Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Προτιμάτε evil or good-guy anime characters???
Posted 02 September 2008 - 10:40

Posted 02 September 2008 - 12:20
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 02 September 2008 - 12:36

Posted 02 September 2008 - 13:04
Aρκεί να έχουν μια καλή δικαιολογία που τους κάνει κακούς, όχι απλά "Θέλω να κατακτήσω τον κόσμο γιατί έτσι γουστάρω" ή "Ο τάδε ήρωας είναι πιο όμορφος από 'μενα, γι'αυτό θα τον ΄φαω λάχανο". Αν έχουν κι ένα τραγικό παρελθόν ακόμα καλύτερα

Posted 02 September 2008 - 22:06
Posted 03 September 2008 - 15:31
Posted 10 September 2008 - 03:19
παντα ειναι οι πιο ωραιοι
απο που να αρχισω?Sephiroth,kadaje,light,ulquiorra,grimmjow,pain,madara,deidara,sasori,kaworu και αλλοι πολλοι
απο καλους παντα μονο τα girls συμπα8ω,απο male charachters οι συμπα8ιες μου ειναι μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου
edit:να συμπληρωσω οτι προτιμω κακους με δυσκολο παρελ8ον (pain-sasori και πολυ αλλοι)
Edited by Rin, 15 September 2008 - 17:59.
Posted 12 September 2008 - 03:37
Εγώ έχω να πω :
Ρεαλιστικοί χαρακτήρες >>> all
Σε τελική το μόνο που μετράει είναι τα κίνητρα των χαρακτήρων και το πόσο ανθρώπινοι αυτοί μοιάζουν, με τις αποφάσεις που παίρνουν και τον ψυχικό τους κόσμο.
Μόνο τότε μοιάζουν "καλογραμμένοι" και πραγματικά αξίζουν, κάνοντας τον θεατή να τους θαυμάζει/νιώθει.
Επίσης δε πιστεύω πως θα έπρεπε να υπάρχουν evil characters χωρίς good side και good characters χωρίς evil side. Αλλιώς μιλάμε απλά για cliche stereotypes χωρίς βάθος.
Ο άνθρωπος είναι σαν το νόμισμα κατά καποιο τρόπο έχει 2 (ή και περισσότερες) πλευρές. Το τι θα κάνει και θα πει σε κάθε περίπτωση είναι καθαρά θέμα κινήτρων και καταστάσεων.
Κοινώς και στις 3 κατηγορίες μπορεί να δεις θαύματα σε anime/manga. Υποθέτω βέβαια πως αυτά εξαρτούνται συνήθως και απ'το αρχικό σενάριο αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή...
Πάντως δεν υπάρχει standard απάντηση.
Edited by Radagast, 12 September 2008 - 04:06.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 12 September 2008 - 04:01

Posted 12 September 2008 - 11:02

Posted 13 September 2008 - 22:11
so...what do I choose? Bad guys? Good guys?

Bad guys LOOL xD

Posted 14 September 2008 - 02:53
Τρομερά σχετικές οι απαντήσεις στο thread.
Εγώ έχω να πω :
Ρεαλιστικοί χαρακτήρες >>> all
Σε τελική το μόνο που μετράει είναι τα κίνητρα των χαρακτήρων και το πόσο ανθρώπινοι αυτοί μοιάζουν, με τις αποφάσεις που παίρνουν και τον ψυχικό τους κόσμο.
Μόνο τότε μοιάζουν "καλογραμμένοι" και πραγματικά αξίζουν, κάνοντας τον θεατή να τους θαυμάζει/νιώθει.
Επίσης δε πιστεύω πως θα έπρεπε να υπάρχουν evil characters χωρίς good side και good characters χωρίς evil side. Αλλιώς μιλάμε απλά για cliche stereotypes χωρίς βάθος.
Ο άνθρωπος είναι σαν το νόμισμα κατά καποιο τρόπο έχει 2 (ή και περισσότερες) πλευρές. Το τι θα κάνει και θα πει σε κάθε περίπτωση είναι καθαρά θέμα κινήτρων και καταστάσεων.
Κοινώς και στις 3 κατηγορίες μπορεί να δεις θαύματα σε anime/manga. Υποθέτω βέβαια πως αυτά εξαρτούνται συνήθως και απ'το αρχικό σενάριο αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή...
Πάντως δεν υπάρχει standard απάντηση.
Προτιμώ πάντως τους καλούς γιατί θεωρώ το καλό καλύτερο από το κακό. Κατά τα άλλα, παρά αυτή την αδυναμία μου, συμφωνώ απόλυτα.
Posted 14 September 2008 - 03:25
Το καλο και το κακο αλλωστε ειναι μεν εννοιες καθολικες αλλα υπαρχει και ενα μεγαλο μερος υποκειμενισμου που αφορα κινητρα, καταβολες, συνηθειες και αμετρητους αλλους παραγοντες... Παντα με συγκινουν οι ''κακοι'' χαρακτηρες που θα κανουν καλη πραξη αναδυοντας μια καλη πλευρα που δεν εχουν συνηθισει και το αντιστροφο. Σε καθε περιπτωση μου αρεσει οι χαρακτηρες να ειναι ανθρωπινοι που σημαινει να νιωθουν και να εξελισσονται με την παροδο του χρονου.
Αυτό ακριβώς άλλωστε ας είμαστε ρεαλιστές έτσι είναι η ζωή.
Ακόμη και η συμπεριφορά των περισσοτέρων στη δουλειά (σε οποιαδήποτε δουλειά), είναι με ένα "συγκεκριμένο τρόπο", που αφορά 99% καθαρά το δικό μας όφελος και κέρδος. Άλλωστε δε κάνουμε ότι χρειαστεί στη ζωή μας για να βγάλουμε κάποια χρήματα και να μπορέσουμε να ζήσουμε "καλά" ώστε κάποια στιγμή να κάνουμε και οικογένεια και να την αναθρέψουμε κτλπ;; Αυτό πολλές φορές απαιτεί θυσίες. Γι'αυτό και δεν υπάρχει "καλός" ή "κακός". Μόνο κίνητρα, καταστάσεις, συναισθήματα. That's life.
Btw αυτό το στοιχείο το έχω βρει σε "απειροελάχιστα" anime (κλαψ), δυστυχώς είναι μετρημένα στα δάχτυλα.
Παντα με συγκινουν οι ''κακοι'' χαρακτηρες που θα κανουν καλη πραξη αναδυοντας μια καλη πλευρα που δεν εχουν συνηθισει και το αντιστροφο.
Για το συγκεκριμένο στοιχείο και γενικά καλή και "ιδιαίτερη" ανάπτυξη χαρακτήρων που έχει να κάνει με κίνητρα-καταστάσεις-παρελθόν κτλπ, προτείνω τα εξής αν δε τα έχεις δει :
Seirei No moribito (Guardian of the sacred spirit), Monster, Speed grapher, Twelve kingdoms, Planetes, Gankutsuou (count of monte cristo).
(χεχε είχα δεν είχα πάλι βρήκα την ευκαιρία να προτείνω μερικές σειρές-αν θελήσεις link-λεπτομέρειες pm ή visitor message)
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 14 September 2008 - 10:35
Όλοι καλοί είναι αρκεί να τους πηγαίνει το στυλ!