Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#166 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 16:09

Moλις τώρα βλεπω το "i'm in love with my young sister". Πραγματικα, ο μόνος λόγος που το κατεβασα και το αφησα να πιασει χωρο στον σκληρο μου ήταν η λατρεια μου, ο Jun.

Αλλα όσο οφθαλμολουτρο και να εχει αυτο το πραγμα, μιλαμε δεν παλευεται!:emptyonexg1: Η πιο ΑΡΓΗ ταινια που εχω δει στη ζωη μου... Μιλαμε σε μια φαση χρονομετρουσα ποσο απειχε η μια φραση απο την αλλη, και μερικες φορες εκανε 20 δευτερολεπτα να μιλησει καποιος. Στα 50 απο τα 54 λεπτα ο ενας κοιταει απλως τον αλλον...
Ημουν μια φορα κουρασμενη οταν ηρθα σπιτι, τωρα πια κλεινουν τα ματια μου. Δεν αντεξα να συνεχίσω... Θα το τελειωσω βεβαια συντομα, αλλα όλο μαζι είναι χειρότερο και απο υπνωτικα χαπια!!

Διαβασα και εγω οτι ο Jun πια επιλεγει τους ρολους του και οτι αυτη η ταινια ηταν και καλα "ποιοτικη", αλλα τελικα ηταν για τα μπαζα. :nanana: Στην αρχη φανταστείτε σκεφτηκα οτι φταιει το μωρο μου και δεν εχει υποκριτικο ταλεντο ο_Ο, αλλα τελικα αυτος ο κωλοσκηνοθετης φταιει!:stubborn: Ολοι παιζουνε μουντα. Τον υποβαθμιζουν τον Junακο τετοιοι σκηνοθετες! Μακρυα!

#167 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 16:33

truly boring :\ if it wasn't for Jun,personally I'd have dropped it within the first 3 mins.. D: damn man,what are you making us do? :P
τουλαχιστον το making of ηταν πιο ωραιο:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
<3

#168 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2009 - 23:44

Moλις τώρα βλεπω το "i'm in love with my young sister". Πραγματικα, ο μόνος λόγος που το κατεβασα και το αφησα να πιασει χωρο στον σκληρο μου ήταν η λατρεια μου, ο Jun.

Αλλα όσο οφθαλμολουτρο και να εχει αυτο το πραγμα, μιλαμε δεν παλευεται!:emptyonexg1: Η πιο ΑΡΓΗ ταινια που εχω δει στη ζωη μου... Μιλαμε σε μια φαση χρονομετρουσα ποσο απειχε η μια φραση απο την αλλη, και μερικες φορες εκανε 20 δευτερολεπτα να μιλησει καποιος. Στα 50 απο τα 54 λεπτα ο ενας κοιταει απλως τον αλλον...
Ημουν μια φορα κουρασμενη οταν ηρθα σπιτι, τωρα πια κλεινουν τα ματια μου. Δεν αντεξα να συνεχίσω... Θα το τελειωσω βεβαια συντομα, αλλα όλο μαζι είναι χειρότερο και απο υπνωτικα χαπια!!

Διαβασα και εγω οτι ο Jun πια επιλεγει τους ρολους του και οτι αυτη η ταινια ηταν και καλα "ποιοτικη", αλλα τελικα ηταν για τα μπαζα. :nanana: Στην αρχη φανταστείτε σκεφτηκα οτι φταιει το μωρο μου και δεν εχει υποκριτικο ταλεντο ο_Ο, αλλα τελικα αυτος ο κωλοσκηνοθετης φταιει!:stubborn: Ολοι παιζουνε μουντα. Τον υποβαθμιζουν τον Junακο τετοιοι σκηνοθετες! Μακρυα!

truly boring :\ if it wasn't for Jun,personally I'd have dropped it within the first 3 mins.. D: damn man,what are you making us do? :P
τουλαχιστον το making of ηταν πιο ωραιο:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
<3

εγώ ειδα και το anime Και την ταινιά πραγματικά ήταν πολύ βαρετή
και με πολύ αργους ρυθμούς ... ωστόσο μου άρεσε...
το making of δεν το είδα...
πάντως η eikura nana ανέβηκε στην υπόληψή μου μετά απο αυτή την ταινία

#169 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 02:32

Αυτές τις μέρες συνεχίζω το Last Friends που είχα παρατήσει και θέλω επιτέλους να το τελειώσω για να γράψω τη γνώμη μου, δυστηχώς όμως δε με βλέπω να αντέχω πέρα απο το επισόδειο 5 στο οποίο έχω φτάσει...λογικά θα κόψω τις φλέβες μου, όχι επειδή η σειρά είναι κακή (κάθε άλλο) ούτε απο κατάθλιψη, απο απελπισία με την ***** που έχει στο κεφάλι της η Michiru. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξυπνήσει?

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#170 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 11:17

Ξεκίνησα χθες το atashinchi no danshi. Αρκετα συμπαθητικό φαίνεται! Ειδικά ο yamamoto yusuke με την μπλε σκια στο ματι. :hahaha:

Ενα εχω να πω: Hyokorin! Hyotanjima! Hyokorin! Hyotanjima! Ooooo...
Απο τα πιο ακυρα πραγματα που εχω δει στη ζωη μου. :hahaha:

#171 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 12:28

Και μιας και το βρήκε η yami στο drama pics trivia ας γράψω πρώτες εντυπώσεις

Oretachi ha Tenshi da ~NO ANGEL NO LUCK~:
To καθιερωμένο drama που κάνει hijack στη λίστα μου στην αρχή κάθε σεζόν. Με τόσους ikemen βέβαια σιγά μην το άφηνα να περάσει. Έχω και μια αδυναμία στον Kamakari Kenta. 4 bishi ντετέκτιβ σε ένα γραφείο αναλαμβάνουν διάφορες υποθέσεις για να γεμίσουν τις άδειες τσέπες τους. Και ρίχνουν και ξύλο! Ω ναι! Τουλάχιστον στο πρώτο επισόδειο έπεσε πολύ ξύλο! Και φαίνεται ότι θα έχει εννιαία πλοκή με μια σατανική εταιρεία. 26 επισόδεια με διάρκεια άνιμε. Δεν γνωρίζω βέβαια αν θα υποτιτλιστεί ποτε. Κάτι τέτοια τείνουν να περνάνε απαρατήρητα ή να τα μαζεύουν στην πορεία γκρουπ τρελαμένων fangirl. Αν κάνουν κάτι οι Doremii έχει καλώς!

Αυτή την εβδομάδα βγαίνουν και το Koishite Akuma και το Ninkyo Helper. Αναμένω να γράψω εντυπώσεις!

#172 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 17:11

που κοιταω για updates;
για το smile πχ;

διαφωτιστε με =_=

seishun jidai wa watashi no subete desu

#173 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 17:22

Στο livejournal του stormy team, στην αριστερη στηλη προς τα κατω, εχει μια λιστα με τα projects τους. Εκει βλεπεις για το smile μονο.

Γενικο site με updates δεν ξερω κανενα! Αλλα θα ηταν τελειο αν υπηρχε.-_-

#174 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 15:47

sank you
seishun jidai wa watashi no subete desu

#175 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 21:33

Αυτή τη βδομάδα βγήκαν 2 καινούργια ドラマ που ακολουθώ. Είδα τα πρώτα επισόδεια και μεταφέρω εντυπώσεις.

Koishite Akuma
Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο ο Yuma. Δεν φαίνεται ότι είναι 15. Για 18 τον κάνεις. Η ιστορία μου άρεσε γιατί έχω μια αδυναμία στους βρικόλακες (και στους γίακουζα και στους πειρατές επίσης). Και στα ρομάντζα μεγαλύτερης-μικρότερου και στα σχολεία. Αν θέλετε μια ιστορία τύπου καθαρό shojo manga δείτε τη. Οι μικρότερες θα ξετρελαθείτε πιθανόν με το μικρό βρικόλακα. Έχει υπέροχα μάτια!

Ninkyo Helper
Να και η άλλη μου αδυναμία. Οι γιάκουζα. Γιάκουζα που βοηθάνε σε οίκο ευγηρίας! Η ιστορία και το καστ το κάνουν ενδιαφέρον. Αν επικεντρωθούν και στους άλλους εκτός του πρωταγωνιστή θα είναι εξαιρετική. Αγαπημένοι χαρακτήρες: Ο θερμοκέφαλος Igarashi Shunji και φυσικά η θεά Meisa η οποία είναι ό,τι πιο κουλ κυκλοφορεί σε γυναίκα (ναι έχω αδυναμία στους γιάκουζα είπαμε). Το πρώτο επισόδειο ήταν αρκετά καλό και έπεσε και ξύλο. *thumbs up*

Επιπροσθέτως η 2η σεζόν του Psychometrer Eiji είναι πολύ καλή και στο ίδιο ύφος με την πρώτη. Βέβαια προς το παρόν τα μυστήρια της πρώτης είναι καλύτερα. Προς το παρόν. Είδα και το Yamada Takayuki νεότατο (15-16 χρονών) και έπαθα.
Έκοψα στη μέση το Time Between Dog & Wolf όχι γιατί δε μου άρεσε! Κάθε άλλο. Το βλέπουμε με την αδερφή μου και φεύγει διακοπές. Και μου έκανε puppy eyes να την περιμένω να γυρίσει για να δούμε τη συνέχεια! Χαχαχα! Λατρεύω το μαφιόζο Lee JunKi!

#176 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 09:53

Πριν κανα 2 μερες τελειωσα το ToGetHer. :wooi2: Ναι, για τον Jiro Wang το ειδα! :P Ηταν αρκετά ευχάριστο μπορώ να πω, και φυσικά ο Jiro ως ξεπεσμενο idol που πιστευε ακόμη ότι όλοι τον θεωρουν το πιο γαματο ατομο των εποχων, ήταν ολα τα λεφτα.

Αλλα μια απορία εχω. Το παιδι παίζει παντα το ίδιο στυλ ρολων, δεν μπορουν να τον βαλουν να παιξει και κάτι σοβαρο? Δεν λεω οτι με χαλαει, αλλα και λιγη ποικιλια δεν θα εκανε κακο. Μονο κωμικους ρολους παιζει απ'οτι εχω δει λιγο στο it started with a kiss, το k.o. one και το x-family και το together. Και απ'οτι ειδα παιζει και τον Nakatsu στο ταιβανεζικο hana kimi(νομιζω παντως ότι για αυτο τον ρόλο ήταν γεννημένος :P)

#177 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 17:10

Πρόσφατα άρχισα το Liar Game και πρέπει να ομολογήσω ότι είναι αρκετά καλό.. Θέλω να αρχίσω και το Vampire Boy/Koishite Akuma, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη.. Όσον αφορά το I'm in love with my little sister δεν μπόρεσα να το δω.. Αν και τον λατρεύω τον Jun μου ήταν αδύνατο.. Και τώρα που ανέφερα τον Jun, έχει δει κανείς το Smile να πει μια γνώμη?
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#178 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 22:28

Πρόσφατα τελείωσα τα Nobuta wo produce και Stand Up!!
Η αλήθεια είναι πως τα περίμενα πολύ πιο happy-go-lucky αλλά διαψεύστηκα οικτρά XD Καλύτερα, γίνεται πιο ρεαλιστικό έτσι, cause high school sucks XD
Eιδικά στο Nobuta wo produce, τη λυπήθηκε η ψυχή μου την καημένη τη Nobuta :3 (Btw, Maki, good job!) Πάλι καλά που είχαμε και comic relief με τον Akira να κάνει τα δικά του ΧD, γιατί κάθε επεισόδιο είχε πολύ στενάχωρες σκηνές. At least, the end was satisfying :3
Α, και ο χαρακτήρας του Shuji είχε ενδιαφέρον, in a weird way XD

Όσο για το Stand Up!!, εκτός του ότι το cast ήταν off
Spoiler:
είχε ενδιαφέρον, ήταν πολύ καμένο και πολύ αστείο σε ορισμένες φάσεις :3
Στο επεισόδιο με τη εκδρομή στην παραλία γελούσα ασταμάτητα για κανένα δεκάλεπτο XD Για να μη μιλήσω για το τελευταίο επεισόδιο, που η Ellen μίλησε ελληνικά (ναι, το ελληνικό δαιμόνιο εισχώρησε ΚΑΙ στα doramas XDDDD) και αν άκουσα καλά, αποκάλεσε το Yamapi "χρυσή μου":hahaha:
Είχε και ανατροπή
Spoiler:

Τέλος πάντων, το διασκέδασα πολύ και ευτυχώς που οι και καλά συγκρίσεις με American pie δεν ισχύουν :3 Το American Pie θα 'θελε να έχει ανάπτυξη χαρακτήρων και αστεία που απευθύνονται στο μέσο όρο IQ (ακόμα κλαίω τα εγκεφαλικά κύτταρα που έκαψα από τότε που το είδα :dazed:)

Τώρα έχω σκοπό να δω το Voice OMGYAY forensic pathology XD, το έχει δει κανείς να μου πει εντυπώσεις;

YΓ. To Kami no Shizuku λέει; Βέβαια, Kame έχει, φυσικά και θα το τσεκάρω XD

6dqFccT.gif

#179 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2009 - 00:57

Και τώρα που ανέφερα τον Jun, έχει δει κανείς το Smile να πει μια γνώμη?

many people over here, και λενε μονο τα καλυτερα! =w=b απ τις καλυτερες σειρες της season και στο λεει ανθρωπος που οταν ειχε ανακοινωθει το theme του στραβωσε απιστευτα. η σειρα ομως εκανε σταχτη και μπουρμπερη ολα τα προγνωστικα and rose to the occasion more than i could ever hope. imho watch it (ειδικα αν εισαι Jun fan οπως το κοβω xD)

Spoiler:

YΓ. To Kami no Shizuku λέει; Βέβαια, Kame έχει, φυσικά και θα το τσεκάρω XD

Spoiler:

το Kami no Shizuku λεει και μαλιστα παρα πολυ if:

-you're into gourmet stuff and wines

-εισαι Kame fan

-απλα σ'αρεσουν τα 'διαφορετικα' dramas

αν η απαντηση στο ενα απ τα 3 ειναι 'ναι' τοτε there's a mighty high chance you'll enjoy it! :33
προσωπικα ειμαι και τα 3 οποτε i loved it :pp απ ο,τι καταλαβα παντως πρεπει να ημουν στη μειοψηφια:emptyonexg1:

currently watching το τρισμεγιστο Utahime
ειναι επισημο πια: Nagase drama = good drama m(_ _)m
i have no words to express how much i love it T^T
ειλικρινα δε μπορω να βρω καποιο ψεγαδι σ'αυτη τη σειρα...
ακομα δε μπορω να πιστεψω οτι σειρα που χτιστηκε πανω σε αμνησια ειναι τοσο καλη.
οταν το τελειωσω -3 eps to go ;___;- i'll be back for more perhaps
αλλα για μια ακομα φορα επιβαλλεται να το πω:

f*ck you ratings. f*ck you. >___<

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#180 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2009 - 09:53