Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Νεκρος χωρις φταιξιμο 15χρονος μαθητης

• This topic is locked This topic is locked
400 replies to this topic

#346 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 09 December 2008 - 13:24

Από πότε νοιάζεσαι εσύ για την κυρά Μαρία ρε αποτυχημένε φασίστα που ότι έκανες το έκανες με τα λεφτά του μπαμπά;Που πήγες εξωτερικό να σπουδάσεις και δεν έχεις αγωνιστεί ποτέ σου;

ΜΟΚΟ ΡΕ!

Όπα παιδιά νομίζω ότι το έχουμε χοντρύνει πάρα πολύ εντάξει και εγώ δεν συμφωνώ τον Mr Ayu-Mania αλλά εντάξει μην γίνονται τέτοιες προσωπικές επιθέσεις σε μέλη, όχι τίποτα μην κλειδωθεί έτσι το thread αμαρτία είναι.... επίσης κατά ένα παράδοξο τρόπο συμφωνώ και μια φορά με τον Rori συγκεκριμένα με το παρακάτω ποστ του:

Ο λόγος που δεν αλλάζει η κατάσταση είναι η ρουσφετοκρατία. Θα βγούνε μετά το τέλος των ταραχών οι κύριοι πολιτικοί και θα τάζουνε λαγούς με πετραχήλια αν τους ξαναψηφίσουμε. Κάτι που πιάνει μια χαρά, αφού πάντα έχουμε δικομματισμό στην μεταχουντική εποχή.

Επίσης το ότι κάτι τέτοια μας κάνουνε να ξεχνάμε τα προηγούμενα δείχνει το πόσο επιπόλαια γκρινιάζουνε κάποιοι, απλά για να νομίζουν ότι κάτι κάνουν.

Posted Image

#347 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 09 December 2008 - 13:26

Από πότε νοιάζεσαι εσύ για την κυρά Μαρία ρε αποτυχημένε φασίστα που ότι έκανες το έκανες με τα λεφτά του μπαμπά;Που πήγες εξωτερικό να σπουδάσεις και δεν έχεις αγωνιστεί ποτέ σου;

ΜΟΚΟ ΡΕ!

σιγα ρε φιλαρακι...εισαι μαγκας ρε...και εγω ειμαι εξωτερικο και ναι πηγα με τα λεφτα του μπαμπα μου(και δεν ειμαστε και πλουσιοι...) οπως σπουδαζεις και εσυ με λεφτα του μπαμπακα σου....και αν εχεις τα κοτσια ελα να σπουδασεις εξωτερικο να δεις ποσο ωραια ειναι...εξυπνε...

#348 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 09 December 2008 - 13:36

παντως τα μονα καλα που σπασανε ηταν το πλαισιο και κατι αλλα με ηλεκτρονικα...βλεπω μπουκαρουν ολοι μεσα ε τι να κανω μπουκαρω και εγω το γδυσανε εγω κονομησα κανα 4 εξωτερικους 250g....2 κινητα και τα φλασακια...

ναι ρε πλακα εκανα...τσπ...ακουστε κατι...

ρε μαγκάκο..... έχεις τα κότσια και το θράσσος να κάνεις πλάκα με μια κατάσταση που επικρατεί σε ολόκληρη την χώρα ΜΑΣ. με πολλά θύματα (και οικονονικά αλλά και άτομα που χάσανε την ζωή τους ή φάγανε ξύλο)...

αλλά από την άλλη.....

σιγα ρε φιλαρακι...εισαι μαγκας ρε...και εγω ειμαι εξωτερικο και ναι πηγα με τα λεφτα του μπαμπα μου(και δεν ειμαστε και πλουσιοι...) οπως σπουδαζεις και εσυ με λεφτα του μπαμπακα σου....και αν εχεις τα κοτσια ελα να σπουδασεις εξωτερικο να δεις ποσο ωραια ειναι...εξυπνε...

μου θίχτηκες πουλάκι μου? έχεις το δικαίομα εσύ να θιχτείς?
τι να σου πω ρε πουθενά!
Posted Image
Spoiler:

#349 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 09 December 2008 - 13:37

Ειλικρινά ποια δεν μπορώ να τα διαβάσω όλα! Είναι παρά πολλά και νομίζω ότι ποια πρέπει να ανοιχτή άλλο thread ώστε να συζητήσετε εκεί τα πολιτικά! Και να ανοίξω μια παρένθεση ... ΔΕΝ ΓΗΝΕΤΕ άτομα που κενέ την εθνική βιβλιοθήκη να προσποιούνται πως είναι φοιτητές!!! Ειλικρινά όταν είδα να καίγετε μου ερχόταν να βγω και να τους πλακώσω ... στο τέλος μάλλον πρέπει να βγούμε εμείς και να πάρουμε τον νόμο στα χεριά μας ! Η αστυνομία μόνο κάθετε και τα .... ας μην πω καλύτερα τι κανί! Πάω να ανοίξω thread για τις ταραχές που γίνονται και όσοι θέλουν να τα συζητήσουμε εκεί! Εδω είναι για να πούμε αντίο στο μικρό και την γνώμη μας γύρο από το θάνατο του και όχι για να αναλύουμε ποιος είναι αναρχικός και ποιοι είναι αυτοί που τα σπάνε! Τουλάχιστο εγώ αυτό νομίζω…
Posted Image

#350 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 09 December 2008 - 13:43

...ειλικρινά η κατάσταση στο thread αυτό έχει φτάσει στο απροχώρητο.:nosey:

Ωραία το ανοίξαμε,είπε ο καθένας την αποψή του για το θέμα,ακούστηκαν οι δύο ή περισσότερες πλευρές,όλοι είπαν τι τους πειράζει...αλλά στο τέλος κατέληξε σαν ένα άλλο από τα τόσα flame threads του off topic...αδύνατο να ξεφύγει από την μοίρα του κι αυτό φαίνετε.

Από την στιγμή που ξέρουμε,από τα άλλα threads του off topic,ότι προσπαθώντας να επίβαλλουμε την αποψή μας στον άλλο είναι άσκοπο αν συνεχίζετε επί πολλές σελίδες,δεν βλέπω πως αρχίζοντας τις βρισιές θα βελτιώσει την κατάσταση αυτό.

...το thread αυτό (όπως και άλλα πολλά του off topic) είχε ημερομηνία λήξης και νομίζω ότι ήδη την έχει περάσει...δεν τιμάμε έτσι την μνήμη του νεαρού,ούτε βελτιώνουμε την κατάσταση εκεί έξω λέγοντας τα ίδια μεταξύ μας και αρχίζοντας τις προσβολές...δεν θα αλλάξει τίποτα έτσι,ίσα ίσα χειροτερεύουμε τα πράγματα.

*snif*locku*snif*

Edited by Zoro, 09 December 2008 - 14:00.

#351 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 09 December 2008 - 13:48

μου θίχτηκες πουλάκι μου? έχεις το δικαίομα εσύ να θιχτείς?
τι να σου πω ρε πουθενά!

ναι θιχτηκα και θιγομαι με αυτα που λες οτι δεν εχω το δικαιομα...γιατι ημουν και εγω ενα θυμα του συστηματος...seirie ποσο χρονον εισαι πουλακι μου????

#352 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 09 December 2008 - 13:49

ναι θιχτηκα και θιγομαι με αυτα που λες οτι δεν εχω το δικαιομα...γιατι ημουν και εγω ενα θυμα του συστηματος...seirie ποσο χρονον εισαι πουλακι μου????

22 είμαι. και εγώ θίγομαι με τις ακυρότητες σου!
από εκει μακρυά που κοιτάς!
Posted Image
Spoiler:

#353 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 09 December 2008 - 13:54

22 είμαι. και εγώ θίγομαι με τις ακυρότητες σου!
από εκει μακρυά που κοιτάς!

ενω εσυ το ενεργω μελος...μερα νυχτα εδω ποσταρεις...κατι ειναι και αυτο για να το ανιμετωπισεις...

#354 israh

israh

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 09 December 2008 - 13:58

Προσωπικα πιστευω οτι ολη αυτη η κατασταση ειναι αθλια! Βεβαια, αυτο που εκανε ο αστυνομικος δεν ηταν μονο ανεπιτρεπτο αλλα και απανθρωπο. Οστωσω, αυτο που κανουν οι αναρχικοι (να καινε μαγαζια, να κλεβουν εμπορευμα κτλ.) δεν εχει καμια σχεση με το χαμο του παιδιου ή εστω καποια "επανασταση".

Ξερω αστυνομικο ο οποιος ηταν στα ΜΑΤ, και ακομα και οταν του εριχναν πετρες, ο κακομοιρος, δεν μπορουσε να κανει τιποτα, ουτε να χτυπησει κανεναν ουτε τιποτα, και οταν βρεθηκε στο νοσοκομειο αυτο που ειπε ηταν: "Ειναι αδερφια μου ρε φιλε, τι να κανω?"...αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν πρεπει να καταδικαζουμε τους παντες χωρις να βλεπουμε και την αλλη διασταση. Κι όμως, και ενα ποσοστο απο αυτους (ισως μεγαλο, ισως μικρο), ειναι ατομα που θελουν να δειρουν. Ντροπη τους, ατομα σαν και αυτους πρεπει να τιμωρηθουν. Οτι και να γινει, δεν πρεπει να χτυπουν κανενα...

Αλλα και οι αναρχικοι κανουν αυτο θελουν...να δειρουν, να τα σπασουν, να καταστρεψουν. Δεν εχουν λόγο η αιτια για τις πραξεις τους. Καμια δικαιολογια. ΤΙΠΟΤΑ. Ο θανατος του Αλεξη ηταν μια αφορμη. Μια αφορμη που εστειλε 600 και ανω, ανθρωπους στην απελπησια! Και η μνημη του νεου αυτου παιδιου καταστραφηκε εντελως. Και μετα μας λενε οτι εχουν ιδανικα...πολεμανε για τα πιστευω τους...οτι σε καθε καταστημα που καιγετε κρυβεται ενα πολιτικο μηνυμα...ΟΧΙ. Δεν υπαρχει αλλο πραγμα απο την αναγκη να δειξουν το θυμο τους και να ξεσπασουν.

Οπως και να έχει καταδικαζω και τις δυο πλευρες. Αλλα πανω απο ολους, καταδικαζω εμας. Που λεμε οτι το κρατος φταιει για ολα, το κρατος αυτο - το κρατος εκεινο, η γα****νη ελλαδα αυτο...Λοιπον σας εχω νεα....Εμεις ειμαστε το κρατος, εμεις η Ελλαδα. Αν δεν θελουμε να βλεπουμε τετοια επισοδια, πρεπει να παρουμε την κατασταση στα χερια μας. Να πολεμησουμε οχι με βια, και ψευτο-ιδανικα που μας πλασαρουν, ουτε με ταμπελες οπως "αναρχικοι", "μπατσοι" κτλ. αλλα ως ανθρωποι.

Δεν ντρεπομαι για αυτο που γινεται, γιατι απο οτι φαινεται, επρεπε να γινει κατι ωστε να βγουμε και να φωναξουμε. Αλλα γινεται με λαθος τροπο. Αντι να πολεμαμε με τα ιδανικα και τα ονειρα μας, και τωρα, να φωναξουμε για τον θανατο του αδικοχαμενου παιδιου, καιμε και καταστρεφουμε τους ιδιους τους εαυτους μας. Για γελια και για κλαματα ειμαστε ολοι μας...

#355 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 09 December 2008 - 13:58

Ρε αφηστε το flame και τα βρισιδια, το τι πιστευει ο καθενας και τι εχει κανει δε θα εξεταστει εδω
Βασικα θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις τι κατασταση επικρατει στο κεντρο (Αθηνα), γιατι θελω να κατεβω να δω τι παιζει...

Posted Image

#356 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 December 2008 - 13:59

εγώ το μόνο που θα πω είναι οτι η ηλιθιότητα και η ανικανότητα των Ελλήνων μπάτσων είναι σαφώς μικρότερη απο εκείνη των ινδών.
Οι μπάτσοι ειναι δημόσιοι υπάλληλοι και κάθε δημόσιος υπάλληλος είναι ένα καρκίνωμα
για τους παραγωγικούς έλληνες. Η αστυνομία είναι η απόδειξη οτι είμαστε μια αποτυχημένη κοινωνία. Χάρηκα που τα παιδιά βγήκαν στους δρόμους γιατί σημαίνει οτι υπάρχει ελπίδα.
Στεναχωριέμαι όμως που όλοι κάθονται και μιλάνε στο όνομα του νεκρού μαθητή.
Ξαφνικά όλοι έμαθαν το όνομα του ενώ μεχρι χθες κανένας δεν τον ένοιαζε αν αυτό το παιδί είχε ανάγκες, αν αυτό το παιδί είχε προβλήματα και αν αυτό το παιδί θα ήθελε να μιλάνε όλοι γι αυτόν χωρίς να τον ξέρουν.
αν θέλετε να κάνετε συζητήσεις περι της κοινωνίας να μη το κανετε σε ενα thread που αναφέρει το όνομα του.

Τα σκατά της κοινωνίας και του συστήματος είναι παντού μη μου το παίζετε ευαισθητοποιημένοι τώρα που έγινε το κακό. Τώρα είναι αργά.
Αντί να γράφεται και να ξεκατινιάζεστε βγείτε στους δρόμους και διαμαρτυρηθείτε όχι για το παιδί που παίθανε, χιλιάδες παιδιά παιθένουν κάθε μέρα χάρη στην αδιαφορία μας, αλλά για το ότι δεν έχετε να φάτε, δεν έχετε δουλειές και επειδή σπουδάζετε για να καταλύξετε άνεργοι και ανιδίκευτοι.

επίσης...οι λαμακίες που κάνουν μερικοί και καταστρέφουν κτήρια και περιουσίες απλά ΄
είναι κλασσική μέθοδος αποτυχημένης κυβέρνησης, ρίχνει τα φώτα και την προσοχή μας σε αυτούς για να μας αποσπάσει την προσοχή, κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος,
πάντα οι γνωστοί άγνωστοι ήταν εργαλείο της εκάστοτε κυβέρνησης και του κράτους.

Όπως και οι δημόσιοι υπάλληλοι έτσι και οι γνωστοί άγνωστοι είναι ένα καρκίνωμα που το συντηρεί ο κρατικός μηχανισμός.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς σαν πολίτες είναι να μην αφήσουν να περάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης και της βουλης. Να γίνει ξεκαθάρισμα της σαπίλας, να τιμωρηθούν οι μπάτσοι και να μην πάρουν προαγωγοί όπως αυτοί με τις ζαρντινιέρες και καιρός ο Κύριος Πρωθυπουργός και η αντιπολίτευση να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Η χώρα οικονομικά και διοικιτικά βρίσκεται σε ενα πηγάδι με σκατά.
Ο μέσος έλληνας τσιρίζει απο την έγκατα της ψυχής του και η φωνή του δεν ακούγεται
γιατί υπάρχουν φωνές σαν αυτών που καταστρέφουν και καλύπτουν τη δική τους.

Μη χρισμοποιείται το όνομα του μαθητή και τον θάνατο του σαν σημαία για την διαμαρτυρία είναι ηλίθιο και βλακώδες όταν κάθε μέρα στην χώρα μας σβήνουν παιδιά
και δεν κάνουμε τίποτα γι αυτό.

#357 israh

israh

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 09 December 2008 - 14:02

Ρε αφηστε το flame και τα βρισιδια, το τι πιστευει ο καθενας και τι εχει κανει δε θα εξεταστει εδω
Βασικα θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις τι κατασταση επικρατει στο κεντρο (Αθηνα), γιατι θελω να κατεβω να δω τι παιζει...

Προς το παρων εχει ειρηνηκη πορεια, αλλα νομιζω πως αρχησαν τα επισοδια παλι...

#358 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 09 December 2008 - 14:04

ΜΟΚΟ ΡΕ!

Αναρωτιεμαι, στο χει πει η μανα σου οτι βγηκες απο τη λαθος τρυπα??

Με ξερεις και απο χθες ρε κωλοπαιδο και νομιζεις οτι εχεις το δικαιωμα να μου μιλας ετσι??? Το οτι οι γονεις μου εδωσαν απο το υστερημα τους για να με στειλουν σε μια χωρα οπου η παιδεια εχει επιπεδο σε ολους τους τομεις και μπορεις να σπουδασεις σωστα χωρις απεργειες, ωχαδερφισμο, και καταληψεις, με κανει λιγοτερο αξιο απο σενα? Νομιζεις οτι εδωσα ευρω και μου δωσαν ενα πτυχιο?? Ετσι σε χουν μαθει να πιστευεις ρε πανηβλακα οι ψευτομαγκες τους οποιους θαυμαζεις?

Νομιζεις οτι εγω δεν μοχθησα, δεν σκιστηκα στο διαβασμα (γιατι εκει ετσι και δεν περνας τα μαθηματα σε στελνουν σηκωτο πισω), δεν εζησα ακομα πιο φτωχικη ζωη απο τον μεσο ελληνα φοιτητη για τον απλουστατο λογο οτι ολα εκει ειναι ακριβοτερα? Τα εκανα ολα αυτα, και ανταμειφθηκα για αυτο... Και περασα καλυτερα σαν αποτελεσμα, και τους φορους μου πληρωσα, και ανοιξε το ματι μου και ειδα ενα καλο παραδειγμα για το πως μπορει να δουλεψει μια κοινωνια η οποια εχει μεν τα προβληματα της, αλλα σιγουρα ειναι πολυ πιο καλα οργανωμενη απο τη δικια μας..

Και θα ερθεις εσυ ενα αγενεστατο παιδαρελι να μου απαγορευεις να πω την αποψη μου? Ποιος νομιζεις οτι εισαι? Τι εχεις κανει στη ζωη σου που σε κανει να νομιζεις οτι εχεις το δικαιωμα να μιλας ετσι? Ασχετα με το τι εχεις περασει, που αμφιβαλω αν εχεις περασει, οι δυσκολιες της ζωης διορθωνονται με υπομονη και σκληρη δουλεια και οχι με τραμπουκισμους και βια χωρις σκεψη. Μονο χειροτερα θα τα κανεις ετσι... Αν δεν εισαι διατεθειμενος να τα ακουσεις απο μενα, σας παρακαλω ας του τα πει καποιος αλλος ασχετα αν σε γενικες γραμμες δεν συμφωνει μαζι μου...
Posted Image

#359 ayaubu

ayaubu

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 09 December 2008 - 14:04

βλέπει κανείς τηλεόραση να μου πει? γιατί είμαι σύνταγμα και δε μπορώ να καταλάβω αν είναι καλύτερα να φύγω τώρα ή να κάτσω μέχρι να περάσει η πορεία

#360 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 09 December 2008 - 14:05

Δεν γνωρίζω πως ακριβώς έγιναν τα γεγονότα μιας και ενημερώθηκα για το συμβάν χθες λόγω του ότι ήμουν στο νοσοκομείο την μέρα που έγινε το συμβάν ( με χτύπησε αυτοκίνητο...) αλλά έχω την στοιχειώδη λογική και βλέπω ότι κανένας δεν είδε τα πράγματα από την πλευρά του μπάτσου. Πραγματικά ντροπή. Ας δούμε λίγο τι συνέβη και από την άλλη πλευρά .

Εκεί λοιπόν που οι δύο αστυνομικοί έκαναν την δουλειά τους αμέριμνοι δέχτηκαν σφοδρή επίθεση από δύο νεαρούς οι οποίο βρισκόταν πιθανότατα από την επήρρεια αλκόολ .Και εδώ εντοπίζεται το πρώτο λάθος τους ,μιας και είναι ανεπίτρεπτο άτομα κάτω των 17 να ευρίσκονται τέτοια ώρα (9 μμ , ήδη μια ώρα μετά τις 8 ) εκτός της οικίας τους και δη να καταναλώνουν αλκόολ .Στην συνέχεια οι δύο αστυνομικοί δέχτηκαν φραστική επίθεση από τους δύο νεαρούς και όπως ήταν φυσικό δεν ήταν δυνατό να αγνοήσουν αυτήν την προσβολή που υπέστη η προσωπικότητά τους και η αξιοπρέπειά τους από τους δύο ανήλικους οι οποίοι ξεδιάντροπα προσέβαλλαν όργανα της τάξης που αγωνίζονται για να διατηρούν ασφαλή την κοινωνια στην οποία ζούμε .
Ωστόσο η επίθεση δεν σταμάτησε εδώ μιας και λίγο αργότερα οι δύο νεαροί άρχισαν να εκτοξεύουν αιχμηρά αντικείμενα προς το περιπολικό ,αντικείμενα ικανά να τραυματίσουν θανάσιμα πιθανότατα δε και να αφαιρέσουν την ζωή των δύο άτυχων ειδικών φρουρων ! Κατανοώντας λοιπόν ότι η ζωή τους βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο και μην θέλοντας να βάλουν σε κίνδυνο την δημόσια περιουσία που τους είχαν εμπιστευθεί οι δύο αστυνομικοί μετακίνησαν το περιπολικό και στην συνέχεια επέστρεψαν στην σκηνή προκειμένου να προστατέψουν ,θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή τους , τους ανθρώπους που ευρίσκοντο περί των δύο νεανίων .

Οι δύσμοιροι αστυνομικοί παρατηρώντας τους δύο άκρως επικίνδυνους ανήλικους νεαρούς που είχαν πολύ ύποπτα πρόσωπα -διατί να το κρύψωμεν άλλωστε , αυτοί που έχουν ύποπτο πρόσωπο είναι πάντα ικανοί για το χειρότερο- να αποτελούν πραγματική απειλή για την ζωή τους , άρχισαν να πυροβολούν εις τον αέρα με σκοπό να εκφοβίσουν τα δύο εγληματικά στοιχεία που φοιτούσαν ακόμη στο σχολείο . Παρόλο που οι αστυνομικοί έκαναν οτιδήποτε περνούσε από το χέρι τους για να σταματήσουν αυτούς τους εκγληματίες , οι δεύτεροι συνέχισαν ακάθεκτοι και μάλιστα ΜΗ οπλισμένοι - φανταστείτε λοιπόν, ήτο τόσο αποφασιμένοι δια την ορθότητα της πράξης τους , να δολοφονήσουν τους δύο αστυνομικούς- ώστε θα αφαιρούσαν την ζωή των ακόμη και με γυμνά χερια . Οι αστυνομικοί κατανοώντας ότι ευρισκόμενοι σε μειονεκτική θέση καθώς ήταν μόλις δύο πλήρως ανεπτυγμένοι ενήλικες με πλήρη κριτική ικανότητα και άριστη εκπάιδευση επί του θέματος ,έναντι σε δύο υπανάπτυκτους άοπλους ανήλικους μαθηταί οι οποίοι επιχειρούσαν να τους δολοφονήσουν δια γυμνών χεριών έδρασαν ακριβώς όπως έπρεπε , πυροβολώντας εις το στήθος ώστε ο θάντος να είναι ακριαίος και να μην συνοδευέται από πόνους τον έναν εκ των δύο ταραξιών ευρισκόμενοι σε νόμιμη αυτοάμυνα . Εδώ φαίνεται το ήθος του αστυνομικού που , παρόλο που είχε την δυνατότητα να πυροβολήσει σε κάποιο σημείο που δεν υπήρχε ζωτικό όργανο (παραδείγματος χάριν το πόδι ) αυτός προτίμησε την ακαριάια αφαίρεση της ζωής του εγληματία ώστε να μην ταλαιπωρείται ο δεύτερος από πόνους καθ όλη την διάρκεια της ζωής του . Στην συνέχεια , οι δύο αστυνομικοί φοβούμενοι ότι μπορεί να υπήρχαν μιμητές των δύο αυτών εγκληματικών , αλλά και λόγω του ότι είχαν υψηλό αίσθημα καθήκοντος και δεν ήθελαν να εγκατελείψουν το περιπολικό φοβούμενοι ότι μπορεί να υποστεί βανδιαλισμούς , απομακρύνθηκαν από το συμβάν ταχύτατα. Η Ελληνική αστυνομία συγχαίρει τους δύο αστυνομικούς που έδρασαν με κίνδυνο της ζωής τους προκειμένου να διαφυλάξουν την τάξην και την ασφάλεια και μάλιστα θα προταθούν για προαγωγή λόγω της αυταπάρνησης και του υψηλού αισθήμτος ευθύνης που επέδειξαν σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ο κάθε έλλην πολίτης πρέπει να είναι ευγνώμων που τέτοια άτομα σαν τους δύο αστυνομικούς διασφαλίζουν την ειρήνη ...

Μετά από αυτην την επιστημονική ανάλυση δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που να μην έχει πιστεί για την ορθότητα των πράξεων των δύο οργάνων της τάξης...

Spoiler:

Edited by zade, 09 December 2008 - 14:36.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.