Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* - - - - 1 Ψήφοι

Προτιμάτε evil or good-guy anime characters???

• Please log in to reply
287 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Poin xaraktira protimate??? (392 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Poin xaraktira protimate???

1. evil (98 ψήφοι [30.91%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 30.91%

2. good-guy (75 ψήφοι [23.66%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 23.66%

3. anti-hero (144 ψήφοι [45.43%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 45.43%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#166 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 14:48

Οι αντι-ήρωες έχουν όλοι την ίδια μοίρα: τη δυστυχία. Σας προκαλώ να βρείτε έναν αντι-ήρωα που δεν

α) νοιώθει στο τέλος αποστροφή για τον εαυτό του και τις πράξεις του, αν έχει συνείδηση

β) καταλήγει σε άρνηση, λύπηση και εξευτελισμό από τους άλλους, αν δεν έχει συνείδηση

Ό,τι δίνεις παίρνεις. Οι αντι-ήρωες μπορεί να είναι badass, μαμάτοι, cool στην αρχή αλλά δε θα βρείτε έναν που να τελειώνει ευτυχισμένος. Και αυτό λέει πολλά. Πάντα κοιτάει πίσω και μετανιώνει για πράγματα που δεν έκανε, που δεν ανοίχτηκε σε άλλους, που ανάλωσε τη ζωή του σε κάτι συγκεκριμένο θυσιάζοντας ό,τι βρεθεί στο πέρασμά του, που δεν είχε τα κότσια να ανοίξει τα μάτια του να δει τί έχει γύρω του και να το εκτιμίσει, που δεν είχε τη δύναμη να ξεπεράσει τις αδυναμίες του...

Ο αντι-ήρωας μετανοιώνει και μάλιστα πικρά. Δεν είναι για θαυμασμό αυτοί οι χαρακτήρες. Είναι για λύπηση.

Ούτε όμως και οι ήρωες πάνε με το σταυρό στο χέρι. Ένας σωστά διαμορφωμένος ήρωας ταλαντεύεται, αμφιβάλει, προβληματίζεται. Διαλέγει όμως το "σωστό" το δρόμο (υποκειμενικό) γιατί έχει ανοιχτό μυαλό, κι αν δεν έχει, υπάρχουν άλλοι που θα τον βοηθήσουν. Οι ήρωες δεν είναι ποτέ μόνοι, ό,τι κι αν λέει το ρητό. Οι αντι-ήρωες είναι πάντα.

Ζήτω τα καλά παιδιά!:congrats:

Γι'αυτό το λόγο μου αρέσουν!Γιατί αγγίζουν πιο πολλύ την πραγματικότητα!
Πραγματικά ποιός είναι ήρωας στις μέρες μας!Λίγα άτομα imo!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#167 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 14:54

Οι αντι-ήρωες έχουν όλοι την ίδια μοίρα: τη δυστυχία. Σας προκαλώ να βρείτε έναν αντι-ήρωα που δεν

α) νοιώθει στο τέλος αποστροφή για τον εαυτό του και τις πράξεις του, αν έχει συνείδηση

β) καταλήγει σε άρνηση, λύπηση και εξευτελισμό από τους άλλους, αν δεν έχει συνείδηση

Ό,τι δίνεις παίρνεις. Οι αντι-ήρωες μπορεί να είναι badass, μαμάτοι, cool στην αρχή αλλά δε θα βρείτε έναν που να τελειώνει ευτυχισμένος. Και αυτό λέει πολλά. Πάντα κοιτάει πίσω και μετανιώνει για πράγματα που δεν έκανε, που δεν ανοίχτηκε σε άλλους, που ανάλωσε τη ζωή του σε κάτι συγκεκριμένο θυσιάζοντας ό,τι βρεθεί στο πέρασμά του, που δεν είχε τα κότσια να ανοίξει τα μάτια του να δει τί έχει γύρω του και να το εκτιμίσει, που δεν είχε τη δύναμη να ξεπεράσει τις αδυναμίες του...

Ο αντι-ήρωας μετανοιώνει και μάλιστα πικρά. Δεν είναι για θαυμασμό αυτοί οι χαρακτήρες. Είναι για λύπηση.

Ούτε όμως και οι ήρωες πάνε με το σταυρό στο χέρι. Ένας σωστά διαμορφωμένος ήρωας ταλαντεύεται, αμφιβάλει, προβληματίζεται. Διαλέγει όμως το "σωστό" το δρόμο (υποκειμενικό) γιατί έχει ανοιχτό μυαλό, κι αν δεν έχει, υπάρχουν άλλοι που θα τον βοηθήσουν. Οι ήρωες δεν είναι ποτέ μόνοι, ό,τι κι αν λέει το ρητό. Οι αντι-ήρωες είναι πάντα.

Ζήτω τα καλά παιδιά!:congrats:

ΟΧΙ δεν ειμαστε για λυπηδη:stubborn:!!!ΟΥΟΥΟΥ κατο τα καλα παιδιαααα:burningbe3::kakaka::kakaka::hehehe:!

Ακου εκει ζητω!

:hiding_something:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#168 Albatross

Albatross

Gomu no Pirates member

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 17:56

Βασικά για μένα εξαρτάται από τον κάθε χαρακτήρα...αν και ψήφισα good guys από τα λίγα ανιμε που έχω δει ως τώρα μου έχουν αρέσει και "κακοί"...Π.χ. τον Kenpachi απο Bleach που προαναφέρθηκε απ'ότι είδα στα γρήγορα, αν και πολεμοχαρής, τον πάω γιατί τα λέει έξω από τα δόντια και δεν κάθεται να κοροιδεύει ούτε τον εαυτό του ούτε κανένα...

#169 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 19:39

Βασικα εμενα μου αρεσουν τυποι σαν τον Spike απο το Cowboy Bebop.Σε ποια κατηγορια μπαινει???Eπισης μου αρεσουν και τυποι badass σαν τον Zoro αλλα και τυποι στυλατοι σαν τον Sanji.δν νομιζω να μπαινουν στην ιδια κατηγορια....
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#170 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 21:21

υπαρχουν πολλοι χαρακτηρες που ειναι στην αρχη καλοι και μετα καβαλανε το καλαμι και γινονται κακοι...:mador2:
προσωπικα μου αρεσουν οι καλοι χαρακτηρες γιατι ειναι αυτοι που κερδιζουν(σχεδον) παντα στο τελος του story.Ε τι με τους χαμενουν θα ειμαι;;;

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#171 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 21:36

Προσωπικά μ'αρεσουν περισσότερο οι κακοί τύποι λόγω του ότι οι περισσότεροι που έχω δει έχουν κάποιο σοβαρό λόγο που το γύρισαν στην βια.
Δείτε για παράδειγμα Gankutsuou, η τον κακό από speed grapher(δεν θυμάμαι και το όνομα του).
Οι καλοί απλώς δεν κάνουν τίποτα από το να παραμένουν πιστοί στην καλοσύνη τους και εκφέρουν γνώμη για τις πράξεις των άλλων χωρίς να έχουν οι ίδιοι παρόμοιες εμπιριες.

#172 animanthropos

animanthropos

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 00:05

Μία που είναι η πρώτη μου συμμετοχή στο forum θα πο στον Six Winged Angel έτσι μπράβο, SEPHIROTH για πάντα στο θέμα του post προτιμό τους χαρακτήρες που δεν ειναι ούτε κακοί αλλα ούτε και καλοι, και κυρίως προτειμώ τους χαρακτήρες toy background (πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις).

#173 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 01:19

Anti-hero Ftw. Δυσκολοι καιροι για πριγκηπες.
Αντι-ηρωας ειναι και ο Lupin III ο οποιος αμφιβαλω να νιωθει οποιαδηποτε ενοχη η τυψεις για οτι κανει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#174 Lolki

Lolki

Shinigami και δερνει

• Members
  • 40 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 04:13

Εξαρτάται. Αν ο χαρακτήρας είναι καλά δομημένος, ενδιαφέρον και δένει με την πλοκή, τότε μ αρέσει είτε είναι καλός, κακός ή άσχημος.

#175 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 19:54

Anti-heroes FTW. Γιατί συνήθως έχουν πολύ ενδιαφέρον και βάθος σαν χαρακτήρες. :drink:

15fkk04.jpg

#176 Manganix

Manganix

IchigoxRukia Fan

• Members
  • 58 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 15:33

Good guys...τελείωσεεεε

#177 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 16:43

Εξαρτάται. Αν ο χαρακτήρας είναι καλά δομημένος, ενδιαφέρον και δένει με την πλοκή, τότε μ αρέσει είτε είναι καλός, κακός ή άσχημος.

απο τα καλυτερα replies εδω μεσα..
θα συμφωνουσα κ εγω εδω
αν τον εχουνε κανει "spasmeno" τον χαρακτηρα τοτε σου αρεσει
αν ο χαρακτηρας σου θυμιζει σε καποια στοιχεια τον εαυτο σου
τοτε για ευσυνηδιτους (<==πως γραφετε αυτο??) λογους
παλι θα σαρεσει
αν ο χαρακτηρας σε συγκινισει η σε αγγιξει , παλι τα ιδια
κ στο τελος οτι και να ειναι αυτος ο χαρακτηρας
(hero. evil. anti-hero) θα σαρεσει αυτουνου του ειδους..
εγω θα πω οnce again...
none of em
fuck good ones, bad ones & anti-hero ones...
ANTI-EVIL GUYZ FTW
Δημοσιευμένη  εικόνα

#178 skyrios

skyrios

Anime Newbie

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 17:31

Ψηφισα Hero!Μια πλευρά του εαυτοά μου έλεγε ομως...AntiHero:hehehe:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 11 Ιούνιος 2008 - 22:21
merged

Spoiler:

:8):

#179 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 17:39

οι κακοί φυσικά!!!!!! γιατί έχουν άλλο στιλ και επισης πιστέυω ότι είναι οι πιο πονεμένοι της ιστορίας (εξερούντε κάποιοι)... τι να πω με γοητέυει πιο πολύ η κακιά πλευρά!
evil for ever xaxaxaxaxa (evil laugh) :P
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#180 Omorfandras

Omorfandras

Starting...

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 18:58

Οι καλυτεροι ειναι οι αντι-ηρωες!!!

:hero::hero::hero::hero::hero:
.....Whatever...