Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται
Posted 02 February 2010 - 11:24
Posted 06 February 2010 - 19:46
Posted 06 February 2010 - 20:19
Posted 07 February 2010 - 23:26
mchasap
Ποιος εισαι εσυ αγορι μου που εισαι και απο Σερρες την παρτιδα μου?
Στο παρτι ησουν??
Όχι στο πάρτυ δεν μπόρεσα να έρθω... και δεν είμαι από Σέρρες είμαι από Καστοριά απλά στις Σέρρες δουλεύω! Τελικά το meeting έγινε;
Posted 07 February 2010 - 23:46
Εγινε, λογο βροχης πηγανε κατευθειαν δαδα και εγω τους συναντισα εκει, απο την καμαρα που περασα ειδα κανα 2 τυπους με ομπρελες αλλα δεν περιμενα να ναι απο το ανιμε.grΌχι στο πάρτυ δεν μπόρεσα να έρθω... και δεν είμαι από Σέρρες είμαι από Καστοριά απλά στις Σέρρες δουλεύω! Τελικά το meeting έγινε;
δεν μπορουσες να το ξερεις αλλα η κατεφερια δαδα εχει γινει το στεκι των τελευταιων meetings υποθετω λογο του πανω οροφου και πηγαινουμε εκει παντα, οπωτε εκει θα πηγαιναν..
τεσπα καλα περασαμε και εκει! καθισα μεχρι τις 11~
νταξυ το ποκερ που παιξαμε δεν υπηρχε, ο adventurer να παιζει ψιχρεμα με βαση τη λογικη, ο ntg να μην κοιταει καν τα φιλα του και παλι να νικα(νταξυ για τις ισοπαλιες δν τ συζιτω, πιο κολοφαρδο ατομο...) εγω να παιζω με μπλοφες και ψιλα στοιχηματα με την konart με μπολικα fail αλλα νταξυ στο τελευταιο ημουν:

ολα τα παραπανω emoticon με τη σειρα που τα δειχνω.
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ FAIL
μιλαμε η konart ειχε πεθανει στα γελια και εγω βαρουσα το κεφαλι μου στο τραπεζι...
οριστε και μια φοτο που εφτιαξα ειδικα για την περιπτωση:
τις υπολιπες αργοτερα, δεν ειμαι καλα!http://www.facebook.com/photo.php?pid=1045953&l=ee0d57b149&id=1347410630

Posted 08 February 2010 - 15:34

Ευτυχως που κερδισα και σε κατι... (δηλαδη ευτυχως που επαιζα και τον Matassos τερμα μπλοφες) και οπως το ειπες ο Adveturer ηρεμια και ο NTG στον κοσμο των καρτων!

Γιατι δεν θα μιλησω για το αλλο παιχνιδι που παιξαμε... που εχασα εις-δυπλουν! Εδω φωναζα οτι ειχα 4 δεκαρια... ΦΩΝΑΖΑ..

παντως στο meeting ηταν πολυ ωραια εριξαμε ΤΡΕΛΟ γελιο..!!!!!
Kαλα και στα ΒG με τον X-LpBleach λιωσαμε!

Κορυφαια φωτο!!

Posted 08 February 2010 - 15:44

Konart! ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!! xDDD
Posted 08 February 2010 - 16:15
αυτό να το λέτε σε κάθε συνάντηση που κάνετε για να μην επαναληφθούν καταστάσεις
Edited by Erisadesu, 09 February 2010 - 12:47.
fun spoiled by Sponis....είναι δυνατόν να μη μπορώ να κράζω τον adventurer?
Posted 09 February 2010 - 11:17
λίγο νωρίς το είπες....
αυτό να το λέτε σε κάθε συνάντηση που κάνετε για να μην επαναληφθούν καταστάσεις
όπως αυτή....κανονικά ο adventurer θα έπρεπε να έχει το νου του...
αλλά αυτός χάνει κάθε επίπεδο ευφυίας όταν βρίσκεται μαζί σας.
Βασικα δεν θυμαμαι απο ποτε οι mod κανουν τις ντανταδες;;;;
Οποιος θελει να ερθει κανει και κανα κονε, αλλωστε ποτε δεν ημαστε snob ατομα ισα ισα....
Ασε που υπαρχουν παραδειγματα ατομων που δεν ηξεραν κανεναν και ομως γνωρισαν απο μονοι τους οποτε θα λαβω αυτην την καφριλα ως ακυρο οπως και το ανυπαρκτο νοητικο σου επιπεδο!!!!
Η αντικοινονηκοτητα σου και το brutal του νταλικερι που δεν εχει ιχνος ευγενιας εχουν χτυπησει κοκκινο!!!
Λοιπον ψηλη και αγερογη με μουσκουλα και μπρατσα σου το εχω ξανα πει δεν ξερω τι στο αντρικο μοριο περνεις (η τη δεν περνεις) και δεν μας το λες και βγαζεις αυτη την νταβραντιλα 100χασικλιδων (ζητω σγνωμη απο τις ευγενης μαζες αυτων) αλλα κανε μου την χαρη εαν δεν εχεις να πεις κατι ουσιαστηκο αλλα μονο να κανει την ντεμεκ σωστη και μαγκιορα μην μιλας πουλακι δηλαδη ΕΛΕΟΣ!!!
Επεισης επιδη μου κανει εντιποση που συνεχιζεις να εισαι τοσο νταιλιξου εαν εχεις το ιδιο θρασος και εξω απο το φορουμ σε προσκαλω απο τωρα για το eating meeting που θα κανω να μιλησουμε και απο κοντα (ζητω συγνωμη απο τους υποληπους που θα τους χαλασω την ορεξη αλλα εχω απορια) μονον θα σε παρακαλεσω να μην μου πολυ κουνιθεις και να μηλας σωστα και ομορφα οπως θα κανω και εγω γιατι δεν θα εχουμε καλο τελος!!!Για να δουμε η μαγκια........ υπαρχει........... ειναι ψηφιακη...........

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 09 February 2010 - 12:00
Posted 09 February 2010 - 12:10
κάνεις quote ποστ της Erisadesu και αναφέρεις για Mods να κάνουν τις νταντάδες...
I'm sorry WAT?
μετά περνάς σε προσωπική επίθεση σε χρήστη, στολίζοντας τον με διάφορα γιατί είπε την προσωπική του γνώμη [το να μένουν κάποια παιδιά που κανονίζουν το meeting στο σημείο συνάντησης λίγο παραπάνω για τους νέους δεν είναι τίποτα το μεμπτό] Η ατάκα προς τον adventurer ασχολίαστη μέχρι να μιλήσει ο άμεσα θιγόμενος
όμως επειδή δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να μιλάς έτσι σε άλλον χρήστη, κάτσε μία εβδομάδα στα πιτς και τα λέμε....
Posted 09 February 2010 - 12:22
είπες κάτι;
Και παλι διακρινω μια ειρωνια.Μπορει να μην ειμαι απο τους παλιους του φορουμ,αλλα σχεδον σε οσα ποστς σου εχω διαβασει διακρινω μια ειρωνια για το καθε τι.Δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα σου.Ψηφιακες μαγκιες μπορει ο καθενας να πουλησει.Επισης παρατηρω οτι σε διεπει ενας υπερμετρος,εγωιστικος ναρκισσισμος.Ο Goggeta διατυπωσε ορισμενες αληθειες,ειπε την αποψη του(με λιγο ακραιο τροπο βεβαια) κ "εφαγε" ban.Αυτο για εμενα ειναι απαραδεκτο.
Posted 09 February 2010 - 12:25
και τι σημαίνει
ποιος το κρίνει αυτό; οι κολλητοί του και η παρέα του;Ο Goggeta διατυπωσε ορισμενες αληθειες
αν ναι, τότε να το κρίνει στις ιδιαίτερες συζητήσεις σας
γιατί στο μέτρο του φόρουμ ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το ποστ και η εν γένει συμπεριφορά του
Posted 09 February 2010 - 12:37
Και παλι διακρινω μια ειρωνια.Μπορει να μην ειμαι απο τους παλιους του φορουμ,αλλα σχεδον σε οσα ποστς σου εχω διαβασει διακρινω μια ειρωνια για το καθε τι.Δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα σου.Ψηφιακες μαγκιες μπορει ο καθενας να πουλησει.Επισης παρατηρω οτι σε διεπει ενας υπερμετρος,εγωιστικος ναρκισσισμος.Ο Goggeta διατυπωσε ορισμενες αληθειες,ειπε την αποψη του(με λιγο ακραιο τροπο βεβαια) κ "εφαγε" ban.Αυτο για εμενα ειναι απαραδεκτο.
εεε. μάθετε να διαχωρίζετε την γκρίνια από την μαγκιά.... εδώ γκρινιάζω
και τον Adventurer τον κράζω μονίμως οπότε το έχει συνηθίσει.