Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* - - - - 1 Ψήφοι

Προτιμάτε evil or good-guy anime characters???

• Please log in to reply
287 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Poin xaraktira protimate??? (392 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Poin xaraktira protimate???

1. evil (98 ψήφοι [30.91%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 30.91%

2. good-guy (75 ψήφοι [23.66%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 23.66%

3. anti-hero (144 ψήφοι [45.43%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 45.43%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#196 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 09:41

evil for the win! :P Υπαρχουν τοσα αξια παραδειγματα κακων (βλ sephiroth) .Οι καλοι νταξ αλλα καποιες φορες καταντανε κλισε...

#197 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 12:52

Αρα καταληξαμε στο οτι ο Φραουλας ειναι anti-hero γιατι πιστευω πως τετοια πραγματα κανει. Επισης somnium αν ειχες την δυναμη να κανεις ενα απο τα 2 πραγματα (βγαζω τον κακο τυπο γιατι αλλιως θα επρεπε να πας σε ψυχολογο) δεν θα βοηθουσες ασχετα με ποιον απο τους 2 τροπους?

Λοιπόν, για πιο ξεκάθαρα. Dragonball έβλεπες?

Hero: Goku
Evil: Freeza
Anti-Hero: Vegeta

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Maya-chan: 17 Ιούνιος 2008 - 16:54

#198 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 15:39

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ evil for ever... Αγαπημενος κακος "Anderson" απο Hellsing :)

for maya-chan: ειναι freeza στο ελληνικο dubb το κανανε freezer κ female χαρακτηρα :)

#199 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 16:55

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ evil for ever... Αγαπημενος κακος "Anderson" απο Hellsing :)

for maya-chan: ειναι freeza στο ελληνικο dubb το κανανε freezer κ female χαρακτηρα :)

EDITED Ευχαριστώ για την παρατήρηση. :nod2:

15fkk04.jpg

#200 Kapou

Kapou

Alt τίς εί;;

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 18:34

κατ εμέ ο ιδανικός χαρακτήρας πρέπει να είναι ο anti-hero και αυτό γιατί:

1)Δεν μπορώ άλλο τους ήρωες του στίλ είμουν φτωχός απο μικρό χωριο έμαθα καράτε δέρνω τους κακούς(ξανά)ή σώζω τον πλανήτη(ξανά) και πέρνω το κορίτσι(ξάνα)

2)Δεν μπορώ να βλέπω αλλους Ήρωες μαμάω τάο,που μπλέκουν στα δύσκολα και στο τέλος πρέπει να βγούν χωρίς γρατζουνία(με εξερέσεις) μόνο καο μόνο επειδή δεν είναι κοινωνικά ορθό(έλεος δηλαδή)

3)Δεν μπορώ τέλος να βλέπω το στερεότηπο του τυπά τα κάνω όλα για το καλό του κόσμου/για το κακό του κόσμου-δεν έχω προτοβουλίες

conclusion

ο σωστός ήρωας για anime πρέπει πιστέυω να ανταποκρίνεται και λίγο στην πραγματηκότητα,μπαρδόν για οποιον κατεβάζω απο το ροζ συννεφάκι,αλλά η πραγμάτηκότητα είναι γεμάτη με την μαγική λέξή....ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ(δήλαδή γεμάτη εγωησμό,εγωκεντρισμό,εγωπάθεία και καμιά δεκαριά ακόμα λέξεις απο ΕΓΩ)
όπερ σημένει ...ναι ο anti-hero γιατί πετάει και καμία ατάκα ασύληπτης εγωπάθειας και σε στέλνει αδιάβαστο και σκασίλα του για οσους πεθάνουν για να την σκαπουλάρει αυτός.Έτσι,λιγή πραγματικότητα για βραδυνό(ποιός είναι αυτος ο ήρωας?μη πάτε μακρία Lelouch σας λέει κάτι?):hero:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#201 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 21:08

μη πάτε μακρία Lelouch σας λέει κάτι?):hero:

:blush2:

Πάντως γενικά, ο ήρωας που θα πει "Κρίμα το παιδί αλλά δε θα σπάσω εγώ τα μούτρα μου για τον κάθε άγνωστο" είναι ο πιο ρεαλιστικός. :riiight:

15fkk04.jpg

#202 penslinger girl

penslinger girl

Started and is on a roll!

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 22:35

OMG ANTI-HERO FTW!!!!:hahaha::hahaha::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#203 j0hn"n"y

j0hn"n"y

...Mižυ Lυffý... =D

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 00:14

Evil guys ftw!!! (βλ. Kira kai Itachi) :kill4u:
an kai se orismena anime oi good guys einai pio dynatoi(alla pote pio cool:head:)

#204 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 12:30

Good guys πάντα!Οι κακοί ας κρυφτούνε σε καμιά γωνία:borednn9:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#205 AkiRoC

AkiRoC

Anime Amateur

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 14:46

Λοιπόν, για πιο ξεκάθαρα. Dragonball έβλεπες?

Hero: Goku
Evil: Freeza
Anti-Hero: Vegeta

Εγω τον Vegeta τον ειχα παντα για κατα καποιο τροπο κακο....πουστρακος ηταν....

Οσο για τον ρεαλισμο που πρεπει να εχει ο anti-hero συμφωνω

#206 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 00:40

Από την ιστοσελίδα που προαναφέρθηκε:

Be careful when writing Anti Heroes. At one time they were a clever and unique idea, but today there are so many of them, that they are just as clichéd as the regular Hero. The idea that they're automatically more "deep" then a straight up good guy seems to imply that Good Is Boring. There is also a tendency for fans to overlook or straight up ignore his negative traits if said character is cool or sexy enough (which most of them are).

Μου κάνει εντύπωση που όλοι ξέρετε απ' έξω όλα τα clichés των ηρώων, αλλά (κάνετε ότι) δεν ξέρετε ούτε ένα cliché αντι-ηρώων.

Εν τέλει, σημασία έχει πόσο καλογραμμένος θα είναι ο χαρακτήρας, κι αυτό εξαρτάται από το ταλέντο του σεναριογράφου... έχω απολαύσει χαρακτήρες κι από τα τρία στρατόπεδα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#207 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 01:12

o L τι ειναι??? ηρωας η' αντι-ηρωας?

(γιατι ο Light ειναι κακος? αφου κατα την γνωμη του αυτο που κανει ειναι δικαιο/καλο
μπορει καποιοι να τον θεωρουν καλο XDD λολ)

Εν τέλει, σημασία έχει πόσο καλογραμμένος θα είναι ο χαρακτήρας, κι αυτό εξαρτάται από το ταλέντο του σεναριογράφου... έχω απολαύσει χαρακτήρες κι από τα τρία στρατόπεδα.

συμφωνω! συμφωνω!! δεν μπορω να διαλεξω(μαλλον περισσοτερο οι κακοι και οι αντιηρωες.και οι καλοι αλλα με "bad style")

o Alucard ειναι στους καλους?? ? (τετοιοι καλοι μ'αρεσουν π.χ.)
ο naruto που μ'αρεσει αλλα γελαω απιστευτα πολλες φορες. αυτο τον κανει αντι-ηρωα?οχι ε..?
η lucy ειναι καλη?

εχω προβλημα ποιος ειναι τι? τα εχω μπλεξει

Originally Posted by somnium Δημοσιευμένη  εικόνα
Βασικα, αν βγαινει κατι απ' το ολο poll, μαλλον ειναι οτι το φασμα καλος---αντιηρωας---κακος δεν αρκει για να κατηγοριοποιησεις τα πραγματα στα anime...:smokingg:
Και αυτο ειναι καλο...:riiight:

:riiight:

edit: τελικα αποφασισα κακοι γιατι ειναι πιο ενδιαφερον το γιατι καποιος ειναι κακος (οταν αναλυεις καποιον χαρακτηρα)
απο το γιατι ειναι καλος

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iloveL: 19 Ιούνιος 2008 - 01:44

#208 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 01:52

Το παν ειναι ο χαρακτηρασ να νε ρεαλιστικοσ και να κολαει στην υπο8εση.

Εγω προσωπικα εχω τονισει πωσ γουσταρω τουσ κακουσ -.-

#209 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 03:10

Anti-heroes μ'αρέσουν περισσότερο, όταν είναι cool, αναίσθητοι, δεν είναι πρότυπα συμπεριφοράς αλλά στο τέλος κάνουν το καλό κ θα σου πετάξουν κ σπόντα πχ Sasuke σώνει στο ep16 τον Naruto, του λέει γιάτι κ απαντά με το κορυφαίο Who knows... My body moved of its own accord, idiot...:hahaha: Κ ο Vegeta επίσης κορυφαίος αλλά δεν μπορώ να πώ οτι ο Goku δεν ήταν φοβερός, εξαρτάται πολυ απο τον maker σε άλλα anime θα σου αρέσουν περισσότερο οι good guys σε άλλα οι bad κ σε άλλα οι anti-heroes αλλά σε γενικές γράμμες για μένα καλύτεροι οι anti-heroes

#210 Daf_Chan

Daf_Chan

Fumoffu!

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 15:39

Yay for the evil-ones!!:nbleed:
Δημοσιευμένη  εικόνα Konata rulez.:hero: