Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Code Geass vs Death Note
Posted 16 October 2008 - 09:32

Posted 16 October 2008 - 09:49
Θεωρητικά, όλα μπορείς να τα συγκρίνεις. Μόνο το που δίνεις περισσότερη σημασία διαφέρει.
Posted 16 October 2008 - 11:31
είδες που είχα δίκιο...μώβ είναι....

΄
εν πάση περιπτόση.. ξαναλέω. Πιστεύω πως τα 2 ανιμες δεν συγκρίνοντε.
απο άποψη προταγωνιστή πάντως ψηφίζω τον λούλη.[/quote]
δεν ξερω τι λετε εμενα μου φαινεται φουξια το ματι κ του Lelouch και του αλλουνου του Rolo τελος παντων εμενα μου αρεσει το geass απλα πιστευω πως το death note ειναι πολυ καλο ανιμε και δεν συγκρινεται με κανενα...
Posted 16 October 2008 - 11:46
... και μου αρέσει ότι η επιβεβαίωση έρχεται στο ακριβώς πιο κάτω από μένα post.Το οτι πιστευεις εσυ πως το ματι του Lelouch ειναι μωβ δεν σημαινει οτι το κανει μωβ...
το συγκεκριμενο χρωμα λεγεται φουξια. Τωρα αν θες να το λες κ λαχανι ποσως με ενδιαφερει.

sleepless, και σε άλλους άρεσε το Death Note. Και σε μένα άρεσε πολύ. Έχω δει όμως αρκετά anime για να μην έχω το Death Note καν στο top 10. Κάτι μου λέει ότι πρέπει να ψαχτείς περισσότερο. Έχεις ψωμιά να φας ακόμα μέχρι να αρχίσεις τους αφορισμούς.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 16 October 2008 - 12:50
Ας κάνουμε μια σούμα του τι ειπώθηκε κι ας τελειώνουμε.
Άντε γιατί σκέφτομαι να ξεκινήσω poll Monster εναντίον Death Note.
(γιατί το Death Note νίκησε και με διαφορά)
Posted 16 October 2008 - 14:15

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 16 October 2008 - 14:29
Chi for world domination!
τρεμετε kira & zero:hahaha:
Posted 16 October 2008 - 19:24

Posted 16 October 2008 - 19:44

Posted 16 October 2008 - 19:58
Posted 16 October 2008 - 20:54
Posted 16 October 2008 - 21:01

Posted 17 October 2008 - 16:52
Lelouch: Lelouch vi Britannia commands you...VOTE ME !
Μμμμμ... δυσκολη επιλογη...αλλα θα πω Death Note (μαλλον επειδη ηταν το πρωτο ανιμε που ειδα )
As chance would have it
The Soulforged will come into light
And from the flames
As chance would have it
The Soulforged, the stainless will rise
Posted 17 October 2008 - 18:07
Εχε χαρη που εχω καιρο που ειδα το Code Geass και δε θυμαμαι συγκεκριμενες λεπτομερειες να αναφερω, γιατι το να λες οτι μονο ενας ηταν αφελης ειναι απλα αστοχο. Ο ιδιος ο Lelouch υπηρξε αφελης αρκετες φορες, και πανω-κατω ΟΛΟΙ οι αντιπαλοι του (και οι συμμαθητες του) εχουν δειξει τραγικα δειγματα αφελειας. Η Misa αφελης δεν ειναι με την καμια αφου παντα επαιρνε προφυλαξεις σε οτι εκανε και ποτε δεν εκτεθηκε παρα την επικινδυνη θεση στην οποια βρισκοταν (και μη μου πεις για την ψυχωση της με τον Light, ειναι κλασικα σημαδια ερωτευμενης κοπελας ανιμε). Για τους αστυνομικους ουτε καν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα, ποιες αποψεις του L δε δεχτηκαν απο αφελεια;Όχι, στο Code Geass οι αφελείς χαρακτήρες ήταν οι εξής 1, Rolo και αυτό γιατί ο άλλος εκμεταλεύτικε τις αδυναμίες του.Η Shirley δεν ήταν αφελής, κατάφερε και πήρε τις αποφάσεις της.
Αντίθετα, στο DN όλοι στην ομάδα του L, ενώ τους έχει εκφράσει τις απόψεις του, αρνούνται να το πιστέψουν, γιατί δεν σκέφτονται πέρα από τη μύτη τους και είναι μάλιστα αστυνομικοί, πόσο ρεαλιστικό!!!H Misa έπαιζε το ρόλο του Μοντέλου-ξανθιάς-Shirley οπότε δεν είναι κάτι το παράξενο η συμπεριφορά της.

Δηλαδη παιρνεις τις τρυπες του Code Geass και τις ελαχιστοποιεις επειδη δεν ειναι σοβαρο ανιμε, και παιρνεις τις τρυπες του Death Note και τις μεγιστοποιεις επειδη ειναι σοβαρο ανιμε; Σορυ αν δεν καταλαβα καλα, αλλα μου φαινεται πως αυτη η προταση συνοψιζει (σχεδον) ολα τα λεγομενα σου σε αυτο το quote.ΤΟ Code Geass ποτέ δεν παρουσιάστηκε ως το σοβαρό ρεαλιστικό anime. Πάντα είχε το στοιχείο του ακραίου μέσα και για αυτό οποιαδήποτε τραβιγμένη σκηνή μπορούσε να δικαιολογηθεί.
(...)
Το DN σε αντίθεση με το CG δεν παρουσιάστηκε ως κάτι που βασίζεται στο φαινομενικά αδύνατο(αν και σχεδιασμένο). Ήταν ένα anime που παρουσιάστηκε ως το σοβαρό με χρήση δομιμένου σεναρίου και πλοκής, χωρίς τους απομηχανής θεούς του CG. Εκεί είναι το πρόβλημα. Για να καλύψει την αφέλεια-βλακεία των χαρακτήρων που είπε ο Radagast, το DN έδωσε πολλές απλοικές απαντήσεις, που σε ένα anime με τόσο μεγάλη δόση ρεαλισμού είναι απλά μη αληθοφανής και μη ρεαλιστικές.
Αν το DN είχε παρουσιαστεί ως κάτι που βασίζεται στα τραβιγμένα στοιχεία στην πλοκή και τα μη αληθοφανή για μένα θα κέρδιζε, ωστόσο δηλώνει πως είναι κάτι το σοβαρό-ρεαλιστικό και κάνει αυτό το μεγάλο λάθος, να χρησιμοποιήσει βολικές αλλά μη αληθοφανείς-ρεαλιστικές δικαιολογίες.Δηλαδή δεν κινήθηκε στα στανταρ που είχε θέση σε όλη τη διάρκειά του.
Αντίθετα, το CG δεν παρουσιάστηκε ως το anime που θα βασιστεί σε αληθοφανεί γεγονότα, όσο και αν τα σχεδίαζε ο Lelouch φαίνεται μη ρεαλιστικό ότι πετυχαίνανε. Ωστόσο, επειδή δεν διεκδίκησε τις δάφνες του ρεαλισμού, οποιαδίποτε μη ρεαλιστικότητα είναι ανεκτή, δηλαδή κινήθηκε μέσα στα στανταρ που είχε θέσει σε όλη τη διάρκειά του.