Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#151 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 22 June 2009 - 19:48

Spoiler: majo saiban ep 6&7

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#152 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 22 June 2009 - 19:58

Spoiler:

Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#153 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 22 June 2009 - 20:06

@marilena
Spoiler:

#154 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 24 June 2009 - 14:55

Είδα μόλις τα τελευταία επεισόδια των AtaDan και Shiroi Haru!

Atadan: Γλυκύτατο
Spoiler:

Shiroi Haru: Πολύ κλάμα
Spoiler:

Άντε μένει να δω και το Smile το ΣΚ για να βγάλω το Τοπ 5 μου αυτή τη σεζόν αν και λίγο πολύ έχει ήδη αποφασιστεί.

#155 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 25 June 2009 - 19:34

έχω μια απορία για το Maou
Spoiler:

#156 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 26 June 2009 - 01:05

Καλά, πολύ το ψάχνεις. Από τόσες τρύπες αυτό σου έκανε εντύπωση;
Spoiler: Maou

Posted Image

Posted Image

#157 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 26 June 2009 - 08:59

@Nighteyes
Spoiler:

#158 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 26 June 2009 - 14:30

@Nighteyes

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

Posted Image

#159 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 27 June 2009 - 14:15

Fresh from watching the last episode of Smile!
Spoiler:

Και με αυτό έκανα το Top 5 μου γι αυτή τη σεζόν:

5. Shiroi Haru: Εξαιρετικό δυνατό δράμα. Ο Abe Hiroshi είναι μακράν ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έβγαλε η χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Πρέπει να αναγνώριστει παγκόσμια imo. Τεράστιο ταλέντο. Αν και το τέλος το βίασαν λίγο γενικώς ήταν πολύ καλή σειρά.
4. Majo Saiban: Μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμα αλλά εκτυλίσσεται τρομερά και είμαι σίγουρη ότι θα το πάει έτσι μέχρι τέλους. Ο Toma είναι θεός εδώ. Δεν ξέρω αλλά μου αρέσει απίστευτα με αυτά τα μαλλιά και αυτό το χαρακτήρα.
3. Atashinchi no Danshi: Πολύ παραμυθένιο και χαζούλικο σε κάτι φάσεις αλλά τρελαίνομαι για κάτι τέτοια. Τα χρώματα, οι ikemen και η Maki (την οποία υπερλατρεύω) με έκαναν να το απολαμβάνω δεόντως. Και μου άρεσε τόσο το τέλος!
2. Smile: Ξεκίνησε πολύ καλύτερο απ' ότι το περίμενα και εξελίχθηκε σε ένα από τα καλύτερα κοινωνικά δράματα που έχω δει ποτέ. Από τη μια η θεματολογία του και από την άλλη οι χαρακτήρες το απογείωσαν ειδικά από το επισόδειο 5 και μετά. Βγάζω το καπέλο στο Jun που έκανε την υπέρβαση από τα idol dramas με έναν ρόλο που για μένα είναι ο καλύτερος του μέχρι σήμερα.
1. The Quiz Show Golden: Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική σε μια σειρά που παίζουν ο Sho με το Yoko αλλά δικαιώθηκα γενικώς καθώς πρόκειται για καταπληκτικό drama. Το μυστήριο συνέχισε να ξετυλίγεται μέχρι το τελευταίο επεισόδιο και οι αποκαλύψεις σε άφηναν με το στόμα ανοιχτό. Πρέπει να το αναγνωρίσω κιόλας στο NTV, έριξαν πολύ δουλειά για να είναι μια παραγωγή αντάξια αυτών του TBS. Ελπίζω να ξαναδώ το θεό μου σε κάτι άλλο λίαν συντόμως (περιμένω πως και πως το Yatterman).

Και ειδική μνεία στο Mr.BRAIN το οποίο πατάει και στην ανοιξιάτικη και στην καλοκαιρινή σεζόν και γι αυτό δεν το κατέταξα. Αλλιώς μάλλον 2ο θα το έβαζα. Είναι σούπερ γουάου υπέροχο!

Next Season heads up:
Buzzer Beat: Cause it has Pi, Keiko-chan & basket. Να δω τον Pi να καρφώνει και τι στον κόσμο!
Koishite Akuma: Βρικόλακες+σχολείο+το πολύχρωμο slot της Fuji Tv. Αν και ο Yuma είναι μικρός ακόμα τουλάχιστον θα δω τον Kondo Masahiko και τον Kyo Nobuo και θα είναι βρικόλακες! Kya!
Ninkyo Helper: Δε θα το έβλεπα αρχικά αλλά τελικά δεν αντιστέκομαι σε σειρά με yakuza. Ειδικά όταν έχει την Kuroki Meisa με κουστούμι! Θεάαααααα! Και τα Takagi Twins!
Orthros no Inu: Όχι μόνο το καστ αλλά και η ιστορία φαίνεται ενδιαφέρουσα. Okaeri Tackey-kun! Τον πεθύμησα!
Haken no Oscar: Shojo manga adaption. Θα είναι μόνο 6 επεισόδια και παίζει ο Sato Tomohito. Yep. Watching...
Otomen: Shojo manga adaption. Ναι άλλο must-watch. Είναι και πολύ γελοίο ως υπόθεση! Τι άλλο να θέλω;
Teioh: Hosts+ Takashi Tsukamoto+ Atae Shinjiro = <3333
Karei Naru Spy: Η σειρά που περιμένω περισσότερο απ' όλες. Μυρίζει ήδη epic win! Tomoya σε είχα πεθυμήσει! Από πρόπερσι το φθινόπωρο είχα να σε δω!

#160 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 28 June 2009 - 22:20

a2a θα με κάνεις να βαλω τα κλαματα! :(

Θελω σαν τρελη να δω το smile, αλλα οπως φαίνεται είναι αδυνατον(βεβαια αν περασει το καλοκαιρι και δεν εχει γινει κατι θα το δω σε raw και ας μην καταλαβαίνω την τυφλα μου...)
Οι απαιτησεις που εχει η stormy team ειναι ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ!

• Πρωτον πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι arashi fan. Αν όμως δεν ακους ιαπωνικη μουσικη τι να κανεις? Να πηδηξεις απο καμια γεφυρα μπας και νιωσουν τον πόνο σου? Και πες ότι ρισκαρεις, γραφεις κάτι εμπευσμενο που να τους πεισει ότι είσαι πωρωμενος...(να δω πως θα σκαρφιστω τετοιο κειμενο, τεσπα...) Ε με λιγο search στο google και λιγη φαντασία(πολλη) περνας την πρωτη "δοκιμασια της πιστης". Και η απαντηση μπορει να ερθει και σε κανα μηνα...
  • Μετα πρεπει να κανεις ενα καρο -ποιοτικα κιολλας- posts για να εχεις προσβαση στα downloads. Κανεις την καρδια σου πετρα και κανεις τόσα posts(ε το καλο πραγμα θελει θυσιες, μπορει και να εκτιμησεις περισσότερο όσα θεωρουσες δεδομενα στα drama :P) . Θα το εκανα και αυτό...
  • Στη συνεχεια εχουμε την απιστευτη υπεργαλαξιακη ταχυτητα που το μεταφραζουν! Ακομη στο 5ο επεισόδιο και το καημενο το drama εχει τελειωσει! Αυτο δεν ξερω αν θα το αντεχα πια...
  • Και τελος ερχεται το ΠΙΟ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ εμποδιο. Πρεπει και καλα να γίνεις τακτικο μελος του livejournal. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ? Πρεπει να περασω 1 μηνα τουλ γραφοντας και κανοντας comments?Ο_ο Ε οχι! Αυτο παει πολυ! Είπαμε να αφιερωσουμε χρονο να κανουμε posts, αλλα όχι να ειμαστε υποχρεωμενοι και να γίνουμε μονιμοι στο lj και να μας τσεκαρουν σαν το big brother καθε λιγο και λιγακι για να δουν αν παραστρατουμε...

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ. Δεν ξερω πια αν αξιζει να περασω τη ζωη μου στο lj για 8 επεισόδια smile. Και ειμαι σιγουρη οτι θα βρεθει εστω και ενα μελος που θα δώσει τα επεισόδια σε καποιο streaming site. Δεν μπορουν να τους εμποδισουν. Νομιζω οτι τα επεισόδια τα εχουν στα χερια τους ολα τα streaming sites, απλως περιμένουν να τελειωσει το fansubbing, διοτι φοβουνται οτι θα σταματησουν εντελως αν τα ανεβασουν τωρα που το group ειναι ακομη στη μεση.

Και ποιος υποφερει στην τελικη? Εμεις ο απλος λαος που δεν μπορουμε να δουμε κανενα επεισόδιο. Ας εβαζαν κανα donation ως προυποθεση να κατεβασεις, οχι πια να είσαι μονιμος στο lj!O_o Θα το εκανα ευχαριστως!

Το ξερω, είμαι ενας πολυ αγνωμονας ανθρωπος... Κανονικα δεν κανουμε ετσι για κατι που μας προσφερουν τζαμπα. Αλλα επαναλαμβανω ότι ευχαριστως θα πληρωνα(ε μια λογικη τιμη :P) για να το δω. Και στην τελικη γιατι μας βασανιζουν ετσι? Ας μην το ξεκιναγαν καθολου, Τωρα που είδα το πρωτο επεισόδιο μου καρφωθηκε. Δεν μπορω αλλοοοοοοοοοοο...
Ελε0ς αυτοι οι ιαπωνες... Δεν καταλαβαινουν οτι τα dramas εχουν παγκοσμια fanbase? Τοσο τρομερο θα ήταν να βγαζαν αυτοι κανα dvd με αγγλικους υποτιτλους? :(

Edited by samurai_pizza_dora, 29 June 2009 - 07:58.

#161 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 28 June 2009 - 23:46

^ καλα μη τη ψαχνεις με το fansub drama. ΠΑΝΤΟΥ μα παντου το ιδιο ειναι these days :P
Παντως για το Smile μπορεις να κατεβαζεις και απο το ourhour (no requirements,just join the community) τα releases απο Stormy,ειναι up-to-date με το επ6. :3

Speaking of Smile I finished it finally on Saturday and...
Spoiler:

I really liked this series after all. :3 Mainly coz it had to do with these delicate,sad,unpleasant topics such as discrimination etc,that Japan might want to hide but can't get rid of. maa..also as a Jun fan I wanted to see sth original from him. :P I think this was ideal after all.

#162 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 29 June 2009 - 00:10

To ourhour με είχε απορριψει πριν καμποσο καιρο που προσπαθησα να joinaρω. Μαλλον δεν συμπαθουν ουτε αυτοι τους leechers. :P

Τελος παντων, λεω να αρχισω να ασχολουμαι με το lj τελικα... Ε δεν μπορει, κατι θα κερδισω και απο εκει. Θα βγαλω και τα εσώψυχά μου και θα βελτιώσω και το αγγλικό που έχει φτάσει σε νηπιακή κατασταση απο τις σκόνες.

Smile σου'ρχομαιιιιιιιιιιι! Aληθεια με τι ρυθμο τα μεταφραζουν τα επεισόδια τωρα? Ξερω οτι είχαν μια καποια καθυστερηση λόγω των επεισοδίων με τα steaming, αλλα τώρα πήραν καθολου μπρος?

#163 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 June 2009 - 19:24

βλέπει κανείς kdorama?
να κάνουμε χώρια thread? ή να τα λέμε εδώ;
ποιο Kdorama Προτέινετε?

Atashichi no dasnhi: δεν το πιστεύω ότι έμεινε μόνο ένα επεισσόδιο ρε γμτ...
Boss: επεισόδιο 4 (συνεχίζεται) καλή χημεία των πρωταγωνιστών σειρά, μου αρέσει που έχει
δυναμική πρωταγωνίστρια και παίζει και η αγαπημένη μας Seraphimon
Hanchou... επεισόδιο 1ο... κάτι σαν gira gira με μπάτσους κάτι με χάλασε κάτι με κέρδισε
θα δείξει η συνέχεια
Hotelier: εγώ απλά δεν μπορω να μη δω ενα dorama του κλάδου μου, καλή αυτή
η Ueto aya αλλά ρε παιδί μου ότι ρόλο και να έχει βγάζει πάντα το ίδιο αποτέλεσμα
είτε λέει cotchi, sacho ή το όνομα του πρωταγωνιστή είναι σαν να βλέπεις
εναν ροφο να μιλάει... το καλό ειναι οτι πλαισιώνετε απο καλό καστ... μετά σκεφτόμουν
οτι παίζει και στο atention please... αυτή όλο σε ταινίες του κλάδου μου παίζει;
θα το συνεχίσω γιατί μου αρέσε η φάση αυτή αν και δεν είναι κατι συγκλονιστικό.

Edited by Erisadesu, 30 June 2009 - 10:17.

#164 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 01 July 2009 - 17:48

Maou δε θυμάμαι σε ποιο επεισόδιο είμαι ακόμη.Γύρω στο 6 με 7.Ας μου δώσει κάποιος άνθρωπος ένα λόγο για να το τελειώσω.Εκτός απο τον Toma δε βρίσκω κάτι άλλο ενδιαφέρον για να το συνεχίσω.Δε λέω, ωραία υπόθεση έχει περίεργη ατμόσφαιρα έχει αλλά κάτι μου λείπει.Δεν είναι προβλέψιμο αλλά λείπει το σασπένς.Βλέπω ένα επεισόδιο και μου φαίνεται σαν να βλέπω δέκα.Ας με βοηθήσει κάποιος.Δε με πειράζει το σποϊλεριασμα αρκεί να μου δώσει ένα λόγο να το τελειώσω.
Σε αντίθεση με το
Kurosagi το οποίο τελείωσα σε 4 μέρες.Πάρα πολύ ωραία υπόθεση.Οι μεταμορφώσεις του Yamapi μου άρεσαν πάρα πολύ.Σε μία απο αυτές δεν τον αναγνώρισα κιόλας.
Spoiler:
Στην αρχή μπερδεύτηκα λίγο με τους ρόλους αλλά εντάξει το κατάλαβα.
Spoiler:

#165 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 01 July 2009 - 23:36

Maou δε θυμάμαι σε ποιο επεισόδιο είμαι ακόμη.Γύρω στο 6 με 7.Ας μου δώσει κάποιος άνθρωπος ένα λόγο για να το τελειώσω.Εκτός απο τον Toma δε βρίσκω κάτι άλλο ενδιαφέρον για να το συνεχίσω.Δε λέω, ωραία υπόθεση έχει περίεργη ατμόσφαιρα έχει αλλά κάτι μου λείπει.Δεν είναι προβλέψιμο αλλά λείπει το σασπένς.Βλέπω ένα επεισόδιο και μου φαίνεται σαν να βλέπω δέκα.Ας με βοηθήσει κάποιος.Δε με πειράζει το σποϊλεριασμα αρκεί να μου δώσει ένα λόγο να το τελειώσω.

Ο μόνος λόγος που βρίσκω αφού δεν σου άρεσε μέχρι τώρα, είναι ότι έχεις δει ήδη το μισό οπότε κρίμα να μην το τελειώσεις. Εμένα μου άρεσε αν και δεν με ικανοποίησε από πολλές απόψεις. Έχεις δίκιο ότι έχει πολλά στην ατμόσφαιρα που χαλάνε την σειρά και προσωπικά ο "κακός" δεν με έπεισε. Τα έχω γράψει αναλυτικότερα σε προηγούμενο ποστ.

Posted Image

Posted Image