ξέρετε πόσο κορίτσια βλέπουν Death Note μόνο και μόνο για να πορώνονται όλη μέρα φτιάχνοντας με τη φαντασία τους Yaoi καταστάσεις μεταξύ L/Light, Mello/Near, Mello/Matt και όλα τα σχετικά?
Όχι, πόσα;
Posted 14 October 2008 - 18:54
ξέρετε πόσο κορίτσια βλέπουν Death Note μόνο και μόνο για να πορώνονται όλη μέρα φτιάχνοντας με τη φαντασία τους Yaoi καταστάσεις μεταξύ L/Light, Mello/Near, Mello/Matt και όλα τα σχετικά?
Posted 14 October 2008 - 22:17
Posted 14 October 2008 - 23:01
Φυσικα το DN ειναι ανωτερο του CG για παρα πολλους λογους... Να 4 απο αυτους
1. Σχεδιο (πολυ προσεγμενο σε ολα, και γενικα για μενα ενα απο τα καλυτερα σχεδια σε ανιμε)
2. Μουσικη (απο τα βιολια σε στυλ LOST μεχρι τις καμπανες ολα ταιριαζαν γαντι σε καθε σκηνη)
3. Ιστορια κ Σεναριο (Εδω δεν μπορω να πω τιnοτα πια, δειτε DN και θα καταλαβετε μονοι σας κατα ποσο ανωτερο ειναι σε story κ script απο το CG
4. Το DN ειχε ενα πιο σκοτεινο και πιο ωραιο στυλ π.χ. στα οπενινγκ δεν εδειχνε τον "σατανικο" πρωταγωνιστη να τρεχει πανω σε λευκους μονοκερους... Ακομη μου φαινεται λιγο δυσκολο η Ιαπωνια να καταληφθει απο τους Αγγλουςσε λιγα χρονια κ να την σωσει ενας με ενα φουξια ματι που διαταζει τους αλλους.
αυτα....
Posted 14 October 2008 - 23:16
Edited by iristella, 14 October 2008 - 23:27.
Posted 14 October 2008 - 23:32
Posted 15 October 2008 - 00:46
Φυσικα το DN ειναι ανωτερο του CG για παρα πολλους λογους... Να 4 απο αυτους
1. Σχεδιο (πολυ προσεγμενο σε ολα, και γενικα για μενα ενα απο τα καλυτερα σχεδια σε ανιμε)
2. Μουσικη (απο τα βιολια σε στυλ LOST μεχρι τις καμπανες ολα ταιριαζαν γαντι σε καθε σκηνη)
3. Ιστορια κ Σεναριο (Εδω δεν μπορω να πω τιnοτα πια, δειτε DN και θα καταλαβετε μονοι σας κατα ποσο ανωτερο ειναι σε story κ script απο το CG
4. Το DN ειχε ενα πιο σκοτεινο και πιο ωραιο στυλ π.χ. στα οπενινγκ δεν εδειχνε τον "σατανικο" πρωταγωνιστη να τρεχει πανω σε λευκους μονοκερους... Ακομη μου φαινεται λιγο δυσκολο η Ιαπωνια να καταληφθει απο τους Αγγλουςσε λιγα χρονια κ να την σωσει ενας με ενα φουξια ματι που διαταζει τους αλλους.
αυτα....
Posted 15 October 2008 - 02:13
αρχικά στις 12/10/2008 ώρα 19.23 είπες ακριβος αυτο."Φυσικα το DN ειναι ανωτερο του CG για παρα πολλους λογους... Να 4 απο αυτους
αυτα....
Posted 15 October 2008 - 02:57
Posted 15 October 2008 - 19:09
αρχικά στις 12/10/2008 ώρα 19.23 είπες ακριβος αυτο."
αν και δεν εχω δει Code Geass πιστευω πως δυσκολα θα βρεθει ανιμε που να ξεπερναει το Death Note (εκτος του ναρουτο φυσικα)"
οπότε θα σου απαντήσω.
1. όσων αφορά το σχέδιο είναι υποκειμενικό αλλα δεν μπορώ να στο αναλύσω γιατί δεν έχεις δει Code Geass
2. για την μουσική θα σου έλεγα την άποψή μου αν είχες δει Code Geass
3. καλα στο σενάριο θα τα πούμε όταν δεις Code Geass
4. και τέλος όταν δεις Code Geass θα μιλίσουμε και για το στιλλ του.
το μάτι είναι μωβ....
καλά για το ότι το συγκρυνεις με το ναρούτο δεν μιλάω....με αποτελείωσες...
Posted 15 October 2008 - 22:04
Posted 15 October 2008 - 22:20
Roses are red,
Violets are blue,
I think Code Geass sucks,
And so should you.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 16 October 2008 - 00:45
μωβ είναι που να χτυπιεσαι χάμω....
Posted 16 October 2008 - 01:05
Posted 16 October 2008 - 02:17
Posted 16 October 2008 - 09:01