Λοιπον, εψαξα λιγο παραπανω για το περιστατικο του '85, και οντως αποτι φαινεται δεν ηταν περιπτωση αυτοαμυνας αλλα παρανομης χρησης υπηρεσιακου οπλου. Βεβαια οι συνθηκες ηταν διαφορετικες, αλλα αυτο δεν εχει σημασια. Δεν εχω προβλημα η κομπλεξ να παραδεχτω οτι κακως χρησιμοποιησα τον ορο "αυτοαμυνα" για εκεινη την περιπτωση.
Οτι αλλο ομως εχω πει στο thread το ειπα με βαση την λογικη, οποτε εμμενω σε αυτα, βλεποντας αλλωστε οτι αρκετοι εδω μεσα στερουνται λογικης. Τις προσωπικες επιθεσεις καποιων σε βαρος μου, δεν βλεπω λογο να τις σχολιασω... Περισσοτερο κακο κανουν στη δικη τους υποληψη, παρα στη δικη μου. Και προτιμω χιλιες φορες ν αντιδρω με βαση την λογικη και οχι με ακρατους συναισθηματισμους. Ο ακρατος συναισθηματισμος ειναι σημαδι ανωριμοτητας αλλωστε...
Τελος παρενθεσης. Συνεχιστε τους διαξιφισμους σας.
ayu! εγώ μαζί σου!!!! η βλακεία είναι ανόητη! μην αναρωτίεσαι γιατί όλα τα αστέρια φεύγουν από την ελλάδα και κάνουν καρίερα στο εξωτερικό.
Εκεί πέρα κάνουν πορείες και χαίρονται και άλλα πολλά. ayu ελά σινγκαπούρη ή στο τόκυο! Εδώ πέρα η κοινωνία δεν ανέχεται καθάρματα.
δεν υπάρχει εγκληματικότητα καθόλου. Εγώ σαν πολίτης νίωθω πάρα πολύ ασφαλής όταν βλέπω τους αστυνομικούς με τα αυτομάτα στον δρόμό .
Καταστροφή δημόσιας περιουσίας? ούτε κατα φαντασία. ρε έαν πολίτης ρίξει κάτω σκουπίδι στο δρόμο και τον πιάσουν πληρωνεί 50 ευρώ(100 σινγκαπουρέζικα)
Αντέ πατε σε καμία πορεία ρε! Έχετε γίνει διεθνώς ρεζίλι σαν κράτος. Κανένας δεν σας παιρνεί σοβαρά πια.
Αει και κάτι ακόμα όταν οι περισσότεροι θα βγείτε στην αγορά εργασίας και θα τρέμετε μην σας σπάσουν τα μαγαζία ή τα αυτοκίνητα οι ανεγκέφαλοι τότε θα καταλάβετε τι ωραίο πράγμα είναι η κοινωνική ειρήνη(σαν αυτήν που έχουμε εδώ).
Αντίο!
πιές έαν δεν σας αρέσουν αυτά που γράφω είναι γιατί έγραψα την αλήθεια.