Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Νεκρος χωρις φταιξιμο 15χρονος μαθητης

• This topic is locked This topic is locked
400 replies to this topic

#151 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 December 2008 - 23:53

κοριτσακι μου κουνα λιγο το κεφαλακι σου να δεις αν κανει γλου γλου...ποιος μιλησε για πρεζονια και για αναρχικους?Σου μιλησα για χιλιαδες φοιτητες(που εφαγαν τα ματια τους πανω απο τα βιβλια για να μπουν στα πανεπιστημια) που δεν εκαψαν τιποτα,δεν χτυπησαν κανεναν και μαλιστα προσπαθουσαν να αποτρεψουν και τα μπαχαλα και εγιναν θυματα της κρατικης βιας...χιλιαδες παιδια σαν εμενα που κατεβηκαν να διεκδικησουν καλυτερη παιδεια και τους εφαγαν λαχανο!

Μαθε και εσυ και αλλοι τι λενε οι διεθνεις συνθηκες για τα χημικα κατα αοπλου πληθυσμου,μαθετε λιγο τι προκαλουν στο οργανισμο μας ολα αυτα που εχουμε φαει χωρις να εχουμε κανει τιποτα αλλο περα του να διεκσικουμε αυτα που μας ανηκουν,ανοιξτε καμια εφημεριδα αντι να βλεπετε ολη μερα Μενεγακη και μετα ελατε να μου μιλησετε για δικαιολογημενη αστυνομικη βια!

Η αδιαφορια της κοινωνιας απεναντι στην αυθαιρεσια του κρατους οδηγησε σαυτο το εγκλημα...Αν θες καταλαβε το αν δεν θες δικο σου προβλημα...Οταν αυριομεθαυριο θα θιχτουν τα δικα σου συμφεροντα και θα θες να δικδικησεις καλυτερη ζωη δεν θαχει μεινει κανενας γιατι ολοι θαναι σπιτια τους και θα φοβουνται...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΙΕΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

xbJ3b2w.jpeg

#152 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 07 December 2008 - 23:54

το παιδί ήταν από την αστική τάξη και πήγαινε σχολείο στο Μωραίτη
η Μάνα του έχει κοσμηματοπολείο στη Βουκουρεστίου
1η λυκείου
τι θα πεί τι γύρευε εκεί??
έχω την εντύπωση πως ελευθερία έχουμε και μπορούμε να κυκλοφορούμε όπου θέλουμε
το παιδάκι δεν άνηκε στους αναρχικούς
βρέθηκε σε λαθος τόπο λάθος χρόνο...

#153 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 December 2008 - 00:28

Το να είναι κανείς από την αστική τάξη δεν αποτελεί διαμορφωτικό παράγοντα για το τι ιδεολογία θα ακολουθήσει. Η νοοτροπία και αυτα τα οποία πιστεύουμε είναι κάτι το οποίο διαμορφώνουμε οι ιδιοι στην ζωή μας και όχι κάτι το οποίο καθορίζεται από την οικονομική και κοινωνική μας καταγωγή.

#154 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 December 2008 - 00:30

Με ρεβόλβερ στη μέση και κάμα
σαν ιππότης κι εγώ αληθής
εις την αίθουσα μπαίνω γενναίως
και το μάθημα κόβω ευθύς.
Αστυφύλαξ αν έρθη εμπρός μου
κι αστυνόμος κοντά μου σταθή
του αλλάζω την πίστι στο ξύλο
και του παίρνω ευθύς το σπαθί.
Στο προάυλιο μέσα γυρίζω
και γλυτώνω αλόγου κλωτσιές
κι αν ο πρύτανις κάπου προβάλλη
ελευθέρως του δίνω βρισιές.
Μες την αίθουσαν μπαίνω την νύχτα
και προχώματα στήνω γερά
και κοιμούμαι στο ένα μου πόδι
ροκανώντας κουλούρια ξερά.
Του πολέμου η ώρ'ανατέλλει
και παιάνων ακούω σκοπό
θέλω πρόβες πολέμου να κάνω
τους αστυφύλακας των Αθηνών χτυπώ!

σατυρικό ποιήμα στην εφημεριδα "Ακρόπολις" στις 5 Ιανουαρίου 1897, λίγο μετά τα "Γαλβανικά", την πρώτη φορά που φοιτητές καταλαμβανουν το πανεπιστήμιο στην Ελλάδα.

Οπως ειχε πει και ο Κολοκοτρωνης "το σπίτι τούτο (το Πανεπιστήμιο) θα φαγη το σπίτι εκείνο (το Παλάτι)"

Μην ανησυχείτε. Και στην πολιτισμένη Ευρώπη που τα καναλια μας τη βαζουν σαν υποδειγμα, γίνονται ανάλογα περιστατικά. Παλι καλα, αλλιως θα ζουσαμε στην τελεια κοινωνια και δεν θα υπηρχε κανενας διαφωνουντας μιας και στη δημοκρατια δεν υπαρχουν αδιεξοδα.

#155 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 08 December 2008 - 01:12

κοριτσακι μου κουνα λιγο το κεφαλακι σου να δεις αν κανει γλου γλου...ποιος μιλησε για πρεζονια και για αναρχικους?Σου μιλησα για χιλιαδες φοιτητες(που εφαγαν τα ματια τους πανω απο τα βιβλια για να μπουν στα πανεπιστημια) που δεν εκαψαν τιποτα,δεν χτυπησαν κανεναν και μαλιστα προσπαθουσαν να αποτρεψουν και τα μπαχαλα και εγιναν θυματα της κρατικης βιας...χιλιαδες παιδια σαν εμενα που κατεβηκαν να διεκδικησουν καλυτερη παιδεια και τους εφαγαν λαχανο!

Μαθε και εσυ και αλλοι τι λενε οι διεθνεις συνθηκες για τα χημικα κατα αοπλου πληθυσμου,μαθετε λιγο τι προκαλουν στο οργανισμο μας ολα αυτα που εχουμε φαει χωρις να εχουμε κανει τιποτα αλλο περα του να διεκσικουμε αυτα που μας ανηκουν,ανοιξτε καμια εφημεριδα αντι να βλεπετε ολη μερα Μενεγακη και μετα ελατε να μου μιλησετε για δικαιολογημενη αστυνομικη βια!

Η αδιαφορια της κοινωνιας απεναντι στην αυθαιρεσια του κρατους οδηγησε σαυτο το εγκλημα...Αν θες καταλαβε το αν δεν θες δικο σου προβλημα...Οταν αυριομεθαυριο θα θιχτουν τα δικα σου συμφεροντα και θα θες να δικδικησεις καλυτερη ζωη δεν θαχει μεινει κανενας γιατι ολοι θαναι σπιτια τους και θα φοβουνται...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΙΕΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Εγω παντως οποτε εχω βρεθει σε ειρηνικη φοιτητικη διαδηλωση δεν εγινε καμια επεμβαση αστυνομιας (περαν της αποκλεισης δρομων απο τους οποιους θα διερχοταν η πορεια)... τι να πουμε ομως και για τα παλικαρια που ξαφνου προβαλλουν απο τα στενα με τα κρανη στους αγκωνες και τα καδρονια στα χερια και μπλεκονται στην πορεια? Γιατι καποιος που παει σε μια πορεια να παρει πολεμοφοδια μαζι του? Και κανεις απο τους ιδεολογους δεν τους σταματα απο το να καταστρεφουν τις περιουσιες των αλλων. Εσυ βεβαια μπορει παντα να εισαι στην 1η γραμμη και οι παρωπιδες σου να μην σε αφηνουν να δεις τι γινεται πιο πισω.

"να διεκδικησουμε αyτα που μας ανηκουν" Για ακομα μια φορα αποδειξη του ποσο εγωιστης ειναι ο ανθρωπος. Διεκδικεις αυτα που σου ανηκουν, ομως επειδη τα "αγαθα" (πανεπιστημια) ειναι περιορισμενα τα περνεις απο καποιον αλλο. Εγω προσωπικα προτιμω την κατακτηση οχι την διεκδικηση με αυτο τον τροπο (συγκεκριμενα για την παιδεια). Για να μην παμε εντελως off-topic δεν προκειτε να επεκταθω στα θεματα της παιδειας.

#156 Demetre

Demetre

Ο αιώνιος ζηλιάρης...

• Members
  • 4 posts

Posted 08 December 2008 - 01:23

peite mou ligo kati ..
egw se ti ftaiw kai efaga 2 mpounidia shmera stin aristotelous ?

#157 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 08 December 2008 - 01:24

Νομίζω ότι έχει ξεφύγει η κουβέντα από το θέμα...μήπως θα ήταν καλύτερα να ανοίξουμε ένα thread για να καταλήξουμε ποιοι είναι αναρχική, ποιοι ταραξίες, ποιοι ναρκομανής κτλ...παιδιά ηρεμίστε λίγο! Χάθηκε άδικα μια ζωή και κάποια άτομα πρέπει να την πληρώσουν στα ΔΙΚΑΣΤΙΡΙΑ και όχι τα σπίτια "μας" και οι περιούσιες "μας" αυτοκίνητα, μηχανάκια κτλ...που κάηκαν στο πέρασμα τον "διαδηλωτών" που μόνο διαδηλωτές δεν είναι αλλά μια μεγάλη οργανωμένη ομάδα καταστροφής! Αυτό που έκαναν και κάνουν δεν είναι έκφραση θύμου για το χαμό του παιδιού αλλά καταστροφή και ισοπεδομα της Αθηνάς και των άλλων πόλεων! Συγγνώμη δηλαδή αλλά αδύνατο να πιστέψω ότι όλα αυτά τα επεισόδια έγιναν και καλά δε εξαιτίας του θάνατο του! Δηλαδή μέσα σε 5 λεπτά μαζευτήκαν 1000 άτομα στην Αθήνα και είχαν ετιμα τα μολοτοβ? Και σε άλλες 2-3 πολις σχεδόν άμεσος ξεκίνησαν επεισόδια? Ήμαρτον δηλαδή...ξυπνήστε λιγάκι!!! Και καταλάβετε το τα επεισόδια δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με τον άδικο χαμού του αγοριού! Αν μου εξήγηση κάποιος πως τόσα άτομα οργανώθηκαν τόσο καλά για ένα τέτοιο πόλεμο , επειδή αυτό που γινόταν ήταν πόλεμος και όχι διαδήλωση! Τότε μπορεί και αλλάξω γνώμη! Δηλαδή μόνο για καταστροφή είμαστε ικανή? Κατι να φτιαξουμε?
Posted Image

#158 Demetre

Demetre

Ο αιώνιος ζηλιάρης...

• Members
  • 4 posts

Posted 08 December 2008 - 01:24

Ήμαρτον παναγία μου Zauk[Lain] σε έχω για έξυπνο και σκεπτόμενο άνθρωπο ίσως σε κάποια πράγματα πρέπει να αναθεώρησης.

Σε παρακαλώ τα Εξάρχεια είναι γνωστή "αναρχομάνα" και ειδικά από την εποχή του 80 όσον αφορά τα ναρκωτικά και ναρκομανείς εκεί που δρούνε οι αναρχικοί μια βόλτα στη πλατεία των Εξαρχείων και στους πεζοδρόμους θα σε κάνουνε να αναθεωρήσεις.Όσο για τσαντάκηδες ειδικά για τα Εξάρχεια έχω γνωστούς που έχουνε φάει φερμά από εκεί.

Και επίσης μου υποστηρίζεις ότι και καλά κάνουνε και χάνεις το ζητούμενο και μου βρίζεις το μπάτσο που σαφώς ήτανε απαράδεκτο να εκτελέσει εν ψυχρό το πιτσιρικά.Αλλα ας τα βάλουμε με λογική μη τον βγάλουμε και ιερομάρτυρα σαφώς και είναι άσχημο ένα παιδί να τελειώνει έτσι απότομα και άδικα αλλά τη δουλειά είχε να κάνει και αυτός ντού στο περιπολικό με καδρόνια και διάφορα.?

Και επειδή τα παιδάκια που κάνανε ντού στο περιπολικό δεν ήτανε ιδεολογικοί αναρχικοί αλλα χαοτικοί δεν είχανε κανένα δικαίωμα να κάνουνε επίθεση στους αστυνομικούς (άρα προκαλείς τη τύχη σου).

Τη λες βρε παιδί μου εγώ ένα παράδειγμα θα σου πω πιτσιρικάς αναρχικοί στο Κολωνό σπάγανε της πλάκες από το λόφο σκούζε για να μαζέψουνε πέτρες και φτιάχνανε μολότοφ και εγώ με τα ματια μου έχω δει να λεηλατούνε μαγαζιά στη βασιλής σοφίας σε αντιπολεμική διαδηλώσει.

Στο παιδί ο πραγματικός του φονιάς δεν είναι ο μπάτσος αλλά αυτός που του πιπίλισε τα μυαλά για να αντιδράει έτσι ο φανατισμός είναι ο μεγαλύτερος δολοφόνος.

Στο παιδί ο πραγματικός του φονιάς δεν είναι ο μπάτσος αλλά αυτός που του πιπίλισε τα μυαλά για να αντιδράει έτσι ο φανατισμός είναι ο μεγαλύτερος δολοφόνος. <---- αυτο εδω.. ειναι πολυ σοφο..

#159 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 08 December 2008 - 01:30

peite mou ligo kati ..
egw se ti ftaiw kai efaga 2 mpounidia shmera stin aristotelous ?

Οτι πιγες εκει :hahaha: ... :emptyonexg1: περά από την πλακά δεν ένιαι καθόλου αστείο να το πληρώνουν όλοι οι άλλοι και αυτοί που φτενέ να μην τιμωρούνται.:uhh:
Posted Image

#160 Demetre

Demetre

Ο αιώνιος ζηλιάρης...

• Members
  • 4 posts

Posted 08 December 2008 - 01:36

Οτι πιγες εκει :hahaha: ... :emptyonexg1: περά από την πλακά δεν ένιαι καθόλο αστείο να το πληρώνουν όλοι οι άλλοι και αυτοί που φτενέ να μην τιμωρούνται.:uhh:

πες μου λιγο κατι ...τα πρεζονια γιατι τα βαζουνε μεσα?και δεν βαζουν μεσα τουσ μεγαλοβαρονους..κοιτα οσο και να το πσιρισουμε το θεμα δεν θα βρουμε ακρη .. αρα
rip για τον μικρο .. και να προσεχουμε εμεισ.

#161 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 08 December 2008 - 01:39

Το συζηταγα με μια φιλη μου //
καταληξαμε στο γεγονος πως τα πραγματα στην ελλαδα ( μαλλον ελλαδισταν ) εχουν φθασει στο απροχωρητο // παντου προβληματα .
Οικονομικα // κοινωνικα // οι ανθρωποι , αν και δεν εχουμε πολεμο , ειναι σε αναλογη ψυχικη κατασταση και απλα καθε λιγο και λιγακι θελει να βγαλει απο μεσα του το θυμο αυτο .
Οι φοιτητες ή ''νεοι '' ( και ας υπαρχουν μερικες εξαιρεσεις ) πχ πανε στην αναλογη διαδηλωση γατι εχουν τον χρονο να ξεσκασουν !
Αληθεια , ποιος περιμενει να σοβαρευτου απο τις βλακειες που πιστευουν και κανουν ;
Αυτοι ειναι οι ιδιοι που πανε και τα σπανε στα γηπεδα !
Ή μαλλον μονο η παιδεια τους ειναι τετοια .

Posted Image Posted Image

#162 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 08 December 2008 - 01:48

Στο παιδί ο πραγματικός του φονιάς δεν είναι ο μπάτσος αλλά αυτός που του πιπίλισε τα μυαλά για να αντιδράει έτσι ο φανατισμός είναι ο μεγαλύτερος δολοφόνος. <---- αυτο εδω.. ειναι πολυ σοφο..

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ !!

Να δικασουμε τον φανατισμο και να τον καταδικασουμε σε ισοβια.

Ο αστυνομικος ειναι απλα ενα αθωω θυμα του συστηματος...

Σας παρακαλω μην λετε πολλες τετοιες σοφιες ειδικα σημερα που η ημερα ειναι καπως ευαισθητη.

#163 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 posts

Posted 08 December 2008 - 01:49

τα περισσότερα έχουν ειπωθεί κ εγώ είμαι πιο πολύ έτοιμη να βάλω τα κλάμματα παρά οργισμένη τώρα.... μου φαίνεται απίστευτο ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσα σε αυτό το forum, νέοι άνθρωποι, πολύ πιθανό μάλιστα είναι να πρόκειται για παιδιά με την ίδια ηλικία με το δολοφονημένο, παιδιά τα οποία γράφουν πράγματα του style "τι γύρευε εκεί ο νεαρός?" κ "δεν προκαλείς την τύχη σου.." κ "εν βρασμώ ψυχής" κ άλλα τέτοια....
φαίνεται για άλλη μια φορά υπήρξα εξαιρετικά αφελής κ πίστεψα ότι οι νέοι άνθρωποι -δε μπορεί..- θα καταλάβαιναν τα ίδια, θα ένιωθαν τα ίδια που νιώθω εγώ.. όμως ο καθένας λέει όσα ξέρει, κ όσα είδε τα 10 λεπτά που έκατσε μπροστά στην τηλεόραση για τις ειδήσεις για να πετύχει τα κοσμικά αλλά έπεσε κατά λάθος στα τελευταία γεγονότα.

λέω, δεν είναι δυνατόν

στα εξάρχεια πηγαίνω όσο με θυμάμαι. ποτέ δεν ένιωσα να απειλούμαι κ ποτέ δεν με ενόχλησε κανείς. δεν είμαι ταγμένη, ούτε πρεζάκι. είμαι όσο κοινή πάει. κ κανείς δεν με πείραξε ποτέ. Και οι μόνοι που με ενοχλούσαν μια ζωή ήταν οι ΜΑΤατζήδες που σταματημένοι σε κάθε γωνία κ πάντα προκλητικοί, μου πέταγαν χυδαία σχόλια, σχόλια που κανένα παιδί στην πλατεία, ότι κ αν ήταν, δεν μου πέταξε ΠΟΤΕ.
αντιθέτως, τη μία κ μόνη φορά που με φερμάρανε ήταν δίπλα από το σχολείο μου στο κωλό-Ν.Ψυχικό στα βόρεια προάστεια που μένω.

όλα είναι όπως στα μαθαίνουνε.

σου λένε ότι οι "αναρχικοί" κ τα "πρεζάκια" τα σπάνε κ εσύ για άλλη μία φορά πιστέυεις μια τέτοια γενικολογία?? σου λένε ότι οι σφαίρες εξοστρακίζονται κάθε 3 κ λίγο κ εσύ τους πιστεύεις? θέλεις να φύγουν οι "βρωμιάρηδες" μετανάστες, οι ξένοι, γιατί σε έχουν πείσει ότι αυτοί μόνο φταίνε? πάντα σου βρίσκουν μια μειονότητα που φταίει, έτσι δεν είναι? κ αν αυτοί εξαφανιστούν η γη θα είναι ωραία, σωστα?

όλα είναι πακέτο. κ όλα είναι όπως στα μαθαίνουνε.

στο δικό σου χέρι όμως είναι η δυνατότητα να βρεις κ άλλες πηγές. είναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ που δεν αποκτάς σφαιρική άποψη, κ είναι επιλογή σου να βρίσκεις κάποιον να ΜΙΣΕΙΣ.

όταν ήμουν παιδί δεν καταλάβαινα το βία στη βία. έλεγα, τι λύση θα βρεθεί με τέτοιο τρόπο? όμως όσο μεγαλώνω τρομάζω γιατί κοιτώντας έξω από εμένα κ πιο μακριά, βλέπω ότι όσοι είναι ψηλά, δεν θα νοιαστούν ποτέ για δάκρυα, δεν θα νοιαστούν ποτέ για μια κηδεία, δε θα νοιαστούν ποτέ για ένα 15χρονο παιδί..
κ εγώ δεν πρέπει να θέλω να κλάψω, αλλά να ΦΩΝΑΞΩ, πρέπει να ΕΞΟΡΓΙΣΤΩ αλλιώς κανείς δεν με ακούει! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ! κ όχι ένα ψώφιο σώμα πάνω σε μια καρέκλα να μαθαίνω τον κόσμο από οθόνες.

στις πορείες οφείλουμε να είμαστε εκεί! να δείξουμε ότι δεν αντέχουμε αυτή την κατάσταση κ ότι δεν είμαστε μόνο αρνιά! κ αν δεν αποδεχόμαστε τη βια, ένας λόγος παραπάνω να πάμε στις πορείες κ να δείξουμε την οργή μας με τις φωνές μας λοιπόν!

ποτέ στη ζωή μου δεν φοβήθηκα τους ανθρώπους παρά μόνο αυτούς που είχαν την εξουσία ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΟΠΛΟ.

(συγνώμη για το σεντόνι. δε μιλάω συχνά στο forum αλλά τώρα ήθελα πολύ)
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#164 Demetre

Demetre

Ο αιώνιος ζηλιάρης...

• Members
  • 4 posts

Posted 08 December 2008 - 01:58

το μικρο ροζ συνεφακι που υπηρχε παλια στην ελλαδα εχει αλλαξει...
πριν 20 χρονια 1989 οι γονεισ μου ελεγαν .. οτι υπηρχαν και ναρκωτικα και οπλα κτλπ .. απλα οι κοινωνια ηταν ενωμενοι και τα αντιμετοπιζανε ολοι μαζι .. δηλαδη υπηρχε αυτη η αλληλοβοηθεια να το πω???
Τωρα στο 2008 επειδη εμεισ οι ελληνες ειμαστε σκετη κοπια μιας νεας αμερικανοφερμενεις καθημερινης ζωης,εχουμε κλειστει στους εαυτους μας.. και ακομα χειροτερα χεστηκαμε και αν ο διπλανος ζει η πεθανε..
αν εχω αδικο με συγχωρειται αλλα αυτη ειναι η αποψη μου ..

#165 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 08 December 2008 - 02:52

Εγω ενα πραγμα ξερω μονο οτι... ντρεπομαι για την ελλαδα....

R.I.P παλικαρι

πιεστευω εκει θα ειναι καλυτερα....
Posted Image