Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Προτιμάτε evil or good-guy anime characters???
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 09:41

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 12:52
Αρα καταληξαμε στο οτι ο Φραουλας ειναι anti-hero γιατι πιστευω πως τετοια πραγματα κανει. Επισης somnium αν ειχες την δυναμη να κανεις ενα απο τα 2 πραγματα (βγαζω τον κακο τυπο γιατι αλλιως θα επρεπε να πας σε ψυχολογο) δεν θα βοηθουσες ασχετα με ποιον απο τους 2 τροπους?
Λοιπόν, για πιο ξεκάθαρα. Dragonball έβλεπες?
Hero: Goku
Evil: Freeza
Anti-Hero: Vegeta
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Maya-chan: 17 Ιούνιος 2008 - 16:54
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 15:39

for maya-chan: ειναι freeza στο ελληνικο dubb το κανανε freezer κ female χαρακτηρα

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 16:55
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ evil for ever... Αγαπημενος κακος "Anderson" απο Hellsing
![]()
for maya-chan: ειναι freeza στο ελληνικο dubb το κανανε freezer κ female χαρακτηρα
EDITED Ευχαριστώ για την παρατήρηση.

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 18:34
1)Δεν μπορώ άλλο τους ήρωες του στίλ είμουν φτωχός απο μικρό χωριο έμαθα καράτε δέρνω τους κακούς(ξανά)ή σώζω τον πλανήτη(ξανά) και πέρνω το κορίτσι(ξάνα)
2)Δεν μπορώ να βλέπω αλλους Ήρωες μαμάω τάο,που μπλέκουν στα δύσκολα και στο τέλος πρέπει να βγούν χωρίς γρατζουνία(με εξερέσεις) μόνο καο μόνο επειδή δεν είναι κοινωνικά ορθό(έλεος δηλαδή)
3)Δεν μπορώ τέλος να βλέπω το στερεότηπο του τυπά τα κάνω όλα για το καλό του κόσμου/για το κακό του κόσμου-δεν έχω προτοβουλίες
conclusion
ο σωστός ήρωας για anime πρέπει πιστέυω να ανταποκρίνεται και λίγο στην πραγματηκότητα,μπαρδόν για οποιον κατεβάζω απο το ροζ συννεφάκι,αλλά η πραγμάτηκότητα είναι γεμάτη με την μαγική λέξή....ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ(δήλαδή γεμάτη εγωησμό,εγωκεντρισμό,εγωπάθεία και καμιά δεκαριά ακόμα λέξεις απο ΕΓΩ)
όπερ σημένει ...ναι ο anti-hero γιατί πετάει και καμία ατάκα ασύληπτης εγωπάθειας και σε στέλνει αδιάβαστο και σκασίλα του για οσους πεθάνουν για να την σκαπουλάρει αυτός.Έτσι,λιγή πραγματικότητα για βραδυνό(ποιός είναι αυτος ο ήρωας?μη πάτε μακρία Lelouch σας λέει κάτι?)

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 21:08
μη πάτε μακρία Lelouch σας λέει κάτι?)

Πάντως γενικά, ο ήρωας που θα πει "Κρίμα το παιδί αλλά δε θα σπάσω εγώ τα μούτρα μου για τον κάθε άγνωστο" είναι ο πιο ρεαλιστικός.

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 00:14

an kai se orismena anime oi good guys einai pio dynatoi(alla pote pio cool:head:)
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 12:30

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 14:46
Λοιπόν, για πιο ξεκάθαρα. Dragonball έβλεπες?
Hero: Goku
Evil: Freeza
Anti-Hero: Vegeta
Εγω τον Vegeta τον ειχα παντα για κατα καποιο τροπο κακο....πουστρακος ηταν....
Οσο για τον ρεαλισμο που πρεπει να εχει ο anti-hero συμφωνω
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 00:40
Μου κάνει εντύπωση που όλοι ξέρετε απ' έξω όλα τα clichés των ηρώων, αλλά (κάνετε ότι) δεν ξέρετε ούτε ένα cliché αντι-ηρώων.Be careful when writing Anti Heroes. At one time they were a clever and unique idea, but today there are so many of them, that they are just as clichéd as the regular Hero. The idea that they're automatically more "deep" then a straight up good guy seems to imply that Good Is Boring. There is also a tendency for fans to overlook or straight up ignore his negative traits if said character is cool or sexy enough (which most of them are).
Εν τέλει, σημασία έχει πόσο καλογραμμένος θα είναι ο χαρακτήρας, κι αυτό εξαρτάται από το ταλέντο του σεναριογράφου... έχω απολαύσει χαρακτήρες κι από τα τρία στρατόπεδα.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 01:12
(γιατι ο Light ειναι κακος? αφου κατα την γνωμη του αυτο που κανει ειναι δικαιο/καλο
μπορει καποιοι να τον θεωρουν καλο XDD λολ)
Εν τέλει, σημασία έχει πόσο καλογραμμένος θα είναι ο χαρακτήρας, κι αυτό εξαρτάται από το ταλέντο του σεναριογράφου... έχω απολαύσει χαρακτήρες κι από τα τρία στρατόπεδα.
συμφωνω! συμφωνω!! δεν μπορω να διαλεξω(μαλλον περισσοτερο οι κακοι και οι αντιηρωες.και οι καλοι αλλα με "bad style")
o Alucard ειναι στους καλους?? ? (τετοιοι καλοι μ'αρεσουν π.χ.)
ο naruto που μ'αρεσει αλλα γελαω απιστευτα πολλες φορες. αυτο τον κανει αντι-ηρωα?οχι ε..?
η lucy ειναι καλη?
εχω προβλημα ποιος ειναι τι? τα εχω μπλεξει
Originally Posted by somnium
![]()
Βασικα, αν βγαινει κατι απ' το ολο poll, μαλλον ειναι οτι το φασμα καλος---αντιηρωας---κακος δεν αρκει για να κατηγοριοποιησεις τα πραγματα στα anime...
Και αυτο ειναι καλο...

edit: τελικα αποφασισα κακοι γιατι ειναι πιο ενδιαφερον το γιατι καποιος ειναι κακος (οταν αναλυεις καποιον χαρακτηρα)
απο το γιατι ειναι καλος
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iloveL: 19 Ιούνιος 2008 - 01:44
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 01:52
Εγω προσωπικα εχω τονισει πωσ γουσταρω τουσ κακουσ -.-
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 03:10

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 15:39