Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Νεκρος χωρις φταιξιμο 15χρονος μαθητης

• This topic is locked This topic is locked
400 replies to this topic

#211 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 08 December 2008 - 16:05

υπαρχει εικονιδιο που να δειχνει ξερατα;
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#212 Jap Doll

Jap Doll

PrinCesS Hanatsan

• Members
  • 23 posts

Posted 08 December 2008 - 16:08

Αφαιρέστε τα όπλα από τους μπάτσους. Όποτε τα χρησιμοποιούν κάποιον σκοτώνουν. Τα ζώα είναι ανεγκέφαλα, δε χρειάζονται και όπλα για να το αποδείξουν. Για να γίνει κάποιος μπάτσος, είναι νεκρός, ανίκανος, φασίστας. The cop genes can’t hide!

P.S. 1: Το ‘85 ο Αθανάσιος Μελίστας (μπάτσος, τι άλλο;) σκότωσε τον 15χρονο Μιχάλη Καλτεζά, στα Εξάρχεια. (Το αποψινό παλικαράκι ήταν 16, γαμώτο). Ο μπάτσος αθωώθηκε, αφού ως ελαφρυντικό τού αναγνωρίστηκε το ότι διέπραξε το φόνο “εν βρασμώ ψυχής”. Οπότε, αν το τσογλανάκι σήμερα μας έκανε μεγαλύτερη ζημιά, θα ήταν ok, αφού ήταν εν βρασμώ, έτσι;

#213 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 08 December 2008 - 16:09

Ayu, είσαι ένα συναισθηματικό παχύδερμο. Θα έπρεπε να ήταν ο δικός σου υποθετικός 15χρονος γιος στη θέση του Αλέξη, να δούμε πως θα έβλεπες τα πράγματα τότε.

Στο καλό κι ας μη μας γράφεις.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#214 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,517 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 08 December 2008 - 16:15

Ηρεμία παιδιά, ηρεμία σας παρακαλώ.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#215 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 08 December 2008 - 16:17

μωλις μου εστειλαν σε mail τα ονοματα του δολοφονου και του συνεργου του Επαμηνοντας ******* ετων 37 και Βασιλης ******** ετων 31. ξερω μπορει να μην εχουν μεγαλη σημασια τα ονοματα αλλα ειπα να τα ποσταρω.

τα ονοματα τα εκανα edit γιατι ποτε δεν ξερεις..

Edited by Hellkeeper, 08 December 2008 - 16:30.

#216 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 08 December 2008 - 16:19

Για να γίνει κάποιος μπάτσος, είναι νεκρός, ανίκανος, φασίστας. The cop genes can’t hide!

Καλα αυτο πρεπει να ειναι η πιο τρελη γενικευση που εχω ακουσει στη ζωη μου.Περνεις το πρωτο βραβειο στενομυαλιας και μισους!Συγχαρητηρια:nod:
Intelligence is nothing without wisdom...

#217 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 08 December 2008 - 16:29

Ayu, είσαι ένα συναισθηματικό παχύδερμο. Θα έπρεπε να ήταν ο δικός σου υποθετικός 15χρονος γιος στη θέση του Αλέξη, να δούμε πως θα έβλεπες τα πράγματα τότε.

Στο καλό κι ας μη μας γράφεις.

Αν και δεν μου αρέσουν οι προσωπικές επιθέσεις εδώ θα συμφωνήσω με τον moderator... Πέστα βρε Kenny :riiight:
Posted Image

#218 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 08 December 2008 - 16:39

Στη μνημη του παιδιου αυριο ολα τα σχολεια θα ειναι κλειστα. Ας βγουμε λοιπον στους δρομους να τον αποχαιρετισουμε οπως πρεπει. Χωρις βανδαλισμους, με ανθρωπια και βουληση που να ξεπερνα καθε χρωμα και καθε πολιτικη προπαγανδα.
Posted Image

#219 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 08 December 2008 - 16:39

Δυστυχώς είναι πολλά τα άτομα που μου θυμίζουν το παρακάτω απόσπασμα

Πώς έγινε ένας κακός άνθρωπος(απόσπασμα) - Ελένη Βακαλό

Θα σας πω πώς έγινε
Έτσι είναι η σειρά

Ένας μικρός καλός άνθρωπος αντάμωσε στο δρόμο του έναν χτυπημένο
Τόσο δα μακριά από κείνον ήτανε πεσμένος και λυπήθηκε
Τόσο πολύ λυπήθηκε
που ύστερα φοβήθηκε

Πριν κοντά του να πλησιάσει για να σκύψει να τον πιάσει, σκέφτηκε καλύτερα
Τι τα θες τι τα γυρεύεις
Κάποιος άλλος θα βρεθεί από τόσους εδώ γύρω, να ψυχοπονέσει τον καημένο
Και καλύτερα να πούμε
Ούτε πως τον έχω δει

Και επειδή φοβήθηκε
Έτσι συλλογίστηκε

Τάχα δεν θα είναι φταίχτης, ποιον χτυπούν χωρίς να φταίξει;
Και καλά του κάνουνε αφού ήθελε να παίξει με τους άρχοντες
Άρχισε λοιπόν και κείνος
Από πάνω να χτυπά

Αρχή του παραμυθιού καλημέρα σας

Επίσης κάτι που με ξάφνιασε να συμβεί τόσο γρήγορα , πείτε με αθώο
ΤΙΞΞ— ΞΑΙ Ξ”ΞΞΞ‘ ΣΤΞΠΗΡΩΞΞΠΑΤΥΞΞΞΞ™ΞΞ | Facebook
Posted Image

#220 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 08 December 2008 - 16:40

Λοιπον, εψαξα λιγο παραπανω για το περιστατικο του '85, και οντως αποτι φαινεται δεν ηταν περιπτωση αυτοαμυνας αλλα παρανομης χρησης υπηρεσιακου οπλου. Βεβαια οι συνθηκες ηταν διαφορετικες, αλλα αυτο δεν εχει σημασια. Δεν εχω προβλημα η κομπλεξ να παραδεχτω οτι κακως χρησιμοποιησα τον ορο "αυτοαμυνα" για εκεινη την περιπτωση.

Οτι αλλο ομως εχω πει στο thread το ειπα με βαση την λογικη, οποτε εμμενω σε αυτα, βλεποντας αλλωστε οτι αρκετοι εδω μεσα στερουνται λογικης. Τις προσωπικες επιθεσεις καποιων σε βαρος μου, δεν βλεπω λογο να τις σχολιασω... Περισσοτερο κακο κανουν στη δικη τους υποληψη, παρα στη δικη μου. Και προτιμω χιλιες φορες ν αντιδρω με βαση την λογικη και οχι με ακρατους συναισθηματισμους. Ο ακρατος συναισθηματισμος ειναι σημαδι ανωριμοτητας αλλωστε...

Τελος παρενθεσης. Συνεχιστε τους διαξιφισμους σας.
Posted Image

#221 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 08 December 2008 - 16:52

Αφαιρέστε τα όπλα από τους μπάτσους. Όποτε τα χρησιμοποιούν κάποιον σκοτώνουν. Τα ζώα είναι ανεγκέφαλα, δε χρειάζονται και όπλα για να το αποδείξουν. Για να γίνει κάποιος μπάτσος, είναι νεκρός, ανίκανος, φασίστας. The cop genes can’t hide!

Συμφωνω απολυτος !

Ενα αμεσο μετρο που πρεπει να παρθει ειναι να δοθουν σε ολους τους αστυνομους της πολης πλαστικες σφαιρες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για να μην σκοτωνουν...
Ειναι κατι το αμεσα εφαρμοσημο, αρκει να υπαρχει η πολιτικη βουληση (το αστειο της ημερας).

Εγω δεν πιστευω οτι ειναι ολοι οι αστυνομοι ετσι !
Απλα οπως και με τους δημοσιους υπαλληλους υπαρχουν και αυτοι που ειναι σωστοι ομως βρισκουν μια σαπια κατασταση μωλις μπαινουν και μην μποροντας να την αλλαξουν ουσιαστικα τους καταπινει.

Το γενικοτερο προβλημα τους τωρα ειναι οτι μαζι με τα χλωρα καιγονται και τα ξερα ετσι εχουν χασει την εμπιστοσυνη και τον σεβασμο απο μια τεραστια μεριδα πολιτων.

Ο σεβασμος μπορει να ξανακερδιθει με δυο τροπους :

1)Με την μεθοδο του εκφοβισμου ,οπου θα τους σεβεσαι θες δε δες --- κατι που ΔΕΝ θα περασει

2)Να αρχισουν αμεσα να κανουν την δουλεια τους σωστα δειχνοντας μας και τα αποτελεσματα με δημοσιες ανακοινωσεις --- ειναι κατι που θα παρει καιρο αλλα ειναι το μονο.
Τα μετρα που πρεπει να παρθουν για το δευτερο θελουν και ισχυρη πολιτικη βουληση.
Αυτη ειναι η ριζα του προβληματος και ειναι ενα πραγματικα δυσκολο για να λυθει προβλημα.

Ο ακρατος συναισθηματισμος ειναι σημαδι ανωριμοτητας αλλωστε...

Ο συναισθηματισμος ειναι αυτο που ελλειπε απο τον συγκεκριμενο μπατσο...

Δεν ζηταει ο κοσμος αστυνομικους ρομποτ αλλα αστυνομικους Ανθρωπινους και πολιτισμενους.
ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!

Edited by sgouver, 08 December 2008 - 17:07.

#222 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 08 December 2008 - 16:59

Θα ημουν απολυτα διατεθειμενος να σκεφτω οποιαδηποτε δικαιολογια για να πω "ε, δεν μπορει να τον πυροβολησε ετσι απλα...", αν δεν ειχα καμια απολυτως συναναστροφη με την ΕΛΑΣ.
Οποιος ομως εχει το ελαχιστο βαθμο διανοητικης επαρκειας που απαιτειται για να διαχωρισει αν η αντιληψη του μεσου Ελληνα αστυνομικου ειναι "ας κανουμε τωρα τη δουλεια μας να τελειωνουμε" η "τωρα σε βρηκα, αν εχεις τιποτα να κρυψεις την πατησες μικρεεε!", τοτε μπορει να καταλαβει οτι με ολους αυτους τους εξουσιομανεις ψυχασθενεις, το να υπαρχουν τακτικες δολοφονιες ειναι λογικο κι αναμενομενο.
Το οτι ευχαριστει και καποιους εδω μεσα, παλι, δεν με εκπλησσει. Προφανως κατι προσπαθουν να μας πουν.
Επισης, να δηλωσω οτι ειμαι υπερ της καταστροφης καθε ειδους καταστηματος, και λυπαμαι οποιον δεν μπορει να αποκολλησει τον εγκεφαλο του απο την αγιοτητα της ιδιοκτησιας, ακομα κι οτωνονται παιδια.
Υ.Γ. Η απαντηση "αν ηταν δικο σου μπλα μπλα μπλα...", θα προτεινα να αποφευχθει. Ουτε ξερουμε ουτε θα μαθουμε ποιανου ειναι το καθε τι, ειμαστε ανωνυμοι εδω περα.

Posted Image

#223 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 08 December 2008 - 17:02

Thoughts... - ΑκοΟστε τον ΟΞµΟ€ΟΟΟ„ΞµΟ Ο„ΞΏΟ… Alpha Radio, ΓιΟΟΞ³ΞΏ...

Αν δεν αισθανθειτε τπτ, δεν εχω τι να πω.

#224 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 08 December 2008 - 17:05

Επίσης κάτι που με ξάφνιασε να συμβεί τόσο γρήγορα , πείτε με αθώο
ΤΙ�Η �ΑΙ Δ��Α ΣΤ�� ΗΡΩ��� ΑΤΥ���Ι�� | Facebook

Αυτο το αφηνω απλα ασχολιαστο. Κατι τετοια ατομα, αν τους δωσεις οπλα δεν τους σταματα κανεις.

Κριμα για τον Αλεξη, ας γινει ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει.

#225 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 08 December 2008 - 17:10

Thoughts... - Ακούστε τον ΟΞµΟ€ΟŒΟΟ„ΞµΟ του Alpha Radio, Ξ“ΞΉΟŽΟΞ³ΞΏ...

Αν δεν αισθανθειτε τπτ, δεν εχω τι να πω.

άπλα δεν το πιστεύω....
απλά δεν το χωράει το μυαλό μου....
αλήθεια μιλάω,,,,δάκρυσα...δεν έχω κάτι να πω....

μην ξανακούσω κανένα ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ!!!!
Posted Image
Spoiler: