Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#121 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2009 - 21:09

μόλις τελείωσα το Nobuta wo Produce.Τι τέλεια σειρά ήταν αυτή!Με συναίσθημα,γέλιο,δάκρυα...Η καλύτερη σειρά που χω δει μέχρι στιγμής.Μ'αρέσει ο YamaPi:wooi2:.Και ο Kame καλός είναι δε πάει πίσω.Η κοπελιά δε κατάλαβα οτι ήταν εκείνη που έπαιζε στο HanaKimi.Εϊχε μπει τόσο καλά στο ρόλο της που όταν είδα οτι είναι αυτή νόμιζα οτι μου κάνανε πλάκα.
Spoiler:
Πολύ ωραία σειρά!Όποιος δε την έχει δει καιρός να το κάνει.
και είδα μέχρι το 3ο επεισόδιο Majo Saiban.Πππππωωωω τη σειρά είναι αυτή.Γεμάτη σασπένς και πολύ μα πολύ ενδιαφέρον.Καίγομαι να δω τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο.Νομίζω ακόμη δε το χουν subάρει.Άντε βιαστείτε!!!Toma is kawaii:nbleed:!!!

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#122 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 16:00

τελικά το TDorama hana kimi είναι απαίσιο σε σύγκριση με το ιαπωνικό.
Αυτή η ομαδικότητα του ιαπωνικού δεν υπάρχει καθόλου
και εντάξει μπορεί τα Τ γκομενάκια να τα έχω ξαναδεί στο Kone και να είναι πιο
όμορφα απο τα J
ωστόσο τα J πως να το κάνουμε είναι επικά, ειδικά τώρα που
άρχισα να καταλαβαίνω και ποιος είναι ποιος απο τους κομπάρσους.
ασε που η Ella είναι τέρας μπροστά στην Maki

#123 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 16:30

^ Εγώ τα είδα ανάποδα και ongoing οπότε μπόρεσα να απολαύσω και τα 2 αλλά εντάξει συμφωνούμε στο ότι το ιαπωνικό ήταν κλάσεις ανώτερο. Στην Ταϊβάν δεν έχουν και τα τρελά λεφτά να βγάλουν το ίδιο αποτέλεσμα. Η Ella όντως δεν είναι ωραία αλλά μου έκανε περισσότερο για αγόρι (albeit NOT a pretty one).

Είδα το 1ο του Mr. Brain και έχω να πω μόνο τα καλύτερα! :nod::nod::nod:
Καταπληκτική παραγωγή, καταπληκτική σκηνοθεσία και σενάριο! Το ότι το TBS τα σπάει σε παραγωγές είναι ήδη γνωστό αλλά εδώ ξεπέρασαν τον εαυτό τους! Το budget πρέπει να είναι αστρονομικό!
Για το δε KimuTaku δεν έχω λόγια. Μόνο ένα πράγμα έλεγα και ξαναέλεγα όσο το έβλεπα: ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ! Και κανείς ποτέ δε θα σε ξεπεράσει. Και οι υπόλοιποι ηθοποιοί τον πλαισιώνουν άξια. Αν κάποιος μισεί την Ayase Haruka please reconsider!!! Μιάμιση ώρα ούτε κατάλαβα πως πέρασε!
Αξίζει όντως την τηλεθέαση του και είναι εκτός συναγωνισμού από τώρα. ΟΛΟΙ πρέπει να το δουν! ΟΛΟΙ!

#124 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 22:59

Είδα το 1ο του Mr. Brain και έχω να πω μόνο τα καλύτερα! :nod::nod::nod:
Καταπληκτική παραγωγή, καταπληκτική σκηνοθεσία και σενάριο! Το ότι το TBS τα σπάει σε παραγωγές είναι ήδη γνωστό αλλά εδώ ξεπέρασαν τον εαυτό τους! Το budget πρέπει να είναι αστρονομικό!

x2 watched it today too!
God so nice <3 Λατρευω τετοιες σειρες που συνδιαζουν mystery και comedy elements so effectively! :3 dude...μονο για τα γραφικα και τα μηχανηματα που χρησιμοποιει το IPS,πρεπει να εχει πεσει πολυ yen! XDD
I hope they'll start subbing it faster! kjls T^T

ok,experienced people..Θελω προτασεις για κωμωδιες με Kimura Takuya,γιατι ελιωσα μ'αυτο εδω περα! :hahaha:

#125 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 23:20

O ρόλος του μου θύμισε πάρα πολύ τον Kuryuu του Hero! Και γενικώς είχε έναν αέρα Hero η σειρά. Δες αυτό!

Και το CHANGE! Και αν αντέχεις ρομάντζα το Pride και το Long Vacation. Οι χαρακτήρες του είχαν μια κωμική φλέβα σε αυτές τις σειρές.

#126 hachix山P

hachix山P

Uso datte ite o, Joe!

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 13:48

Εγώ μόλις τελείωσα το LOVE SHUFFLE και μπορώ να πω ότι απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!! δεν υπάρχει!Είναι απίθανο dorama!Τώρα το ξαναβλέπω. Ο O-chan(Ojiro Sera) ήταν για μένα η κορύφωση του dorama αυτού. Ο Hiroshi Tamaki έχανε μπροστά στον Matsuda Shota!Το παιδί απλά είναι ταλεντάρα!Το έχει το σόι φαίνεται!Χαλαρά από τις καλύτερες σειρές που έχω δει ever!!!!!

Επίσης... πρέπει να ομολογήσω ότι ο Matsuda Shota είναι και πολύ μωρό!!!!!!!Και έκανε μία φωτογράφηση στη Vogue, totally nude!!!!!!!!*nose bleed*
Δημοσιευμένη  εικόνα

#127 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 16:59

Ο.κ πάρε εσύ τον Soda να πάρω τον ήδη πιασμένο αδερφό του...

#128 hachix山P

hachix山P

Uso datte ite o, Joe!

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 18:42

Ο.κ πάρε εσύ τον Soda να πάρω τον ήδη πιασμένο αδερφό του...

Έγινε!!!!! Αν και ο big bro είναι και *%$#@(*&^* τα παιδιά!!! Άλλα αγόρια η οικογένεια δεν έχει!Οπότε οι δηλώσεις έκλεισαν και οι κατοχυρώσεις έγιναν κατόπιν συμφωνίας!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#129 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 22:46

Μετά τις πολύ καλές εντυπώσεις μου για το Golden bowl, ξεκίνησα Takeshi Κaneshiro tribute. Είδα μια ακόμα σειρά, την προηγούμενη από το Golden bowl. Την Nisennen no koi(Love 2000). OK αυτήν δεν αξίζει να την δείτε εκτός αν είστε fan του Takeshi. Το μόνο που αξίζει απ' όλη την σειρά είναι αυτός, εννοώντας το οφθαλμόλουτρο. Η κεντρική ιδέα είναι καλή: ένας κατάσκοπος από ένα φανταστικό κράτος-εχθρό της Ιαπωνίας που γνωρίζεται μέσω της αποστολής του με μια κοπέλα. Τίθεται σε πολλές στιγμές το θέμα του τι επιλέγει κανείς: Την πατρίδα ή τα αγαπημένα του πρόσωπα;

Στην εφαρμογή δυστυχώς κόλλησε η δουλειά. Οι χαρακτήρες δρουν εντελώς μη ρεαλιστικά
Spoiler:
, οι τρύπες είναι πιο πολλές και από σουρωτήρι, οι αφέλειες επίσης πολλές. Οι υπότιτλοι για τα μπάζα. Πολλές φορές προσπάθησα να κάνω αποκρυπτογράφηση του τι είχε ειπωθεί. Εκτός απ' αυτό, για κάποιον περίεργο λόγο δεν υπήρχαν παρελθοντικοί χρόνοι. Οπότε ανάλογα με την περίπτωση, προσάρμοζες τον διάλογο στον κατάλληλο χρόνο στο...μυαλό σου.:uhh:

Είδα και 2 ταινίες(Δεν ξέρω αν κάνω καλά που τις γράφω εδώ, αλλά δεν ξέρω που αλλού). Το Space Travelers πάλι με τον Takeshi και το Ai No Kotodama.
Αξίζουν και οι δύο. Η 1η με ξάφνιασε. Δεν περίμενα να δω κάτι τέτοιο, να πω ότι πάντως δεν έχει καμία σχέση με sci fi. Πολύ καλή σε όλα της
Spoiler: ending spoiler

H 2η μου άρεσε επίσης, αν και σε κάποια σημεία δεν με έπεισε.
Spoiler:
Οπότε φαίνεται ότι είμαι πιο πολύ των 2-d σ' αυτόν τον τομέα.:congrats:

Αυτά...(Πάλι έκθεση έγραψα) Πάω τώρα να συνεχίσω το Takeshi Kaneshiro tribute. Από σειρές δεν θα δω άλλες δικές του, δεν νομίζω να αξίζει κάτι. Απο ταινίες θα δώ αρχικά το Lavender(το οποίο πρέπει να είναι πατάτα, αλλά λέω να το επιβεβαιώσω) και το Turn Left, Turn Right και το House of Flying Daggers(Ναι κι όμως δεν το έχω δει.:emptyonexg1: Το ξέρω, ντροπή μου.).

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#130 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2009 - 09:51

να δεις και το warlords.. με τον τακέσι, τον αντι λοου και τον τζετ λι το πείρα προχθες απο το βιντεοclub

#131 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2009 - 16:00

majo saiban ep.5 OMG!!!!
Spoiler:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#132 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2009 - 06:38

βλεπω a mans story,πολυ καλο.Hachi one diver και αυτο ενδιαφερον.
Black and white ,τελειο.Room of the king και αυτο ειναι ενδιαφερον.

Παρακαλω δειτε 1 episode απο together!!!Οποιος το ειδε..καταλαβαινει γιατι εκλαιγα απο το γελιο κυριολεκτικα:tensai::nanana::nanana::nanana::nanana::nanana::nanana::nanana:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#133 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 11:51

Εγώ μόλις τελείωσα το LOVE SHUFFLE και μπορώ να πω ότι απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!! δεν υπάρχει!Είναι απίθανο dorama!Τώρα το ξαναβλέπω. Ο O-chan(Ojiro Sera) ήταν για μένα η κορύφωση του dorama αυτού. Ο Hiroshi Tamaki έχανε μπροστά στον Matsuda Shota!Το παιδί απλά είναι ταλεντάρα!Το έχει το σόι φαίνεται!Χαλαρά από τις καλύτερες σειρές που έχω δει ever!!!!!

Επίσης... πρέπει να ομολογήσω ότι ο Matsuda Shota είναι και πολύ μωρό!!!!!!!Και έκανε μία φωτογράφηση στη Vogue, totally nude!!!!!!!!*nose bleed*

πραγματικά δεν περήμενα ότι θα είναι τόσο ωραίο το Love shuffle, ήταν τόσο γλυκό,
πικρό, αστείο, είχε όλα όσα ήθελα... και δεν περίμενα πότέ ότι ο soda Μπορούσε να είναι τόσο ωραίος, γιατί στο hana yori ήταν πολύ άσχημος. Έλεος πάντως με αυτό τον thanatos...

και Υey Panda!!!

#134 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 10:49

Είδα το Mukodono με τον Nagase Tomoya. Είχε αρκετά στοιχεία που δεν μου άρεσαν όπως η παρουσίαση της κοινωνίας και της οικογένειας στην Ιαπωνία του 2000, που αν είναι όντως έτσι τα πράγματα στην πραγματικότητα, τότε μιλάμε πως βρίσκονται 30-50 χρόνια πίσω σε σχέση με την Ελλάδα, ανάλογα με το θέμα. Παραλίγο να με πιάσει και το φεμινιστικό μου αλλά προσπάθησα να μην το πάρω σοβαρά.
Spoiler:
Από κει και πέρα είχε τις καλές στιγμές της και κάποια όμορφα μηνύματα σε σχέση με την οικογένεια, αλλά όμως έχει μελόδραμα από ένα σημείο και μετά.
Είχε ενδιαφέρον ο ρόλος του Tomoya που ήταν διαφορετικός από αυτόν του Yakuza του Tiger&dragon αν και με εκνεύριζε που ώρες ώρες έκανε το χαζοχαρούμενο. Αγαπημένη σκηνή
Spoiler:

Συνεχίζω και το Takeshi Kaneshiro tribute. Είδα Sleepless Town, Lavender, Returner, Turn left, turn right.
Η 1η δεν με ενθουσίασε κυρίως γιατί ψαχνόμουνα με τα κινέζικα/ταιβανέζικα ονόματα και τις διάφορες ομάδες συμμοριών. Όσον αφορά την υπόθεση,
Spoiler:
Η 2η πρέπει να είναι η ταινία που θα θέλει οπωσδήποτε να ξεχάσει ο Takeshi.:hahaha:Ήταν πολύ καλύτερη απ' ότι περίμενα. Το romance στοιχείο πολύ λίγο, είχε πολύ γέλιο σε κάποιες σκηνές και μου άρεσε το τελικό αποτέλεσμα. Το θέμα αν και έχει ξαναβγει σε ταινία, είναι ένας άγγελος που πέφτει στο σπίτι της κοπέλας μετά από "αναγκαστική προσγείωση". Εκεί κολλάει και αυτό που έγραψα πριν. Takeshi Kaneshiro με...φτερά. Δεν θα ήθελα να με θυμάμαι έτσι ούτε εγώ στην θέση του. Πάντως ήταν αρκετά πετυχημένο το ...cosplay.

H κοπέλα πάντως στον κόσμο της. Του παραχωρεί τον καναπέ το 1ο βράδυ.
Spoiler: Πρώτη εντύπωση(Δεν περιέχει spoiler)
:hahaha:Είχε πέσει μέσα σε κάτι μπογιές.
Την επόμενη μέρα βλέπει αυτό:
Spoiler: 2η εντύπωση(Δεν περιέχει spoiler)
Αντίδραση: "Που πήγαν τα φτερά σου και πως θα πληρώσεις το νοίκι." Πας καλά κοπέλα μου;:oo: Πόσο χαμένη στο διάστημα μπορεί να είσαι;:uhh:
Έριξα τρομερό γέλιο όταν έδειξε σε μια σκηνή τον πρώην της. Δεν ξέρω αν το βλέπουν έτσι οι Ιάπωνες, αμφιβάλλω, αλλά εγώ γέλασα μέχρι δακρύων. Μόνο γι αυτό και κάποιες σκηνές που δεν έχετε ξαναδεί έτσι τον Takeshi
Spoiler:
, αξίζει να την δείτε.

Το Returner είναι sci fi και μου άρεσε αρκετά(έχω και μια κλίση στο είδος). Αν και δεν έχει τίποτα καινούργιο από ιδέες, το βρήκα καλοφτιαγμένο, ενδιαφέρον και πανω απ' όλα συμπάθησα τους πρωταγωνιστές. Σίγουρα είναι πολύ καλύτερη από την πλειοψηφία ταινιών του είδους.
Spoiler:

Το Turn left, turn right είναι περίεργη ταινία σαν θέμα. Ένα ζευγάρι που είναι φτιαγμένος ο ένας για τον άλλον που όμως δεν μπορούν να συναντηθούν αν και μένουν σε διπλανά σπίτια. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ιδέα του πόσα πράγματα/άνθρωποι περνάνε από δίπλα μας χωρίς να το αντιληφθούμε.
Μου άρεσε πολύ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δυσεύρετη. Για την ακρίβεια δυσεύρετη στα Cantonese. Αναγκαστικά την είδα σε Mandarin (τουλάχιστον έτσι νομίζω) απ' ότι φάνηκε από το ντουπλάρισμα. Ευτυχώς τουλάχιστον ο Takeshi το έκανε ο ίδιος. Δεν ξέρω για τους άλλους γιατί δεν ξέρω τις φωνές τους.
Όσοι την δείτε, να έχετε και κανένα πακέτο χαρτομάντιλα κοντά.

To be continued...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 10 Ιούνιος 2009 - 11:03

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#135 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 12:55

Θέλω να δω κάτι σαν το Ryusei no kizuna, το Love shuffle ή το Hana kimi...
προς το παρών βλέπω το atashichi no danshi... Και σκέφθηκα να δω και το Dragon Zakura αλλα δεν μου αρέσει πολύ....

απο κορέα έχετε να προτείνετε κάτι εξίσου καλό με το coffe prince?