Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#166 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 22:12

Η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβα σχεδον τιποτα αλλα θα μου τα εξηγησεις αυριο αφου θα σε δουμε απο κοντα :P Θα ελεγα οτι ο λογος που το ειπε "απευθειας σε μενα" ειναι επειδη εχω καταντησει να οργανωνω ολες αυτες τις ανεπισημες συναντησεις, αλλα αφου απ'οτι βλεπω παραπανω κανεις δεν το θυμαται πια μαλλον μου ειπε να το ποσταρω για να μην κανει ο ιδιος double post (τον επιασαν οι ευαισθησιες ξαφνικα :bleh: ).

Λογω της αποτομης ανακοινωσης μαλλον εμεις κι εμεις θα'μαστε, οποτε ας μην αποθαρρυνεστε οι "ντροπαλοι" που διαβαζετε αυτο το ποστ, ελατε κι εσεις μια βολτα για λιγες ωριτσες, καλα θα περασουμε:gotit:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#167 -Aoshi-

-Aoshi-

Lock Machine

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 02:08

Ας κανω κι εγω ενα post, yes come around me...

Η βολτα με το Aoshi-mobil μου ηταν απο τις πιο επικες! Καποιοι το λενε σαραβαλο αλλα τσακ μπαμ μας πηγε στο σταθμο ακομα και με τοσο βαρος *cough* Matu-san & Namida *cough* :P

Οπως επισης και οι καταρες της σερβιτορας το βραδυ που φυγαμε απο το meeting οταν της ειπα οτι "θα σας ξαναρθουμε!". Να τονισω οτι η σερβιτορα μας εβρισε κιολας (ναι, λιγο απιθανο ομως το εκανε!) οταν ειμασταν επανω, οι κατοικοι της πολυκατοικιας του μαγαζιου μας καναν παρατηρηση οτι καναμε πολλη φασαρια...
Μα φυσικα! Αφου 6 ατομα πιασαμε ο καθενας μερικα απο τα ατομα που ηταν παρευρισκομενα και τα σηκωσαμε στο ταβανι!
Μαλιστα οταν σηκωσαν εμενα ο Adventurer ειπε οτι ειμαι βαρυς! Αμα σε πιασω κακομοιρη μου θα σου κανω τη φωτογραφικη κιμα! :@

Thanks στην Camus, Namida & Matu-san που μας επισκευτηκαν και παιδες... Δεν κανει τιποτα για τα ευχαριστω της παρεας πριν φυγετε απο το σταθμο, the Great Aoshi is satisfied with a thanks (την επομενη απαιτω offering).

Περιμενουμε να μας ξαναερθετε! :D
Δημοσιευμένη  εικόνα
The answer lies in a place with a view.

#168 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 03:13

Μας ειχε βρισει; Ουτε καν που το θυμομουν, να θυμηθω να σε ρωτησω λεπτομερειες. Και για το σαραβαλαυτοκινητο σου οφειλω να το παραδεχτω οτι ειναι κορυφαιο και οντως αποδειχτηκε ιδιαιτερα ανθεκτικο (θα μου πεις εδω εσενα σε αντεχει σε καθημερινη βαση, εμας τους πεντε δε θα αντεχε; ).

Με τη σειρα μου να ευχαριστησω τα μελη του φορουμ που ηρθαν στη σημερινη συναντηση με τον Zauk παρα την αποτομη ειδοποιηση, δηλαδη τους GrimRip, Aoshi, Lily, phm και AnO (αλλοι τοσοι ημασταν αλλα αυτοι δεν ανηκουν σε φορουμ). Zauk, ελπιζω να μην ξεπαγιασες απ'το κρυο στο γηπεδο με το ανοιγμενο σου μπουφαν :hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Adventurer: 16 Ιανουάριος 2009 - 14:51
Διορθωση ονοματων

Δημοσιευμένη  εικόνα

#169 NemuiNeko

NemuiNeko

(πρώην GrimRip)

• Members
  • 40 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 10:37

άουυυυυ,GrimRip ρε! Ελπίζω ο λεκές να μην έχασε το φερμουάρ μες στο ματς... αλλά αν το έχασες <<¨¨ ΕΓΩ σου το ΕΙΠΑ¨¨>> xD
Σόρρυ και για χθες, είμουν down λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων και είμουν ο μαμούχαλος της υπόθεσης.Ομιλητικότατος που είπε και η Lily:emptyonexg1:
Τουλάχιστον κοπανήσαμε λίγο ramen με τον φίλτατο Αoshi και ζεστάθηκε η ψυχούλα μας :kakashithumbup:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#170 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 18:39

Well και εγω με την σειρα να πω ενα ευχαριστω στα πεδια που ηρθαν.
Adventurer ενα εχω να σου πω...Στο Γηπεδο ειμανε γυμνος
Spoiler:
ποιο μπουφαν ποιο φουτερ ολα τα πεταξα...!
Επιπλεον εχω να σημειωσω οτι η γκαντεμια μου δεν εχει ορια...
Οσα σας ειπα χτες περι λεοφορειων που σταζουν και χαλασμενων φερμουαρ ερχοντε να αποθεοθουν σημερα...Γυρναμε αθηνα (εχοντας κοιμηθει συνολο 2 ωρες) και παω σπιτι μου επιτελους να ξεραθω...ομως η μανα μου ειχε αλλα σχεδια.Επρεπε να παει να κανει κατι εξετασεις και εγω επρεπε να παω στο μαγαζι να βοηθεισω τον πατερα μου,με αποτελεσμα να φτασω σπιτι πριν απο 10 λεπτα.
Δηλαδη ειμαι 2 μερες με 2 ωρες υπνο και εχω ξελαριγκιαστει στο γηπεδο,και εχω κανει full extra 8ωρο στην δουλεια...Καλο?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#171 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 11:55

Ερώτησης κρίσεως.
Από όλους όσους ήταν στο Meeting στις που είχαμε ανέβει εμείς, υπάρχει κάποιος που να μην θέλει να ανέβει φωτογραφία του; Σκέφτομαι να κάνω εγώ αυτή τη φορά το επιλεκτικό ανέβασμα φωτογραφιών, αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι φωτογράφοι της παρέας.
Ο ένας έστειλε κι όλας.

#172 NemuiNeko

NemuiNeko

(πρώην GrimRip)

• Members
  • 40 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2009 - 02:40

Sorry για το late reply! Ειτε πέτα τις εδω,ειτε σε πμ.. no problem! Nα δει και ο κοσμος να ψηθει να έρχεται συχνότερα :DDD
Δημοσιευμένη  εικόνα

#173 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2009 - 22:53

ΕΓΩ δεν θέλω να ανέβουν φωτογραφίες μου.

#174 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 18:26

Καλά απορώ πως και δεν μας έκλεισαν μέσα με αυτά που κάναμε απο εδώ και πέρα θα βάζουν ταμπέλα "Τα παιδιά της Anime//gr απαγορεύονται" lol μιλάμε είμουν ο μόνος που έφαγε το περισσότερο ξύλο από όλους δεν με λυπήθηκαν με βρήκαν μικρό και με εκμεταλένονται.
Δεν ξέρψ γιατί αλλά ο Aosi μου φάνηκε λίγο ανέσθητος τον ανεβάσαμε πάνω αλλά αυτός τίποτα ούτε γέλιο ούτε κλάμα ούτε τίποτα. Sorry για το πολύ late post!

#175 -Aoshi-

-Aoshi-

Lock Machine

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2009 - 09:42

Unfeelable. :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
The answer lies in a place with a view.

#176 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 11:57

Μιας και θα ανέβω το ΣΚ για κάτι υποχρεώσεις, μου φαίνεται καλή ιδέα να στήσουμε μια συνάντηση, να γνωρίσω και εγώ περσσότερα παιδιά από την Βόρεια πτέρυγα που το έχω άχτι...:wooi2:

Ας πούμε λοιπόν την Κυριακή στις 6 το απόγευμα Καμάρα. Όσοι πιστοί προσέλθετε,
καλά θα περάσουμε...:nod2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#177 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 13:19

αγόρι μου γιατί ανοίγεις νέο thread όταν υπάρχει η Θεσσαλονίκη υποδέχεται;
οεο??? λοιπον καλώς να μας έρθεις να σε ξαναδούμε

#178 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 13:37

Dante πανε στο "η Θεσ/νικη υποδεχεται"¨ναουμ..
Καλα να περασετε εκει πανω...γμτ θελω να ξανα'ρθω αλλα δεν μπορω για πολυ καιρο...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#179 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 17:30

Μιας και θα ανέβω το ΣΚ για κάτι υποχρεώσεις, μου φαίνεται καλή ιδέα να στήσουμε μια συνάντηση, να γνωρίσω και εγώ περσσότερα παιδιά από την Βόρεια πτέρυγα που το έχω άχτι...:wooi2:

Ας πούμε λοιπόν την Κυριακή στις 6 το απόγευμα Καμάρα. Όσοι πιστοί προσέλθετε,
καλά θα περάσουμε...:nod2:

Εμεις καλα θα περασουμε, για σενα δεν ξερω :hahaha:

See you on Sunday.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#180 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 02:15

Ας πούμε λοιπόν την Κυριακή στις 6 το απόγευμα Καμάρα. Όσοι πιστοί προσέλθετε, καλά θα περάσουμε...:nod2:

ελπίζω οι υποχρεώσεις σου να πάνε καλα.στοπ :D
εμείς να δείς τι άχτι έχουμε.πολυύ μεγάλο.στοπ :P
αφού θα κεράσεις εσύ αυτα που θα πάρουμε,φυσικά και θα περάσουμε καλα.στοπ:lol:
εγω πιστός σου δεν είμαι οπότε δεν θα προσέλθω.στοπ και τέλος