Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* - - - - 1 votes

Προτιμάτε evil or good-guy anime characters???

• Please log in to reply
287 replies to this topic

Poll: Poin xaraktira protimate??? (392 member(s) have cast votes)

Poin xaraktira protimate???

1. evil (98 votes [30.91%] - View)

Percentage of vote: 30.91%

2. good-guy (75 votes [23.66%] - View)

Percentage of vote: 23.66%

3. anti-hero (144 votes [45.43%] - View)

Percentage of vote: 45.43%

Vote Guests cannot vote

#241 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 16 February 2009 - 22:43

προτιμω τους χαρακτηρες οι οποιοι ειναι επιφανειακα κακοι ενω κατα βαθος καλοι
Spoiler: naruto manga spoiler
, και αυτο το στοιχειο τους κανει ακομα καλυτερους απο τους απλους καλους

Edited by iristella, 16 February 2009 - 23:31.
Spoiler tag inserted -.-'

#242 Doshaburi

Doshaburi

High school days

• Members
  • 74 posts

Posted 16 February 2009 - 23:39

προτιμω τους χαρακτηρες οι οποιοι ειναι επιφανειακα κακοι ενω κατα βαθος καλοι

Spoiler: naruto manga spoiler
, και αυτο το στοιχειο τους κανει ακομα καλυτερους απο τους απλους καλους

haha εγω πρoτιμω το ακριβος αντιθετο. Καλος επιφανειακα αλλα κακος κατα βαθος. Αυτο τους κανει οντος ακομα πιο κακους απο τους απλα κακους :P

Posted Image

#243 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 posts

Posted 03 June 2009 - 09:34

ειναι αναλογα με το ανιμε πιστευω πχ. στο dragonball z μου αρεσουν πιο πολυ οι καλοι
γιατι οι κακοι ειναι ολοι ασχημοι ηλιθιοι και they lack coolness
βεβαια το ποιος ειναι κακος ειναι σχετικο...παντως αν ο κακος δεν ειναι εξυπνος και cool δεν μαρεσει....γενικα μαρεσουν οι cool chars η οι chars π με εκφραζουν...και συνηθως αυτοι ειναι οι ''κακοι''
There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...

#244 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 posts

Posted 13 July 2009 - 19:02

Σε ένα καλό manga καλοί, κακοί και αντιήρωες δε μπορούν να λειτουργήσουν ό ένας χωρίς τους άλλους και είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιον προτιμάς. Πχ άντε να δεις το Berserk και να διαλέξεις μεταξύ Gats και Griffith...
Επειδή όμως το θέμα είναι περισσότερο για Shonen, όπου συνήθως έχουμε 10 καλούς-αντιήρωες και 100 κακούς, οι στατιστικές ευνοούν τους δεύτερους. Ψηφίζω όμως good guys, γιατί, από όσα shonen μπορώ να σκεφτώ, πάντα μου άρεσε πολύ ο ήρωας ή κάποιος από τους συμμάχους του (που δεν ήταν το bad boy/girl αντιήρωας)

#245 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 18 July 2009 - 15:14

Θα έλεγα ότι πιό πολύ μου αρέσουν οι αντι-ήρωες, γιατί οι περισσότεροι είναι συνειδητοποιημένοι εγωιστές και κάνουν αυτό που κάνουν επειδή οι ίδιοι το θέλουν και όχι επειδή τους το επιβάλλουν, επομένως δεν είναι εύκολα χειραγωγήσιμοι. Όσοι είναι πραγματικοί αντι-ήρωες δεν κρύβονται πίσω από τις ενέργειες των άλλων και ακολουθούν την ιδεολογία των γύρω τους - αυτή την εντύπωση δίνουν τουλάχιστον - εφόσον τους συμφέρει. Αν από σπόντα σώσουν κάποιον ή τον καταδικάσουν δεν τους πολύ ενδιαφέρει, έτσι και αλλιώς δεν είχαν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους από την αρχή, απλά έτυχε. Ο στόχος που έχουν θέσει όχι απλά είναι απόλυτος, αλλά καθαρά προσωπικός πράγμα που καταλαβαίνουμε αν δούμε ότι οι περισσότεροι όχι απλά δεν ενδιαφέρονται για τις συνέπειες των πράξεών τους αλλά ούτε καν τις έχουν συλλογιστεί.

Όλα αυτά που είπα μπορεί να ακούγονται κυνικά, πικρόχολα, ζοφερά όμως πιστεύω ότι η αναπαράσταση ενός τέτοιου χαρακτήρα έρχεται πιό κοντά στην πραγματικότητα όπως την ξέρουμε και τη ζούμε. Αυτό που ξεχωρίζει το αν κάποιος είναι καλός ή κακός είναι το αποτέλεσμα των πράξεών του στο γενικότερο κοινωνικό σύνολο, όμως σε όποια κατηγορία και αν ανήκουμε από αυτές τις δύο, πάντα πρέπει να θυμόμαστε πως ότι κάνουμε το κάνουμε γιατί εμείς το θέλουμε και το επιλέγουμε και δεν πρέπει να λέμε ψέματα στον εαυτό μας για τις αποφάσεις μας.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#246 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 18 July 2009 - 15:23

Anti hero αλλά σε καμία περίπτωση να μην είναι σαν τον Sasuke.
Posted Image

#247 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 18 July 2009 - 17:55

Πχ άντε να δεις το Berserk και να διαλέξεις μεταξύ Gats και Griffith...

Gatsu FTW και βεβαια:hero:,Griffisu should burn in hell:madtodeath:

Αντιηρωες/κακοι για μενα,απο μικρος που εβλεπα ταινιες της Disney ηθελα να νικανε η κακοι (Στο Βασιλιας των λιονταριων ημουνα με τον θειο του Simba,στην χιονατη με την κακια μαγισσα και παει λεγοντας)

Berserk___Gatsu.jpg

#248 Lil Marine

Lil Marine

792,54

• Members
  • 41 posts

Posted 20 July 2009 - 09:06

καλοί 4 ever!
δηλαδή και στο death note ακόμα...
ήθελα να τον πιάσουνε τον "Kira"!!!! :hahaha:

Gatsu FTW και βεβαια:hero:,Griffisu should burn in hell:madtodeath:

Αντιηρωες/κακοι για μενα,απο μικρος που εβλεπα ταινιες της Disney ηθελα να νικανε η κακοι (Στο Βασιλιας των λιονταριων ημουνα με τον θειο του Simba,στην χιονατη με την κακια μαγισσα και παει λεγοντας)

καλά αυτό μου συμβαίνει με το κογιότ κ τον road runner!
ε θέλω να τον πιάσει επιτέλους!! :cry5:

Edited by iristella, 20 July 2009 - 09:09.
double post----> there is cute thing called the edit button :333333

Posted Image

^-^ The sign of prime creation^-^

#249 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 20 July 2009 - 21:45

καλά αυτό μου συμβαίνει με το κογιότ κ τον road runner!
ε θέλω να τον πιάσει επιτέλους!! :cry5:

Spoiler:

The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#250 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 29 July 2009 - 15:16

Κοιτα, προτιμαω τους κακους αλλα οταν ειναι κακοι γιατι ετσι γουσταρανε καποια μερα.

Αλλα δυστυχως οτι ανιμε και να δουμε, οτι μανγκα και να διαβασουμε, οποιον Villain και να θαυμασουμε, στο τελος θα μαθουμε την τραγικη του ιστορια και το λογο που εγινε villain.

Eναν villain θαυμαζα παρα πολυ εγω γιατι ηταν πολυ badass (Hao απο Shaman King) αλλα στο τελος αποδειχθηκε ιδιος με ολους...

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#251 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 29 July 2009 - 15:29

μου την δινουν οι "ειμαι τοσο κακουλης" τυποι
οπως μου την δινουν και οι"ειμαι τοσο καλουλης" τυποι
προτιμω τς πιο αντισυμβατικους και αντιηρωες πρωταγωνιστες....αυτην την στιγμη μ ρχεται στο μυαλο μονο ο Gutts απο το Berserk,αλλα σιγουρα υπαρχουν κ αλλοι που μου αρεσουν απλα αδυνατω να τς θυμηθω..(ειναι κ σπανιοι παναθεμα τους)
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#252 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 29 July 2009 - 15:50

Δεν θα ελεγα οτι ο Zaraki kenpachi ειναι κακος, ειναι με τους καλους αλλα και παλι δεν τον πολυ ενδιαφερει θελει μονο να χυνει αιμα.

ezgif.com-resize.gif

#253 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 29 July 2009 - 21:45

τι να τον κανεις ενα καλο και αγαθο αντρα οεο?
Posted Image

#254 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 30 July 2009 - 00:26

τι να τον κανεις ενα καλο και αγαθο αντρα οεο?

αμα δεν ειναι καθαρμα,τομαριστης, με εμμονες και σεξομανης δεν λεει:P
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#255 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 15 September 2010 - 23:48

Αν οι villains είναι καλοί χαρακτήρες και κερδίζουν τουλάχιστον για ένα διάστημα δεν μπορείς παρά να το ευχαριστηθείς...
Posted Image