Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Νεκρος χωρις φταιξιμο 15χρονος μαθητης

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
400 replies to this topic

#61 Kawai Shinigami

Kawai Shinigami

Bakumanιακος

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 12:57

Μάθε οτι πολυ περισσότεροι κοκουλοφόροι απο αυτούς που παίζουν ξύλο στις πολιτικές διαδηλώσεις είναι στην αστυναμια ("ασφαλίτες" τους λένε) παρά χούλιγκαν στο γήπεδο...

#62 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 12:59

Spoiler:

σαν να μη περασε μια μερα...
η φωτο παρθηκε απο αλλου...
open with caution...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#63 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 13:08

Πραγματικά σα να μην πέρασε μια μέρα.. :( :(

Ρε γαμώτο, πρέπει να επαναληφθούν αυτα τα γεγονότα για να τα θυμηθούμε?

Ακούγετε ακραίο αυτο που θα πω, αλλά τότε είχαμε και μια 17 Νοέμβρη να φοβίζει τους αποπάνω μας..

Τώρα τι ΣΚΑΤΑ έχουμε?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MoRmEnGiL: 07 Δεκέμβριος 2008 - 13:14

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#64 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • Location札幌

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 13:20

Συμφωνώ , αλλά είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσει έτσι όταν υπάρχει τουλάχιστον ένα κοντινό σου πρόσωπο , να μην πω και ο ίδιος , πού έχει φάει ξύλο και παράλογα μεγάλες ποσότητες από ληγμένα δακρυγόνα
Γράψε λάθος σε αυτό που είπα ότι δεν είναι πρόβλημα της κοινωνίας , έχεις δίκιο και συμφωνούμε , μου ξέφυγε

EDIT : Εσύ θα μπορούσες να αντιδράσεις έτσι ήρεμα και πολιτισμένα άμα ήσουν το παιδί που μιλάει ? ή θα έμενες κλισμένος στο σπίτι σου ή θα ήθελες να τους σαπίσεις στο ξύλο , τα σπάσεις αστυνομικά τμήματα

Νομίζω ότι το πιο εύκολο πράγμα όταν σε προκαλέσει κάποιος είναι να πέσεις στο επίπεδό του και να κάνεις ότι σου κάνει. Πιστεύω πως είναι δύσκολο να έχει κάποιος την υπομονή και να μάθει να αγνοεί προκλήσεις αλλά μόνο αυτό θεωρώ σωστό. Σκέψου πόσοι πόλεμοι γίνονται, πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν από βόμβες και πείνα στον κόσμο. Όλα αυτά με οργίζουν αλλά ξέρω πως με την οργή και την καταστροφή δε λύνεται κάποιο πρόβλημα. Μπορούμε να αγωνιστούμε όλοι μας με ειρηνικά μέσα. Σπάζοντας και καταστρέφοντας εκτονώνεις την οργή σου αλλά δε λύνεις τα προβλήματά σου. Κανένας δε θα συμμεριστεί το δίκιο σου όταν και εσύ αδικείς. Γιατί δηλαδή η αντίσταση να είναι μόνη η βίαιη; Σκεφτήτε δημιουργικά και κάντε ειρηνική αντίσταση. Άνθρωποι είμαστε, όχι ζώα.

Εκτός και αν νομίζετε ότι με τη βία έχουμε πετύχει κάτι, πράγμα που αν δεν το ξέρω θα χαρώ να το μάθω.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#65 bezdim

bezdim

Φωτοχάλιας

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 13:24

Εγώ πάντως δε θα είχα πρόβλημα αν γίνονταν βανδαλισμοί στη βουλή, ή στα γραφεία προσώπων που διηκούν. Εκεί ναι, θα ακουγόταν ο λαός. Αν κάποιος πιστεύει ότι σπάζοντας το μπακάλικο του βιοπαλαιστή κυρ Μήτσου, τότε α) είναι βαθιά νυχτωμένος, διότι έτσι δημιουργεί μεγαλύτερη πόλωση, β) μάλλον τα χεράκια του είναι πιο μαλακά και από μωρού, δηλαδή δεν έχει δουλέψει ποτέ του, δεν έχει χύσει ιδρώτα, αίμα, και δεν έχει ξεφτιλιστεί για ένα μαμημένο κομμάτι ψωμί.

Αυτού του είδους οι άνθρωποι, μόλις κάνουν το κομμάτι τους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη ζωή και θα καταθέσουν την ψήφο τους σε ιδεολογίες που μέχρι πρώτινος πολεμούσαν. Μιλάμε για ΠΟΛΥ γέλιο (not :( ).

#66 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 13:35

Οι μεν, λένε: Η κοινωνία είναι σκατά. Πάμε να τα σπάσουμε όλα, να βγάλουμε το άχτι μας.
Οι δεν, λένε: Είμαστε η εξουσία. Έχουμε όπλα και τα μέσα να την γλυτώσουμε ότι κι αν γίνει.
Οι μεν και οι δεν συναντιούνται. Γύρω τους υπάρχει ο μπακάλης ο μπαρμπα-Γιώργος, ο φούρναρης ο Νικόλας και ο οικονομικός μετανάστης Χασάν, που δεν συμμερίζονται τις απόψεις τους. Τι λέτε να συμβεί;

Ρε, αναρχικοί και αστυνόμοι επί το πλείστον ΘΕΛΟΥΝΕ την βια. Δεν προκύπτει τυχαία στην στιγμή. Η προδιάθεση να συμβεί έχει προετοιμαστεί εδώ και πολλά χρόνια πλύσης εγκεφάλου και απλά χρειάζεται μια αφορμή και όχι αιτία για να συμβεί.

Οι λόγοι, γνωστοί. Πολλοί από την μεριά των αναρχικών δε γουστάρουνε την εξουσία επειδή δεν υπάρχουν δουλειές και γέμισε ο τόπος ξένους που παίρνουνε ότι έχει απομείνει και νομιμοποιούνται για να δίνουνε ψήφους στα κόμματα. Από την μεριά των δυνάμεων ασφαλείας έχουμε ένα σωρό κα***μένους απορριπτέους Λυκείου που απλά παίρνουνε ένα πιστόλι και νομίζουνε ότι είναι κάποιοι.

τοσα ξες τοσα λες να πουμε οι αναρχικοι δρουν με βια μονο οταν υπαρχει λογος μονο οταν το χτυπημα που θα κανουν θα περασει ενα μηνυμα
ενα μηνυμα που οπως φενεται δεν μπορεις να καταλαβεις
αναρχικοι σε ολη τη χωρα αντιδρουν στην κακομεταχειρηση των μεταναστων μην μπερδευεις την δραση της χρυσης αυγης με την δραση των αναρχικων
στις διαμαχες μεταξυ ΜΑΤατζιδων αν παθει κατι μια ξενη περιουσια ειναι το ιδιο σοβαρο με τον θανατο του μικρου?
αλλα βεβαια αφου δεν γινεται στο σπιτι μας οτι ζημιες γινονται φταινε οι αναρχικοι
οταν φευγουν πετρες απο τους αναρχικους εκεινες οι πετρες επιστρεφονται απο τους ΜΑΤαδες ε δεν μπορει καμια να φυγει και να χτυπησει αμαξια?
δεν θα παιξουμε αυτο το παιχνιδι τωρα

το θεμα αρχιζει και βγαινει τελιως οφ τοπικ γιαυτο σταματαω εδω
πριν γραψετε κατι ξανα σ'αυτο το thread σκεφτειτε το πολυ καλα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#67 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • Location札幌

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 13:37

Εγώ πάντως δε θα είχα πρόβλημα αν γίνονταν βανδαλισμοί στη βουλή, ή στα γραφεία προσώπων που διηκούν.

Η βουλή και τα άτομα που διοικούν έχουν πάρει την ψήφο των περισσότέρων Ελλήνων και είναι νόμιμη κυβέρνηση. Όσο κακή και να είναι αυτή η κυβέρνηση κανένας δεν έχει δικαίωμα να καταστρέφει τη βουλή γιατί είναι η επιλογή του λαού μας. Είναι σα να μου λες ότι δεν έχεις πρόβλημα να γίνουν βανδαλισμοί στα σπίτια αυτών που ψήφισαν την κυβέρνηση. Όσοι θέλετε να πάτε κόντρα στην κυβέρνηση καλύτερα να τα βάλετε με αυτούς που την ψήφισαν. Αν θέλετε να πετύχετε κάτι προσπαθήστε να πείσετε τους συμπολίτες μας να μην ψηφίσουν τέτοιες κυβερνήσεις. Πρέπει να σεβόμαστε τη δημοκρατία και να αγωνιζόμαστε για αυτή. Σταματήστε να κάνετε διάκριση κυβέρνησης-κοινωνίας. Την κυβέρνησή μας την ψηφίσαμε εμείς οι ίδιοι (ή οι περισσότεροί μας). Να σέβεστε τη δημοκρατική επιλογή.

EDIT: BarasSs,
όχι. Η βία ποτέ δεν περνάει μήνυμα. Ο καλύτερος τρόπος να περάσεις ένα μήνυμα είναι ο λόγος. Χρησιμοποιώντας βία, σε κάνει μισητό ακόμα και αν αγωνίζεσαι για δίκαια αιτήματα. Κανένας άνθρωπος δε δέχεται τη βία. Αν με τη βία άλλαζε κάτι τότε η Ελλάδα θα ήταν η καλύτερη χώρα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ATANASHIOSU: 07 Δεκέμβριος 2008 - 13:47

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#68 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 13:47

τοσα ξες τοσα λες να πουμε οι αναρχικοι δρουν με βια μονο οταν υπαρχει λογος μονο οταν το χτυπημα που θα κανουν θα περασει ενα μηνυμα
ενα μηνυμα που οπως φενεται δεν μπορεις να καταλαβεις
αναρχικοι σε ολη τη χωρα αντιδρουν στην κακομεταχειρηση των μεταναστων μην μπερδευεις την δραση της χρυσης αυγης με την δραση των αναρχικων

Μπορεις να μου πεις τα μηνυματα που περνανε με τους βανδαλισμους? Αδυνατω να τα καταλαβω και εγω.

#69 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 13:49

Την κυβέρνησή μας την ψηφίσαμε εμείς οι ίδιοι (ή οι περισσότεροί μας). Να σέβεστε τη δημοκρατική επιλογή.

Το ρουσφέτι είναι γνώρισμα της δημοκρατίας; Γιατί με γνώμονα αυτό ψηφίζουν οι περισσότεροι.

#70 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 13:50

Η βουλή και τα άτομα που διοικούν έχουν πάρει την ψήφο των περισσότέρων Ελλήνων και είναι νόμιμη κυβέρνηση. Όσο κακή και να είναι αυτή η κυβέρνηση κανένας δεν έχει δικαίωμα να καταστρέφει τη βουλή γιατί είναι η επιλογή του λαού μας. Είναι σα να μου λες ότι δεν έχεις πρόβλημα να γίνουν βανδαλισμοί στα σπίτια αυτών που ψήφισαν την κυβέρνηση. Όσοι θέλετε να πάτε κόντρα στην κυβέρνηση καλύτερα να τα βάλετε με αυτούς που την ψήφισαν. Αν θέλετε να πετύχετε κάτι προσπαθήστε να πείσετε τους συμπολίτες μας να μην ψηφίσουν τέτοιες κυβερνήσεις. Πρέπει να σεβόμαστε τη δημοκρατία και να αγωνιζόμαστε για αυτή. Σταματήστε να κάνετε διάκριση κυβέρνησης-κοινωνίας. Την κυβέρνησή μας την ψηφίσαμε εμείς οι ίδιοι (ή οι περισσότεροί μας). Να σέβεστε τη δημοκρατική επιλογή.

1ον: τον 15 χρονο,την οικογένειά του και πολλάααα άλλα... το κράτος που εμείς ψηφήσαμε. Μας Σέβεται????????......ΟΧΙ

2ον: επειδη φίλε μου, έξω από τον χωρό πολλά τραγούδια λέγονται. εσύ, μένεις Ιαπωνία. και καλά κάνεις. δεν μπορώ εγώ να σου πω κάτι....αλλά δεν μπορείς να κρίνεις κάτι που δεν έχεις ζήσει αυτή ην στιγμή που μιλάμε...μιλας σαν 3ος και όχι σαν να το ζεις..ότι και να μου πεις. όταν έρθεις εδω και δεις πως είναι τα πράγματα..ξανασχολίασέ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#71 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 13:53

Ε, μη τον απορρίπτεις τον άνθρωπο ρε Σείριε. Μια τρίτη γνώμη λέει, όχι λανθασμένη.

#72 akane

akane

yata yata yay ^_^

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 14:01

ενταξει,ασ πουμε οτι εφταιγε ο αστυνομικος γιατι ομως να καινε και να λεηλατουν, γενικως ,τα καταστηματα δηλαδη??σε τι φταινε αυτοι που τα εχουν??και καλα επειδη οι ιδιωκτητες μερικων απο αυτα ειναι ατομα με λεφτα και ειναι δεν ξερω και γω τι ???δλδ αν καταστρεφοταν καποιο απο αυτα ολοσχερως,οι υπαλληλοι τι θ εκαναν???τεσπα αυτο που ξερω και το ξερουν ολοι σχεδον ειναι οτι στην χωρα αυτη τιποτα δεν παει σωστα και οτι υπο αυτεσ τισ συνθηκες δεν προκειται ποτε να παει κατι σωστα...

#73 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 14:06

Πιστεύω ότι το χτεσινό περιστατικό με τον ανήλικο αποτελεί ντροπή όχι μόνο για την αστυνομία αλλα και για την συγχρονη ελληνική κοινωνία γενικότερα. Δυστυχώς πέρα από τους αστυνομικούς οι οποίοι κάνουν σωστά την δουλειά τους υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται πίσω από τα σίδερα. Ούτε και εγώ πιστεύω ότι θα μάθουμε ποτέ τι έγινε στην πραγματικότητα... Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι ένα 15χρονο παιδί είναι νεκρό και ότι παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και κατά το παρελθόν.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί μετά από κάθε επεισόδιο πρέπει να γίνονται απαραίτητα βανδαλισμοί και να καταστρέφεται η περιουσία του απλού κόσμου πάνω από όλα..... Σίγουρα δεν μετράει το ίδιο το να σκοτωθείς από αστυνομικό και το να χάσεις το αμάξι σου η να πάθει ζημιά το μαγαζί σου, αλλά δεν υπάρχει και λόγος να μπει κανείς σε τέτοια δοκιμασία ευθύς εξαρχής. Και είμαι ενάντια στον συσχετισμό κάθε κρούσματος βίας με τους αναρχικούς. Ασχετα με το αν ο χώρος αυτός επωμίζεται πάντα τις ευθύνες για ότι επεισόδιο συμβαίνει νομίζω ότι ξέρουμε ότι στην πραγματικότητα οι δράστες είναι πολλοί και διάφοροι και στην πλειοψηφία τους ασχετοι με τον χώρο αυτό...
Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν και ειρηνικές μορφές διαμαρτυρίας οι οποίες θα αφήσουν περιθώριο σε ευρυτερο μέρος της κοινωνίας να συμμετάσχει και οι οποίες θα είναι καλύτερο δείγμα πολιτικής παιδείας του ελληνικού λαού απο τα χθεσινοβραδινά επεισόδια.

#74 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 14:11

Athanasiou 1ον δεν τους εχουμε ψηφησει ολοι επειδη το εκλογικο συστημα δεν ειναι απλη αναλογικη και 2ον και εγω ειμαι κατα της βιας

Για αυτους που ειπαν οτι αυτοι που τα σπανε ειναι αναρχικοι και αντιεξουσιαστες ακριβως τα ιδια λενε και τα ΜΜΕ,αυτοι που τα σπανε ειναι κατι μαμακιδες που δεν αλλη δουλεια και το παιζουν αναρχικοι και δε ξερω και εγω τι η αναρχια εχει καποιες συγκεκριμενες ιδεολογιες και δεν βασιζεται στη βια

Και λυπαμαι για τον 15χρονο καθως εχω εναν αδερφο ακιβως στην ιδια ηλικια που ειναι και αυτος αναρχικος,αριστερος και σηνυδειτοποιημενος.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#75 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • Location札幌

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 14:13

1ον: τον 15 χρονο,την οικογένειά του και πολλάααα άλλα... το κράτος που εμείς ψηφήσαμε. Μας Σέβεται????????......ΟΧΙ

2ον: επειδη φίλε μου, έξω από τον χωρό πολλά τραγούδια λέγονται. εσύ, μένεις Ιαπωνία. και καλά κάνεις. δεν μπορώ εγώ να σου πω κάτι....αλλά δεν μπορείς να κρίνεις κάτι που δεν έχεις ζήσει αυτή ην στιγμή που μιλάμε...μιλας σαν 3ος και όχι σαν να το ζεις..ότι και να μου πεις. όταν έρθεις εδω και δεις πως είναι τα πράγματα..ξανασχολίασέ...

Κοίτα, έζησα 23 χρόνια στην Ελλάδα και νομίζω ότι έχω δικαίωμα άποψης. Ενδιαφέρομαι για την Ελλάδα όσο ο κάθε Έλληνας και μπορείς να δεις ότι έχω γράψει αρκετά πράγματα εδώ, πράγμα που δείχνει ότι αν μη τι άλλο ενδιαφέρομαι αρκετά. Τα πράγματα τα ξέρω όσο τα ξέρει κάθε απλός Έλληνας.

Λοιπόν, το ότι το κράτος δε σέβεται τους πολίτες του σε πολλές περιπτώσεις, δεν είναι κάτι καινούριο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι εμείς πρέπει να κάνουμε γυαλιά-καρφιά και να αρχίζουμε πετροπόλεμο. Τα στραβά διορθώνονται με ηρεμία και δημοκρατικά μέσα. Εάν κάθε αδικημένος έσπαζε δε θα έμενε τίποτα όρθιο. Έχουμε κερδίσει κάτι με το να καταστρέφουμε τις κρατικές δομές; Συμφωνώ ότι έχουν πρόβλημα αλλά με την καταστροφή τους δεν κερδίζουμε κάτι.

rori, δυστυχώς πολλοί σκέφτονται το ρουσφέτι. Για αυτό όμως δε φταίει το δημοκρατικό σύστημα αλλά οι ίδιοι οι πολίτες. Έχουν γίνει αγώνες για να γίνει έστω και αυτή η δημοκρατία, μην τα εκμηδενίζετε όλα. Στην τελική πάνε πες τη σε αυτό που ψήφισε τον Α ή Β για το ρουσφέτι.

EDIT: Shikamaru, σίγουρα δεν τους ψηφίσαμε όλοι, αλλά τους ψήφισαν οι περισσότεροι. Συμφωνώ όμως ότι το εκλογικό σύστημα είναι άδικο. Είμαι υπέρ απλής αναλογικής. Βέβαια το ιδανικό θα ήταν άμεση δημοκρατία.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ATANASHIOSU: 07 Δεκέμβριος 2008 - 14:20