Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#451 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 posts

Posted 18 December 2009 - 09:24

Καλά ρε cassiel την "Ζήνα" μου την έβαλες και αυτή μέσα???

Γαμάτα ήταν όμως... Πρέπει να γίνει επανάληψη... (για το Guitar Hero λέω φυσικά)
Posted Image

#452 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 19 December 2009 - 05:02

** NEXT MEETING ANNOUNCEMENT **

Χριστουγεννα ερχονται, καποιοι επιστρεφουν στις πολεις τους, καποιοι αλλαζουν πολη οικογενειακως, και καποιοι υποδεχονται τους προηγουμενους. Ετσι και στη δικη μας περιπτωση λοιπον, η γνωστη απο τα φοβερα cosplays που εχει παρουσιασει Kappa και η εξισου ικανη KuroiTsubasa επανερχονται στη Θεσσαλονικη για τις διακοπες τους απο τη μακρινη Αγγλια, την ιδια περιοδο που ο Yo!Master θα βρισκεται επισης στην πολη μας. Και εμεις φυσικα τους επιφυλασσουμε meeting!

Με τα Χριστουγεννα να ερχονται βεβαια ειναι αδυνατο να βρεθει ημερομηνια για να ειμαστε ολοι εκει (αλλοι σταματησαν σημερα μαθηματα, αλλοι εχουν ως τις 23, αλλοι θα φυγουν στα κοντα, αλλα στα μακρυα κτλ) αλλα ας κανουμε εμεις ενα πρωτο meeting νωρις και αν θελουμε κανονιζουμε και repeat. Καλη καρδια να υπαρχει και ολα γινονται!

Οποιος θελει και μπορει λοιπον ας ερθει την Τεταρτη 23 Δεκεμβριου στις εφτα το απογευμα στην Καμαρα να παμε ολοι μαζι για ενα καφεδακι, να γνωριστουμε, να γελασουμε, να μοιραστουμε οτακοεμπειριες και γενικα να περασουμε καλα με τα παιδια:drink:

ΥΓ προς νεα μελη : Μη φοβαστε αν δεν εχετε καποιον γνωστο, απο προηγουμενη εμπειρια σας εγγυωμαι οτι και ευκολα θα μας αναγνωρισετε και θα κανετε νεες φιλιες στο πι και φι :)

Edited by Adventurer, 19 December 2009 - 05:07.

Posted Image

#453 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 20 December 2009 - 21:37

Κριμα.Αν γινόταν 24 θα μπορούσα να έρθω μιας και την επόμενη δεν δουλεύω,αλλά 23 κατά 99,9% μπα. Άντε στο επόμενο αν είναι όποτε και να γίνει.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#454 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 21 December 2009 - 00:53

Τετάρτη ε? κάπως δύσκολο αλλά όλο και κάτι μπορεί να γίνει για αυτό :gn2:

#455 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 21 December 2009 - 13:38

Κριμα.Αν γινόταν 24 θα μπορούσα να έρθω μιας και την επόμενη δεν δουλεύω,αλλά 23 κατά 99,9% μπα. Άντε στο επόμενο αν είναι όποτε και να γίνει.

δεν πειραζει εχει στις 24 εκεινο που κανονισε ο ntg

προσωπικα αν ερθω θα ερθω το πιθανοτερο με την κιθαρα! εχω μαθημα εκει στη ναυαρινου οποτε θα ερθω αμεσως μετα,
οστοσο επειδη ειναι ημερα που κλεινουν τα σχολεια, τα πιο πολα , οπως και το δικο μας εχουν κανονισει παρτυ, οποτε το πιθανοτερο να φυγω νωρις!:hot:

#456 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 21 December 2009 - 17:12

Καλά που δεν πάω πια σχολείο <3333 Θα είμαι εκεί, αν κ μπορεί ν'αργήσω κάνα τέταρτο αφού θα σέρνομαι με την αδελφή μου για ψώνια από νωρίτερα~ Πρόσθεσε και τον Aoshi στους επιστρέφοντες, αν και δεν ξέρω αν θα μπορέσει να είναι μαζί μας στο Meeting~
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#457 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 21 December 2009 - 17:14

Λοιπον θα ερθω σιγουρα αλλα οχι στην Καμαρα θα ερθω κατευθειαν στιν καφατερια για αυτο μηπως μπορειτε να μου πειτε αν τελικα θα καταλιξουμαι στην Δαδααν οχι πειτε διαλεξτε απο τωρα καφε για να ξερω που θα ερθω...
Posted Image

#458 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 21 December 2009 - 17:26

Λοιπον θα ερθω σιγουρα αλλα οχι στην Καμαρα θα ερθω κατευθειαν στιν καφατερια για αυτο μηπως μπορειτε να μου πειτε αν τελικα θα καταλιξουμαι στην Δαδααν οχι πειτε διαλεξτε απο τωρα καφε για να ξερω που θα ερθω...

Προφανως δε γινεται να πουμε απο τωρα που θα παμε, αφου αφενος πρεπει να ειμαστε ολοι μαζι για να διαλεξουμε και αφετερου μπορει αυτη που θα επιλεξουμε να ειναι γεματη. Αυτο που μπορει να γινει ειναι να εχει το κινητο σου καποιος παρευρισκομενος ωστε να σε ειδοποιησει μεσω αυτου να ερθεις να μας βρεις :thatsit:
Posted Image

#459 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 21 December 2009 - 17:53

Α ωστε ετσι οκ καταλαβενω ευχαριστω για την ανταποκριση!!!
Posted Image

#460 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 21 December 2009 - 19:09

προσωπικα αν ερθω θα ερθω το πιθανοτερο με την κιθαρα!

Και τι μας το λες?? για να σου πουμε μπραβο....
οοοοοοοοοοοοοοοο ενας κιθαριστας....
αχ τι θα μας παιξεις?!?!?

:yawn2:

Tiger-stock-blog-header.jpg

#461 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 21 December 2009 - 19:44

Και τι μας το λες?? για να σου πουμε μπραβο....
οοοοοοοοοοοοοοοο ενας κιθαριστας....
αχ τι θα μας παιξεις?!?!?

:yawn2:

Διαγραψτε το ποστ ειναι off topic:hiding_something::hiding_something::hiding_something::hiding_something: damn you sensei σε πειραζει που βγαζω καλυτερες φοτο απο σενα!:kakaka:
Απαντηση: Κυριολεκτικα ΤΙΠΟΤΑ, και ειναι 3 τα επιχειρηματα: 1σπανιος παιζω τα γνωστα κομματια γιατι απο φωνη μπαζω 2 θα βαριεμε να παιξω αυτα που παιζω συνηθως (ηδη θα εχω κανει μια ωρα μαθημα) και 3 ειδα και με τα κατανα τι γινετε! καλυτερα ασφαλης στη θυκουλα της!

#462 -Aoshi-

-Aoshi-

Lock Machine

• Members
  • 121 posts

Posted 21 December 2009 - 20:01

Λοιπον παιδες! Επεστρεψα απο την ξενερωτη Ξανθη πισω στην πανεμορφη Θεσσαλονικη! Θα ηθελα να δω οσους περισσοτερους μπορω οποτε την Τεταρτη θα ειμαι κι εγω εκει. Ας ειναι καλα το groupακι των χριστουγεννων.

Ελπιζω να βρω τους γνωστους αγνωστους εκει, και θα ειμαι 100% στο meeting αυτη τη φορα.
Posted Image
The answer lies in a place with a view.

#463 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 21 December 2009 - 23:25

παιδια εγω που ειμαι καινουργιος στο φορουμ λεω να σας κανω μια επισκεψουλα εσας τους sempai μου αν τα καταφερω εκεινη τη μερα μπορει να φερω και εναν φιλο που γουσταρει γι'αυτο yoroshiku onegai simashu

#464 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 21 December 2009 - 23:53

παιδια εγω που ειμαι καινουργιος στο φορουμ λεω να σας κανω μια επισκεψουλα εσας τους sempai μου αν τα καταφερω εκεινη τη μερα μπορει να φερω και εναν φιλο που γουσταρει γι'αυτο yoroshiku onegai simashu

nc new people:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehehe:

btw το κολπο ειναι να μη ντρεπεσε, λιγο να γνωριστεις και θα μπεις στο κλιμα!

#465 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 22 December 2009 - 15:48

Σταματα εσυ και κοιτα να υποδεχτεις το παιδι με κανα τραγουδι!!!

muahahahaha!!! :P

Tiger-stock-blog-header.jpg