Edited by pointman-aka-thenewguy, 11 December 2008 - 01:26.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φιλοσοφία
Posted 15 October 2008 - 12:15
Posted 15 October 2008 - 13:08
εσυ απέτυχες!:fromabove:'Ισοτητα:Η σχεση που συνδεει 2 ισα μεγεθη Η 2 ισοδυναμες εννοιες μεταξυ τους
Ελλειψη καθε διαφορας Η διακρισης
Ισοτιμια:Ισοτητα προνομιων και τιμων
Ετσι για να μαθετε τι παει να πει Ισοτητα
δεν μιλάμε για ισοτιμία. για ισοτητα μιλαμε. φχαριστουμε που μας είπες τι σημένει αυτο που αναλυουμε εδω και 2 μέρες.

Posted 15 October 2008 - 15:40
Edited by pointman-aka-thenewguy, 11 December 2008 - 01:26.
Posted 15 October 2008 - 17:43
9. Απαγόρευση όλων των φροντιστηρίων και σχολών επί πληρωμή ή έστω κρατικοποίησή τους. Δωρεάν παιδεία για όλους.
Δεν μπορεις να απαγορεψεις σε καποιον να προσφερει μορφωση. Εχουμε ελευθερη αγορα. Απλα πρεπει να γινουν ανταγωνιστικα τα σχολεια και κρατικα ιδρυματα. Η κρατικη παιδεια πρεπει να επιχορηγειται αναλογα ετσι ωστε ο υγειης ανταγωνισμος να οφελει τους μαθητες, εχοντες και μη εχοντες.
- Το να αντιμετωπίζεις την παιδεία ως εμπόρευμα (μιας και λες ότι και εκεί εφαρμόζονται οι νομοι της ελεύθερης αγοράς) δεν αποκλείει τις ίσες ευκαιρίες προς όλους?
- Έχει νόημα για μια ελεύθερη (και και κατά συνέπεια αυτορυθμιζόμενη) αγορά να δέχεται παρεμβάσεις με τη μορφή κρατικών χρηματοδοτήσεων σε μια (η έστω μονο μια) από τις αντιμαχόμενες πλευρές?
ΥΓ.Πως καταλήξαμε από την φιλοσοφία και την ισότητα στην παιδιά,ένας θεός το ξέρει....
Αν υπάρχει

Posted 15 October 2008 - 17:46

Posted 15 October 2008 - 17:52
Edited by pointman-aka-thenewguy, 11 December 2008 - 01:22.
Posted 15 October 2008 - 17:56
Posted 15 October 2008 - 18:13
Αλλα φαινεται ειναι πιο ευκολο να κανεις 20 ποστ παρα να διαβασεις ενα......
Posted 15 October 2008 - 18:28
Να μας το ξεδιαλύνει αυτό ο ATANASHIOSU το συντομότερο.
Posted 15 October 2008 - 22:02
sure sure!!!1ον)
2ον)σχετικα με αυτο:ΕΣΥ μπορεις να μην πιστευεις σε αυτον αλλα ΑΥΤΟΣ πιστευει σε σενα

on topic είναι και το θέμα της θρησκείας.
μπορεί να έχουμε εκφράσει ο καθένας τις απόψεις του και να διαφωνίσαμε αλλά σε εμένα προσωπικά αυτο το τοπικ μου αρέσει πολύ και αποκόμισα πράγματα. για αυτό λοιπόν δεν θέλω να ρίξω το επίπεδο τις κουβέντας μιλώντας για το θεό. άλο θέμα το μήνημα του χρηστιανικού δόγματος και άλο η ύπαρξη θεού.
μα καλά πιστεύεις στον ΠΑΡΑΞΕΝΟ και το αποκαλείς "ΑΥΤΟΣ"???? θα σου ρίξει καμια κατάρα...
Posted 15 October 2008 - 22:56
Ασχέτως αν πιστεύετε ή όχι στον Θεό, οι διδαχές από μόνες τους αξίζουνε πολλά.
Posted 16 October 2008 - 00:02
sure sure!!!
:fromabove:
on topic είναι και το θέμα της θρησκείας.
μπορεί να έχουμε εκφράσει ο καθένας τις απόψεις του και να διαφωνίσαμε αλλά σε εμένα προσωπικά αυτο το τοπικ μου αρέσει πολύ και αποκόμισα πράγματα. για αυτό λοιπόν δεν θέλω να ρίξω το επίπεδο τις κουβέντας μιλώντας για το θεό. άλο θέμα το μήνημα του χρηστιανικού δόγματος και άλο η ύπαρξη θεού.
μα καλά πιστεύεις στον ΠΑΡΑΞΕΝΟ και το αποκαλείς "ΑΥΤΟΣ"???? θα σου ρίξει καμια κατάρα...
Πριν
και μετά
μπορεί να έχουμε εκφράσει ο καθένας τις απόψεις του και να διαφωνήσαμε αλλά σε εμένα προσωπικά αυτό το τοπικ μου αρέσει πολύ και αποκόμισα πράγματα. για αυτό λοιπόν δεν θέλω να ρίξω το επίπεδο της κουβέντας μιλώντας για το θεό. άλλο θέμα το μήνυμα του χριστιανικού δόγματος και άλλο η ύπαρξη θεού.
μα καλά πιστεύεις στον ΠΑΡΑΞΕΝΟ και το αποκαλείς "ΑΥΤΟΣ"???? θα σου ρίξει καμιά κατάρα...
Μερικοί σκυλόσοφοι εδώ μέσα καλό είναι να μάθουν πρώτα ορθογραφία και λεξιλόγιο και μετά να αμπελοφιλοσοφήσουν.
Posted 16 October 2008 - 03:10
@skiarxon αλλιώς τι???δεν θα μου βάλεις καλό βαθμό?? βασικά πρέπει να έκανα τόσα ορθγραφικά, που σε χτυπήσαν κατακούτελα και άρχισες να λες ότι σου ρθει στο κεφάλι.
όσο για τα ορθογραφικά μερικές φορές είναι καθαρα απο κεκτημένη ταχύτητα λόγο greeklish. έχω συνηθίσει το πληκτρολόγιο με τους αγγλικούς χαρακτήρες. και στην τελική δεν γράφω έκθεση. απόψεις ανταλάζω.
Posted 16 October 2008 - 04:40

Oh wai...
Just found it. =______________=Τα πάντα είναι φιλοσοφία. Δεν υπάρχει οφ θέμα για εδώ. Και Μαύρη Τρύπα no.2 μπορεί να ονομαστεί.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 16 October 2008 - 08:23

carry on...
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.