και είδα μέχρι το 3ο επεισόδιο Majo Saiban.Πππππωωωω τη σειρά είναι αυτή.Γεμάτη σασπένς και πολύ μα πολύ ενδιαφέρον.Καίγομαι να δω τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο.Νομίζω ακόμη δε το χουν subάρει.Άντε βιαστείτε!!!Toma is kawaii:nbleed:!!!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching doramas - Εντυπωσεις
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2009 - 21:09
και είδα μέχρι το 3ο επεισόδιο Majo Saiban.Πππππωωωω τη σειρά είναι αυτή.Γεμάτη σασπένς και πολύ μα πολύ ενδιαφέρον.Καίγομαι να δω τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο.Νομίζω ακόμη δε το χουν subάρει.Άντε βιαστείτε!!!Toma is kawaii:nbleed:!!!
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 16:00
Αυτή η ομαδικότητα του ιαπωνικού δεν υπάρχει καθόλου
και εντάξει μπορεί τα Τ γκομενάκια να τα έχω ξαναδεί στο Kone και να είναι πιο
όμορφα απο τα J
ωστόσο τα J πως να το κάνουμε είναι επικά, ειδικά τώρα που
άρχισα να καταλαβαίνω και ποιος είναι ποιος απο τους κομπάρσους.
ασε που η Ella είναι τέρας μπροστά στην Maki
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 16:30
Είδα το 1ο του Mr. Brain και έχω να πω μόνο τα καλύτερα!

Καταπληκτική παραγωγή, καταπληκτική σκηνοθεσία και σενάριο! Το ότι το TBS τα σπάει σε παραγωγές είναι ήδη γνωστό αλλά εδώ ξεπέρασαν τον εαυτό τους! Το budget πρέπει να είναι αστρονομικό!
Για το δε KimuTaku δεν έχω λόγια. Μόνο ένα πράγμα έλεγα και ξαναέλεγα όσο το έβλεπα: ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ! Και κανείς ποτέ δε θα σε ξεπεράσει. Και οι υπόλοιποι ηθοποιοί τον πλαισιώνουν άξια. Αν κάποιος μισεί την Ayase Haruka please reconsider!!! Μιάμιση ώρα ούτε κατάλαβα πως πέρασε!
Αξίζει όντως την τηλεθέαση του και είναι εκτός συναγωνισμού από τώρα. ΟΛΟΙ πρέπει να το δουν! ΟΛΟΙ!
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 22:59
Είδα το 1ο του Mr. Brain και έχω να πω μόνο τα καλύτερα!
:nod:
Καταπληκτική παραγωγή, καταπληκτική σκηνοθεσία και σενάριο! Το ότι το TBS τα σπάει σε παραγωγές είναι ήδη γνωστό αλλά εδώ ξεπέρασαν τον εαυτό τους! Το budget πρέπει να είναι αστρονομικό!
x2 watched it today too!
God so nice <3 Λατρευω τετοιες σειρες που συνδιαζουν mystery και comedy elements so effectively! :3 dude...μονο για τα γραφικα και τα μηχανηματα που χρησιμοποιει το IPS,πρεπει να εχει πεσει πολυ yen! XDD
I hope they'll start subbing it faster! kjls T^T
ok,experienced people..Θελω προτασεις για κωμωδιες με Kimura Takuya,γιατι ελιωσα μ'αυτο εδω περα!

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 23:20
Και το CHANGE! Και αν αντέχεις ρομάντζα το Pride και το Long Vacation. Οι χαρακτήρες του είχαν μια κωμική φλέβα σε αυτές τις σειρές.
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 13:48
Επίσης... πρέπει να ομολογήσω ότι ο Matsuda Shota είναι και πολύ μωρό!!!!!!!Και έκανε μία φωτογράφηση στη Vogue, totally nude!!!!!!!!*nose bleed*

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 16:59
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 18:42
Έγινε!!!!! Αν και ο big bro είναι και *%$#@(*&^* τα παιδιά!!! Άλλα αγόρια η οικογένεια δεν έχει!Οπότε οι δηλώσεις έκλεισαν και οι κατοχυρώσεις έγιναν κατόπιν συμφωνίας!Ο.κ πάρε εσύ τον Soda να πάρω τον ήδη πιασμένο αδερφό του...

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 22:46
Στην εφαρμογή δυστυχώς κόλλησε η δουλειά. Οι χαρακτήρες δρουν εντελώς μη ρεαλιστικά

Είδα και 2 ταινίες(Δεν ξέρω αν κάνω καλά που τις γράφω εδώ, αλλά δεν ξέρω που αλλού). Το Space Travelers πάλι με τον Takeshi και το Ai No Kotodama.
Αξίζουν και οι δύο. Η 1η με ξάφνιασε. Δεν περίμενα να δω κάτι τέτοιο, να πω ότι πάντως δεν έχει καμία σχέση με sci fi. Πολύ καλή σε όλα της
H 2η μου άρεσε επίσης, αν και σε κάποια σημεία δεν με έπεισε.

Αυτά...(Πάλι έκθεση έγραψα) Πάω τώρα να συνεχίσω το Takeshi Kaneshiro tribute. Από σειρές δεν θα δω άλλες δικές του, δεν νομίζω να αξίζει κάτι. Απο ταινίες θα δώ αρχικά το Lavender(το οποίο πρέπει να είναι πατάτα, αλλά λέω να το επιβεβαιώσω) και το Turn Left, Turn Right και το House of Flying Daggers(Ναι κι όμως δεν το έχω δει.

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2009 - 09:51
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2009 - 16:00
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2009 - 06:38
Black and white ,τελειο.Room of the king και αυτο ειναι ενδιαφερον.
Παρακαλω δειτε 1 episode απο together!!!Οποιος το ειδε..καταλαβαινει γιατι εκλαιγα απο το γελιο κυριολεκτικα

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 11:51
Εγώ μόλις τελείωσα το LOVE SHUFFLE και μπορώ να πω ότι απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!! δεν υπάρχει!Είναι απίθανο dorama!Τώρα το ξαναβλέπω. Ο O-chan(Ojiro Sera) ήταν για μένα η κορύφωση του dorama αυτού. Ο Hiroshi Tamaki έχανε μπροστά στον Matsuda Shota!Το παιδί απλά είναι ταλεντάρα!Το έχει το σόι φαίνεται!Χαλαρά από τις καλύτερες σειρές που έχω δει ever!!!!!
Επίσης... πρέπει να ομολογήσω ότι ο Matsuda Shota είναι και πολύ μωρό!!!!!!!Και έκανε μία φωτογράφηση στη Vogue, totally nude!!!!!!!!*nose bleed*
πραγματικά δεν περήμενα ότι θα είναι τόσο ωραίο το Love shuffle, ήταν τόσο γλυκό,
πικρό, αστείο, είχε όλα όσα ήθελα... και δεν περίμενα πότέ ότι ο soda Μπορούσε να είναι τόσο ωραίος, γιατί στο hana yori ήταν πολύ άσχημος. Έλεος πάντως με αυτό τον thanatos...
και Υey Panda!!!
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 10:49
Είχε ενδιαφέρον ο ρόλος του Tomoya που ήταν διαφορετικός από αυτόν του Yakuza του Tiger&dragon αν και με εκνεύριζε που ώρες ώρες έκανε το χαζοχαρούμενο. Αγαπημένη σκηνή
Συνεχίζω και το Takeshi Kaneshiro tribute. Είδα Sleepless Town, Lavender, Returner, Turn left, turn right.
Η 1η δεν με ενθουσίασε κυρίως γιατί ψαχνόμουνα με τα κινέζικα/ταιβανέζικα ονόματα και τις διάφορες ομάδες συμμοριών. Όσον αφορά την υπόθεση,

H κοπέλα πάντως στον κόσμο της. Του παραχωρεί τον καναπέ το 1ο βράδυ.

Την επόμενη μέρα βλέπει αυτό:

Έριξα τρομερό γέλιο όταν έδειξε σε μια σκηνή τον πρώην της. Δεν ξέρω αν το βλέπουν έτσι οι Ιάπωνες, αμφιβάλλω, αλλά εγώ γέλασα μέχρι δακρύων. Μόνο γι αυτό και κάποιες σκηνές που δεν έχετε ξαναδεί έτσι τον Takeshi
Το Returner είναι sci fi και μου άρεσε αρκετά(έχω και μια κλίση στο είδος). Αν και δεν έχει τίποτα καινούργιο από ιδέες, το βρήκα καλοφτιαγμένο, ενδιαφέρον και πανω απ' όλα συμπάθησα τους πρωταγωνιστές. Σίγουρα είναι πολύ καλύτερη από την πλειοψηφία ταινιών του είδους.
Το Turn left, turn right είναι περίεργη ταινία σαν θέμα. Ένα ζευγάρι που είναι φτιαγμένος ο ένας για τον άλλον που όμως δεν μπορούν να συναντηθούν αν και μένουν σε διπλανά σπίτια. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ιδέα του πόσα πράγματα/άνθρωποι περνάνε από δίπλα μας χωρίς να το αντιληφθούμε.
Μου άρεσε πολύ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δυσεύρετη. Για την ακρίβεια δυσεύρετη στα Cantonese. Αναγκαστικά την είδα σε Mandarin (τουλάχιστον έτσι νομίζω) απ' ότι φάνηκε από το ντουπλάρισμα. Ευτυχώς τουλάχιστον ο Takeshi το έκανε ο ίδιος. Δεν ξέρω για τους άλλους γιατί δεν ξέρω τις φωνές τους.
Όσοι την δείτε, να έχετε και κανένα πακέτο χαρτομάντιλα κοντά.
To be continued...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 10 Ιούνιος 2009 - 11:03
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 12:55
προς το παρών βλέπω το atashichi no danshi... Και σκέφθηκα να δω και το Dragon Zakura αλλα δεν μου αρέσει πολύ....
απο κορέα έχετε να προτείνετε κάτι εξίσου καλό με το coffe prince?