Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Νεκρος χωρις φταιξιμο 15χρονος μαθητης

• This topic is locked This topic is locked
400 replies to this topic

#196 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 08 December 2008 - 14:04

Φυσικά κ δεν φταίει σε τίποτα ο ιδιοκτήτης του καμμένου αυτοκινήτου η κατεστραμένου μαγαζιού, αλλά πρέπει να μάθουνε μερικοί οτι όλα σε μια κοινωνία είναι δράση αντίδραση...

συμφωνω σε οσα λες αλλα αν ερθω και σου καψω το αμαξι και σου πω την ιδεολογια μου και κανεις δεν σε αποζημιωσει θα ειμαστε κολλητα φιλαρακια?

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#197 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 December 2008 - 14:09

Δυσκολεύομαι πραγματικά να λυπηθώ τις τράπεζες η τα μαγαζιά της ερμού που κάθε άλλο παρα μικρά ειναι.

Τότε ελπίζω να λυπάσαι τους υπαλλήλους τους που μπορεί να τους απολύσουν για να μειώσουν τα έξοδα τους:nosey:

Posted Image

#198 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 08 December 2008 - 14:18

επειδη ειδα καποιος ρωτουσε για πορειες
στη θεσσαλονικη σημερα 6.30 στη καμαρα
δε θα σχολιασω τις διαφορες ******** που λενε καποιοι επειδη πραγματικα με κανουν να χανω την πιστη μου στο διαλογο ως μεσο επιλυσης διαφορων
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#199 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 08 December 2008 - 14:22

Όχι, η σωστή αντίδραση είναι να κρατήσεις την αναπνοή σου μέχρι να γίνεις μπλέ, κ μετά να πας κανόνικά στη δουλειά σου κ μετά για ένα κατσικίσιο γάλα στον κάπελα της γειτονιάς σου. :wooi2:

Ρε βγείτε από το ουτοπικό σας μικρόκοσμο.. Αν δεν υπάρχουνε ΕΝΤΟΝΕΣ αντιδράσεις σε τέτοια σκηνικά πάει το χάσαμε, γίναμε πειθήνιο υποκείμενο των εκάστοτε ισχυρών/κυβερνώντων.

Φυσικά κ δεν φταίει σε τίποτα ο ιδιοκτήτης του καμμένου αυτοκινήτου η κατεστραμένου μαγαζιού, αλλά πρέπει να μάθουνε μερικοί οτι όλα σε μια κοινωνία είναι δράση αντίδραση, κ όταν ο λαός είναι εξαγριωμένος, ναι θα υπάρχουνε τέτοια φαινόμαινα. Δυσκολεύομαι πραγματικά να λυπηθώ τις τράπεζες η τα μαγαζιά της ερμού που κάθε άλλο παρα μικρά ειναι.

Αυτοί που σκοτώσανε τον Αλέξανδρο κ αυτοί που βάλανε τις φωτιές ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ και όποιος δεν το αντιλαμβάνετε αυτό είναι αφελής.

Δηλαδη η αντιδραση στους ισχυρους και στην κυβερνηση ειναι το να καταστρεφεις την περιουσια των αδυνατων...Συγγνωμη αλλα δεν μπορω να βρω την λογικη σε αυτον τον συλλογισμο...

Δηλαδη ο εξαγριωμενος λαος (που οντως ειναι εξαγριωμενος) ειναι αυτα τα 1000 ατομα στο κεντρο που το εχουν γκρεμισει...αλλος ενας παραλογος συλλογισμος...

Συμφωνω μαζι σου παντως στο τελευταιο που ειπες...
Intelligence is nothing without wisdom...

#200 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 08 December 2008 - 14:43

Χαιρομαι που υπαρχουν ατομα εδω μεσα με λογικη σκεψη. Χαιρομαι που υπαρχουν εδω μεσα ατομα που δεν ακολουθουν την λογικη του οχλου..

Νομιζω οτι το thread εχει χασει την αυτοσυγκρατηση του... Ισως πρεπει να πεσει καμμια συσταση απο τους admin πριν αρχισουμε να αλληλοβριζομαστε εδω μεσα...

Skiarhon, εγω σε προσεβαλα? Εχω το δικαιωμα να λεω την αποψη μου (που δεν ηταν καθολου ακραια), οπως ολοι εδω μεσα...
Posted Image

#201 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 08 December 2008 - 15:05

Εχω δουλειές κ δεν προλαβαίνω να γράψω σιδηρόδρομους.

Προς το παρόν με καλύπτει αυτό.

Δείτε το πραγματικά, πέρα από κάθε προκατάλληψη. Ακούστε τι λέει μπας και καταλάβετε τι φωνάζω τόση ώρα.

[media]http://uk.youtube.com/watch?v=j9a8tIwSDz0[/media]

EDIT: Ayu προφανώς και έχεις δικαίωμα να λες την άποψη σου, σε αυτό βασίζετε η κοινωνία μας, στο διάλογο και στην ελευθερία.

Οι μονόλογοι εξάλλου είναι βαρετοί όσο βαρετό είναι το να μιλάς με άτομα που συμφωνούνε στα πάντα μαζί σου.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#202 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 08 December 2008 - 15:15

οκ.... τα ειπε αλλος ενας ... τα αυτονοητα... η δολοφονια ενος αγοριου ειναι περα για περα λαθος( λιγη λεξη...)...

οι βανδαλισμοι που κολλανε???
τη χρησιμοτητα τους σε ιδιοκτησιες πολιτων πραγματικα θα ηθελα να την μαθω...

σημερα πηγα στην σχολη μου και εβλεπα σε τυροπιταδικα σπασμενες τζαμαριες...
κατω ο καπιταλας τυροπιτας δλδ?

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#203 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 08 December 2008 - 15:26

Αυτο που πρεπει να καταλαβετε ειναι οτι η δολοφονια χωρις λογο και αιτια εφηβων απο αστυνομικους ειναι οντως κατι μεμονομενο για τη χωρα μας... Το '85 ειχε ξαναγινει κατι τετοιο, και μαλιστα τοτε οι συνθηκες ηταν αυτοαμυνας. Οι φρουροι απο το προχθεσινο συνεληφθησαν, οι υπουργοι αντεδρασαν γρηγορα και σωστα, και οπως φαινεται η τιμωρια θα ειναι αμειλικτη....

Από πότε το να πυροβολείς τον άλλον από πίσω είναι αυτοάμυνα; Ayu πραγματικά αν δεν ήμουν σε κάποια θέση αυτή τη στιγμή και αντιπροσώπευα το anime.gr θα είχες ακούσει και εγώ δε ξέρω τι...

Ευτυχώς που κάνεις για άλλη μία φορά γνωστό το ποιόν σου...

#204 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 08 December 2008 - 15:28

Χαιρομαι που υπαρχουν ατομα εδω μεσα με λογικη σκεψη. Χαιρομαι που υπαρχουν εδω μεσα ατομα που δεν ακολουθουν την λογικη του οχλου..

Νομιζω οτι το thread εχει χασει την αυτοσυγκρατηση του... Ισως πρεπει να πεσει καμμια συσταση απο τους admin πριν αρχισουμε να αλληλοβριζομαστε εδω μεσα...

Skiarhon, εγω σε προσεβαλα? Εχω το δικαιωμα να λεω την αποψη μου (που δεν ηταν καθολου ακραια), οπως ολοι εδω μεσα...

Ναι.Με προσβάλουν οι απόψεις σου περί δημοκρατίας,οι απόψεις σου για αυτό το συμβάν κτλ.Αυτό που προσπαθείς να προβάλεις δεν είναι δημοκρατία αλλά χούντα.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#205 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 08 December 2008 - 15:33

Εγώ απο την άλλη άκουσα για αρκετές περιπτώσεις ανθρώπων που βγαίναν απο τα μάτ και προκαλούσαν τέτοια επισόδεια, σπάγαν τζαμαρίες και μετά πίσω ξανά στους συναδέλφους τους. Δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο να υσχίει. Έτσι και αλλιώς, η αστυνομία δε πιστεύω να βγήκε ζημειωμένη απο την όλη κατάσταση και ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι είδους μέτρα πρόκειται να επιβάλουν στη περιοχή.

Όπως και να 'χεί κανείς δεν είναι αθώος. Ούτε οι αστυνομικοί είναι αγγελούδια τόσα χρόνια και έχουν κάνει αρκετά ώστε να δέχονται αυτή την αντιμετώπιση, ούτε οι ''επαναστάτες'' που τόσο γλαφυρά τα σπάνε όλα καθαρά για τα δικά τους απωθημένα και για εμένα δεν είναι αθώος ούτε ο μέσος έλληνας πολίτης που δεν ενημερώνεται για το τι γίνεται γύρω του και μένει απαθής στα διάφορα γεγονότα, μέχρι να έρθει κάποιος να προκαλέσει ζημιά στη δικιά του περιουσία. Όταν ως κοινωνία κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου, τότε δε μπορούμε να έχουμε παράπονο όταν συμβαίνουν αυτά. Αποτέλεσμα της αδιαφορίας και του ο καθένας για τη πάρτυ του είναι.

Πάντως, δεν υπάρχει πια νόημα το τόπικ να έχει τίτλο για τη δολοφονία του παιδιού. Είναι μάλλον το τελευταίο με το οποίο ασχολούνται πια οι περισσότεροι.
Posted Image

#206 luna

luna

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 08 December 2008 - 15:38

συμφωνω με αυτα που λες.οσο κ αν θες αν δεις κ τις δυο πλευρες οταν εχεις μια τετοια δολοφονια δεν υπαρχει επιεικεια.κριμα απλα κριμα

#207 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 08 December 2008 - 15:38

Φτασανε καποιοι στο σημειο να μας βριζουν και να μας προσβαλουν, οχι επειδη υποστηριζουμε τον πιστολερο αστυνομικο (δεν νομιζω να εκανε κανεις κατι τετοιο εδω μεσα), αλλα επειδη λεμε το αυτονοητο του οτι η τρελα των καταστροφων πρεπει να σταματησει...

Αποχωρω λοιπον απο το thread μια για παντα, και ας μεινετε μονο εσεις οι "επαναστατες" εδω μεσα να συμφωνειτε να πορωνεστε, και να χαιρεστε γενικοτερα...

Edited by Dante80, 12 December 2008 - 20:33.
edited after posters consent.

Posted Image

#208 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 08 December 2008 - 15:43

Αποχωρω λοιπον απο το thread μια για παντα, και ας μεινετε μονο εσεις οι "επαναστατες" εδω μεσα να συμφωνειτε να πορωνεστε, και να χαιρεστε γενικοτερα...

μη μας κάνεις τόσο κακό :if:
Posted Image
Spoiler:

#209 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 08 December 2008 - 15:49

μη φοβάσαι , θα έρθω να σε χτυπησω πισοπωλατα και θα είμαι σε αυτοάμυνα... για να πηγαίνω με τα νερά σου

#210 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 08 December 2008 - 15:53

Don't mind me, just some nfo

Posted Image

(Πάνω δεξιά)
rsrGbGx.gif