Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται
Posted 02 January 2009 - 15:36
Posted 02 January 2009 - 16:05
Btw Cassiel και adventurer απαιτώ να παίξουμε street fighter. Δεν με νοιάζει η έκδοση ή η πλατφόρμα, μόνο αν είναι PSP ή PS2 πείτε μου για αν φέρω χειριστήριο.

Ummm... Remember me???? I will be there too... !!!!

Posted 02 January 2009 - 18:47
BTW, Cassiel ετοιμάσου αυτή την φορά να σε ζαλίσω στις φωτογραφίες! Μόνο εσύ θα έχεις αυτό το προνόμιο?
Μπα μην ανησυχείς.Δεν το είχα ποτέ το εμ..."προνόμιο":hahaha:.Αυτή την φορά δεν νομίζω ο Adventurer να ξανακάνει την γκάφα και να ξεχάσει την φωτογραφική του πάλι (

Btw Cassiel και adventurer απαιτώ να παίξουμε street fighter. Δεν με νοιάζει η έκδοση ή η πλατφόρμα, μόνο αν είναι PSP ή PS2 πείτε μου για αν φέρω χειριστήριο.
Αν ερχόσουν 40 μέρες αργότερα θα παίζαμε Street Fighter 4:blingeye2:.Πήρε και 9.5/10 η παιχνιδάρα

Ummm... Remember me???? I will be there too... !!!!
Hai hai, μην κλαις Αθηνούλα μου

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 02 January 2009 - 19:36

Αν εχω χρονο ισως βρεθω και εγω.....
αν οχι καλα να περασετε!!!
Posted 03 January 2009 - 21:33
ΣΑΣ εχω ολους στο Street fighter(j/k)
Κen Masters FTW....
ρε συ μην τρομαζεις τον κοσμο! το ξερουμε πως εισαι καλος σε παιχνιδια με ξυλο(θα σε εκδικιθω καποια μερα για εκεινες τις νικες π μου πηρες) αλλα καλα θα κανεις να μην τα προϊδεαζεις ασχημα τα παιδια και τους μεινει κανα ψυχολογικο τραυμα...

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 03 January 2009 - 22:20

Posted 03 January 2009 - 22:28

Namida, σπιτι μου εχω το Capcom VS SNK : SVC Chaos για PS2 (και τα Street Fighter EX αλλα δε νομιζω να σε ενθουσιαζει η ιδεα) , αν βολεψουν οι ωρες θα κανονισουμε να κανουμε κανα τουρνουα την Κυριακη

Cassiel, για 50η φορα, εν γνωση μου δεν πηρα την ψηφιακη εκεινη τη φορα στην οποια αναφερεσαι, αλλα τωρα που θα μαζευτουμε μεγαλη παρεα εννοειται πως δε θα λειπει απο κοντα μου

Girls aren't allowed to play fighting gamesUmmm... Remember me???? I will be there too... !!!!

Posted 04 January 2009 - 02:41
Girls aren't allowed to play fighting games
Ahem... I will ignore the above statement!!!!

Posted 04 January 2009 - 07:18
Καλάάάάά.Να ξεκολλούσατε από τα Guitar Hero/Crash Tag Team Racing και να βάζατε το Soul Calibur 3 που το το είχατε σαν "πεταμένο" την προηγούμενη φορά να βλέπαμε τι πιάνει ο καθένας.
Αν είναι για Crash Team Racing ανεβαίνω πάνω επιτόπου.
Posted 04 January 2009 - 11:31
Cassiel, για 50η φορα, εν γνωση μου δεν πηρα την ψηφιακη εκεινη τη φορα στην οποια αναφερεσαι, αλλα τωρα που θα μαζευτουμε μεγαλη παρεα εννοειται πως δε θα λειπει απο κοντα μου
Άσε βρε τώρα που πας να δικαιολογηθείς που εμφανίστηκες "γυμνός":hahaha:

Girls aren't allowed to play fighting games
Και τα Saint Seiya fighting games που σπινάρουν στο PS2 DVD drive της εδώ και χρόνια τι ρόλο βαράνε τότε

Αν είναι για Crash Team Racing ανεβαίνω πάνω επιτόπου.
Αν το εννοούσες κιόλας θα το κανονίζαμε και αυτό

Posted 04 January 2009 - 15:43
Fixed...I love Crash team Racing...
Αν είναι για Crash Team Racing ανεβαίνω πάνω επιτόπου Με Τον Zauk.

Posted 04 January 2009 - 18:33
Posted 04 January 2009 - 20:12
Δεν έχω πρόβλημα, παίζω όποιο να ναι. CVS, CVS2, MVC2, Alpha3, EX, EX2, you name it. Και φυσικά δεν έχετε ελπίδα απέναντι μου.Namida, σπιτι μου εχω το Capcom VS SNK : SVC Chaos για PS2 (και τα Street Fighter EX αλλα δε νομιζω να σε ενθουσιαζει η ιδεα) , αν βολεψουν οι ωρες θα κανονισουμε να κανουμε κανα τουρνουα την Κυριακη
Πάντως θα φέρω χειρηστήριο, και ελπίζω να βολέψουν οι ώρες την Κυριακή.

Δεν είναι καθόλου. Στα πλαίσια της ανέβασματος μας θα είναι οι παράλληλες δραστηριότητες.ενώ τώρα ας πουμε αυτά που συζητάτε δεν είναι off topic...

Posted 06 January 2009 - 11:25
Παίξτε κάνα tetris DS που σας έχω ΟΛΟΥΣ!!!