By the way καλο μηνα σε ολους!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται
Posted 01 November 2009 - 18:53
By the way καλο μηνα σε ολους!
Posted 02 November 2009 - 23:10
http://www.megaupload.com/?d=BVFTNB6Q
0030: "Αχχχ με χουφτωσε"
0044: "Ολοι μαζι παιδια!"
0046 και 0058: Κοιταξτε το καδρο στον τοιχο! Spookyyyyy!
0056: "Το βαμπιρ!"
0064: "Ωρα για υπνο!"
Posted 05 November 2009 - 01:32
http://www.megaupload.com/?d=FLNW1ZS7
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 05 November 2009 - 15:44
Εγώ μόλις γύρισα σπίτι από χθες το απόγευμα... βλέπετε έπρεπε να πάω στη γιορτή του σχολείου
Και είμαι ξύπνιος 24:44 ώρες YEYYYYY!!!!!
Το δικό μου ρεκόρ των 44 ωρών άυπνος όταν σας αφήσαμε στις 3:00 και ως να κοιμηθώ δεν το έχεις πάντως

ps τι κολλημα αυτο με τη φωνη τους ολα τα κοριτσια!
Και ακόμα χειρότερα με την εμφάνιση τους στις φώτος

Σχετικά με τα δικά μου τι να πω τα λόγια είναι περιττά, εφόσον μάθαμε πια. Κάθε meeting είναι κορυφή και το after-midnight σκέλος το αποκορύφωμα. Ήμουν ολίγον 'πτώμα' από την συνεχόμενη -αναγκαστική- αυπνοία και έχασα πολλές ώρες από το τέλος, αλλά well...τι να γίνει

Posted 09 November 2009 - 00:21
Ty για τις φωτο αργησανε αλλα αξηζανε!!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 10 November 2009 - 01:02
Και κανονίστε την πορεία σας με τα μίτνγκς μην πέσουν πολλά μαζεμένα τώρα το Δεκέμβρη σας πήρε και σας σήκωσε..... Δεν θα πάθει εμένα το στομάχι μου από τους καφέδες για να μείνω ξύπνια....
Posted 10 November 2009 - 17:23

Posted 10 November 2009 - 17:42
Posted 10 November 2009 - 18:09

Posted 10 November 2009 - 18:12
Posted 11 November 2009 - 01:38
Αστα αυτα εκτος απο τα παρτι-meeting-eating(πλεον χεχεχε

Μην ανυσηχεις θα εχω ετημασει τιποτα "energy drinks" για να σε κρατησω δυνατη, ομορφη και καλαμπουρζου ποιο υγιηνα!!
Υ.Γ.
Και please για λιγο καιρο βρε πουλακι μου μην αναφερεσε σε σχολες και αγχοι ταυτοχρονα γιατι ανταλαζω το αγχος σου με το δικο μου με χιλια για να δεις τι εστι πολυμεσικη τρισδιαστατη εφαρμογη να γουσταρεις

@X-LpBleach
Little-Johny-μας κοιτα, οταν θα δεις και κατι "μελλοντικα" θα χαιρεσε που δεν εγηναν και αλλα events και εχεις και παραπανω λευτα και εχεις πεθημηση και να μας δεις για εσενα δουλευουμε βρε!!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 11 November 2009 - 01:44

Posted 10 December 2009 - 13:22

Υπαρχει επισης η πιθανοτητα να υποδεχτουμε και την Efi2408 καθως και τη νεοφερθεντα στο χωρο Black Rock, κατι που ελπιζουμε αν και ακομα δεν εχει επιβεβαιωθει.
Η συναντηση θα γινει το Σαββατο 12 Δεκεμβριου στις 18:30 στην Καμαρα. Αν ερχεστε πρωτη φορα μην ανησυχειτε καθολου, και πολυ ευκολο θα ειναι να μας εντοπισετε, και ανοιχτη καρδια για ολον τον κοσμο εχουμε, και καινουριους φιλους θα αποκτησετε, οποτε μην ντρεπεστε και ελατε ολοι οσοι εχετε χρονο και διαθεση

ΥΓ: Προς αποφυγη παρεκτροπων, παρακαλω τα ποστ που θα γινουν να ειναι πανω στο θεμα και μονο.

Posted 10 December 2009 - 13:31
Posted 10 December 2009 - 16:33

Τέσπα πέρα από αυτό όπως είναι εμφανές αυτή την φορά έχουμε σχεδον παντελές έλλειψη κόσμου από άλλες πόλεις που έρχονται για το πάρτι και θα είναι παρόντα και στο meeting.Αν υπάρχει κάποιοε εκτός πόλης που θα είναι παρόν και στο meeting και δεν το γνωρίζουμε καλό θα ήταν να ενημερώσει για να τον έχουμε υποψην