Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Νεκρος χωρις φταιξιμο 15χρονος μαθητης

• This topic is locked This topic is locked
400 replies to this topic

#181 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 08 December 2008 - 11:20

Οπως ειπα, "Μια πορεια διαμαρτυριας και συμπαραστασης χωρις επεισοδια αρκει.". Εσυ καλως επραξες και μπηκες αυθορμητα και διαμαρτυρηθηκες χωρις σκοπιμοτητες και βανδαλισμους. Αν ηταν ολοι σαν εσενα δεν θα ειχαμε ολα αυτα τα προβληματα, και η μνημη του παιδιου θα ειχε τιμηθει με καλυτερο και σωστο τροπο.

Αν μου κανεις δωρο 30αρι ουισκυ θα φτιαξω πολυσελιδο αφιερωμα σε ανιμε της επιλογης σου.

κοιταξε. συμφωνω οτι η καλυτερη εκφραση ειναι η ειρηνικη. πλην ομως, ειναι λογικο οπως καταλαβαινεις να υπαρχει εκφραση ακραιων πεποιθησεων απο ατομα που πιστεψε με δεν εχουν καμια σχεση με τους αναρχικους ( με τους θεωρητικους αναρχικους τουλαχιστον ), οπως εκφραζονται και πεπεποιθησεις απο ακροδεξιους. last time I checked καποιοι χρυσαυγιτες δεν ειχανε και την καλυτερη συμπεριφορα.

θελω να πω δλδ, οτι απο ολες τις πλευρες υπαρχουν κατακριτεες συμπεριφορες.
το κακο ομως ειναι οτι βλεπω οτι τα βαζεις ολα στο ιδιο τσουβαλι. πες μου αντικειμενικα. το κρινεις αυτο δικαιο? ξερεις οτι παντα υπαρχουν πολλοι παραγοντες, και πολλα παρακλαδια.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#182 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 08 December 2008 - 11:23

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΑ HIP-HOP ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Ονείρων θαμώνες,πήραν τα αισθήματα μας,τους βάλαν κανόνες και τα βγάλανε στη γύρα σα πόρνες
να τα πηδήξουν ή να τα σκοτώσουν τι προτιμάς;
Στην Ελλάς του 2006 κάτσε π.... να φας
μπας και πας λίγο μπροστά,γιατί η ηλιθιότητα πλέον μαζεύει ποσοστά
και των ρεπόρτερ τα φλάς,καθώς γίνεσαι υπόδειγμα μόνο αν τα ακουμπάς
και αν ντύνεσαι ακριβά,γιατί η ωραία εμφάνιση έγινε το κλειδί στη πόρτα
που σε οδηγεί ψηλά,μιλώντας πάντα κοινωνικά,γιατί ηθικά παίζουν πολλά
άστο για άλλη φορά, ή βγάλε τον εαυτό σου ψεύτη,
νιώθεις άλλος μα το ίδιο πρόσωπο στον καθρέφτη
το ίδιο μυαλό απο άχυρο,περιμένεις κάθε μέρα μέχρι να σου ρίξουν άκυρο
και δε κουνιέσαι,δε μιλάς
πεθαίνεις ακριβώς όπως την ώρα που γεννιέσαι
μες τα αίματα,τώρα πια σε έμαθα και ξέρω πως για τα λεφτά ******** άνθρωπε με ευκολία
μου το'πε η ίδια η ζωή,δε το΄δα σε βιβλία,αυτά μου πρόσφεραν μόνο υπνηλία
έγινα λεία στα σχολεία,για να με καθηλώσουν σε θρανία,τόσα ανούσια χρόνια
να χάνω τον καιρό μου,με μοναδικό σκοπό να βγώ και εγώ στην ανεργία
νιώθω αηδία...γιατί σκοτώνεις με τόσο βάρβαρο τρόπο άλλο ένα παιδί σου κοινωνία;

Νύχτες κενές,το πλύθος αναπαύεται κάτω απο κρατικές απειλές, οι φωνές
σιωπηλές,σε μια όπερα του χθές χαμένη,η συνείδηση σαν φάντασμα να την κρατάει στοιχειωμένη
ποιός σύζυγος κοιμάται;πες μου τελικά τι μένει,στο πάτωμα ένα πιστόλι με μια κάνη καπνισμένη;
ποιός σύζυγος κοιμάται,απο κείνους,ζούμε και οι δύο αδερφέ μου στην πόλη του κτήνους
με νύχια και με δόντια,με χέρια και με πόδια,της ζωής κρατάμε σταθερά,ως τώρα τα τιμόνια
και αν κάπου φρένο πάτησα,τώρα βάζω μπροστά για όλα τα χρόνια που στο τίποτα χαράμισα
στα σχολικά κλουβιά,στρέφω το βλέμμα στην απάτη που παίζει παντού σε κάθε γειτονιά
είναι κάτι που θολώνει το μυαλό σου,και για να δεις καθαρά,πρέπει μάτια και αυτιά να κλείσεις
και να νιώσεις την αλήθεια να γυρνά,τριγύρω μας,και εμείς πλάτη γυρνώντας
τρέχουμε προς την εξέλιξη,γελά ο διάολος μαζί μας,γιατί πλέον το μίσος δε σταματά
για δες....όλα για τα λεφτά,παιδιά είναι ορφανά κι άλλα φορείς του AIDS
είπα δες...στα μάτια μου την κόλαση μέσα στην οποία περιφέρεσαι,πάψε να κλαίς
και ορκίσου πως στα δύσκολα,πλάι μου θα ματώσεις τις γροθιές σου,όταν οι πρώτες σφαίρες πέσουν
δε σου εγγυάμαι ότι όλοι θα αντέξουν,μα θα'μαστε εκεί μέχρι να μας ρίξουν κάτω ή να μας δέσουν
οι ουρανοί με δάκρυα θα βρέξουνε,στη γη θα πέσουν σφαλιάρες,σαματάδες,παπάρες
οι μαύρες πένες εκφοβίσαν τους πάντες,δίνουνε φως,να μας λείπει
εξάλου πότε επιβίωναν μέσα στο φως οι λύκοι;

Κοιτάς απο την άκρη της πόλης,στα φώτα που δίνουν ζωή σε ένα άψυχο τοπίο
κάνεις βουτιά στο κενό...και ξυπνάς,σου φαίνεται αστείο,το πόσο εύκολα μπορείς
και εσύ να ανατραπείς απο τους συνεχείς κραδασμούς
έχουν βουλώσει τα αυτιά σου,και δεν ακούς τίποτα πια,ούτε καν την καρδιά σου
που καμιά φορά ξεχνιέται και αναχτυπά,σταματά...μα ζεις για να δείς το μετά
τι επιφυλάσει μυστικά,ποτέ δεν φεύγω,για απο λίγη,δε πάω μακρυά
μα θα'θελα να μάθω στο σχολείο,πως να συμπεριφέρομαι πίσω απο κάγκελα
την έκανα...ξέχασε με τώρα....πες πως πέθανα,με φάγαν οι σκέψεις αυτές
ακούς φωνές,αρκεί να πιστέψεις αυτές,μέρα τη μέρα...λεπτό το λεπτό
γυρνάω με τον πλανήτη μου γύρω απο τον ίδιο μου τον εαυτό,να με γνωρίσω λίγο πιο καλά
απο ότι χθές,σσσ....μη μιλάς καταγράφεται κάθε λέξη που λες,και λέω..στου κόσμου τον πάτο
ονειρεύομαι πως επιπλέω,δε βλέπω τίποτα νέο,και αν υπάρχει κάτι που μας κάνει μοναδικούς
είναι οτι μας βγαίνει πηγαίο,ελεύθεροι κόβουμε βόλτες,πάνω-κάτω σε μια μεγάλη αυλή
δημιουργήσαμε ανάγκες,που αν θες να τις καλύψεις,κάπως θα κάνεις απάτες
στη ζούγκλα του μπετόν,που κάποιοι μπάτσοι την είδαν προστάτες,και οχι μπελάδες
όπου κοιτάς άγνωστες φάτσες,χωρίζοντας ανθρώπους απο ζώα,συχνά με βάση τις ράτσες ή το χρώμα
φυτρώνει ο ρατσισμός μέσα απο οποιοδήποτε κόμμα,και μολύνει
ακόμα και τους πιο δυνατούς σκοτώνει η ηρωίνη,ως μέτοχος αποδυνάμωσης,της ενεργούς
μασαχουσίνης,σε τρύπες και ονειρεύεται τα ψέματα,αυτών που έχουν την τελευταία κουβέντα
νήματα κινούν,δεμένα πάνω σε ένα σύμβολο,που πιστοί προσκυνούν
όσα και αν κόψεις,απο την αρχή θα αναπτυχθούν,έτσι μένουμε στάσιμοι
σε μια κατάσταση...γεννιόμαστε,πεθαίνουμε άσημοι,και μισούμε απο συμπαράσταση...

*Δυστυχώς το ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα του 2008 και όχι μόνο....

Tiger-stock-blog-header.jpg

#183 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 08 December 2008 - 11:25

Μου αρεσει που πολλοι φανατισμενοι προοδευτικουρες εδω μεσα βαζουν link απο το ιντιμιντια που ειναι ισως το πιο απαραδεκτο site που υπαρχει αυτη τη στιγμη... Ενα σαιτ που το μονο που κανει ειναι να προαγει, να οργανωνει, και να επιδοκιμαζει τη βια... Δηλαδη τα link τι τα βαζετε? Για να ξερουμε τι "πιστευουν" αυτοι που τα σπανε? Μιλαμε για ενα site που πρεπει να παραβιαζει καμμια εκατοστη νομους...

Αυτο που πρεπει να καταλαβετε ειναι οτι η δολοφονια χωρις λογο και αιτια εφηβων απο αστυνομικους ειναι οντως κατι μεμονομενο για τη χωρα μας... Το '85 ειχε ξαναγινει κατι τετοιο, και μαλιστα τοτε οι συνθηκες ηταν αυτοαμυνας. Οι φρουροι απο το προχθεσινο συνεληφθησαν, οι υπουργοι αντεδρασαν γρηγορα και σωστα, και οπως φαινεται η τιμωρια θα ειναι αμειλικτη....

Συμφωνα με ολα αυτα, δεν πιστευετε οτι για ακομα μια φορα η αντιδραση του "λαου" ηταν υπερβολικη και καταχρηστικη? Οτι ηταν απλα πρωτης ταξης ευκαιρια για καποιους να τα σπασουν? Μια πορεια διαμαρτυριας και συμπαραστασης χωρις επεισοδια αρκει. Οχι αυτο που γινεται τωρα... Σημερα το ΚΚΕ και το τΣΥΡΙΖΑ ανακοινωνουν και αλλες πορειες για το απογευμα.. Αυτο δεν ειναι πολιτικη σκοπιμοτητα? Μετα απο ολα αυτα τα επεισοδια δεν ειναι τελειως ανωριμο να ριχνουν και αλλο λαδι στη φωτια? Αμα η δικαιοσυνη δεν αποδοθει τοτε κατεβειτε στους δρομους, αλλα ειρηνικα... Δολοφονιες δεν εχουμε καθε μερα, αλλα πορειες και επεισοδια εχουμε σχεδον πια μερα παρα-μερα...

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...

Εχει η κοινωνια μας τα χαλια της αλλα οχι σε τετοιο βαθμο που να δινει το δικαιωμα σε καποιους να προσπαθουν να επιβαλουν δια της βιας την ιδεολογια τους σε ολους εμας τους υπολοιπους..

Σχετικά με το παραπάνω ποστ που παραθέτω... ένα σύντομο σχόλιο που μπορώ να κάνω είναι τρία πουλάκια κάθονταν, και εξηγώ γιατί το λέω αυτό... η δολοφονία χωρίς λόγο και αίτια εφήβων από αστυνομικούς είναι κάτι μεμονωμένο για τη χώρα μας???? Πλάκα μου κάνετε... δεν είναι δυνατόν τώρα να σοβαρολογούμε! Φυσικά και δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό, δεν τολμάμε να κάνουμε μια κινητοποίηση και ήδη οι μπάτσοι έχουν πάρει σαφείς εντολές: Λιανίστε τους (ας μην ξεχνάμε ζαρντινιέρες και άλλα ωραία χαριτωμένα εκ των οποίων πολλά περιστατικά ήταν θανάσιμα, αλλά τι κρίμα τα κουκούλωσαν και κανείς δεν πρόκειται να μάθει την αλήθεια.... αυτή την φορά όμως είναι διαφορετικά, όλοι ξέρουν, τσ τσ τσ απρόσεχτοι μπάτσοι)

Τα κόμματα οργανώνουν πορείες για το απόγευμα και αυτό είναι πολιτική σκοπιμότητα??? Χμμ ναι οκ, αντέχω... δεν κουφάθηκα ακόμα, ωραία με βάση την λογική του φίλου μας ας μην γίνει πορεία για να μην εξαγριωθούν και τα καημένα τα μπατσόνια και μας την πέσουν και έχουμε και άλλα επεισόδια... ας κάτσουμε στον καναπέ να δούμε τηλεόραση....

Και τώρα σε αυτό το σημείο να πω πως και εγώ πιστεύω πως και να καεί όλη η χώρα να καταστραφούν περιουσίες απλών και φτωχών πολλές φορές πολιτών, δεν οφειλή σε τίποτα, ούτε αυτή η ψυχή θα γυρίσει πίσω, ούτε ο κόσμος θα συσπειρωθεί βλέποντας τους βανδαλισμούς, άλλα εγώ προσωπικά καταλαβαίνω την οργή, είναι τόσο μεγάλη η αδικία που δημιουργεί τόσο ακραίες αντιδράσεις... η βία φέρνει βια, μπορεί να μην συμφωνώ με όλα αυτά που γίνανε αλλά καταλαβαίνω τον λόγο, ο κόσμος ξεσηκώθηκε με το δίκιο του.
Posted Image

#184 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 08 December 2008 - 11:46

Μηπως ξερει κανεις να μου δωσει ενα λινκ π να λεει ποτε και που ξεκινανε πορειες?
Στις σερρες ειναι ψοφια κατασταση.. πηγα χτες για μιση ωρα αλλα ηταν μονο 25 ατομα..
Θεσσ κοντα ειναι αν καποιος ξερει το "προγραμμα " πειτε μου. Θελω να παω πραγματικα.
Signature Removed

#185 Jap Doll

Jap Doll

PrinCesS Hanatsan

• Members
  • 23 posts

Posted 08 December 2008 - 12:17

ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΛΗΓΕΣ ''ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ'' ....
...ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΚΙ ΕΜΕΙΣ...
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,'' ΚΟΚΚΑΛΑ ΦΙΛΩΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ''
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ... -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ-

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ,
ΑΦΟΥ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ,
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 18:00 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.
(ΑΘΗΝΑ)
ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (ΛΑΡΙΣΑ)
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ(ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ)
ΚΑΜΑΡΑ(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

http://www.youtube.com/watch?v=Lkuc01rrO-g <---deite to..

O ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 16 ΧΡΟΝΩΝ
ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΝ ΨΥΧΡΩ
ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΠΑΤΣΟ
«ΕΙΔΗΚΟ ΦΡΟΥΡΟ»
ΚΑΘΩΣ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ
ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 7/13/08

ΑΟΠΛΟΣ,
ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ

ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ, ΧΑΡΑΣ, ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ
ΑΠΟ ENAN ΑΝΟΥΣΙΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΜΟ
ΕΝΟΣ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΥ

R.I.P.
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΗΡΕΞΑ
ΕΙΣΑΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΜΑΣ (F)

Edited by Dante80, 08 December 2008 - 12:30.

#186 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 08 December 2008 - 12:33

Αyu
Αυτο που πρεπει να καταλαβετε ειναι οτι η δολοφονια χωρις λογο και αιτια εφηβων απο αστυνομικους ειναι οντως κατι μεμονομενο για τη χωρα μας... Το '85 ειχε ξαναγινει κατι τετοιο, και μαλιστα τοτε οι συνθηκες ηταν αυτοαμυνας. Οι φρουροι απο το προχθεσινο συνεληφθησαν, οι υπουργοι αντεδρασαν γρηγορα και σωστα, και οπως φαινεται η τιμωρια θα ειναι αμειλικτη...

Πραγματικα με στεναχωρει η αντιδραση σου...

Ποσα μεμονομενα περιστατικα δηλαδη θελεις να συμβουν προκειμενου να θεωρηθει η αστυνομια μας προβληματικη 2, 10 ,20?

Εχουν συμβει λιγες δολοφονιες αλλοδαπων ?
Δεν ηταν επομενο οταν δινεις οπλα σε ασχετους ανθρωπους ?

Η ΟΡΓΗ μου λες δεν ειναι λογικη...

Οταν αυτοι που εμεις πληρωνουμε και τους δινουμε οπλα, εχουν καταχραστει περα ως περα την εξουσιας τους ?
Οταν αυτοι οι ανθρωποι του νομου αρχιζουν και σκοτωνουν εν ψυχρω ΤΟΤΕ ειναι που φτανει ο κομπος στο χτενι και αμα δεν αντιδρασουμε ΤΩΡΑ θα εχουμε να κανουμε με μια πρωτοφανη αστυνομικη χουντα.

και οσο ανα φορα τα κομματα...ναι θα το εκμεταλλευτουν επειδη αυτη ειναι και η αχαρη φυση τους.
Αλλα οταν βλεπεις μεσα σε 2 μερες ομαδες στο facebook που ξεπερνουν τις 40.000 ατομα τοτε καταλαβενεις οτι μιλαμε για λαικη αποδοκιμασια, η οποια δεν αντεχει αλλο την καραμελα των ''μεμονομενων περιστατικων''.

#187 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 08 December 2008 - 12:43

ΔΕΥΤΕΡΑ 18:00 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.
(ΑΘΗΝΑ)
ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (ΛΑΡΙΣΑ)
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ(ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ)
ΚΑΜΑΡΑ(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Επίσης να προσθέσω πως θα γίνει και πορεία στην Πάτρα την ίδια ώρα (18:00) στην Πλατεία Γεωργίου
Posted Image

#188 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 08 December 2008 - 12:59

Τι να πω....ειλικρινα.....ειναι μισανθρωποι......τα παιδια της σφαλιαρας στο σχολειο πανε και γινονται Μπατσοι για να βγαζουν το αχτι τους δερνοντας κοσμο....ΔΕΝ μιλαω για ολους...για ενα μεγαλο ποσοστο που εχω δει και το κανει.....

Ξεχνατε τον Κυπριο τον μαθητη τι του καναν? To τι ξυλο εφαγε το παλικαρι χωρις να φταιει!?!?
Να βαρανε γυναικες και γεερους......και να μην αναφερθω με ποιους εινα μαζι τα ΜΑΤ σε πορειες!!!!

ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΒΑ Το παλικαρι που πατουσαν με το ΤΑΝΚ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....αλλα ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΤΕ. παρτε το χαμπαρι.....ξυπνηστε.....

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΟΡΕΙΑ στις 17:00 στα κανονια!!

ας κανουμε Μπατσοι-Jumping

ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ 'ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ' απο ΣΤΟΙΧΗΜΑ......για οποιον το ξερει.....και οποιος θελει ας το ακουσει...."δεν μπορω να ποσταρω link"

Edited by AngelOfTheDarkHeaven, 08 December 2008 - 13:13.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#189 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 08 December 2008 - 13:12

Αν και δεν ειναι του παροντος θεματος πανω στο θεμα με ποιους ειναι μαζι, ειπαμε ,
τα @@ πανε παντα σε ζευγαρι.
(ΣΥγνωμηηη)
Signature Removed

#190 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 08 December 2008 - 13:43

Εγω εχω μια απορια...Δηλαδη η σωστη αντιδραση στην βια των αστυνομικων και σε ενα στεναχωρο συμβαν ειναι το να καταστρεψεις ολη την αθηνα?Ειναι να καταστρεψεις τα μαγαζια των απλων ΦΤΩΧΩΝ ανθρωπων που περιμενουν τα χριστουγεννα για να ξεχρεωθουν?Ειναι να καψεις το αυτοκινητο που με κοπο αγορασε ο συνανθρωπος σου και ακομα το πληρωνει?
Intelligence is nothing without wisdom...

#191 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 08 December 2008 - 13:51

Μου αρεσει που πολλοι φανατισμενοι προοδευτικουρες εδω μεσα βαζουν link απο το ιντιμιντια που ειναι ισως το πιο απαραδεκτο site που υπαρχει αυτη τη στιγμη... Ενα σαιτ που το μονο που κανει ειναι να προαγει, να οργανωνει, και να επιδοκιμαζει τη βια... Δηλαδη τα link τι τα βαζετε? Για να ξερουμε τι "πιστευουν" αυτοι που τα σπανε? Μιλαμε για ενα site που πρεπει να παραβιαζει καμμια εκατοστη νομους...

Αυτο που πρεπει να καταλαβετε ειναι οτι η δολοφονια χωρις λογο και αιτια εφηβων απο αστυνομικους ειναι οντως κατι μεμονομενο για τη χωρα μας... Το '85 ειχε ξαναγινει κατι τετοιο, και μαλιστα τοτε οι συνθηκες ηταν αυτοαμυνας. Οι φρουροι απο το προχθεσινο συνεληφθησαν, οι υπουργοι αντεδρασαν γρηγορα και σωστα, και οπως φαινεται η τιμωρια θα ειναι αμειλικτη....

Συμφωνα με ολα αυτα, δεν πιστευετε οτι για ακομα μια φορα η αντιδραση του "λαου" ηταν υπερβολικη και καταχρηστικη? Οτι ηταν απλα πρωτης ταξης ευκαιρια για καποιους να τα σπασουν? Μια πορεια διαμαρτυριας και συμπαραστασης χωρις επεισοδια αρκει. Οχι αυτο που γινεται τωρα... Σημερα το ΚΚΕ και το τΣΥΡΙΖΑ ανακοινωνουν και αλλες πορειες για το απογευμα.. Αυτο δεν ειναι πολιτικη σκοπιμοτητα? Μετα απο ολα αυτα τα επεισοδια δεν ειναι τελειως ανωριμο να ριχνουν και αλλο λαδι στη φωτια? Αμα η δικαιοσυνη δεν αποδοθει τοτε κατεβειτε στους δρομους, αλλα ειρηνικα... Δολοφονιες δεν εχουμε καθε μερα, αλλα πορειες και επεισοδια εχουμε σχεδον πια μερα παρα-μερα...

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...

Εχει η κοινωνια μας τα χαλια της αλλα οχι σε τετοιο βαθμο που να δινει το δικαιωμα σε καποιους να προσπαθουν να επιβαλουν δια της βιας την ιδεολογια τους σε ολους εμας τους υπολοιπους..

Εγώ πάντως φοβάμαι για το τι θα γίνει αν άτομα με τα δικά σου μυαλά ανέβουν στην εξουσία...
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#192 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 08 December 2008 - 13:53

Εγω εχω μια απορια...Δηλαδη η σωστη αντιδραση στην βια των αστυνομικων και σε ενα στεναχωρο συμβαν ειναι το να καταστρεψεις ολη την αθηνα?Ειναι να καταστρεψεις τα μαγαζια των απλων ΦΤΩΧΩΝ ανθρωπων που περιμενουν τα χριστουγεννα για να ξεχρεωθουν?Ειναι να καψεις το αυτοκινητο που με κοπο αγορασε ο συνανθρωπος σου και ακομα το πληρωνει?

εδώ είναι το θέμα...με τις ******** 100 κολόμπατσων...την πληρώνουν όλοι οι ασυνομικοι.....
με τις ******** 100 κολοαντιεξουσιαστών την πληρώνουν όλοι οι αναρχικοί που διαμαρτύροντε όπως πρέπει να κάνουμε όλοι μας....

μάθετε να ξεχωρίζεται ρααααααααααααααααα
Posted Image
Spoiler:

#193 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 08 December 2008 - 13:57

συμφωνω μαζι σου φιλε.Κριμα το παλικαρι που πεθανε, 15 χρονων παιδι,αλλα δεν ειναι λυση αυτη....τι φταινε τα μαγαζια των αλλων, φτωχοι ανθρωποι ειναι, ελεος.

qzMHWHd.png

#194 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 08 December 2008 - 13:57

Ρε παιδια κανεις δεν λεει οτι αυτη ειναι η σωστη αντιδραση !!!

Αυτα γινονται απο μια ομαδα ατομων που διαχρωνικα δεν συλλαμβανονται και γι'αυτο ευθηνεται η λειτουργια της αστυνομιας.

Εν προκειμενο εγω χθες ηταν να παω στη διαδηλωση αλλα δεν πηγα επειδη ή δακρυγονο θα ετρωγα στο κεφαλι ή πετρα.

Απλα αυτη την φορα υπαρχει διαχυτη δυσαρεσκια απο χιλιαδες ατομα και αυτο ωφειλεται λογο της αστυνομιας την οποια θεωρω υπευθηνη για ολη αυτη την κατασταση που εχει δημιουργηθει.
Οσο υπαρχει ατιμωρησια και λειτουργουν σαν οργανωμενη μαφια δεν προκειται να αλλαξει τιποτα και ας βαρεσουν οσους φοιτητες θελουν, χθες κλεισμενοι στα ιδρυματα ηταν περιπου 7000 φοιτητες και δεν ειναι ολοι αυτοι βανδαλοι...

Απλα η βια φερνει βια και ειναι τοσο ανικανοι που δεν μπορουν ''θελουν'' να πιασουν κανενα απο αυτα τα ανεξελεγκτα πλεον ατομα.

#195 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 08 December 2008 - 13:58

Όχι, η σωστή αντίδραση είναι να κρατήσεις την αναπνοή σου μέχρι να γίνεις μπλέ, κ μετά να πας κανόνικά στη δουλειά σου κ μετά για ένα κατσικίσιο γάλα στον κάπελα της γειτονιάς σου. :wooi2:

Ρε βγείτε από το ουτοπικό σας μικρόκοσμο.. Αν δεν υπάρχουνε ΕΝΤΟΝΕΣ αντιδράσεις σε τέτοια σκηνικά πάει το χάσαμε, γίναμε πειθήνιο υποκείμενο των εκάστοτε ισχυρών/κυβερνώντων.

Φυσικά κ δεν φταίει σε τίποτα ο ιδιοκτήτης του καμμένου αυτοκινήτου η κατεστραμένου μαγαζιού, αλλά πρέπει να μάθουνε μερικοί οτι όλα σε μια κοινωνία είναι δράση αντίδραση, κ όταν ο λαός είναι εξαγριωμένος, ναι θα υπάρχουνε τέτοια φαινόμαινα. Δυσκολεύομαι πραγματικά να λυπηθώ τις τράπεζες η τα μαγαζιά της ερμού που κάθε άλλο παρα μικρά ειναι.

Αυτοί που σκοτώσανε τον Αλέξανδρο κ αυτοί που βάλανε τις φωτιές ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ και όποιος δεν το αντιλαμβάνετε αυτό είναι αφελής.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear