Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Νεκρος χωρις φταιξιμο 15χρονος μαθητης

• This topic is locked This topic is locked
400 replies to this topic

#361 ayaubu

ayaubu

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 09 December 2008 - 14:15

θέλω να ελπίζω οτι απλά έχεις πολύυυυ κακή αίσθηση του χιούμορ....

#362 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 09 December 2008 - 14:16

Δεν γνωρίζω πως ακριβώς έγιναν τα γεγονότα μιας και ενημερώθηκα για το συμβάν χθες λόγω του ότι ήμουν στο νοσοκομείο την μέρα που έγινε το συμβάν ( με χτύπησε αυτοκίνητο...) αλλά έχω την στοιχειώδη λογική και βλέπω ότι κανένας δεν είδε τα πράγματα από την πλευρά του μπάτσου. Πραγματικά ντροπή. Ας δούμε λίγο τι συνέβη και από την άλλη πλευρά .

Εκεί λοιπόν που οι δύο αστυνομικοί έκαναν την δουλειά τους αμέριμνοι δέχτηκαν σφοδρή επίθεση από δύο νεαρούς οι οποίο βρισκόταν πιθανότατα από την επήρρεια αλκόολ .Και εδώ εντοπίζεται το πρώτο λάθος τους ,μιας και είναι ανεπίτρεπτο άτομα κάτω των 17 να ευρίσκονται τέτοια ώρα (9 μμ , ήδη μια ώρα μετά τις 8 ) εκτός της οικίας τους και δη να καταναλώνουν αλκόολ .Στην συνέχεια οι δύο αστυνομικοί δέχτηκαν φραστική επίθεση από τους δύο νεαρούς και όπως ήταν φυσικό δεν ήταν δυνατό να αγνοήσουν αυτήν την προσβολή που υπέστη η προσωπικότητά τους και η αξιοπρέπειά τους από τους δύο ανήλικους οι οποίοι ξεδιάντροπα προσέβαλλαν όργανα της τάξης που αγωνίζονται για να διατηρούν ασφαλή την κοινωνια στην οποία ζούμε .
Ωστόσο η επίθεση δεν σταμάτησε εδώ μιας και λίγο αργότερα οι δύο νεαροί άρχισαν να εκτοξεύουν αιχμηρά αντικείμενα προς το περιπολικό ,αντικείμενα ικανά να τραυματίσουν θανάσιμα πιθανότατα δε και να αφαιρέσουν την ζωή των δύο άτυχων ειδικών φρουρων ! Κατανοώντας λοιπόν ότι η ζωή τους βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο και μην θέλοντας να βάλουν σε κίνδυνο την δημόσια περιουσία που τους είχαν εμπιστευθεί οι δύο αστυνομικοί μετακίνησαν το περιπολικό και στην συνέχεια επέστρεψαν στην σκηνή προκειμένου να προστατέψουν ,θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή τους , τους ανθρώπους που ευρίσκοντο περί των δύο νεανίων .

Οι δύσμοιροι αστυνομικοί παρατηρώντας τους δύο άκρως επικίνδυνους ανήλικους νεαρούς που είχαν πολύ ύποπτα πρόσωπα -διατί να το κρύψωμεν άλλωστε , αυτοί που έχουν ύποπτο πρόσωπο είναι πάντα ικανοί για το χειρότερο- να αποτελούν πραγματική απειλή για την ζωή τους , άρχισαν να πυροβολούν εις τον αέρα με σκοπό να εκφοβίσουν τα δύο εγληματικά στοιχεία που φοιτούσαν ακόμη στο σχολείο . Παρόλο που οι αστυνομικοί έκαναν οτιδήποτε περνούσε από το χέρι τους για να σταματήσουν αυτούς τους εκγληματίες , οι δεύτεροι συνέχισαν ακάθεκτοι και μάλιστα ΜΗ οπλισμένοι - φανταστείτε λοιπόν, ήτο τόσο αποφασιμένοι δια την ορθότητα της πράξης τους , να δολοφονήσουν τους δύο αστυνομικούς- ώστε θα αφαιρούσαν την ζωή των ακόμη και με γυμνά χερια . Οι αστυνομικοί κατανοώντας ότι ευρισκόμενοι σε μειονεκτική θέση καθώς ήταν μόλις δύο πλήρως ανεπτυγμένοι ενήλικες με πλήρη κριτική ικανότητα και άριστη εκπάιδευση επί του θέματος ,έναντι σε δύο υπανάπτυκτους άοπλους ανήλικους μαθηταί οι οποίοι επιχειρούσαν να τους δολοφονήσουν δια γυμνών χεριών έδρασαν ακριβώς όπως έπρεπε , πυροβολώντας εις το στήθος ώστε ο θάντος να είναι ακριαίος και να μην συνοδευέται από πόνους τον έναν εκ των δύο ταραξιών ευρισκόμενοι σε νόμιμη αυτοάμυνα . Εδώ φαίνεται το ήθος του αστυνομικού που , παρόλο που είχε την δυνατότητα να πυροβολήσει σε κάποιο σημείο που δεν υπήρχε ζωτικό όργανο (παραδείγματος χάριν το πόδι ) αυτός προτίμησε την ακαριάια αφαίρεση της ζωής του εγληματία ώστε να μην ταλαιπωρείται ο δεύτερος από πόνους καθ όλη την διάρκεια της ζωής του . Στην συνέχεια , οι δύο αστυνομικοί φοβούμενοι ότι μπορεί να υπήρχαν μιμητές των δύο αυτών εγκληματικών , αλλά και λόγω του ότι είχαν υψηλό αίσθημα καθήκοντος και δεν ήθελαν να εγκατελείψουν το περιπολικό φοβούμενοι ότι μπορεί να υποστεί βανδιαλισμούς , απομακρύνθηκαν από το συμβάν ταχύτατα. Η Ελληνική αστυνομία συγχαίρει τους δύο αστυνομικούς που έδρασαν με κίνδυνο της ζωής τους προκειμένου να διαφυλάξουν την τάξην και την ασφάλεια και μάλιστα θα προταθούν για προαγωγή λόγω της αυταπάρνησης και του υψηλού αισθήμτος ευθύνης που επέδειξαν σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ο κάθε έλλην πολίτης πρέπει να είναι ευγνώμων που τέτοια άτομα σαν τους δύο αστυνομικούς διασφαλίζουν την ειρήνη ...

Μετά από αυτην την επιστημονική ανάλυση δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που να μην έχει πιστεί για την ορθότητα των πράξεων των δύο οργάνων της τάξης...

Spoiler:

Είπαμε ότι το φταίξιμο ήταν κ του αστυνομικού κ του αγοριού...μην δίνουμε όμως κ μετάλλιο για την πράξη του.Αυτό που έγραψες ήταν απαράδεκτο!Ο πυροβολισμός εναντίον άοπλου είναι κακούργημα.Καμία επιστημονίκή ανάλυση για ένα εγκλημα δεν πέφτει 100% μέσα στα συμπεράσματα όταν δεν γίνεται την ώρα της δράσης!Γιατί κ αυτός που έγραψε το κείμενο (φαντάζομαι ότι δεν το έγραψες εσύ ένα τετοιο άρθρο, γιατί άρθρο είναι) πολύ απλά δεν ήταν παρών στο συμβάν.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#363 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 December 2008 - 14:17

Αναρωτιεμαι, στο χει πει η μανα σου οτι βγηκες απο τη λαθος τρυπα??

Με ξερεις και απο χθες ρε κωλοπαιδο και νομιζεις οτι εχεις το δικαιωμα να μου μιλας ετσι??? Το οτι οι γονεις μου εδωσαν απο το υστερημα τους για να με στειλουν σε μια χωρα οπου η παιδεια εχει επιπεδο σε ολους τους τομεις και μπορεις να σπουδασεις σωστα χωρις απεργειες, ωχαδερφισμο, και καταληψεις, με κανει λιγοτερο αξιο απο σενα? Νομιζεις οτι εδωσα ευρω και μου δωσαν ενα πτυχιο?? Ετσι σε χουν μαθει να πιστευεις ρε πανηβλακα οι ψευτομαγκες τους οποιους θαυμαζεις?

Νομιζεις οτι εγω δεν μοχθησα, δεν σκιστηκα στο διαβασμα (γιατι εκει ετσι και δεν περνας τα μαθηματα σε στελνουν σηκωτο πισω), δεν εζησα ακομα πιο φτωχικη ζωη απο τον μεσο ελληνα φοιτητη για τον απλουστατο λογο οτι ολα εκει ειναι ακριβοτερα? Τα εκανα ολα αυτα, και ανταμειφθηκα για αυτο... Και περασα καλυτερα σαν αποτελεσμα, και τους φορους μου πληρωσα, και ανοιξε το ματι μου και ειδα ενα καλο παραδειγμα για το πως μπορει να δουλεψει μια κοινωνια η οποια εχει μεν τα προβληματα της, αλλα σιγουρα ειναι πολυ πιο καλα οργανωμενη απο τη δικια μας..

Και θα ερθεις εσυ ενα αγενεστατο παιδαρελι να μου απαγορευεις να πω την αποψη μου? Ποιος νομιζεις οτι εισαι? Τι εχεις κανει στη ζωη σου που σε κανει να νομιζεις οτι εχεις το δικαιωμα να μιλας ετσι? Ασχετα με το τι εχεις περασει, που αμφιβαλω αν εχεις περασει, οι δυσκολιες της ζωης διορθωνονται με υπομονη και σκληρη δουλεια και οχι με τραμπουκισμους και βια χωρις σκεψη. Μονο χειροτερα θα τα κανεις ετσι... Αν δεν εισαι διατεθειμενος να τα ακουσεις απο μενα, σας παρακαλω ας του τα πει καποιος αλλος ασχετα αν σε γενικες γραμμες δεν συμφωνει μαζι μου...

ότι και αν έχει κάνει δεν παράτησε ποτέ την πατρίδα του για μια άλλη.
αν ήσουν σωστός πατριώτης θα καθόσουν εδώ
και θα αποδεχόσουν το γεγονός ότι μερικά άτομα δεν είναι για να σπουδάζουν
και οτι μέρικά άτομα θα πρέπει να ανήκουν στην εργατική τάξη
εσένα οι γονείς σου δεν αποδέχτηκαν το γεγονός ότι το παιδί τους δεν ηταν ικανό να σπουδάσει σε ελληνικό πανεπιστίμιο και ότι μάλλον γενήθηκε για μεγάλα πράγματα
και του πλήρωσαν τις σπουδές του σε μια αλλη χώρα, και το παίδί τους πήγε και μεγάλωσε
σε μια άλλη χώρα χωρίς να ζήσει ποτέ στην δική του.
έφυγε απο ενα αποτοξινομένο περιβάλλον σε μια άλλη χώρα και έμαθα να την σέβεται εκείνη τη χώρα. Αν είχες τα ******* θα καθόσουν εδώ και θα έτρωγες όλα τα σκατά που φάγαμε εμείς που δεν σπουδάσαμε έξω. Που αγωνιστήκαμε για τις κολοσχολές μας
που δεν βρήκαμε τίποτα έτιμο στο ΤΕΙ ΜΑΣ και που συμβιβαστήκαμε με το γεγονός
οτι δεν περάσαμε κάπου, ότι περάσαμε κάπου χαμηλά, ότι δεν γεννηθήκαμε όλοι για να γίνουμε διευθυντές.

Στην οικογένεια μου ποτέ δεν εγκαταλείψαμε την χώρα που μας δόθηκε για δεύτερη πατρίδα. Προτιμήσαμε να μέινουμε πεινασμένοι εδώ και όχι να ζούμε άνετα στο εξωτερικό. Καμία αναγνώριση σε αυτούς που έφυγαν απο την Ελλάδα για να βρουν ένα καλύτερο μέλλον έξω, καθόμαστε εδώ και χτίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε τη χώρα μας και το μέλλον μας, δεν το αγοράζουμε και δεν πάμε σε άλλες χώρες .
Αυτή είναι η χώρα που έγινε απο τα χέρια μας αν δεν την γουστάρεις εσύ και ο αποτοξινομένος κώλος σου τράβα στην αγγλία και κάνε ότι θες.

Προτιμώ μια Ελλάδα ισοπεδωμένη παρά μια ελλάδα με άτομα σαν και εσένα που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα αλλά στην ουσία όλα έτοιμα τα βρήκαν.
θα ήθελα να εβλεπα την μαγκιά σου αν χρειαζόταν να δουλεψεις απο τα 17 σου επειδή ο πατέρας σου δεν έβρισκε δουλειά, θα ήθελα να δω την μαγκιά σου αν δεν είχες πάει να σπουδάσει στην αγγλία.

και έλα να δεις πως τα περνάμε τα μαθήματα στις σχολές μας και μετά έλα να μου πεις
αν θα είχες ποτέ την ικανότητα να τα περάσεις.

Spoiler:

και αυτό τα λέει όλα.
άτομα σαν εμένα, σαν τον ayu και σαν εσάς επέτρεψαν να γίνει αυτό που έγινε.
η ευθύνη είναι δική ΜΑΣ.

#364 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 09 December 2008 - 14:20

Και θα ερθεις εσυ ενα αγενεστατο παιδαρελι να μου απαγορευεις να πω την αποψη μου? Ποιος νομιζεις οτι εισαι? Τι εχεις κανει στη ζωη σου που σε κανει να νομιζεις οτι εχεις το δικαιωμα να μιλας ετσι? Ασχετα με το τι εχεις περασει, που αμφιβαλω αν εχεις περασει, οι δυσκολιες της ζωης διορθωνονται με υπομονη και σκληρη δουλεια και οχι με τραμπουκισμους και βια χωρις σκεψη. Μονο χειροτερα θα τα κανεις ετσι... Αν δεν εισαι διατεθειμενος να τα ακουσεις απο μενα, σας παρακαλω ας του τα πει καποιος αλλος ασχετα αν σε γενικες γραμμες δεν συμφωνει μαζι μου...

.... δυσκολιες στη ζωη? τι λες ρε φιλαρακι... ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ? ΜΗ ΛΕΣ ******** ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΖΩΗΣ ΦΙΛΕ... ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΖΩΗΣ.
εδω εχουν ξυλοκοπησει 15χρονα κοριτσια και αγορια εχουν ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ και μιλας εσυ για δυσκολιες της ζωης? τι ξερεις εσυ μου λες? ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ? ΟΧΙ Κ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ? ΟΧΙ! Κ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΠΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ **** ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΟΥ? ΟΧΙ! Κ ΠΑΛΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ

ΣΥΝΕΡΘΕ ΞΥΠΝΑ ΝΙΩΣΕ!
ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΞΑΝΑΒΑΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#365 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 09 December 2008 - 14:24

Καλά παιδιά έχουμε ξεφύγει τελείως όμως με το βρισίδι... απορώ πως δεν το κλειδώσανε ακόμα το thread... τεσπα

Και να ανοίξω μια παρένθεση ... ΔΕΝ ΓΗΝΕΤΕ άτομα που κενέ την εθνική βιβλιοθήκη να προσποιούνται πως είναι φοιτητές!!! Ειλικρινά όταν είδα να καίγετε μου ερχόταν να βγω και να τους πλακώσω ... στο τέλος μάλλον πρέπει να βγούμε εμείς και να πάρουμε τον νόμο στα χεριά μας ! Η αστυνομία μόνο κάθετε και τα .... ας μην πω καλύτερα τι κανί!

Απλώς να πω (δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί πιο πριν) πως αυτό το περιστατικό με την Εθνική Βιβλιοθήκη ήταν ραδιο-αρβύλα.... παραπληροφόρηση πως το λένε... ενας δημοσιογράφος πέταξε μια κοτσάνα κοινώς....Μια χαρά είναι η Εθνική Βιβλιοθήκη... ζει και βασιλεύει επικοινώνησε ο κόσμος με την διευθυνση της βιβλιοθήκης και τους διαβεβαίωσαν ότι δεν κινδύνεψαν καν.
Posted Image

#366 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 09 December 2008 - 14:25

Καλά παιδιά έχουμε ξεφύγει τελείως όμως με το βρισίδι... απορώ πως δεν το κλειδώσανε ακόμα το thread... τεσπα

Και να ανοίξω μια παρένθεση ... ΔΕΝ ΓΗΝΕΤΕ άτομα που κενέ την εθνική βιβλιοθήκη να προσποιούνται πως είναι φοιτητές!!! Ειλικρινά όταν είδα να καίγετε μου ερχόταν να βγω και να τους πλακώσω ... στο τέλος μάλλον πρέπει να βγούμε εμείς και να πάρουμε τον νόμο στα χεριά μας ! Η αστυνομία μόνο κάθετε και τα .... ας μην πω καλύτερα τι κανί!

Απλώς να πω (δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί πιο πριν) πως αυτό το περιστατικό με την Εθνική Βιβλιοθήκη ήταν ραδιο-αρβύλα.... παραπληροφόρηση πως το λένε... ένας δημοσιογράφος πέταξε μια κοτσάνα κοινώς....Μια χαρά είναι η Εθνική Βιβλιοθήκη... ζει και βασιλεύει επικοινώνησε ο κόσμος με την διεύθυνση της βιβλιοθήκης και τους διαβεβαίωσαν ότι δεν κινδύνεψαν καν.

EDIT: Συγνώμη για το διπλό ποστ, κόλλησε το pc και το διπλοπόσταρε το σχόλιό μου, παρακαλώ κάποιον mod/admin να το διαγράψει...
Posted Image

#367 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 09 December 2008 - 14:29

Ayu εγώ στη θέση σου θα ντρεπόμουνα.

Ξέρετε τι με εξοργίζει? Η υποκρισία μας. Σκοτώσανε το παιδί, οκ σταναχωρηθήκαμε αλλά νταξ, η ζωή συνεχίζετε, δεν ήταν στην τελική δικός μασ φίλος, δεν μας αγγίζει άμεσα.

Σπάσανε όμως τα μαγαζιά, και αυτό μας πόνεσε γιατί ανάμεσα τους μπορεί να είναι και το δικό μας. Εκεί εξοργιστίκαμε βρίσαμε, αλήτες, καντήλια, αυτό μας άγγιξε, απειλούμε και βρίζουμε,..
Μιλάμε για έλειψη τάξης και ανομία..ενώ η δολοφονία ήταν ο ορισμός της έλλειψης τάξης και της ανομίας γιατι έγινε ακριβώς από τους φρουρούς της τάξης κ όχι απο τις 3 κατηγορίες ατόμων που σπάνε και καταστρέφουνε.. (*)

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ... τι άλλο να πω...

(*) Για να συννενοούμαστε μία και καλή. Είναι 3 κατηγορίες ατόμων που τα σπάνε.

• Οι γνωστοί-άγνωστοι άτομα δηλαδή βαλτά από τις αρχές με σκοπό τα προβοκάτσια και την αμαύρωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων του λαού
  • Τα ανεγγέφαλα ζώα που το μόνο που τους νοιάζει είναι να σπάσουνε και να κλέψουνε
  • Απλοί πολίτες τυφλωμένοι από την οργή που δεν έχουνε άλλη διέξοδο

Σας πληροφορώ ότι αυτοί που καίνε και καταστρέφουνε δεν είναι πλεον μόνο οι πρώτοι και οι δεύτεροι, αλλά σε μεγάλο ποσοστό κ οι τρίτοι.. Χτες στην πορεία είδα ένα 14χρονο παιδάκι να έχει σκαρφαλώσει σε μια πινακίδα και να προσπαθεί να βάλει φωτιά σε μια τράπεζα...

Παντού στην ελλάδα βλέπεις εξαγριωμένα παιδιά στους δρόμους.. Φταίνε τα παιδιά? Η εμείς και η αμέσως προηγούμενη γενιά (να χαρώ εγώ τη γενιά του πολυτεχνείου..) που έτσι όπως τα κάναμε δεν τους αφήνουμε αέρα να ανασάνουνε?

Όταν κάποιοι την παρεά σου στριμώξουνε 2-3 σκύλους και τους χτυπάνε και γυρίσουν οι σκύλοι κ σε δαγκώσουνε, κ σένα μαζί με τους άλλους, φταίνε οι σκύλοι? Η αυτοί που τους στρίμωξαν ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ?

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#368 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

θα κανω μερικες παρατηρησεις , και ας ακουστουν καπως σκληρες .
η προκληση εγινε απο τα παιδια , γιατι ειχαν αναλογους ιδεολογικους προσανατολισμους .
Ο αστυνομικος αντεδρασε σαν μικρο παιδι // να παει και αυτος να υπερασπιστει τον εαυτο του // κατι απαραδεκτο καθως σε καμμια περιπτωση δεν βλαπτηκε η ζωη του .
Αλλα ομως ετυχε ο αστυνομικος να ειναι θερμοκεφαλος .

Εγω το φταιξιμο το ριχνω στην ιδεολογια του παιδιου.

καποιοι θα πουν : εχουμε δημοκρατια , κανουμε οτι θελουμε κτλ
δημοκρατια ομως , οχι αναρχοκρατια !!!

Πως ειναι δυνατον σε μια δημοκρατια να υπαρχει τετοια αντιδραση στα καλα καθουμενα ;
( η αντιδρση των νεαρων // ακομα χειροτερα μετα κιολας πυροδοτηθηκε η ολη ανωριμη αντιδραση του αστυνομικου )
Υπαρχουν τροποι αντιδρασης .
Αλλα εδω εχουμε χασει το δασος και ασχολουμαστε με το δεντρο .
ο αστυνομος στον οποιο στραφηκαν οι νεοι ηταν ενα δεντρακι .
το δασος ειναι οι πολιτικοι // το κατεστημενο που διαιωνιζουν την κατασταση αυτη .
Το παιδι το θεωρω θυμα ,αλλα οχι μονο του αστυνομικου , αλλα και των αλλων που ακολουθουν αλλη μια μοδα . Ασχετα αν αυτη ειναι για πιο ψαγμενους και επαναστες που βγαζουν προς τα εξω το θυμο για την κοινωνια καταστρεφοντας πραγματα και καταπολεμοντας , οχι την ουσια , αλλα ενα απλο εργαλειο .
Ειναι σαν να καταδικαζεις περισσοτερο τον χρηστη ναρκοτικων , παρα τον μεγαλεμπορα .( πραγμα που δυστηχως συμβαινει .)
Επανασταση δεν παει να πει ειμαι για δεσιμο // κανω οτι θελω .
αυτο ειναι μια αποτυχια // παρεκκλιση προσωπικοτητας ανθρωπου.
Posted Image Posted Image

#369 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

εσένα οι γονείς σου δεν αποδέχτηκαν το γεγονός ότι το παιδί τους δεν ηταν ικανό να σπουδάσει σε ελληνικό πανεπιστίμιο και ότι μάλλον γενήθηκε για μεγάλα πράγματα
και του πλήρωσαν τις σπουδές του σε μια αλλη χώρα, και το παίδί τους πήγε και μεγάλωσε
έφυγε απο ενα αποτοξινομένο περιβάλλον σε μια άλλη χώρα και έμαθα να την σέβεται εκείνη τη χώρα. Αν είχες τα ******* θα καθόσουν εδώ και θα έτρωγες όλα τα σκατά που φάγαμε εμείς που δεν σπουδάσαμε έξω. Που αγωνιστήκαμε για τις κολοσχολές μας
οτι δεν περάσαμε κάπου, ότι περάσαμε κάπου χαμηλά, ότι δεν γεννηθήκαμε όλοι για να γίνουμε διευθυντές.

Στην οικογένεια μου ποτέ δεν εγκαταλείψαμε την χώρα που μας δόθηκε για δεύτερη πατρίδα. Προτιμήσαμε να μέινουμε πεινασμένοι εδώ και όχι να ζούμε άνετα στο εξωτερικό. Καμία αναγνώριση σε αυτούς που έφυγαν απο την Ελλάδα για να βρουν ένα καλύτερο μέλλον έξω, καθόμαστε εδώ και χτίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε τη χώρα μας και το μέλλον μας, δεν το αγοράζουμε και δεν πάμε σε άλλες χώρες .
Αυτή είναι η χώρα που έγινε απο τα χέρια μας αν δεν την γουστάρεις εσύ και ο αποτοξινομένος κώλος σου τράβα στην αγγλία και κάνε ότι θες.

Προτιμώ μια Ελλάδα ισοπεδωμένη παρά μια ελλάδα με άτομα σαν και εσένα που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα αλλά στην ουσία όλα έτοιμα τα βρήκαν.
θα ήθελα να εβλεπα την μαγκιά σου αν χρειαζόταν να δουλεψεις απο τα 17 σου επειδή ο πατέρας σου δεν έβρισκε δουλειά, θα ήθελα να δω την μαγκιά σου αν δεν είχες πάει να σπουδάσει στην αγγλία.

και έλα να δεις πως τα περνάμε τα μαθήματα στις σχολές μας και μετά έλα να μου πεις

και αυτό τα λέει όλα.
η ευθύνη είναι δική ΜΑΣ.

Για πρώτη φορά στα χρονικά συμφωνώ μαζί οσυ

moonheart να σου πω μαζέψου λίγο το τραβάς πολύ ούτε ...δεν ξέρεις τον ayu όπως και αυτός δεν σε ξέρει ......

Στο σύνταγμα από ότι άκουσα πέφτει ξύλο πάλι ....

Η όλλη κατάσταση δεν είμαι μόνο ο 15χρονος είναι αποθημένα πολλά που βγήκαν τώρα όλλα μαζεμένα , αλλά και πάλι το θέμα μας δεν είναι ποιοι καίνε αλλά γιατί καίνε και ποιος του έβαλα την μολότοφ ή την πέτρα στο χέρι
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Posted Image

#370 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 09 December 2008 - 14:33

Αυτό το post σβήστηκε επειδή μίλησα πριν σκεφτώ και σε γενική ένδειξη διαμαρτυρίας, γιατι είμαι σίγουρος πως πλεον εδω μέσα όλοι αυτό κανουμε. Συγγνώμη απο την Erisadesu και την Moonheart(αν και όπως είπα στο άλλο thread το να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον δεν ξέρω αν υπάγεται στην κατηγορία του διαλόγου)

Edited by Nerethil, 09 December 2008 - 14:44.

#371 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 09 December 2008 - 14:37

θα κανω μερικες παρατηρησεις , και ας ακουστουν καπως σκληρες .
η προκληση εγινε απο τα παιδια , γιατι ειχαν αναλογους ιδεολογικους προσανατολισμους .
Ο αστυνομικος αντεδρασε σαν μικρο παιδι // να παει και αυτος να υπερασπιστει τον εαυτο του // κατι απαραδεκτο καθως σε καμμια περιπτωση δεν βλαπτηκε η ζωη του .
Αλλα ομως ετυχε ο αστυνομικος να ειναι θερμοκεφαλος .

Εγω το φταιξιμο το ριχνω στην ιδεολογια του παιδιου.

Πως ειναι δυνατον σε μια δημοκρατια να υπαρχει τετοια αντιδραση στα καλα καθουμενα ;
( η αντιδρση των νεαρων // ακομα χειροτερα μετα κιολας πυροδοτηθηκε η ολη ανωριμη αντιδραση του αστυνομικου )
Υπαρχουν τροποι αντιδρασης .
Αλλα εδω εχουμε χασει το δασος και ασχολουμαστε με το δεντρο .
ο αστυνομος στον οποιο στραφηκαν οι νεοι ηταν ενα δεντρακι .
το δασος ειναι οι πολιτικοι // το κατεστημενο που διαιωνιζουν την κατασταση αυτη .
Το παιδι το θεωρω θυμα ,αλλα οχι μονο του αστυνομικου , αλλα και των αλλων που ακολουθουν αλλη μια μοδα . Ασχετα αν αυτη ειναι για πιο ψαγμενους και επαναστες που βγαζουν προς τα εξω το θυμο για την κοινωνια καταστρεφοντας πραγματα και καταπολεμοντας , οχι την ουσια , αλλα ενα απλο εργαλειο .
Ειναι σαν να καταδικαζεις περισσοτερο τον χρηστη ναρκοτικων , παρα τον μεγαλεμπορα .( πραγμα που δυστηχως συμβαινει .)
Επανασταση δεν παει να πει ειμαι για δεσιμο // κανω οτι θελω .
αυτο ειναι μια αποτυχια // παρεκκλιση προσωπικοτητας ανθρωπου.

Δημοκρατία? Που την είδες αλήθεια? Είμαστε στην πόλη που γέννησε τη δημοκρατία και είναι ντροπη προς την ιστορία της να λέμε ότι αυτό το πράγμα που ζούμε είναι δημοκρατία..

Επανάσταση πάει να πεί κάνω ότι χρειαστεί για να πετύχω τους σκοπούς μου.. Η μήπως νόμισες ότι τους τούρκους τους διώξαμε με απεργεία πείνας??

Κατα τα άλλα συμφωνώ απόλυτα, ο φρουρός ήταν το δέντρο, μη χάσουμε το δάσος, δε θα μπορύσα να συμφωνώ περισσότερο μαζί σου. :canthelp:

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#372 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 09 December 2008 - 14:38

Δύο πράματα:

@Ayaubu & @ Tsunade-sama

O zade έδειξε την τραγική ειρωνεία της ανακοίνωσης που έβγαλε η ασφάλεια για το γεγονός.Παρεξηγήσατε πλήρως,όπως κι εγώ αρχικά.

@Mr Ayu Mania

Λέγε μας αγενείς.Όσο όμως θα λες ψέματα του καναπέ,κρατική προπαγάνδα της τηλεόρασης και θα λες για την υποτιθέμενη κυρα-Μαρία εγω θα σου λέω συνεχώς να το βουλώσεις.Την άποψη σου θα τη δεχτώ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΟΧΙ.

Aυτά για την παντελή "έλλειψη" της αστυνομίας που μας τσαμπούναγες με τις περίσσιες γνώσεις,βάσανα και εμπειρίες ζωής σου.Τράβα στην τηλεόραση τώρα,αϊντε.

EDIT τώρα το είδα:

Tράβα στο δημοτικό οπου σπουδάζεις και τέλειωνε.10000000 φορές το είπαμε ότι το παιδί δεν έχει τέτοια ιδεολογία και δεύτερον τη βαθιά σου γνώση επί της ιδεολογίας αυτής τη δείχνει το γεγονός ότι δε μπόρεσες καν να γράψεις σωστά το όνομά της.

Edited by Me loves Neliel, 09 December 2008 - 14:46.

Posted Image

#373 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 09 December 2008 - 14:38

οι επαναστατες ειναι οι κομπλεξικοι μου φαινεται .
επειδη δλδ καποιος δεν διαβασε σημαινει πως εκανε το καλο ;
επειδη δουλεψε εκανε κατι τρομερο ;
απο που και ως που ;
αυτη ειναι αντιδραση μικρου παιδιου .
Αν οι γονεις σου ειχαν λεφτα ... δεν θα εκανες το ιδιο και εσυ ;
Posted Image Posted Image

#374 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 December 2008 - 14:40

nerethil...μπες στον κόπο και δες τι έγραψα πριν δυο σελίδες μην κοιτάς τό δέντρο μου και αφήνεις το δάσος μου δεν έδωσα δίκιο σε αυτούς που κάινε
και δεν κατηγορώ τους μπάτσους για την ανικανότητα τους έτσι τους έμαθανα να λειτουργούν και έτσι κάνουν, εσένα μπορεί να σε μεγάλωσαν νορμαλ γονείς
εμένα με μεγάλωσαν βιοπαλαιστές, αγωνιστές και άτομα που στερήθηκαν για να χτίσουν ένα μέλλον για τους ανθρώπους γύρω τους και όχι μόνο για το παιδί τους.

titi δεν υπάρχουν επαναστάτες μόνο καρεκλοκένταυροι.
αν οι γονείς μου είχαν λεφτά θα έδιναν και σε σένα.

#375 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 09 December 2008 - 14:41

και αυτό τα λέει όλα.
η ευθύνη είναι δική ΜΑΣ.

καλα πλακα μου κανεις???του λες οτι δεν ειναι ικανος να σπουδασει???οτι δεν εχει δικαιωμα???και το πως μερικοι περνανε μερικοι τα μαθηματα στις σχολες ξερουνε με τις δαπ και τισ πασπ τους...