Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Νεκρος χωρις φταιξιμο 15χρονος μαθητης
Posted 08 December 2008 - 16:05
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 08 December 2008 - 16:08
P.S. 1: Το ‘85 ο Αθανάσιος Μελίστας (μπάτσος, τι άλλο

Posted 08 December 2008 - 16:09
Στο καλό κι ας μη μας γράφεις.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 08 December 2008 - 16:15
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 08 December 2008 - 16:17
τα ονοματα τα εκανα edit γιατι ποτε δεν ξερεις..
Edited by Hellkeeper, 08 December 2008 - 16:30.
Posted 08 December 2008 - 16:19
Για να γίνει κάποιος μπάτσος, είναι νεκρός, ανίκανος, φασίστας. The cop genes can’t hide!
Καλα αυτο πρεπει να ειναι η πιο τρελη γενικευση που εχω ακουσει στη ζωη μου.Περνεις το πρωτο βραβειο στενομυαλιας και μισους!Συγχαρητηρια

Posted 08 December 2008 - 16:29
Ayu, είσαι ένα συναισθηματικό παχύδερμο. Θα έπρεπε να ήταν ο δικός σου υποθετικός 15χρονος γιος στη θέση του Αλέξη, να δούμε πως θα έβλεπες τα πράγματα τότε.
Στο καλό κι ας μη μας γράφεις.
Αν και δεν μου αρέσουν οι προσωπικές επιθέσεις εδώ θα συμφωνήσω με τον moderator... Πέστα βρε Kenny

Posted 08 December 2008 - 16:39

Posted 08 December 2008 - 16:39
Πώς έγινε ένας κακός άνθρωπος(απόσπασμα) - Ελένη Βακαλό
Θα σας πω πώς έγινε
Έτσι είναι η σειράΈνας μικρός καλός άνθρωπος αντάμωσε στο δρόμο του έναν χτυπημένο
Τόσο δα μακριά από κείνον ήτανε πεσμένος και λυπήθηκε
Τόσο πολύ λυπήθηκε
που ύστερα φοβήθηκεΠριν κοντά του να πλησιάσει για να σκύψει να τον πιάσει, σκέφτηκε καλύτερα
Τι τα θες τι τα γυρεύεις
Κάποιος άλλος θα βρεθεί από τόσους εδώ γύρω, να ψυχοπονέσει τον καημένο
Και καλύτερα να πούμε
Ούτε πως τον έχω δειΚαι επειδή φοβήθηκε
Έτσι συλλογίστηκεΤάχα δεν θα είναι φταίχτης, ποιον χτυπούν χωρίς να φταίξει;
Και καλά του κάνουνε αφού ήθελε να παίξει με τους άρχοντες
Άρχισε λοιπόν και κείνος
Από πάνω να χτυπάΑρχή του παραμυθιού καλημέρα σας
Επίσης κάτι που με ξάφνιασε να συμβεί τόσο γρήγορα , πείτε με αθώο
ΤΙΞΞ— ΞΑΙ Ξ”ΞΞΞ‘ ΣΤΞΠΗΡΩΞΞΠΑΤΥΞΞΞΞ™ΞΞ | Facebook

Posted 08 December 2008 - 16:40
Οτι αλλο ομως εχω πει στο thread το ειπα με βαση την λογικη, οποτε εμμενω σε αυτα, βλεποντας αλλωστε οτι αρκετοι εδω μεσα στερουνται λογικης. Τις προσωπικες επιθεσεις καποιων σε βαρος μου, δεν βλεπω λογο να τις σχολιασω... Περισσοτερο κακο κανουν στη δικη τους υποληψη, παρα στη δικη μου. Και προτιμω χιλιες φορες ν αντιδρω με βαση την λογικη και οχι με ακρατους συναισθηματισμους. Ο ακρατος συναισθηματισμος ειναι σημαδι ανωριμοτητας αλλωστε...
Τελος παρενθεσης. Συνεχιστε τους διαξιφισμους σας.

Posted 08 December 2008 - 16:52
Αφαιρέστε τα όπλα από τους μπάτσους. Όποτε τα χρησιμοποιούν κάποιον σκοτώνουν. Τα ζώα είναι ανεγκέφαλα, δε χρειάζονται και όπλα για να το αποδείξουν. Για να γίνει κάποιος μπάτσος, είναι νεκρός, ανίκανος, φασίστας. The cop genes can’t hide!
Συμφωνω απολυτος !
Ενα αμεσο μετρο που πρεπει να παρθει ειναι να δοθουν σε ολους τους αστυνομους της πολης πλαστικες σφαιρες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για να μην σκοτωνουν...
Ειναι κατι το αμεσα εφαρμοσημο, αρκει να υπαρχει η πολιτικη βουληση (το αστειο της ημερας).
Εγω δεν πιστευω οτι ειναι ολοι οι αστυνομοι ετσι !
Απλα οπως και με τους δημοσιους υπαλληλους υπαρχουν και αυτοι που ειναι σωστοι ομως βρισκουν μια σαπια κατασταση μωλις μπαινουν και μην μποροντας να την αλλαξουν ουσιαστικα τους καταπινει.
Το γενικοτερο προβλημα τους τωρα ειναι οτι μαζι με τα χλωρα καιγονται και τα ξερα ετσι εχουν χασει την εμπιστοσυνη και τον σεβασμο απο μια τεραστια μεριδα πολιτων.
Ο σεβασμος μπορει να ξανακερδιθει με δυο τροπους :
1)Με την μεθοδο του εκφοβισμου ,οπου θα τους σεβεσαι θες δε δες --- κατι που ΔΕΝ θα περασει
2)Να αρχισουν αμεσα να κανουν την δουλεια τους σωστα δειχνοντας μας και τα αποτελεσματα με δημοσιες ανακοινωσεις --- ειναι κατι που θα παρει καιρο αλλα ειναι το μονο.
Τα μετρα που πρεπει να παρθουν για το δευτερο θελουν και ισχυρη πολιτικη βουληση.
Αυτη ειναι η ριζα του προβληματος και ειναι ενα πραγματικα δυσκολο για να λυθει προβλημα.
Ο συναισθηματισμος ειναι αυτο που ελλειπε απο τον συγκεκριμενο μπατσο...Ο ακρατος συναισθηματισμος ειναι σημαδι ανωριμοτητας αλλωστε...
Δεν ζηταει ο κοσμος αστυνομικους ρομποτ αλλα αστυνομικους Ανθρωπινους και πολιτισμενους.
ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!
Edited by sgouver, 08 December 2008 - 17:07.
Posted 08 December 2008 - 16:59
Οποιος ομως εχει το ελαχιστο βαθμο διανοητικης επαρκειας που απαιτειται για να διαχωρισει αν η αντιληψη του μεσου Ελληνα αστυνομικου ειναι "ας κανουμε τωρα τη δουλεια μας να τελειωνουμε" η "τωρα σε βρηκα, αν εχεις τιποτα να κρυψεις την πατησες μικρεεε!", τοτε μπορει να καταλαβει οτι με ολους αυτους τους εξουσιομανεις ψυχασθενεις, το να υπαρχουν τακτικες δολοφονιες ειναι λογικο κι αναμενομενο.
Το οτι ευχαριστει και καποιους εδω μεσα, παλι, δεν με εκπλησσει. Προφανως κατι προσπαθουν να μας πουν.
Επισης, να δηλωσω οτι ειμαι υπερ της καταστροφης καθε ειδους καταστηματος, και λυπαμαι οποιον δεν μπορει να αποκολλησει τον εγκεφαλο του απο την αγιοτητα της ιδιοκτησιας, ακομα κι οτωνονται παιδια.
Υ.Γ. Η απαντηση "αν ηταν δικο σου μπλα μπλα μπλα...", θα προτεινα να αποφευχθει. Ουτε ξερουμε ουτε θα μαθουμε ποιανου ειναι το καθε τι, ειμαστε ανωνυμοι εδω περα.
Posted 08 December 2008 - 17:02
Αν δεν αισθανθειτε τπτ, δεν εχω τι να πω.
Posted 08 December 2008 - 17:05
Επίσης κάτι που με ξάφνιασε να συμβεί τόσο γρήγορα , πείτε με αθώο
ΤΙ�Η �ΑΙ Δ��Α ΣΤ�� ΗΡΩ��� ΑΤΥ���Ι�� | Facebook
Αυτο το αφηνω απλα ασχολιαστο. Κατι τετοια ατομα, αν τους δωσεις οπλα δεν τους σταματα κανεις.
Κριμα για τον Αλεξη, ας γινει ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει.
Posted 08 December 2008 - 17:10
άπλα δεν το πιστεύω....Thoughts... - ΑκοΟστε τον ΟΞµΟ€ΟΟΟ„ΞµΟ Ο„ΞΏΟ… Alpha Radio, ΓιΟΟΞ³ΞΏ...
Αν δεν αισθανθειτε τπτ, δεν εχω τι να πω.
απλά δεν το χωράει το μυαλό μου....
αλήθεια μιλάω,,,,δάκρυσα...δεν έχω κάτι να πω....
μην ξανακούσω κανένα ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ!!!!