Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Φιλοσοφία

• Please log in to reply
365 replies to this topic

#121 pointman-aka-thenewguy

pointman-aka-thenewguy

*Don't be like me*

• Banned
  • 62 posts

Posted 15 October 2008 - 12:15

........................

Edited by pointman-aka-thenewguy, 11 December 2008 - 01:26.

#122 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 15 October 2008 - 13:08

Ισοτητα:Η σχεση που συνδεει 2 ισα μεγεθη Η 2 ισοδυναμες εννοιες μεταξυ τους
Ελλειψη καθε διαφορας Η διακρισης

Ισοτιμια:Ισοτητα προνομιων και τιμων

Ετσι για να μαθετε τι παει να πει Ισοτητα

εσυ απέτυχες!:fromabove:'

δεν μιλάμε για ισοτιμία. για ισοτητα μιλαμε. φχαριστουμε που μας είπες τι σημένει αυτο που αναλυουμε εδω και 2 μέρες.:deadga6:

#123 pointman-aka-thenewguy

pointman-aka-thenewguy

*Don't be like me*

• Banned
  • 62 posts

Posted 15 October 2008 - 15:40

.................

Edited by pointman-aka-thenewguy, 11 December 2008 - 01:26.

#124 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 15 October 2008 - 17:43

9. Απαγόρευση όλων των φροντιστηρίων και σχολών επί πληρωμή ή έστω κρατικοποίησή τους. Δωρεάν παιδεία για όλους.

Δεν μπορεις να απαγορεψεις σε καποιον να προσφερει μορφωση. Εχουμε ελευθερη αγορα. Απλα πρεπει να γινουν ανταγωνιστικα τα σχολεια και κρατικα ιδρυματα. Η κρατικη παιδεια πρεπει να επιχορηγειται αναλογα ετσι ωστε ο υγειης ανταγωνισμος να οφελει τους μαθητες, εχοντες και μη εχοντες.

• Το να αντιμετωπίζεις την παιδεία ως εμπόρευμα (μιας και λες ότι και εκεί εφαρμόζονται οι νομοι της ελεύθερης αγοράς) δεν αποκλείει τις ίσες ευκαιρίες προς όλους?
  • Έχει νόημα για μια ελεύθερη (και και κατά συνέπεια αυτορυθμιζόμενη) αγορά να δέχεται παρεμβάσεις με τη μορφή κρατικών χρηματοδοτήσεων σε μια (η έστω μονο μια) από τις αντιμαχόμενες πλευρές?

ΥΓ.Πως καταλήξαμε από την φιλοσοφία και την ισότητα στην παιδιά,ένας θεός το ξέρει....
Αν υπάρχει:hahaha:

#125 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 15 October 2008 - 17:46

Και σκέψου που μπορεί να φτάσει η κουβέντα.....
Posted Image

#126 pointman-aka-thenewguy

pointman-aka-thenewguy

*Don't be like me*

• Banned
  • 62 posts

Posted 15 October 2008 - 17:52

....................

Edited by pointman-aka-thenewguy, 11 December 2008 - 01:22.

#127 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 15 October 2008 - 17:56

Τα πάντα είναι φιλοσοφία. Δεν υπάρχει οφ θέμα για εδώ. Και Μαύρη Τρύπα no.2 μπορεί να ονομαστεί.

#128 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 15 October 2008 - 18:13

Ακριβως για να αποφευχθει αυτη η νοοτροπια εκανα το ποστ #2
Αλλα φαινεται ειναι πιο ευκολο να κανεις 20 ποστ παρα να διαβασεις ενα......

Posted Image

#129 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 15 October 2008 - 18:28

Αμ, μετά από 9 σελίδες τείνεις να τα ξεχνάς κάτι τέτοια.
Να μας το ξεδιαλύνει αυτό ο ATANASHIOSU το συντομότερο.

#130 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 15 October 2008 - 22:02

1ον)
2ον)σχετικα με αυτο:ΕΣΥ μπορεις να μην πιστευεις σε αυτον αλλα ΑΥΤΟΣ πιστευει σε σενα

sure sure!!!
:fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove:

on topic είναι και το θέμα της θρησκείας.

μπορεί να έχουμε εκφράσει ο καθένας τις απόψεις του και να διαφωνίσαμε αλλά σε εμένα προσωπικά αυτο το τοπικ μου αρέσει πολύ και αποκόμισα πράγματα. για αυτό λοιπόν δεν θέλω να ρίξω το επίπεδο τις κουβέντας μιλώντας για το θεό. άλο θέμα το μήνημα του χρηστιανικού δόγματος και άλο η ύπαρξη θεού.

μα καλά πιστεύεις στον ΠΑΡΑΞΕΝΟ και το αποκαλείς "ΑΥΤΟΣ"???? θα σου ρίξει καμια κατάρα...

#131 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 15 October 2008 - 22:56

Ε, μη το γυρίσετε σε flame περί θρησκείας. Ακόμα κι αυτές έχουνε την φιλοσοφία τους και αξίζει να βλέπεις τι παίζει αντί να τις απορρίπτεις.
Ασχέτως αν πιστεύετε ή όχι στον Θεό, οι διδαχές από μόνες τους αξίζουνε πολλά.

#132 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 16 October 2008 - 00:02

sure sure!!!
:fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove:

on topic είναι και το θέμα της θρησκείας.

μπορεί να έχουμε εκφράσει ο καθένας τις απόψεις του και να διαφωνίσαμε αλλά σε εμένα προσωπικά αυτο το τοπικ μου αρέσει πολύ και αποκόμισα πράγματα. για αυτό λοιπόν δεν θέλω να ρίξω το επίπεδο τις κουβέντας μιλώντας για το θεό. άλο θέμα το μήνημα του χρηστιανικού δόγματος και άλο η ύπαρξη θεού.

μα καλά πιστεύεις στον ΠΑΡΑΞΕΝΟ και το αποκαλείς "ΑΥΤΟΣ"???? θα σου ρίξει καμια κατάρα...

Πριν

και μετά

μπορεί να έχουμε εκφράσει ο καθένας τις απόψεις του και να διαφωνήσαμε αλλά σε εμένα προσωπικά αυτό το τοπικ μου αρέσει πολύ και αποκόμισα πράγματα. για αυτό λοιπόν δεν θέλω να ρίξω το επίπεδο της κουβέντας μιλώντας για το θεό. άλλο θέμα το μήνυμα του χριστιανικού δόγματος και άλλο η ύπαρξη θεού.

μα καλά πιστεύεις στον ΠΑΡΑΞΕΝΟ και το αποκαλείς "ΑΥΤΟΣ"???? θα σου ρίξει καμιά κατάρα...

Μερικοί σκυλόσοφοι εδώ μέσα καλό είναι να μάθουν πρώτα ορθογραφία και λεξιλόγιο και μετά να αμπελοφιλοσοφήσουν.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#133 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 16 October 2008 - 03:10

@roriconfan αρχικά να ξεκαθαρίσω πώς δεν απέρριψα κάτι. για αυτό και διαχώρισα το μήνυμα του χρηστιανισμού με την ύπαρξη θεού, η οποία είναι κάτι καθαρά αναπόδεικτο και όση συζήτηση και να γίνει δεν θα βγεί κανένα αποτέλεσμα. αυτό εννωούσα μηλώντας για επίπεδο. και προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν γνώρίζεις δνε έχεις το δικαίωμα να απορρίψεις...ακόμα και όταν γνωρίζεις πάλι δεν το έχεις...

@skiarxon αλλιώς τι???δεν θα μου βάλεις καλό βαθμό?? βασικά πρέπει να έκανα τόσα ορθγραφικά, που σε χτυπήσαν κατακούτελα και άρχισες να λες ότι σου ρθει στο κεφάλι.

όσο για τα ορθογραφικά μερικές φορές είναι καθαρα απο κεκτημένη ταχύτητα λόγο greeklish. έχω συνηθίσει το πληκτρολόγιο με τους αγγλικούς χαρακτήρες. και στην τελική δεν γράφω έκθεση. απόψεις ανταλάζω.

#134 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 16 October 2008 - 04:40

Posted Image Hay guys... what's the topic here?

Oh wai...

Τα πάντα είναι φιλοσοφία. Δεν υπάρχει οφ θέμα για εδώ. Και Μαύρη Τρύπα no.2 μπορεί να ονομαστεί.

Just found it. =______________=

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#135 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 16 October 2008 - 08:23

/offtopic, replying to kenny

Posted Image

carry on...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.