Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

Code Geass vs Death Note

• Please log in to reply
180 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Code Geass vs Death Note (177 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Code Geass vs Death Note

1. Code Geass (73 ψήφοι [41.24%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 41.24%

2. Ψηφίστε Death Note (104 ψήφοι [58.76%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 58.76%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#91 sleepless

sleepless

*Don't be like me*

• Banned
  • 69 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2008 - 01:06

Εχε χαρη που εχω καιρο που ειδα το Code Geass και δε θυμαμαι συγκεκριμενες λεπτομερειες να αναφερω, γιατι το να λες οτι μονο ενας ηταν αφελης ειναι απλα αστοχο. Ο ιδιος ο Lelouch υπηρξε αφελης αρκετες φορες, και πανω-κατω ΟΛΟΙ οι αντιπαλοι του (και οι συμμαθητες του) εχουν δειξει τραγικα δειγματα αφελειας. Η Misa αφελης δεν ειναι με την καμια αφου παντα επαιρνε προφυλαξεις σε οτι εκανε και ποτε δεν εκτεθηκε παρα την επικινδυνη θεση στην οποια βρισκοταν (και μη μου πεις για την ψυχωση της με τον Light, ειναι κλασικα σημαδια ερωτευμενης κοπελας ανιμε). Για τους αστυνομικους ουτε καν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα, ποιες αποψεις του L δε δεχτηκαν απο αφελεια; :hmmm:

Δηλαδη παιρνεις τις τρυπες του Code Geass και τις ελαχιστοποιεις επειδη δεν ειναι σοβαρο ανιμε, και παιρνεις τις τρυπες του Death Note και τις μεγιστοποιεις επειδη ειναι σοβαρο ανιμε; Σορυ αν δεν καταλαβα καλα, αλλα μου φαινεται πως αυτη η προταση συνοψιζει (σχεδον) ολα τα λεγομενα σου σε αυτο το quote.

Adventurer, να αγιασει το στομα σου :hahaha:

#92 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 20:29

λολ τωρα πετυχα αυτο το Thread! και που κολλαει το 5λεπτο chi's sweet home? Ειναι ο μπαλαντερ δε γνωριζω/δεν απαντω? λολ!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#93 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 11:16

Το είχα πει και πιο παλιά, εμένα το τέλος του code geass μου είχε αρέσει. Κι ελπίζω αν το συνεχίσουν τελικά να μην το αλλάξουν.

Spoiler:
Ένα πράγμα ήταν τέλειο για μένα σ' αυτήν την σειρά, το τέλος. Όλο το υπόλοιπο είχε ελαττώματα με το μπλέξιμο 15 διαφορετικών ειδών, αυτό ήταν άψογο.
Spoiler:
A, και αν και δεν θα με έλεγα Lelouch fangirl, για μένα μόνο αυτός άξιζε απ' όλη την σειρά.

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 14 Ιούνιος 2010 - 00:03

#94 Ass_Kicker

Ass_Kicker

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 18:43

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 13 Ιούνιος 2010 - 19:32
spoilerfest >____________________________<

There's only me and her in this world...
If we stare at each other forever...
Will my world become only that which is reflected within her eyes?
Will her world become only that which is reflected within my eyes?
Everything that is me, is her.
Everything that is her, is me.

#95 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 18:48

Spoiler:

Mα ο Light
Spoiler: death note spoiler

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 13 Ιούνιος 2010 - 19:32
όταν αναφέρεστε σε spoiler από άλλο anime το αναφέρετε εκτός του spoiler tag παρακαλώ.

#96 Ass_Kicker

Ass_Kicker

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 19:34

Αυτή η λογίκή σου είναι πολύ Brittania ;P(και θημίζει Shishio επεισης), ενάντια σε αυτήν έγινε η επανάσταση, μη καταστρέφεις το έργο του Zero :D
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ass_Kicker: 13 Ιούνιος 2010 - 19:59

#97 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 19:59

Αυτή η λογική σου είναι πολύ Brittania και Shishio ;D, επειδή τώρα είμαι στη μέση ενώς επεισοδίου θα ποστάρω αργότερα το λιγότερο 10 λόγους για τους οποίους ο Λουλου είναι καλύτερος από τον Light

Η λογική μου είναι τι..?Νομίζω είναι η λογική του καθενός ότι
Spoiler:

Btw μην ιδρώνεις,εγώ μπορώ να σου βρω 20 λόγους υπέρ του Lulu :hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 13 Ιούνιος 2010 - 23:52
spoiler tag added

#98 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 23:06

Αφορμή για να postάρω στάθηκε μια συζήτηση που ξεκίνησε στο Code Geass thread. Για να μην «πλαγιάζω» εκεί σκέφτηκα να postάρω εδώ. Οπως έχει ήδη αναφερθεί στο μόνο τομέα που μπορείς να συγκρίνεις τις σειρές είναι στους πρωταγωνιστές. Light versus Lelouch λοιπόν ή Lelouch versus Light.
Προτιμώ τον Light επειδή είναι μεγαλομανής και ψυχάκιας. Επίσης βάζει τις ιδέες του πάνω απο όλα και όλους(ακόμα κι αν αυτές οι ιδέες δεν είναι κοινωνικά αποδεκτές). Ο Lelouch απο την άλλη, προσπαθεί να πάρει εκδίκηση. Δεν δίνει βάση σε ιδέες και ιδανικά. Όλη η πορεία του είναι μια προσπάθεια να εκδικηθεί.
Στην κλίμακα κινήτρων για εγκληματίες που έφτιαξα, ο ιδεαλιστής εγκληματίας είναι πιο μεγαλειώδης απο τον εκδικητικό εγκληματία.
Εδώ θέλω να αναφέρω πως δεν κατάφερα να ακολουθήσω την προτροπή του νηματοθέτη. Ενω η πρώτη σαιζόν του Code Geass μου άρεσε πολύ, δεν άντεξα να δώ τη δεύτερη. Παρακολούθησα μερικά επεισόδια και μετά το dropαρα.

[offtopic] Τί ρόλο βαράει ο γλυκός οίκος του Chi; Δάκτυλος Illuminati;[/offtopic]

#99 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 23:16

Ο Lelouch απο την άλλη, προσπαθεί να πάρει εκδίκηση. Δεν δίνει βάση σε ιδέες και ιδανικά. Όλη η πορεία του είναι μια προσπάθεια να εκδικηθεί.

Αν δεις τη 2η season, πιστευω θα αλλαξεις γνωμη xd

qzMHWHd.png

#100 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 23:46

Συμφωνώ με τον από πάνω Nikos1451. Αν και θεωρώ καλύτερη ως σειρά το death note, και μου άρεσε πολύ (είναι στο top 10 των αγαπημένων μου, το code geass όχι) αν δεν δεις μέχρι το τέλος δεν μπορείς να κρίνεις τον Lelouch.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#101 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 00:39

Μα προσπάθησα να παρακολουθήσω τη δεύτερη σαιζόν αλλα δεν άντεξα. Παρακολούθησα κάποια επεισόδια μα απλώς δεν με τράβηξε. Δεν μπορώ να δώ τη σειρά απο μαζοχισμό.
Πάντως δεν κατάλαβα το θέμα με τον θάνατο.
Spoiler: Death Note και Code Geass

#102 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 00:49

Μα προσπάθησα να παρακολουθήσω τη δεύτερη σαιζόν αλλα δεν άντεξα. Παρακολούθησα κάποια επεισόδια μα απλώς δεν με τράβηξε. Δεν μπορώ να δώ τη σειρά απο μαζοχισμό.
Πάντως δεν κατάλαβα το θέμα με τον θάνατο.

Spoiler: Death Note και Code Geass

Αυτά τα λένε οι από πάνω. Δεν μιλησα εγώ για κάτι τέτοιο. Σου λέω απλά: αν δεν δεις ως το τέλος δεν θα ξέρεις για τον "αντίκτυπο των πράξεων" που λες. Τι θες; Να σου πω τι έγινε στο τέλος;:nosey: Σου λέω ότι η σύγκριση που έκανες είναι ελλιπής γιατί δεν τα ξέρεις όλα ούτε για τις πράξεις ούτε για το χαρακτήρα του Lelouch. Αν δεν θες να το δεις, μην το βλέπεις.:canthelp: Αλλά το προηγούμενο ποστ σου είναι μισο να το πω; Ασχετο να το πω; Ημιτελές. Αυτή είναι η λέξη.:thatsit:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#103 Ass_Kicker

Ass_Kicker

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 01:56

Ναι βασικά τα δικά μου ποστ δεν κολλάνε πουθενά στο thread αυτό και απλά τα είχα στείλει αλλού και ήταν προσωπική διαφωνία με τον Darthnikolas, και αν ήξερα να τα σβήνω θα τα έσβηνα...

τώρα όσον αφορά τονΝικολας1451
Από που συμπέρανες ότι ο Lelouch κάνει αυτό που κάνει για εκδίκηση??Σορρυ αλλά είδες καθόλου την σειρά?:/
Ούτε ο Light είναι μανιακός, he was totally sane and knew what he was doing...
Επείσης κάνεις λάθος και σε όλα τα υπόλοιπα που λες...
Ο Lelouch είχε στρατό επειδή ΑΥΤΟΣ τους έκανε στρατό του, και επειδή ο σκοπός του ήταν ένας σκοπός με τον οποίον συμφωνούσαν πολλοί & ο αντιπαλός του ήταν όχι λιγότερο από υπερδύναμη της εποχής του...
Επείσης ο Light δεν είχε στρατό και είχε πολλούς αντιπάλους μόνο στην αρχή, στη συνέχεια οι αντιπαλοί του μετρούνταν με τα δάχτυλα και είχε μια χαρά υποστηρικτές και προσωπικό στρατό.....Σίγουρα τις έχεις δεί τις σειρές?γιατί αλλίος τσάμπα μιλάω και μου φαίνεται thats the case.

Τέλος πάντων δεν έχει νόημα να κάνουμε πόλεμο τον fanboys πιστεύω, αν γίνεται ένας admin να σβήσει τα προηγούμενα 2 ποστ μου :))

PS:the biggest plot hole in DN, more like a black hole...
Spoiler:

όχι πως το plot του Geass δεν έχει πολλές τρύπες, απλά σαν απάντηση για τα μονομερή σχόλεια κάποιων προηγούμενων.

PSS: Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι το πιό ανίμε είναι καλύτερο για τον καθέναν εξαρτάται από το τι ψάχνει σε ένα ανίμε, για μένα είναι το Code Geass(και όχι λόγο του fanservise...και σε όποιον θεωρεί ότι μόνο αυτό παρέχει το ανίμε αυτό συμβουλεύω να το ξαναδεί έχοντας ανοικτό το μυαλό του και όχι το "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΕΠΕΙΔΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ DN ΜΟΥ" scanner...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ass_Kicker: 14 Ιούνιος 2010 - 02:14

#104 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 11:43

Δεν ήμουν σαφής και παρεξηγήθηκα. Έγραψα οτι δεν είδα ολόκληρη τη δεύτερη σαιζόν του Code Geass. Είδα ομως το τέλος της, ειδάλλως δεν θα καθόμουν να συγκρίνω τους δυο ήρωες.
Spoiler:

Ass_Kicker σχετικά με την εκδικητικότητα του Lelouch θα quotάρω μερικά αποσπάσματα

The titular Lelouch is a Britannian prince who was disowned by his father, Emperor Charles zi Britannia, after his mother was murdered, and has vowed to kill his father, the Emperor, and destroy Britannia

Harboring a thirst for revenge against the Brittanian Empire for their actions against his family, Lelouch wages war against the Empire.

Lelouch decided to plan the destruction of the Britannian Empire by using this as a weapon. His goals are to take revenge for his mother, and to create a world in which his little sister, Nunnally, could live in peace

Σου κάνουν αυτά;

Ο Light φυσικά και είναι μανιακός. Είναι τρελιάρης serial killer με ψευδαισθήσεις μεγαλείου. Δεν εξετάζω πώς οι δυο αντιήρωες απέκτησαν υποστηρικτές. Πρέπει όμως να παραδεχτείς οτι οι πόροι του Light ηταν αισθητά λιγότεροι απο τους πόρους του Lelouch.

Αυτά.

#105 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 12:03

Πρέπει όμως να παραδεχτείς οτι οι πόροι του Light ηταν αισθητά λιγότεροι απο τους πόρους του Lelouch.

Αντιθετως, ο lelouch ειχε λιγοτερους πορους, command geass < deathnote που αυτο ειναι το βασικο τους οπλο.Καλιστα ο Light θα μπορουσε να φιαξει και αυτος τον δικο του προσωπικο στρατο με τοσους followers που ειχε αλλα για καποιο λογο επελεξε να τους αφησει αναξιοποιητους.
Οσο αφορα το τελος του Geass τωρα ουτε ζεστη ουτε κρυο, ουτε τελειο ουτε χαλια.

Spoiler:

Spoiler: cg/dn

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mad_Hatter: 14 Ιούνιος 2010 - 12:27

qzMHWHd.png