Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται
Posted 10 January 2009 - 17:58

Posted 11 January 2009 - 03:15
η ψυχοσυνθεση και η κοσμοθεωρια ολων οσων παρευρεθηκαν στο σημερινο meeting δεν θα ειναι ποτε η ιδια
ιδιαιτερα οσων ειχαν το προνομιο να αγγιξουν το ταβανι της Δαδας
αντε ρε και την επομενη φορα να επιδοθουμε και σε ομαδικα οργια!
Υ.Γ.παιδες(ξερετε ποιοι ειστε) απαιτουμε φωτογραφιες....(me holds a flowerstick)

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 11 January 2009 - 03:44
Ειναι αλη μια επισκεψη Αστραπη οπως λεει και ο adventurer!
Edit:Σκατα ειχα γραψει λαθος μηνα!Αυριο το Πρωι θα ειμαι ΠΑΝΩ!
Edited by Zauk[Lain], 13 January 2009 - 20:02.

Posted 11 January 2009 - 09:44

Zauk σε περιμένουμε, αλλά αν θες, μπορείς να συνδυάσεις τον καφέ με το γύπεδο σε ένα ανάλογο του χθεσινού βραδινού καφέ

Posted 11 January 2009 - 14:27

Posted 11 January 2009 - 14:37

ΥΓ: Τις φωτογραφιες απο αυτη τη φορα μαλλον θα τις στειλουμε μονο στους παρευρισκομενους.

Posted 11 January 2009 - 17:28
Zauk!I 'll be there! Δεν ξαναχάνω τπτ απο δω και μπρος! Είδα και το Yes man! τις προαλλές (περίμενα τους λαλακες μες στο κρυο για να τους δώσω τα tickets γι'αυτο κρυωσα)
και το αποφάσισα... Θα βγω έξω να ζήσω το δικό μου anime!
Τα νιάτα επιτίθονται, η κάτι τέτοιο που θα έλεγε και ο sensei του Lee από το naruto!

ganbarimasu!

Posted 12 January 2009 - 11:27
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που ήρθαν στη συνάντηση. Μαζεύτηκαν πάνω από 20 άτομα, που κυριολεκτικά ξεσάλωσαν στη Δάδα. Χάρηκα που είδα παλιούς γνωστούς και νέα πρόσωπα. Με την πρώτη ευκαιρία θα ξανανέβω και πάλι.
Μια ιδιαίτερη ευχαριστία στην ξενέρωτη τετράδα που κάηκε μαζί μας μέχρι το πρωί, και στον Aoshi και το Aoshi mobil, που μας πήγε στο σταθμό. Ήταν η απόδειξη ότι σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι!
Και φυσικά στην α-τσαν που ανέλαβε την οργάνωση
Edited by Namida, 12 January 2009 - 11:33.
Posted 12 January 2009 - 11:49

Μπορώ όμως να πω πως θα μου μείνει αξέχαστη η βόλτα με το Αoshi-mobiL - νόμιζα πως θα άφηνα τα κοκκαλάκια μου στην Θεσσαλονίκη απο το γέλιο!!!!!

Να ευχαριστήσω όμως και γώ ΟΛΑ τα παιδιά που ήρθαν στο meeting - τους περισσότερους τους περίμενα να έρθουν!!

Also, many thanks to Namida and Matu-san για την καλή παρέα και τα απίθανα κεράσματα (τύψεις και ευχαριστίες all included

And last but not least... ONE BIIIIIIIIG THANK U για την απίθανη πεντάδα πως μας κράτησε συντροφιά ΟΛΗ την Κυριακή!!!!!!!

Posted 12 January 2009 - 12:02
Τι να πρωτοπείς για αυτό το επικό Σαββατοκύριακο? Για το αστείρευτο κέφι των παιδιών που παρευρέθησαν στην συνάντηση το Σάββατο, για την ατελείωτη καφρίλα η οποία κυριολεκτικά απογείωσε στα ύψη το κέφι της παρέας, τις επικές κόντρες στο mario kart και tetris ds με τους Cassiel και Ν-TG όπως και το καμμένο chat session μαζί τους στην ίδια κονσόλα που έμοιαζε να βγήκε απο το 4chan.
Επίσης την παρτίδα Taboo, όπου ακούστηκαν πολλές ατάκες που θα μείνουν στην ιστορία, και ο γυρισμός στον Σιδηροδρομικό Σταθμό με το αμάξι του Aoshi, που θα μπορούσε άνετα να γίνει ιστορία για το /b thread του 4chan!
Με αυτά δεν καταλάβαμε πότε πέρασε το Σαββατοκύριακο, και ανυπομονούμε για την επόμενη φορά που θα ξανα ανεβούμε στην Θεσσαλονίκη!
Posted 12 January 2009 - 18:08

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 12 January 2009 - 18:20
Βλεπω περασατε πολυ καλα..Cassiel κατι μου λεει οτι εχεις δικιο...Για να σας δουμε να ερχεστε πρως τα δω...Τι άλλο να πει κανείς.Η συνάντηση ήταν άλλο πράγμα.Προσπαθήσαμε προσπαθήσαμε,στο τέλος τους διώξαμε όλους τους "άσχετους" από το μαγαζί.Ως και παράπονα από πάνω είχαμε και ακόμα δεν είχαμε χτυπήσεις μεσάνυχτα.Θα έφταιγε που εκείνο το βράδυ ήταν πολλοί αυτοί που επέλεξαν να "ανέβουν σε ανώτερο επίπεδο" (κυριολεκτικότατα
),με αποτέλεσμα η φασαρία να ήταν πιο κοντά στους από πάνω απ'ότι συνήθως
. Με άλλα λόγια χαμός από κέφι και καφρίλες όπως πάντα.Φυσικά για κάποιους από εμάς "η γιορτή" συνεχίστηκε ως και την επόμενη το βράδυ
.Να ανεβαίνετε πιο συχνά παιδιά αν είναι να λειώνουμε έτσι
.Ή μήήήπως να κατέβουμε εμείς
;

Εγω στις 14 θα ειμαι Θεσ/νικη!
Edited by Zauk[Lain], 13 January 2009 - 20:02.

Posted 13 January 2009 - 21:33

Posted 13 January 2009 - 21:50
Μπόφφ... μόνο που βλέπω πόσα θέμματα υπαρχουν να διαβάσω κουράστηκα!

Θα ξανατσεκάρω μετά για εξελίξεις :Ρ (δεν βορω χωρις ΓΡΕΕΚΛΙΣΗ! και όποιος κατάλαβε,κατάλαβε)