Εγω παντως οποτε εχω βρεθει σε ειρηνικη φοιτητικη διαδηλωση δεν εγινε καμια επεμβαση αστυνομιας (περαν της αποκλεισης δρομων απο τους οποιους θα διερχοταν η πορεια)... τι να πουμε ομως και για τα παλικαρια που ξαφνου προβαλλουν απο τα στενα με τα κρανη στους αγκωνες και τα καδρονια στα χερια και μπλεκονται στην πορεια? Γιατι καποιος που παει σε μια πορεια να παρει πολεμοφοδια μαζι του? Και κανεις απο τους ιδεολογους δεν τους σταματα απο το να καταστρεφουν τις περιουσιες των αλλων. Εσυ βεβαια μπορει παντα να εισαι στην 1η γραμμη και οι παρωπιδες σου να μην σε αφηνουν να δεις τι γινεται πιο πισω.
"να διεκδικησουμε αyτα που μας ανηκουν" Για ακομα μια φορα αποδειξη του ποσο εγωιστης ειναι ο ανθρωπος. Διεκδικεις αυτα που σου ανηκουν, ομως επειδη τα "αγαθα" (πανεπιστημια) ειναι περιορισμενα τα περνεις απο καποιον αλλο. Εγω προσωπικα προτιμω την κατακτηση οχι την διεκδικηση με αυτο τον τροπο (συγκεκριμενα για την παιδεια). Για να μην παμε εντελως off-topic δεν προκειτε να επεκταθω στα θεματα της παιδειας.
LOLWUT?
επειδη πολλοι εδω μεσα μαλλον ζουν σενα παραλληλο συμπαν που ολα ειναι ονειρεμενα,τα πουλακια κελαηδουν,τα λουλουδακια ανθιζουν και το προβλημα αυτης της κοινωνιας ειναι οι αλητες,οι βρωμιαρηδες,τα ζωα οι αναρχικοι θα αποχωρησω γιατι συζητηση με εξωγηινους γινεται? δε γινεται...