ενταξει,ασ πουμε οτι εφταιγε ο αστυνομικος γιατι ομως να καινε και να λεηλατουν, γενικως ,τα καταστηματα δηλαδη??σε τι φταινε αυτοι που τα εχουν??και καλα επειδη οι ιδιωκτητες μερικων απο αυτα ειναι ατομα με λεφτα και ειναι δεν ξερω και γω τι ???δλδ αν καταστρεφοταν καποιο απο αυτα ολοσχερως,οι υπαλληλοι τι θ εκαναν???τεσπα αυτο που ξερω και το ξερουν ολοι σχεδον ειναι οτι στην χωρα αυτη τιποτα δεν παει σωστα και οτι υπο αυτεσ τισ συνθηκες δεν προκειται ποτε να παει κατι σωστα...
Ποσες βιτρινες κοστιζει μια ανθρωπινη ζωη ρε akane ??
O νομος ειναι της φυσικης και λεει ''Δραση-Αντιδραση''
Οταν σε νευριαζουν ειναι λογικο να αντιδρας...εσυ ποσες φορες εχεις πραγματικα νευριασει?
Εγω 3 σε ολη μου την ζωη και στις 3 βαραγα οτι εβρησκα μπροστα μου...ειμαστε ανθρωποι ΟΛΟΙ και οταν καταπιεζομαστε αντιδραμε οπως ολα τα ζωα, οποτε να μην ακουω ουτοπιες περι ''ψυχρεμιας'' οταν συμβαινουν τετοια περιστατικα.
Γιατι καθησμενοι στα σπιτια μας ολοι μια χαρα ψυχραιμια εχουμε, οταν σου συμβει εσενα θελω να δω πως θα αντιδρασεις.
ΝΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ !
ΝΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ !
ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙΣ ΟΥΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
Δεν ειναι κατι που το επικροτω ...ειναι απλα κατι που μου φαινεται αναμενωμενο.