Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Νεκρος χωρις φταιξιμο 15χρονος μαθητης
#331
Posted 09 December 2008 - 12:04
#332
Posted 09 December 2008 - 12:10

#333
Posted 09 December 2008 - 12:14
Λοιπόν παρακαλείσθε θρμά κυρίοι Ayu kai zanat0s να σταματίσετε να ποστάρετε MALAKIES. Ευχαριστώ.
Μην αφήνετε την κρατική προπαγάνδα να αποσπάσει την προσοχή σας από εκεί που πρέπει να είναι: Οι προστάτες μας σκοτώνουν τα παιδιά μας.
Όλα τα άλλα είναι πραγματικά μικρά. Κάψανε το πλαίσιο, ουάου. Θα ρίξω ένα δάκρυ για πάρτη του όταν στεγνώσουν τα μάτια μου από την εν ψυχρό δολοφονία ενός 16χρονου παιδιού για τσαμπουκά από προβληματικό άτομο που ήταν σε θέση που επ ουδενί δεν έπρεπε να είναι.
EDIT: word filtering?! wtf?!
Αυτό είναι το πρόβλημα σας,βλέπετε κάτι και από κει και πέρα βάζετε παρωπίδες και δεν κράζετε όλα τα καθίκια που βρήκαν ξαφνικά αφορμή στη δολοφονία του παιδιού,και ρημάζουν την πόλη χωρίς ίχνος λογικής(και μην μου πείτε πως τους ενδιαφέρει και ιδιαίτερα αν πέθανε ή όχι και γιατί,ευκαιρία βρήκαν)
Και μην μιλάς μόνο για το πλαίσιο,γιατί υπήρχαν και πολύ μεγαλύτερες απώλειες.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΙΤΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΙΧ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΜ$%@&$%&^$%!
Άϊντε,για να μου βγαίνει ο κάθε "ηθικός" υπεράνω και επειδή δεν τον πιάνουν τα επεισόδια και δεν έχει το φόβο να ξυπνήσει αύριο τίγκα στα χρέη,κράζει μόνο τους μπάτσους και το κράτος και μπλα μπλα μπλα,βλέπετε ο Έλληνας περιμένει κάτι τέτοια για να ξυπνήσει και να δει τι εστί κυβέρνηση...
(MoRmEnGiL,δεν πάνε όλα αυτά για σένα,για να μην παρεξηγούμαστε,απλά από προχτές έχω ακούσει πολλά και έτυχε να θέλω να γράψω και κατιτίς)
#334
Posted 09 December 2008 - 12:14
Που νομιζετε οτι ειστε, στο καφενειο της γειτονιας σας???? Δεν εχει κανονες αυτο το φορουμ??? Τι κανουν οι admin που αφηνουν καποιους να βριζουν ασταμητα εδω μεσα....
ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν διαβασα κανεναν εδω μεσα να εκθειαζει τον μπατσο... Προς τι ολα αυτα τα βρισιδια λοιπον???? Αν θελετε να σεβομαστε τις αποψεις σας, φροντιστε πρωτα να σεβεστε τους συνομιλητες σας!
Και για οσους λενε οτι δεν νοιαζονται για το μαγαζακι της κυριας Μαριας, τι να πω... Η κυρια Μαρια θα μπορουσε να ειναι η μανα σας. Και για οσους δεν αρεσει το γεγονος οτι εχουμε δημοκρατια και οτι οι διαφορες πρεπει να λυνονται με ειρηνικο τροπο παιρνοντας υποψην τις γνωμες ολων, τοτε συγνωμη αλλα ειστε απειλη για ολους εμας τους υπολοιπους που θελουμε να ζησουμε χωρις βια και καταπιεση.
Καταλαβαινετε ποσο ηλιθιοι ακουγεστε οταν λετε οτι η απαντηση στη βια του μπατσου ειναι περισσοτερη βια χωρις καν να σας νοιαζει ποιος ειναι ο αποδεκτης???
Πριν απο λιγο ακουγα την Παπαρηγα να λεει ποσο οργανωμενη και σωστη ειναι η νεολαια της. Γιατι δεν μαζευονται τα κομματα να οργανωσουν τις νεολεες τους, να πανε να προσφερουν αφιλοκερδως βοηθεια στους μαγαζατορες που εχουν πληγει? Να σκουπισουν τα σπασμενα, να πεταξουν τα αποκαιδια, να κανουν κατι τελως παντων. Για μενα αυτο θα τιμουσε τη μνημη του Αλεξανδρου οσο οποιαδηποτε πορεια. Γιατι να μην το κανουμε και εμεις που γραφουμε εδω μεσα?
Edited by Mr Ayu-Mania, 09 December 2008 - 12:25.

#335
Posted 09 December 2008 - 12:14
Πάντως αν για έναν μεγάλο είναι δύσκολη η ζωή για ένα μικρό παιδί είναι απλά δυσβάσταχτη...και για να φτάσει το παδί για τον "χ" ,"ψ"λόγο να βρίσκεται στην καρδία της εξέγερσης,με πραγματικά άδειο back ground...ποιος φταίει?γονείς ρε
και βγαίνει η μανα τοθ και λεει "δεν μπορω να ειμαι παντου μαζι του,λες και ειναι κανα βλαμμενο"
να καεί ρε τετοια ..."μανα"

Everyone has an A C E hidden,it's Hope
#336
Posted 09 December 2008 - 12:14
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
#337
Posted 09 December 2008 - 12:16
Οποιος νοημων ανθρωπος ψηφισει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μετα απο ολα αυτα πραγματικα ειναι αξιος της μοιρας του !!!
ΧΘΕΣ ΑΚΟΥΣΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ :
''Μην καλειτε αυτη την περιοδο τα μελη σας σε πορειες διοτι δυσκολευουν το εργο της αστυνομιας''
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ****** ΜΟΥ !!!
ΤΟ ΓΑ..Μ..ΝΟ ΑΣΥΛΟ ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ?????
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΣΟ ΤΥΦΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ????
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ !!
Ayu Πριν απο λιγο ακουγα την Παπαρηγα να λεει ποσο οργανωμενη και σωστη ειναι η νεολαια της. Γιατι δεν μαζευονται τα κομματα να οργανωσουν τις νεολεες τους, να πανε να προσφερουν αφιλοκερδως βοηθεια στους μαγαζατορες που εχουν πληγει? Να σκουπισουν τα σπασμενα, να πεταξουν τα αποκαιδια, να κανουν κατι τελως παντων. Για μενα αυτο θα τιμουσε τη μνημη του Αλεξανδρου οσο οποιαδηποτε πορεια. Γιατι να μην το κανουμε και εμεις που γραφουμε εδω μεσα?
Δεν ειναι ρε ΑYU μονο η μνημη του Αλεξνδρου ας αφησουμε και αυτο το παιδι να ηρεμησει γιατι ποτε δεν τον ρωτησαμε αν θα ηθελε να γινει συμβολο επαναστασης .
Εχουμε να κανουμε με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κοινωνικη ενταση στην οποια βρησκουν πατημα οργανωμενες ομαδες βιας οι οποιες δεν τις κυνηγουν ουτε τις καταστελλουν !!!
Ειναι φιασκο, ενα ΜΕΓΑΛΟ φιασκο.
Ποιός φανατίζει τους νέους σε νεολαίες ώστε να τα σπάνε όλα; Τα κόμματα.
Δεν τα σπανε οι νεολαιες ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!
Κανεις σωφρον ανθρωπος που σπουδαζει δεν κανει κατι τετοιο και αν υπαρχουν καποιοι ειναι τιποτενιες εξεραισεις.
Εδω μιλαμε για οργανωμενο εγκλημα υπο την προστασια της κυβερνησης !!!
Edited by sgouver, 09 December 2008 - 12:26.
#338
Posted 09 December 2008 - 12:17
ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον 37χρονο ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα επιβεβαίωσαν οι εργαστηριακές εξετάσεις.
Η νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή κ. Χρήστο Λευκίδη παρουσία και του κ. Σίμου Μεσογείτη, του τεχνικού συμβούλου που όρισε η οικογένεια του 15χρονου, κατέληξε στο συμπέρασμα πως πρόκειται για «τυφλό τραύμα θώρακος διά βλήματος πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος- ανθρωποκτονία».
Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο κ. Λευκίδης ύστερα από την εξέταση της σορού του Γρηγορόπουλου, που κράτησε δυόμισι ώρες, η σφαίρα από το 9άρι περίστροφο του ειδικού φρουρού διαπέρασε την καρδιά του παιδιού και καρφώθηκε στον 10ο θωρακικό σπόνδυλο.
Οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν πως η σφαίρα έφερε μια μικρή αλλοίωση, γεγονός που αρχικά δεν απέκλεισε το σενάριο που υποστήριξε από την αρχή ο Κορκονεάς, ότι δηλαδή πυροβόλησε στο έδαφος και στη συνέχεια η σφαίρα εποστρακίστηκε. Η προσεκτικότερη όμως εξέταση της σορού του άτυχου 15χρονου απέκλεισε οριστικά τον ισχυρισμό του. Η φορά της σφαίρας που τραυμάτισε θανάσιμα τον Αλέξη Γρηγορόπουλο ήταν από επάνω προς τα κάτω. Σε περίπτωση εποστρακισμού της, όπως επισημαίνουν στα «ΝΕΑ» έμπειροι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ., θα έπρεπε η φορά της σφαίρας να ήταν αντίστροφη και να είχε χτυπήσει το παιδί από κάτω προς τα επάνω. «Από τη φορά καταλαβαίνουμε πως ο αστυνομικός πυροβόλησε έχοντας στραμμένο το όπλο του προς το πλήθος», επισημαίνουν κύκλοι της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.
Το πόρισμα του ιατροδικαστή στη συνέχεια παραδόθηκε στην Ασφάλεια και από εκεί στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση.
Η σφαίρα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να πραγματοποιηθεί βαλλιστικός έλεγχος, τα αποτελέσματα του οποίου όμως δεν έχουν επισήμως ανακοινωθεί. Σύμφωνα όμως με καλά πληροφορημένες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η βαλλιστική έρευνα δεν έδειξε αλλοίωση της σφαίρας από πρόσκρουσή της στην άσφαλτο ή στο πεζοδρόμιο. Αντίθετα, η αλλοίωση που υπάρχει οφείλεται στην πρόσκρουσή της σε οστό του 15χρονου.
Πηγή : ΤΑ ΝΕΑ On-line
#339
Posted 09 December 2008 - 12:21
δεν;;!! διάβασες τις προηγούμενες σελίδες;Αυτό είναι το πρόβλημα σας,βλέπετε κάτι και από κει και πέρα βάζετε παρωπίδες και δεν κράζετε όλα τα καθίκια που βρήκαν ξαφνικά αφορμή στη δολοφονία του παιδιού,και ρημάζουν την πόλη χωρίς ίχνος λογικής(και μην μου πείτε πως τους ενδιαφέρει και ιδιαίτερα αν πέθανε ή όχι και γιατί,ευκαιρία βρήκαν)
#340
Posted 09 December 2008 - 12:22
και τι να πρωτοειπωθεί για αυτό το χάος,όπου κι αν γυρίσεις φρίκη κι ασχήμια θα αντικρίσεις
Πάντως αν για έναν μεγάλο είναι δύσκολη η ζωή για ένα μικρό παιδί είναι απλά δυσβάσταχτη...και για να φτάσει το παδί για τον "χ" ,"ψ"λόγο να βρίσκεται στην καρδία της εξέγερσης,με πραγματικά άδειο back ground...ποιος φταίει?γονείς ρε
και βγαίνει η μανα τοθ και λεει "δεν μπορω να ειμαι παντου μαζι του,λες και ειναι κανα βλαμμενο"
να καεί ρε τετοια ..."μανα"
δίκαιο έχει μάνα ! ούτε νοητικά καθυστερημένο ήταν το παιδί , ούτε ανάπηρο , ούτε πεντάχρονο ! δεκαεξάχρονο παιδί ήταν που πήγαινε βόλτα για καφέ ! δεν μπορούνε οι μητέρες να αφήνουν μόνα τα παιδιά τους και να μην φοβούνται μην γυρίσουν σακατεμένα ?

#341
Posted 09 December 2008 - 12:34
δίκαιο έχει μάνα ! ούτε νοητικά καθυστερημένο ήταν το παιδί , ούτε ανάπηρο , ούτε πεντάχρονο ! δεκαεξάχρονο παιδί ήταν που πήγαινε βόλτα για καφέ ! δεν μπορούνε οι μητέρες να αφήνουν μόνα τα παιδιά τους και να μην φοβούνται μην γυρίσουν σακατεμένα ?
τα παιδιά και ελευθερία πρεπει να εχουν να βγουν μονα τους εξω να διασκεδασουν,μα πανω απ'ολα ασφαλεια και προληψη.Γινοταν χαμος σε εκεινη την περιοχη οταν το παιδακι κυκλοφορουσε.Γιατι να ειναι εκει μονο του, τετοια στιγμη?Την ωρα που του την αναψε ο αστυνομος ηταν ολομόναχο...αυτο αντανακλά ολο το οικογενειακο back-ground του σε πληροφορω...το παιδι ήταν έρημο και ειδικώς και γενικώς
και ενα ξερω...μια μανα που αγαπαει το παιδι της οσο τιποτα αλλο στον κοσμο,σε καμια περιπτωσι δε μιλαει ετσι μετα το χαμό του,οπως μιλησε αυτη...ουτε βλαμενο θα το πει,ουτε θα απολογηθει αν εχει κανει καλα το χρεος της ως μανα
και ολα αυτα δε τα λεω για να την πω σε καποιον,πιο πολυ με πικρα και ντροπη τα λεω


Everyone has an A C E hidden,it's Hope
#342
Posted 09 December 2008 - 12:36
Δεν θα πω με ποιον συμφωνω και με ποιον διαφωνω, και σιγουρα λυπαμαι για το παιδι που σκοτωθηκε, αλλα δεν θα βαλω ολοκληρη την αστυνομια στο ιδιο καζανι για την ηλιθιοτητα που χαρακτηριζει εναν «ειδικο φρουρο» και ουτε θα ψαξω στο παρελθον για παρομοια συμβαντα για να δικαιολογησω την κατασταση του παραλογισμου που συμβαινει εξω στους δρομους.
Διαβαζωντας ομως τα post σας μου ηρθε στο μυαλο κατι που ειχα διαβασει πριν καποια χρονια και θελω να το μοιραστω μαζι σας.
Life is an opportunity, benefit from it.
Life is beauty, admire it.
Life is bliss, taste it.
Life is a dream, realize it.
Life is a challenge, meet it.
Life is a duty, complete it.
Life is a game, play it.
Life is a promise, fulfil it.
Life is sorrow, overcome it.
Life is a song, sing it.
Life is a struggle, accept it.
Life is a tragedy, confront it.
Life is an adventure, dare it.
Life is luck, make it.
Life is too precious, do not destroy it.
Life is life, fight for it.
Τα συμπερασματα δικα σας!!

#343
Posted 09 December 2008 - 13:00
μου λέτε ότι οι μαγαζάτορες δεν θα κάνουν χρηστούγενα...ΝΑΙ? ΑΛΗΘΕΙΑ? δεν ήταν ασφαλισμένα τα περισότερα μαγαζια?
Απλως να αναφερω οτι τα καταστηματα στα εξαρχεια και ειδικα γυρω απο το πολυτεχνειο δεν τα ασφαλιζουν επειδη υπαρχει μεγαλος βαθμος κινδύνου να τα ληστεψουν ή να τα καταστρεψουν οπως και εγινε.

PLACE YOUR BETS PLEASE!
#344
Posted 09 December 2008 - 13:09
Για προσεξτε πως μιλατε μερικοι εδω μεσα!!!! Για συμαζευτειτε λιγo...
Που νομιζετε οτι ειστε, στο καφενειο της γειτονιας σας???? Δεν εχει κανονες αυτο το φορουμ??? Τι κανουν οι admin που αφηνουν καποιους να βριζουν ασταμητα εδω μεσα....
ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν διαβασα κανεναν εδω μεσα να εκθειαζει τον μπατσο... Προς τι ολα αυτα τα βρισιδια λοιπον???? Αν θελετε να σεβομαστε τις αποψεις σας, φροντιστε πρωτα να σεβεστε τους συνομιλητες σας!
Και για οσους λενε οτι δεν νοιαζονται για το μαγαζακι της κυριας Μαριας, τι να πω... Η κυρια Μαρια θα μπορουσε να ειναι η μανα σας. Και για οσους δεν αρεσει το γεγονος οτι εχουμε δημοκρατια και οτι οι διαφορες πρεπει να λυνονται με ειρηνικο τροπο παιρνοντας υποψην τις γνωμες ολων, τοτε συγνωμη αλλα ειστε απειλη για ολους εμας τους υπολοιπους που θελουμε να ζησουμε χωρις βια και καταπιεση.
Καταλαβαινετε ποσο ηλιθιοι ακουγεστε οταν λετε οτι η απαντηση στη βια του μπατσου ειναι περισσοτερη βια χωρις καν να σας νοιαζει ποιος ειναι ο αποδεκτης???
Πριν απο λιγο ακουγα την Παπαρηγα να λεει ποσο οργανωμενη και σωστη ειναι η νεολαια της. Γιατι δεν μαζευονται τα κομματα να οργανωσουν τις νεολεες τους, να πανε να προσφερουν αφιλοκερδως βοηθεια στους μαγαζατορες που εχουν πληγει? Να σκουπισουν τα σπασμενα, να πεταξουν τα αποκαιδια, να κανουν κατι τελως παντων. Για μενα αυτο θα τιμουσε τη μνημη του Αλεξανδρου οσο οποιαδηποτε πορεια. Γιατι να μην το κανουμε και εμεις που γραφουμε εδω μεσα?
Από πότε νοιάζεσαι εσύ για την κυρά Μαρία ρε αποτυχημένε φασίστα που ότι έκανες το έκανες με τα λεφτά του μπαμπά;Που πήγες εξωτερικό να σπουδάσεις και δεν έχεις αγωνιστεί ποτέ σου;
ΜΟΚΟ ΡΕ!
#345
Posted 09 December 2008 - 13:17
Επίσης το ότι κάτι τέτοια μας κάνουνε να ξεχνάμε τα προηγούμενα δείχνει το πόσο επιπόλαια γκρινιάζουνε κάποιοι, απλά για να νομίζουν ότι κάτι κάνουν.