε γενικότερες γραμμές η σειρά είναι καλοδουλεμένη, με πολλά σύγχρονα πολιτιστικά στοιχεία και με πολύ καλές ερμηνείες. Έχει και την πλάκα της. Μου αρέσει πολύ που βλέπεις στο άσχετο το αρκούδι(σκυλί για την ακρίβεια)-μασκώτ που κάνει βόλτες σε διάφορες άσχετες σκηνές. Πολύ πετυχημένη ιδέα κατα την γνώμη μου. Το opening επίσης μου άρεσε πολύ, όχι για την μουσική αλλά για την σκηνοθεσία. Πολύ πλάκα έχει(και πολύ προσεγμένο).
Επίσης είδα τα Ringu Saishushο, Triangle και Koori no sekai. To πρώτο βασισμένο στο βιβλίο όπου βασίστηκε και η γνωστή ταινία The Ring. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα σειρά και πιο πολύ θρίλερ παρά τρόμου. Έχει και κάποιες τρύπες-κενά. Δεν εξηγεί κάποια πράγματα. Εκτός απο την υπόθεση όμως δεν προσφέρει και πολλά. Κάτι του έλειπε στον τεχνικό τομέα. Βέβαια λογικό μια που πρόκειται για σειρά(όχι ταινία) προ δεκαετίας.
Το Triangle πολύ ενδιαφέρον επίσης. Είναι μυστηρίου από αυτά που μέχρι τελευταία στιγμή ψάχνεις τον δολοφόνο και όντως τον ψάχνεις. Δεν είναι καθόλου προβλέψιμο αν και αν κάποιος έχει δει πολλά παρόμοια του περνάνε διάφορα σενάρια από το μυαλό που όλο και κάποιο θα πετύχει. Μου έμειναν 1,2 απορίες κι εδώ.
Για το Koori no sekai ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια που έγραψα για το Triangle. Έχει όμως και λίγο romance μέσα και έναν αέρα μυστηρίου από φιλμ νουάρ. Δυστυχώς αυτό το τελευταίο δεν με έπεισε αρκετά.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 31 Μάιος 2009 - 17:53
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2009 - 02:22

<3 Spread the GAZELOVE!!! <3
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2009 - 21:58
περισσότερες παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι... anyway... yamada taro monogatori θυμίζει παιδική έκδοση του ruisei no kizuma... είδα και το life is hard takedo happy 2 fool επίθεση απο arashi
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2009 - 22:38
Ουφ! Έκανα catch-up επιτέλους σε όλες τις σειρές που βλέπω αυτή την εποχή! Και μπόρεσα να αρχίσω το LOST TIME LIFE. Η πρώτη ιστορία με τον Eita με έκανε να κλάψω και περιμένω να ρίξω μπόλικο κλάμα γενικώς. Τ_________Τ
Τώρα Eri δεν έχω ιδέα αν έχει υποτιτλιστεί πλήρως γιατί από τότε που έπαψα να περιμένω υπότιτλους έχασα γενικώς την επαφή με τα του fansubbing. Είναι πάντως πολύ περίεργη σειρά. Μετά από αυτή θα κάτσω να βρω το Sky High που είναι παλιότερο και παρόμοιο στυλ.
Επίσης αν κανείς από εδώ έχει πάρει μάτι μια πανάρχαια σειρά που λέγεται Dousoukai να ρίξει σύρμα γιατί θέλω πάρα πολύ να τη δω!
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2009 - 20:58
Λέω "όσες" γιατί είναι κατα μεγάλο μέρος romance (αν και έχει και το sports στοιχείο) και ειδικά στις γυναίκες είμαι σίγουρη ότι θ' αρέσει πολύ. Και να σκεφτείτε ότι δεν είμαι πολύ των romance, τα περισσότερα τα βρίσκω βαρετά και συνηθισμένα. Έδω όμως γίνεται πολύ καλή ανάπτυξη των χαρακτήρων και των σχέσεων τους, και δεν αναφέρομαι μόνο στους πρωταγωνιστές.
Επίσης μετά από αυτή την σειρά έχω αρχίσει να βλέπω με άλλο μάτι το bowling (Αν και δεν ξέρω όμως, πιστεύω ότι ήταν τραβηγμένα κάποια παιχνίδια.).
Και κάτι που ξέχασα πριν: Σε όλη την διάρκεια της σειράς ήμουν σε κατάσταση να φάω τα παπούτσια μου. Θα δείτε γιατί...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 03 Ιούνιος 2009 - 07:40