Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#466 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 23 December 2009 - 04:30

Οπως φαινεται αντι για την Kappa, η οποια δυστυχως κολλησε Αγγλια παραπανω μερες απ'οτι φανταζοταν, θα υποδεχτουμε τον Aoshi ο οποιος ειχε χαθει απο προσωπου Γης ενα τετραμηνο τωρα λογω στρατου. Σας περιμενουμε ολους εκει παραυτα :wooi2:
Posted Image

#467 Hearts

Hearts

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 24 December 2009 - 01:43

Η συναντηση εγινε και ειχε πολυ φαση. Εχω ανεβασει φωτογραφιες και ειναι διαθεσιμες στον εξης συνδεσμο:
[URL="http://www.megaupload.com/?d=RHNM3TF6"] http://www.megaupload.com/?d=RHNM3TF6[/URL]
Διαβαστε και τα ονοματα στα αρχεια διοτι σε πολλα εχω βαλει καποια σχολια/περιγραφες της εικονας. Το αγαπημενο μου ειναι αυτη με τιτλο "Το χουφτωμα!". Καλα βρε παιδι μου εσυ χωνεσε παντου. Ποτε θα αφησεις αυτη την κοπελα στην ησυχια της?? Εεεε? Πότε??

Επισης απο τις καλες ειναι αυτη που η κοπελα στην τσατιλα της :erk: χωνει το μπουκαλι στο στομα καποιου (ονομα δεν λεω!).

Για οσους δεν γνωριζουν πως να τις κατεβασουν, καντε τα εξης:
Πατηστε επανω στον συνδεσμο ή ανοιξτε μια νεα ιστοσελιδα και καντε αντιγραφη τον συνδεσμο σε αυτη.
Θα σας βγει μια νεα ιστοσελιδα οπου επανω δεξια θα σας λεει να γραψετε εναν συνδιασμο τεσσαρων γραμματων και αριθμων σε ενα πλασιο.
Αφου τα γραψετε τοτε πατηστε εκει που λεει download file, αυτο μεσα στο πορτοκαλι πλαισιο.
Μετα θα σας αφησει να περιμενετε για περιπου 30 δευτερολεπτα και θα σας εμφανισει
εκει που μετρουσε τα δευτερολεπτα ενα κουτακι που λεει "regular download". Πατηστε εκει και θα σας ρωτησει σε πιο φακελο να αποθηκευσει το αρχειο με τις εικονες.

(πριν μερικους μηνες καποια παιδια με ρωτησαν πως να κατεβασουν εικονες επειδη δεν ηξεραν, οποτε γραφω οδηγιες. Ολοι ξεκιναμε απο μηδεν)

:byejg9:

#468 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 24 December 2009 - 01:54

παιδια ευχαριστω για την θερμη υποδοχη σας να το ξανακανουμε καποια στιγμη να γνωρισω καλυτερα οσους δεν καταφερα!

#469 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 24 December 2009 - 10:48

Λοιπον τωρα ολοι περιμενουν να διαβασουν ενα ακομα post που να λεει¨τι οραια που περασαμαι ηπερασαμαι πολι καλα κ.λ.¨εγω ομος θα πω οτι αυτη την φορα δεν περασα τοσο καλα σε σχεση με τα προηγουμενα δεν χερω γτ ουτε εχω μια λογικη απαντηση απλα δεν το διασκεδασα...Sorry για τα Bad comments αλλα υποτιθετε οτι μπορουμαι να γραφουμαι αυτο που νιωθουμαι.
Υ.Γ. Στο παραπανω post δεν κατακρινω κανεναν για τπτ!!!
Posted Image

#470 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 25 December 2009 - 02:11

Η συναντηση εγινε και ειχε πολυ φαση. Εχω ανεβασει φωτογραφιες και ειναι διαθεσιμες στον εξης συνδεσμο:

[URL="http://www.megaupload.com/?d=RHNM3TF6"] http://www.megaupload.com/?d=RHNM3TF6[/URL]
Διαβαστε και τα ονοματα στα αρχεια διοτι σε πολλα εχω βαλει καποια σχολια/περιγραφες της εικονας. Το αγαπημενο μου ειναι αυτη με τιτλο "Το χουφτωμα!". Καλα βρε παιδι μου εσυ χωνεσε παντου. Ποτε θα αφησεις αυτη την κοπελα στην ησυχια της?? Εεεε? Πότε??

Επισης απο τις καλες ειναι αυτη που η κοπελα στην τσατιλα της :erk: χωνει το μπουκαλι στο στομα καποιου (ονομα δεν λεω!).

Για οσους δεν γνωριζουν πως να τις κατεβασουν, καντε τα εξης:
Πατηστε επανω στον συνδεσμο ή ανοιξτε μια νεα ιστοσελιδα και καντε αντιγραφη τον συνδεσμο σε αυτη.
Θα σας βγει μια νεα ιστοσελιδα οπου επανω δεξια θα σας λεει να γραψετε εναν συνδιασμο τεσσαρων γραμματων και αριθμων σε ενα πλασιο.
Αφου τα γραψετε τοτε πατηστε εκει που λεει download file, αυτο μεσα στο πορτοκαλι πλαισιο.
Μετα θα σας αφησει να περιμενετε για περιπου 30 δευτερολεπτα και θα σας εμφανισει
εκει που μετρουσε τα δευτερολεπτα ενα κουτακι που λεει "regular download". Πατηστε εκει και θα σας ρωτησει σε πιο φακελο να αποθηκευσει το αρχειο με τις εικονες.

(πριν μερικους μηνες καποια παιδια με ρωτησαν πως να κατεβασουν εικονες επειδη δεν ηξεραν, οποτε γραφω οδηγιες. Ολοι ξεκιναμε απο μηδεν)

:byejg9:

Μμμμμ δεν μου φαινεται για meeting.....απο τις φωτος σου...

Σορυ κιολας αλλα ολες μα ολες ειναι με 2-3 συγκεκριμενα ατομα!!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#471 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 25 December 2009 - 14:54

Μμμμμ δεν μου φαινεται για meeting.....απο τις φωτος σου...

Σορυ κιολας αλλα ολες μα ολες ειναι με 2-3 συγκεκριμενα ατομα!!!!

ok δεν ητανε και λαοθαλασσα αλλα καμια 15αρια ατομα ήμασταν, οριστε οι φοτος μου και 1 βιντεακι με τους περισσοτερους: http://www.megaupload.com/?d=635GPDWN
τι περιμενες χριστουγεννιατικα

και αλλη φορα να ενημερώνετε αν ειναι να φυγετε απο την καφετερια....

#472 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 04 January 2010 - 22:55

Αλλο ενα meeting, μικροτερου βεληνεκους αυτη τη φορα, ερχεται κατα πανω μας αφου ο γνωστος μας Rogo επιστρεφει απο τον στρατο αυτες τις μερες και λογω ελλειψης χρονου θα ηθελε να δει σε μια συναντηση οσο περισσοτερους απο τους παλιους συντροφους του γινεται. Οσοι ενδιαφερεστε λοιπον περαστε μια βολτα την Παρασκευη 8 Ιανουαριου στις εξιμιση το απογευμα στην Καμαρα. Θα συμπεριληφθουν πολλες ιστοριες απο στρατο που δε θελετε να χασετε :)
Posted Image

#473 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 January 2010 - 16:05

όπως το πως καθάριζε τη χέστρα...και πάει λέγοντας;

#474 orestis5

orestis5

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 09 January 2010 - 16:40

ok δεν ητανε και λαοθαλασσα αλλα καμια 15αρια ατομα ήμασταν, οριστε οι φοτος μου και 1 βιντεακι με τους περισσοτερους: http://www.megaupload.com/?d=635GPDWN
τι περιμενες χριστουγεννιατικα

και αλλη φορα να ενημερώνετε αν ειναι να φυγετε απο την καφετερια....

Ας είχες το κινητό σου ανοιχτό και θα σου λέγαμε...:yellowcard: Ολοι φύγανε μονος μου να έμενα να περίμενα? Άσε που κουβαλούσα και την κιθάρα σου... :P

#475 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 09 January 2010 - 16:53

Ας είχες το κινητό σου ανοιχτό και θα σου λέγαμε...:yellowcard: Ολοι φύγανε μονος μου να έμενα να περίμενα? Άσε που κουβαλούσα και την κιθάρα σου... :P

Αλλαξα κινιτο, δεν ξερω αν εχεις το καινουργιο,

ασε που ο adventurer τρωει πιο αργα και απο χελωνα εμεις ειχαμε τελειωσει σε 5 και
καθόμασταν κανα μισαωρο και τον κοιτουσαμε...:deadga6::deadga6:
παλι καλα που προνοησατε και βαλατε και τη φοτογραφικη μεστην κιθαρα γιατι αλλιως...
και η κιθαρα δεν ειναι βαρια! πουπουλο ειναι!:wis:
τεσπα πως ήταν η συναντιση εχθες? σορυ που δεν ηρθα:nosey:

#476 orestis5

orestis5

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 09 January 2010 - 20:56

Αλλαξα κινιτο, δεν ξερω αν εχεις το καινουργιο,

ασε που ο adventurer τρωει πιο αργα και απο χελωνα εμεις ειχαμε τελειωσει σε 5 και
καθόμασταν κανα μισαωρο και τον κοιτουσαμε...:deadga6::deadga6:
παλι καλα που προνοησατε και βαλατε και τη φοτογραφικη μεστην κιθαρα γιατι αλλιως...
και η κιθαρα δεν ειναι βαρια! πουπουλο ειναι!:wis:
τεσπα πως ήταν η συναντιση εχθες? σορυ που δεν ηρθα:nosey:

Όυτε εγω πήγα δέν κατέβηκα Θεσσαλονίκη... Next time i ll be there... Ρε συ στείλε μου το κινητό σου σε PM (η αν έχεις εσυ το δικό μου στείλε μήνυμα) γιατί και στο ίδιο μαγαζί χανόμαστε.. :nosey:

#477 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 January 2010 - 21:05

Nαι παιδάκια όμως οι συζητήσεις περί κινητών και το smallchat μπορούν να γίνουν κάλλιστα σε pms και vms. Δεν αφορούν το σύνολο της κοινότητας οπότε καλό είναι να αποφεύγεται το spammarisma του thread okie? ^^

#478 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 31 January 2010 - 10:34

Με αφορμή το πάρτυ στις 5 Φεβρουαρίου δεν παίζει το Σάββατο να οργανωθεί κάποιο meeting;
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#479 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 31 January 2010 - 11:58

Αυτονόητο αυτό:).Κανονίζονται λεπτομέριες και λογικά θα πέσει ανακοίνωση κάποια στιγμή σήμερα:)

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#480 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 01 February 2010 - 18:56

Ναι, παιζει συναντηση την αμεσως επομενη μερα απο το παρτυ, δεδομενου οτι υποδεχομαστε την Princess Serenity και την πολυαγαπημενη μας Konart. Να προσθεσω κι εσενα στη λιστα, mchasap? :)

Η συναντηση θα διεξαχθει το Σαββατο 6 Φεβρουαριου στις 18:30 στην Καμαρα. Λογω κρυου δε θα περιμενουμε πολλη ωρα οποτε φροντιστε να ειστε στην ωρα σας! Οπως παντα, δεν εχει σημασια αν εχετε ξαναρθει σε αντιστοιχη συναντηση ή οχι, ολοι ειναι ευπροσδεκτοι στην παρεα μας, και μην ανησυχειτε, θα μας καταλαβετε με την πρωτη ματια.
Posted Image