Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται
Posted 06 January 2009 - 14:49
και κανα τάβλι που μου ταιριάζει καλύτερα.
Posted 06 January 2009 - 14:58
Posted 06 January 2009 - 17:38
MORTAL KOMBAT 1.

Posted 06 January 2009 - 22:50
Επικοινωνησε με τα παιδια και αν θελετε ανεβειτε μαζιΙσως έρθω και εγώ >.>
Μίλησα 30 sec me ton dark και τράβηξα και μια φοτο για τον adventurer στο anime meeting. Κατα τα άλλα δεν ξέρω κανεναν
Τέσπα αν δεν με φάει η ντροπη θα έρθω :3

Φερε εσυ και βλεπουμεΔεν έχω πρόβλημα, παίζω όποιο να ναι. CVS, CVS2, MVC2, Alpha3, EX, EX2, you name it. Και φυσικά δεν έχετε ελπίδα απέναντι μου.
Πάντως θα φέρω χειρηστήριο, και ελπίζω να βολέψουν οι ώρες την Κυριακή.

Αν σας πω οτι ανεβηκα Θεσ/νικη μεσα στις γιορτες και επαιξαCrash Team Racing τι θα πειτε; Με αλλα λογια, ψηθειτε εσεις και το κανονιζουμε και αυτο
Αν είναι για Crash Team Racing ανεβαίνω πάνω επιτόπου.

(Αν και για να ειμαι ειλικρινης προτιμω Mario Kart που ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα με διαφορετικους χαρακτηρες)
Θελεις να κανονισεις συναντηση για τον ερχομο του; Αν ναι πες μερα και ωρα, αν οχι τοτε δεν καταλαβα τι θελεις να πειςπου μια των ημερων η Θεσσαλονικη υποδεχεται ( πισω )τον Kenny, μετραει?

Σε παιζω οποτε θελεις.Ένα θα πω.
MORTAL KOMBAT 1.

Posted 07 January 2009 - 01:26
Street fighter, MVC, Crash tag team? Τι παιχνίδια είναι αυτά?
Παίξτε κάνα tetris DS που σας έχω ΟΛΟΥΣ!!!
Αν έχει one cart download multiplay, που λογικά θα έχει, σε παίζω όποτε θες εφόσον θα έχω κλασσικά το DS μαζί μου

Ένα θα πω.
MORTAL KOMBAT 1.
Γιατί όχι και International Karate,αν το πάμε έτσι

Αν σας πω οτι ανεβηκα Θεσ/νικη μεσα στις γιορτες και επαιξαCrash Team Racing τι θα πειτε; Με αλλα λογια, ψηθειτε εσεις και το κανονιζουμε και αυτο
(Αν και για να ειμαι ειλικρινης προτιμω Mario Kart που ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα με διαφορετικους χαρακτηρες)
Τι λες βρε "ιερόσυλε".Άκου εκεί το Mario Kart στην ίδια κατηγορία με το Crash Tag.Η διαφορά τους είναι 20% πάνω για το πρώτο και βάλε στα reviews,κάτι που φένεται και με μια απλή επαφή και με τα δύο άλλωστε

Οπότε λοιπόν όλοι πάμε για gaming την Κυριακή.Στο σπίτι του Adventurer φυσικά

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 07 January 2009 - 01:41
Posted 07 January 2009 - 11:41
Οπότε λοιπόν όλοι πάμε για gaming την Κυριακή.Στο σπίτι του Adventurer φυσικά
!!!Πίτσες και ποτά, κερασμένα και πληρωμένα, όλα από αυτόν
:hahaha:
....(
)
Πλάκα κάνω γι'αυτό βρε.Τουλάχιστον για τα υπογραμμισμένα

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 07 January 2009 - 12:11
Posted 07 January 2009 - 17:56
Επισης καλα ολα αυτα περι κονσολων, αλλα μην ξεχνατε οτι η συναντηση αυτη καθεαυτη ειναι το Σαββατο στις 7 στην Καμαρα

Posted 08 January 2009 - 09:34
Posted 08 January 2009 - 13:47

THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD
Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series
Posted 08 January 2009 - 19:09
εγω ειμαι Γιαννενα και θα κατσω μεχρι την Κυριακη...οποτε θα δω και Zade and Franklin!!
Τυχεροι ειστε...δεν θα σας παιζω SF , MK CTR klp

Posted 09 January 2009 - 01:02
Παιδια μου καλα να περασετε το ΣΑββατο...
εγω ειμαι Γιαννενα και θα κατσω μεχρι την Κυριακη...οποτε θα δω και Zade and Franklin!!
Τυχεροι ειστε...δεν θα σας παιζω SF , MK CTR klp
Δεν μας ενδιαφερει! Θα σου στειλω φιλακια πολλα και φωτογραφιες να μην κλαις, ναι?

The answer lies in a place with a view.