Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται
Posted 09 February 2010 - 12:39
Ο Goggeta,ΚΑΤ'ΕΜΕ,διατυπωσε ορισμενες αληθειες.
Καλυτερα τωρα?Ειμαι κ εγω ελευθερος να εκφρασω την ταπεινη μου,προσωπικη αποψη,οπως εκανε κ ο Goggeta.
Οσο για το τι θα ηταν αποδεκτο,πιστευω οτι ενα warning στον χρηστη θα ηταν αρκετο.Οχι ακραιες αποφασεις για ban μιας εβδομαδος.
Θεν θελω να συνεχιστει αυτου του ειδους η λογομαχια γιατι καταστρεφουμε ετσι κ το thread.Παρθηκαν καποιες αποφασεις,σωστες ή λαθος,κ πιστευω οτι το θεμα μπορει να ληξει εδω.
Posted 09 February 2010 - 12:45
το ότι κάποιος μπορεί να είναι <insert random βρισιά εδώ>, μπορεί να είναι αλήθεια...
το να το λες στο φόρουμ είναι σωστό;
αν εγώ έχω προσωπική άποψη ότι ο Δαντε είναι κόπανος τεραστίων διαστάσεων, θα μπορώ κάθε δεύτερο ποστ να του το επισημαίνω;
πάρτα φούστη Δαντε
Posted 09 February 2010 - 12:46
party pooper.
Posted 09 February 2010 - 17:30
Φανταζόμουν από άλλες φορές ότι θα έβλεπα κάποια μεγάλη παρέα να περιμένει στην Καμάρα και θα τους καταλάβαινα... Άλλα το Σάββατο έβρεχε τόσο πολύ (εδώ αναβλήθηκε το ματς του Άρη!) που εγώ πιστεύω πιο πολύ θέμα καιρού ήταν... αν δεν έβρεχε μάλλον θα τα είχα πετύχει τα παιδιά.
Στην τελική δεν έγινε κάτι καταστροφικό, οκ δεν κατάφερα να έρθω στο meeting αλλά γι'αυτό υπάρχουν και τα επόμενα! Απ'ότι είδα 5 Μαρτίου έχει πάλι πάρτυ οπότε αν μπορέσω θα έρθω εκεί! Αυτά από μένα με καλές προθέσεις προς όλους και ελπίζω no hard feelings everyone! I know I haven't...
Posted 09 February 2010 - 18:47
Τέσπα πίσω στο θέμα.Ναι δεν προβλέψαμε την βροχή γιατί σε όλα τα χρονικά δεν έβρεξε ποτέ σε καμία συνάντηση/shooting/πάρτι κ.τ.λ.Έτσι όποιοι νέοι ήρθαν στην Καμάρα και δεν μας βρήκαν, ήταν επειδή ο κόσμος είχε πάει ήδη στην Δάδα όπου όσοι έχουν ξαναπάει ήξεραν ότι θα είναι.Από εκεί και πέρα θα το ξαναλέμε οπότε κάθε φορά που πέφτει ανακοίνωση.Και εδώ να αναφέρω ότι φταίω και εγώ που δεν το σκέφτηκα να το αναφέρω.Ξέρουν όσοι ξέρουν γιατί.Πέρα από αυτό για άλλη μια φορά περάσαμε μια χαρά.Τα έξαλα έλειπαν αυτή την φορά, κάτι που δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα μιας και ήμουν ολίγον κουρασμένος από 10 μέρες δουλειάς,cosplay προετοιμασίας και συνεχείς αυπνίας, και το highlight για μένα ήταν κλασσικά τα χαρτιά που παίξαμε στο BG.Δεν θυμάμαι ποιοι έβγαλαν φωτογραφίες πάντως εγώ έβγαλα και τις παραθέτω όλες εδώ:
http://www.megaupload.com/?d=JIVPMOF8
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 09 February 2010 - 21:26
αν εγώ έχω προσωπική άποψη ότι ο Δαντε είναι κόπανος τεραστίων διαστάσεων, θα μπορώ κάθε δεύτερο ποστ να του το επισημαίνω;
πάρτα φούστη Δαντε
Ρε εδώ έχω στήσει και εταιρία, στις επισημάνσεις θα κολλήσουμε? XD
....γκουχ...ηρεμία και ontopic ppl...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 09 February 2010 - 21:31
και την επόμενη φορά θα σε κράξω και σένα...και μη μου παίζεις ότι δεν ακους

και κλείνοντας να τονίσω ότι όποτε έρχεται ο sponis σε meeting πάντα βρέχει.
Posted 09 February 2010 - 21:41

/off plz, μην σπάμε το thread...

Posted 13 February 2010 - 22:38
τεσπα οταν μπουν οι φωτογραφιες στείλτε μου κανενα Ρ.Μ. ευχαριστωωωωω

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon

Posted 16 February 2010 - 01:08
Έρη σε ξέρω (όχι καλά αλλα σε ξέρω και απο κοντά), και δυστηχώς πρέπει να πω οτι δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργής μια τέτοια κατάσταση στο φόρουμ. Έχεις ξανα δημιουργήσει μεγάλες λογομαχίες για θέματα που ναι μεν είναι η άποψη σου αλλά με το να την λές εδω πέρα θύγεις άτομα. Εμένα και πολλά άλλα άτομα δεν μας ενοχλεί, μπορεί έμμεσα να μας βρίζεις αλλα είναι η άποψη σου και εγώ την δέχομαι. Ελα που δεν είναι όλοι έτσι...
Τέλος πάντων, πιστέυω πως όλα αυτά τα μικρά ποστ που κάνεις "χτυπώντας" κόσμο είναι ενοχλητικά και προσβλητικά για πολλά άτομα και θα έπρεπε να προσέχεις τι λές..
Τώρα να πάω στην πλευρά των mods, και εδώ συγγνώμη, οτι και να γίνει δεν με νοιάζει....
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΓΙΑΤΙ χώσατε BAN ΣΤΟΝ Goggeta? ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΓΝΩΜΗ ΕΝΩΣ ΑΛΛΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?
Δεν ξέρω πως το βλέπετε το θέμα, αλλα αυτά που λέει η Έρη, μπορεί να μην είναι βρισιές αλλα είναι τόσο μπιχτές όσο και υπονοούμενα....
Όταν κάνετε ΜΠΑΝ ένα ενεργό μέρος του community που και βοηθάει στο να περάσουμε καλα, και ενεργά προσπαθεί να μεγαλώσει το community, επειδή προσπάθησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και απλά είπε τα πράγματα με το όνομα τους αντι να το πεί με εναν έμμεσο τρόπο...
Για εμενα τουλαχιστον δεν είστε καθόλου σωστοί ρε παιδιά.....
Συγνώμη που μιλάω για όλους τους moderators, ξέρω οτι δεν είναι όλοι εμπλεγμένη μέσα σε αυτό, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να είστε έστω και λίγο συνεννοημένη στα μπανς η ότι κάποιος θα μπορούσε να μιλίσει εδω μέσα, εκτός απο τον dante που απλά έκανε χαβαλέ.
Τώρα για να μην ακούσω μπινιές οτι συμπαραστέκομαι εναν φίλο η οτι είμαι παρέα του...το παιδί το βλέπω μονο στα μεετινγκ-παρτυ και δεν μιλάμε καν πολύ. και σε αυτό το θέμα θα είχα υποστιρίξη οποιονδήποτε....
Εγω ότι ήθελα να πω το είπα....
*Sits back and waits for his flaming and ban/delete*
Posted 16 February 2010 - 01:16

Posted 16 February 2010 - 04:54
Λοιπόν επειδή το ίδιο θέμα πήρε πάλι μεγάλες διαστάσης θα πω και εγώ 1-2 πράγματα.
Έρη σε ξέρω (όχι καλά αλλα σε ξέρω και απο κοντά), και δυστηχώς πρέπει να πω οτι δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργής μια τέτοια κατάσταση στο φόρουμ. Έχεις ξανα δημιουργήσει μεγάλες λογομαχίες για θέματα που ναι μεν είναι η άποψη σου αλλά με το να την λές εδω πέρα θύγεις άτομα. Εμένα και πολλά άλλα άτομα δεν μας ενοχλεί, μπορεί έμμεσα να μας βρίζεις αλλα είναι η άποψη σου και εγώ την δέχομαι. Ελα που δεν είναι όλοι έτσι...
Τέλος πάντων, πιστέυω πως όλα αυτά τα μικρά ποστ που κάνεις "χτυπώντας" κόσμο είναι ενοχλητικά και προσβλητικά για πολλά άτομα και θα έπρεπε να προσέχεις τι λές..
Τώρα να πάω στην πλευρά των mods, και εδώ συγγνώμη, οτι και να γίνει δεν με νοιάζει....
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΓΙΑΤΙ χώσατε BAN ΣΤΟΝ Goggeta? ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΓΝΩΜΗ ΕΝΩΣ ΑΛΛΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?
Δεν ξέρω πως το βλέπετε το θέμα, αλλα αυτά που λέει η Έρη, μπορεί να μην είναι βρισιές αλλα είναι τόσο μπιχτές όσο και υπονοούμενα....
Όταν κάνετε ΜΠΑΝ ένα ενεργό μέρος του community που και βοηθάει στο να περάσουμε καλα, και ενεργά προσπαθεί να μεγαλώσει το community, επειδή προσπάθησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και απλά είπε τα πράγματα με το όνομα τους αντι να το πεί με εναν έμμεσο τρόπο...
Για εμενα τουλαχιστον δεν είστε καθόλου σωστοί ρε παιδιά.....
Συγνώμη που μιλάω για όλους τους moderators, ξέρω οτι δεν είναι όλοι εμπλεγμένη μέσα σε αυτό, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να είστε έστω και λίγο συνεννοημένη στα μπανς η ότι κάποιος θα μπορούσε να μιλίσει εδω μέσα, εκτός απο τον dante που απλά έκανε χαβαλέ.
Τώρα για να μην ακούσω μπινιές οτι συμπαραστέκομαι εναν φίλο η οτι είμαι παρέα του...το παιδί το βλέπω μονο στα μεετινγκ-παρτυ και δεν μιλάμε καν πολύ. και σε αυτό το θέμα θα είχα υποστιρίξη οποιονδήποτε....
Εγω ότι ήθελα να πω το είπα....
*Sits back and waits for his flaming and ban/delete*

Kakashi, ξαναδιάβασε το post του Goggeta (του οποίου το warning έληξε σήμερα) όπως και την αιτιολόγηση του Sponis.
Επίσης, δεν κάνω χαβαλέ. Είναι η τρίτη φορά που κάνω παράκληση στα μέλη για να μην βγούμε offtopic μέσα σε μια βδομάδα. Αν κάποιος έχει πρόβλημα με αποφάσεις της ΣΟ, έχουμε thread να το συζητήσουμε. Δεν θέλω να φτάσουμε στο σημείο να κλειδώσουμε αυτό το thread μιας και ιστορικό χαρακτήρα έχει, και χρηστικό είναι όσον αφορά τα μέλη που ανεβαίνουν στην συμπρωτεύουσα και θέλουν να γνωρίσουν άλλους της τρελοπαρέας.
Για τελευταία φορά, stay on topic ppl. Τ_Τ
Posted 16 February 2010 - 05:38
Posted 17 February 2010 - 22:23

Λοιπον, καινουριο θεμα! Η Θεσσαλονικη υποδεχεται τον Aoshi 4-16 Μαρτιου!

(μη πεις οτι δεν μετραει ως on topic!)

The answer lies in a place with a view.
Posted 17 February 2010 - 23:07
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας