Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#151 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 January 2009 - 11:32

ναι ναι καλα...
δικαιολογιες.

#152 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 10 January 2009 - 17:58

I will come too
Posted Image
Posted Image

#153 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 11 January 2009 - 03:15

ταντααα! ειμαι το πρωτο πλασμα που στελνει κατι στο thread μετα απο αυτο το επικο meeting

η ψυχοσυνθεση και η κοσμοθεωρια ολων οσων παρευρεθηκαν στο σημερινο meeting δεν θα ειναι ποτε η ιδια
ιδιαιτερα οσων ειχαν το προνομιο να αγγιξουν το ταβανι της Δαδας

αντε ρε και την επομενη φορα να επιδοθουμε και σε ομαδικα οργια!

Υ.Γ.παιδες(ξερετε ποιοι ειστε) απαιτουμε φωτογραφιες....(me holds a flowerstick)
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#154 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 11 January 2009 - 03:44

θα ειμαι θεσ/νικη στις 14/01/09!Οποιος θελει για ενα χαλαρο καφε το μεσημερακι ειμαι μεσα γιατι το βραδυ(στις 9)ειναι το παιχνιδι Π.Α.Ο.Κ.-ρουλης και θα ειμαι γηπεδο.
Ειναι αλη μια επισκεψη Αστραπη οπως λεει και ο adventurer!

Edit:Σκατα ειχα γραψει λαθος μηνα!Αυριο το Πρωι θα ειμαι ΠΑΝΩ!

Edited by Zauk[Lain], 13 January 2009 - 20:02.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#155 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 11 January 2009 - 09:44

Οκ παιδιά τι να πω, το βιάσαμε το μαγαζί εχθές :hahaha: (στην κυριολεξία όμως :rolleyes:). Τύφλα να έχει ο Krausser από το DMC :P Το επόμενο level δεν μπορώ να φανταστώ ποιο θα είναι πάντως.

Zauk σε περιμένουμε, αλλά αν θες, μπορείς να συνδυάσεις τον καφέ με το γύπεδο σε ένα ανάλογο του χθεσινού βραδινού καφέ :hahaha:
phmava.php

#156 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 11 January 2009 - 14:27

Aoshi and Adventurer απαιτω φωτογραφιες...και ειδικα απο σενα Αοσι που μου υποσχεθηκες φωτο και φιλακια!!!! :P

Tiger-stock-blog-header.jpg

#157 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 11 January 2009 - 14:37

Τοσα χρονια καφρος πρεπει να ειναι η πρωτη φορα που βλεπω τοση καφριλα μαζεμενη, η σερβιτορα εφριξε παντελως και μεχρι και τα διαμερισματα πανω απο την καφετερια κανανε παρατηρηση :oo: Ειδικη μνεια στην παρεα που καθοταν στον ιδιο οροφο με μας παντως, αντεξαν σχεδον μεχρι το τελος :bleh:

ΥΓ: Τις φωτογραφιες απο αυτη τη φορα μαλλον θα τις στειλουμε μονο στους παρευρισκομενους.
Posted Image

#158 NemuiNeko

NemuiNeko

(πρώην GrimRip)

• Members
  • 40 posts

Posted 11 January 2009 - 17:28

le ftu!1/3 έχω από τα meetings από την θεσσαλονίκη ως τώρα! είχα ανεβάσει δέκατα και γι αυτό πέρασα την μέρα βλέποντας kawai "ανιμε" μπας και πέσει ο πυρετός!
Zauk!I 'll be there! Δεν ξαναχάνω τπτ απο δω και μπρος! Είδα και το Yes man! τις προαλλές (περίμενα τους λαλακες μες στο κρυο για να τους δώσω τα tickets γι'αυτο κρυωσα)
και το αποφάσισα... Θα βγω έξω να ζήσω το δικό μου anime!
Τα νιάτα επιτίθονται, η κάτι τέτοιο που θα έλεγε και ο sensei του Lee από το naruto! :P
ganbarimasu! :if:
Posted Image

#159 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 12 January 2009 - 11:27

Δεν βρίσκω λόγια να το περιγράψω. Στα 29 χρόνια της ζωής δεν ξαναείδα ποτέ τόσο μεγάλη δόση καφρίλας από τόσα άτομα, μέσα σε έναν τόσο μικρό χώρο. Ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Πρέπει να ζήσεις ,δεν γίνεται να το περιγράψεις με λόγια. Είμαι περίεργος να δω αν το μαγαζί θα βγάλει προειδοποιητικές αφίσες, και θα τις μοιράσει και στις υπόλοιπες καφετέριες, για να απαγορεύουν την είσοδο σε άτομα του φόρουμ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που ήρθαν στη συνάντηση. Μαζεύτηκαν πάνω από 20 άτομα, που κυριολεκτικά ξεσάλωσαν στη Δάδα. Χάρηκα που είδα παλιούς γνωστούς και νέα πρόσωπα. Με την πρώτη ευκαιρία θα ξανανέβω και πάλι.
Μια ιδιαίτερη ευχαριστία στην ξενέρωτη τετράδα που κάηκε μαζί μας μέχρι το πρωί, και στον Aoshi και το Aoshi mobil, που μας πήγε στο σταθμό. Ήταν η απόδειξη ότι σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι!
Και φυσικά στην α-τσαν που ανέλαβε την οργάνωση

Edited by Namida, 12 January 2009 - 11:33.

#160 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 posts

Posted 12 January 2009 - 11:49

Νομίζω πως με κάλυψε ο Namida σε όλα...:congrats:

Μπορώ όμως να πω πως θα μου μείνει αξέχαστη η βόλτα με το Αoshi-mobiL - νόμιζα πως θα άφηνα τα κοκκαλάκια μου στην Θεσσαλονίκη απο το γέλιο!!!!!:terror2:

Να ευχαριστήσω όμως και γώ ΟΛΑ τα παιδιά που ήρθαν στο meeting - τους περισσότερους τους περίμενα να έρθουν!! Posted Image

Also, many thanks to Namida and Matu-san για την καλή παρέα και τα απίθανα κεράσματα (τύψεις και ευχαριστίες all included :P)...:joyful:

And last but not least... ONE BIIIIIIIIG THANK U για την απίθανη πεντάδα πως μας κράτησε συντροφιά ΟΛΗ την Κυριακή!!!!!!! :nod2:

Spoiler:

Posted Image

#161 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 12 January 2009 - 12:02

Οι Θεσσαλονικείς απέδειξαν πως διασκεδάζουν καλύτερα απο τους Αθηναίους , αφήνοντας το στίγμα τους όπου παρερίσκονται!
Τι να πρωτοπείς για αυτό το επικό Σαββατοκύριακο? Για το αστείρευτο κέφι των παιδιών που παρευρέθησαν στην συνάντηση το Σάββατο, για την ατελείωτη καφρίλα η οποία κυριολεκτικά απογείωσε στα ύψη το κέφι της παρέας, τις επικές κόντρες στο mario kart και tetris ds με τους Cassiel και Ν-TG όπως και το καμμένο chat session μαζί τους στην ίδια κονσόλα που έμοιαζε να βγήκε απο το 4chan.
Επίσης την παρτίδα Taboo, όπου ακούστηκαν πολλές ατάκες που θα μείνουν στην ιστορία, και ο γυρισμός στον Σιδηροδρομικό Σταθμό με το αμάξι του Aoshi, που θα μπορούσε άνετα να γίνει ιστορία για το /b thread του 4chan!
Με αυτά δεν καταλάβαμε πότε πέρασε το Σαββατοκύριακο, και ανυπομονούμε για την επόμενη φορά που θα ξανα ανεβούμε στην Θεσσαλονίκη!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#162 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 12 January 2009 - 18:08

Τι άλλο να πει κανείς.Η συνάντηση ήταν άλλο πράγμα.Προσπαθήσαμε προσπαθήσαμε,στο τέλος τους διώξαμε όλους τους "άσχετους" από το μαγαζί.Ως και παράπονα από πάνω είχαμε και ακόμα δεν είχαμε χτυπήσεις μεσάνυχτα.Θα έφταιγε που εκείνο το βράδυ ήταν πολλοί αυτοί που επέλεξαν να "ανέβουν σε ανώτερο επίπεδο" (κυριολεκτικότατα:hahaha:),με αποτέλεσμα η φασαρία να ήταν πιο κοντά στους από πάνω απ'ότι συνήθως:drink:. Με άλλα λόγια χαμός από κέφι και καφρίλες όπως πάντα.Φυσικά για κάποιους από εμάς "η γιορτή" συνεχίστηκε ως και την επόμενη το βράδυ:wooi2:.Να ανεβαίνετε πιο συχνά παιδιά αν είναι να λειώνουμε έτσι:congrats:.Ή μήήήπως να κατέβουμε εμείς:tensai:;

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#163 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 12 January 2009 - 18:20

Τι άλλο να πει κανείς.Η συνάντηση ήταν άλλο πράγμα.Προσπαθήσαμε προσπαθήσαμε,στο τέλος τους διώξαμε όλους τους "άσχετους" από το μαγαζί.Ως και παράπονα από πάνω είχαμε και ακόμα δεν είχαμε χτυπήσεις μεσάνυχτα.Θα έφταιγε που εκείνο το βράδυ ήταν πολλοί αυτοί που επέλεξαν να "ανέβουν σε ανώτερο επίπεδο" (κυριολεκτικότατα:hahaha:),με αποτέλεσμα η φασαρία να ήταν πιο κοντά στους από πάνω απ'ότι συνήθως:drink:. Με άλλα λόγια χαμός από κέφι και καφρίλες όπως πάντα.Φυσικά για κάποιους από εμάς "η γιορτή" συνεχίστηκε ως και την επόμενη το βράδυ:wooi2:.Να ανεβαίνετε πιο συχνά παιδιά αν είναι να λειώνουμε έτσι:congrats:.Ή μήήήπως να κατέβουμε εμείς:tensai:;

Βλεπω περασατε πολυ καλα..Cassiel κατι μου λεει οτι εχεις δικιο...Για να σας δουμε να ερχεστε πρως τα δω...:tensai:
Εγω στις 14 θα ειμαι Θεσ/νικη!

Edited by Zauk[Lain], 13 January 2009 - 20:02.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#164 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 13 January 2009 - 21:33

Οπως μολις εγραψε ο Zauk ερχεται αιφνιδιαστικα Θεσσαλονικη το πρωι και θα ειναι ευκαιρος μονο μεχρι τις 6-7, οποτε αν καποιος θελει ενα μινι-καφεδακι ας βρεθουμε στις τρεις η ωρα στην Καμαρα:drink:
Posted Image

#165 NemuiNeko

NemuiNeko

(πρώην GrimRip)

• Members
  • 40 posts

Posted 13 January 2009 - 21:50

θα είμαι εκεί.Πήρα και το τηλ του μην γίνει καμια στραβή.Του είπα να ποστάρει στο σαϊτ μπας και μαζευτεί καμμια παρέα,αλλά βλέπω μίλησε με εσένα απευθείας...
Μπόφφ... μόνο που βλέπω πόσα θέμματα υπαρχουν να διαβάσω κουράστηκα! :deadga6:
Θα ξανατσεκάρω μετά για εξελίξεις :Ρ (δεν βορω χωρις ΓΡΕΕΚΛΙΣΗ! και όποιος κατάλαβε,κατάλαβε):sleepy:
Posted Image