Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#421 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 posts

Posted 01 November 2009 - 18:53

Παιδια οριστε μερικα βιντεο απο το μιτιγκ απο 26 του Οκτωβρη....
Spoiler:

By the way καλο μηνα σε ολους!

#422 Hearts

Hearts

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 02 November 2009 - 23:10

Φωτογραφίες απο την συνάντηση, και κάποιοι τίτλοι σε μερικές!

http://www.megaupload.com/?d=BVFTNB6Q

0030: "Αχχχ με χουφτωσε"
0044: "Ολοι μαζι παιδια!"
0046 και 0058: Κοιταξτε το καδρο στον τοιχο! Spookyyyyy!
0056: "Το βαμπιρ!"
0064: "Ωρα για υπνο!"

#423 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 05 November 2009 - 01:32

Μετά από ένα ατέλειωτo σερί από anime/cosplay related events για περίπου ένα 10ήμερο σε Αθήνα και Θεσσαλονίνη και εφόσον αρρώστησα κιόλας εδώ και δύο μέρες, αξιώθηκα επιτέλους να επεξεργαστώ το υλικό και να το ανεβάσω. Θα επιστρέψω λογικά αύριο με σχόλια πάνω στο θέμα.Φώτος και βίντεο:

http://www.megaupload.com/?d=FLNW1ZS7

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#424 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 05 November 2009 - 15:44

Εγώ μόλις γύρισα σπίτι από χθες το απόγευμα... βλέπετε έπρεπε να πάω στη γιορτή του σχολείου:if:Και είμαι ξύπνιος 24:44 ώρες YEYYYYY!!!!!

Το δικό μου ρεκόρ των 44 ωρών άυπνος όταν σας αφήσαμε στις 3:00 και ως να κοιμηθώ δεν το έχεις πάντως:hahaha:.Και δεν πίνω cafe:wis:Κρίμα πάντως που έχασα το ρεκόρ διάρκειας σε meeting.Την επόμενη και σε 'χειρότερα' λοιπόν:fromabove:.

ps τι κολλημα αυτο με τη φωνη τους ολα τα κοριτσια!:chigau:

Και ακόμα χειρότερα με την εμφάνιση τους στις φώτος:frozen:

Σχετικά με τα δικά μου τι να πω τα λόγια είναι περιττά, εφόσον μάθαμε πια. Κάθε meeting είναι κορυφή και το after-midnight σκέλος το αποκορύφωμα. Ήμουν ολίγον 'πτώμα' από την συνεχόμενη -αναγκαστική- αυπνοία και έχασα πολλές ώρες από το τέλος, αλλά well...τι να γίνει:emptyonexg1:.Δεν θα ξανασυμβεί:Blissfull:.Άντε και την επόμενη φορά:)

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#425 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 09 November 2009 - 00:21

Spoiler: περι καφε

Ty για τις φωτο αργησανε αλλα αξηζανε!!!:wooi2::wooi2::wooi2:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#426 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 posts

Posted 10 November 2009 - 01:02

Goggeta SSJ6 τώρα τι να σου πω..... Το θέμα είναι ότι από ένα σημείο και μετά δεν σε πιάνει ο ένας καφές και θες και δεύτερο και τρίτο και βρίσκεσαι με 5 καφέδες χωρίς να πάρεις χαμπάρι..... Παλιά κοιμόμουν 12ωρα... Τώρα τη βγάζω με 4ωρο και καφέ... Πρακτικά δεν έχω επιλογή... δεν προλαβαίνω αλλιώς.... Περιμένω πως και πως να ξεμπερδέψω με κάτι πράγματα στη σχολή να μην έχω άγχος....

Και κανονίστε την πορεία σας με τα μίτνγκς μην πέσουν πολλά μαζεμένα τώρα το Δεκέμβρη σας πήρε και σας σήκωσε..... Δεν θα πάθει εμένα το στομάχι μου από τους καφέδες για να μείνω ξύπνια....
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#427 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 10 November 2009 - 17:23

Βασικά δύο πάρτι σημαίνει 2 meetings standar.Από εκεί και πέρα θα δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να ταλαιπωρήσουμε το στομάχι σου:hahaha:

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#428 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 10 November 2009 - 17:42

Άρα... 20 του μήνα μίτιγκ ^_^

#429 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 10 November 2009 - 18:09

21 είναι βρε συ:P.Δεν χρειάζεται και άλλο meeting πριν από το triple meeting:hihi2:

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#430 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 10 November 2009 - 18:12

Γιατί Τ________Τ?(δεν χρειάζεται να απαντήσεις)

#431 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 11 November 2009 - 01:38

@DarcRose μμμμ σε πιστεψα τωρα....
Spoiler: dont pareksigis da post

Αστα αυτα εκτος απο τα παρτι-meeting-eating(πλεον χεχεχε:D) δεν σε ξενυχταμε αλλες μερες ασε που στο eating ελεγες για 9 το πρωη και την κοπανισες στης 12 το βραδυ:Crying2:!!!
Μην ανυσηχεις θα εχω ετημασει τιποτα "energy drinks" για να σε κρατησω δυνατη, ομορφη και καλαμπουρζου ποιο υγιηνα!!![παραληριμα on mode(μην δηνετε σημασια προσπεραστε):ασε Σαλλλονικη πως και αναθρεψες και τα λεω ετσι:hahaha:παραληριμα off mode]
Υ.Γ.
Και please για λιγο καιρο βρε πουλακι μου μην αναφερεσε σε σχολες και αγχοι ταυτοχρονα γιατι ανταλαζω το αγχος σου με το δικο μου με χιλια για να δεις τι εστι πολυμεσικη τρισδιαστατη εφαρμογη να γουσταρεις:run:
@X-LpBleach
Little-Johny-μας κοιτα, οταν θα δεις και κατι "μελλοντικα" θα χαιρεσε που δεν εγηναν και αλλα events και εχεις και παραπανω λευτα και εχεις πεθημηση και να μας δεις για εσενα δουλευουμε βρε!!!:wooi2:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#432 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 11 November 2009 - 01:44

Και μιας και δεν πρόκειται να έχουμε άλλο meeting υποδοχής στα κοντά, είναι καιρός να συνεχίσουμε τη συζήτηση σε pms, vms, MSN κτλ και να αφήσουμε αυτό το thread να αναπαυθεί μέχρι την επομενη μας συνάντηση :wis:
Posted Image

#433 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 10 December 2009 - 13:22

Αλλο ενα SS Cosplay Party ερχεται, αλλο ενα meeting υποδοχης οργανωνεται την επομενη μερα. Το κυριο προσωπο υποδοχης αυτη τη φορα ειναι ενα μελος που ερχεται καθε φορα εδω και εναμιση χρονο και νομιζει οτι επειδη δεν τον αναφερουμε δεν τον υπολογιζουμε, και στον οποιο ειναι καιρος να δειξουμε ποσο αδικο εχει. Καλα καταλαβατε, στον Cassiel αναφερομαι, και καλω ολους και ολες να δωσουμε το παρον να τον ευχαριστησουμε για την υπερμετρη συμβολη του στα Cosplay Parties και Meetings της Θεσσαλονικης (και οχι μονο) ολον αυτον τον καιρο :wooi2:

Υπαρχει επισης η πιθανοτητα να υποδεχτουμε και την Efi2408 καθως και τη νεοφερθεντα στο χωρο Black Rock, κατι που ελπιζουμε αν και ακομα δεν εχει επιβεβαιωθει.

Η συναντηση θα γινει το Σαββατο 12 Δεκεμβριου στις 18:30 στην Καμαρα. Αν ερχεστε πρωτη φορα μην ανησυχειτε καθολου, και πολυ ευκολο θα ειναι να μας εντοπισετε, και ανοιχτη καρδια για ολον τον κοσμο εχουμε, και καινουριους φιλους θα αποκτησετε, οποτε μην ντρεπεστε και ελατε ολοι οσοι εχετε χρονο και διαθεση :thatsit: Για τους πολυ καμενους προβλεπεται ξενυχτι με παιχνιδια μεχρι οσο αντεχετε :wis:

ΥΓ: Προς αποφυγη παρεκτροπων, παρακαλω τα ποστ που θα γινουν να ειναι πανω στο θεμα και μονο.
Posted Image

#434 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 10 December 2009 - 13:31

Δυστυχώς αμφιβάλλω αν θα έρθω. Με κρεμάσαν εντελώς με αυτήν την αναθεματισμένη την περούκα και αφού ούτε εναλλάκτική υπάρχει,ούτε έχω άλλη υπομονή πιά θα τα αφήσω και δεν θα έρθω καθόλου οπότε μην ενθουσιάζεστε...

#435 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 10 December 2009 - 16:33

Καμένε τι πήγες και έκανες:hihi2:?!?!?!?Θα με βγάλουν ψωνάρα κιόλας:terror2:.Δεν θυμάσαι καλά τι σου είχα πει όμως. Δεν είπα ποτέ ότι επειδή δεν αναφέρομαι στις ανακοινώσεις αυτές σαν 'εκτός πόλης' άτομο ότι δεν με 'υπολογίζουν', αλλά ακριβώς το αντίθετο. Ότι ούτε που συνειδητοποίησα ότι θα έπρεπε να αναφέρομαι και εγώ όλο αυτό τον καιρό, και ότι δεν χρειάζεται καν να αναφέρομαι, εφόσον είμαι πάντα παντού παρόν εξ'αορίστου:joyful:.Θα δεις που τώρα θα αρχίσουν κάποιοι να λένε ότι την ψώνησα ή κάτι τέτοιο μετά την εν λόγο ανακοίνωση.Σου πάω και στοίχημα:fromabove:.

Τέσπα πέρα από αυτό όπως είναι εμφανές αυτή την φορά έχουμε σχεδον παντελές έλλειψη κόσμου από άλλες πόλεις που έρχονται για το πάρτι και θα είναι παρόντα και στο meeting.Αν υπάρχει κάποιοε εκτός πόλης που θα είναι παρόν και στο meeting και δεν το γνωρίζουμε καλό θα ήταν να ενημερώσει για να τον έχουμε υποψην:).Φυσικά ασχέτως με αυτό,για άλλη μια φορά θα είναι ένα meeting μέχρι πρωίας.Την προηγούμενη φορά έλλειξε 9 η ώρα τα χαράματα.Are you up to the challenge?Τα λέμε εκεί:)

sigpic1127_9.gif

My Contacts