Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μικρά meeting, έτσι για γνωριμία

• Please log in to reply
138 replies to this topic

#121 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 22 October 2008 - 22:29

Αφου θα ερθει και το παιδι των χιλίων smilies (ο απο πανω μου δηλαδη) πρεπει να ερθω κι εγω για να τον κραταω φρονιμο, οποτε να με αναμενετε. Ας μην ελειπε βεβαια ο DM αυτο το Σαββατο και θα σου'λεγα εγω αν θα'ρχομουνα :madtodeath:
Posted Image

#122 Nthar

Nthar

Earth&Fire-Chill&Berserk

• Members
  • 33 posts

Posted 23 October 2008 - 00:44

βρε εγω απο τοτε που μπηκα στο φορουμ αυτο .. καθε σαββατο κατω απο τη καμαρα το βγαζω .... αλλα δεν ερχετε και κανεις... (damn d&d) μονο ο ρορικον ειναι διαθεσιμος αλλα τσαμπα δρομο να κανει το παιδι για μενα ... αμαρτια ειναι

Posted Image
... so, no matter your strength, struggle... fight for the cause, never surrender and don't die...

#123 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 23 October 2008 - 08:19

Αφου θα ερθει και το παιδι των χιλίων smilies (ο απο πανω μου δηλαδη) πρεπει να ερθω κι εγω για να τον κραταω φρονιμο, οποτε να με αναμενετε. Ας μην ελειπε βεβαια ο DM αυτο το Σαββατο και θα σου'λεγα εγω αν θα'ρχομουνα :madtodeath:

Ποιος θα κρατάει φρόνιμο ποιον:uhh:;Μάλλον μπέρδεψες τους ρόλους:fromabove:.Ποιος λες να φρόντισε να λείπει ο DM σου αυτό το Σάββατο:hiding_something:;

βρε εγω απο τοτε που μπηκα στο φορουμ αυτο .. καθε σαββατο κατω απο τη καμαρα το βγαζω .... αλλα δεν ερχετε και κανεις... (damn d&d) μονο ο ρορικον ειναι διαθεσιμος αλλα τσαμπα δρομο να κανει το παιδι για μενα ... αμαρτια ειναι

Όλοι οι μη αμαρτωλοί προσέλθετε λοιπόν.Καλά και οι υπόλοιποι:Blissfull:.Αλλιώς έτσι δεν θα έρθει κανείς πάλι:deadga6:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#124 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 23 October 2008 - 08:35

Λες να μη μας χωνεύουνε;
Λες να γουστάρουνε να πετάγονται σαν ... ελατήρια ... και να έρχονται χωρίς να το δηλώνουνε;

#125 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 23 October 2008 - 08:47

LOL:hihi2:!Αν το λες σε μένα, εγώ μια φορά ήρθα αν θυμάσαι,οπότε που να ξέρω:Blissfull:

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#126 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 23 October 2008 - 09:53

Αν θέλεις να ξαναέρθουνε και άλλοι, ήρεμα με το πόσο φοβερή είναι η Nintendo.

#127 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 23 October 2008 - 10:10

:frozen:;;;Για τι πράγμα μιλάς;Δεν μιλάω ποτέ για videogames σε real-live καταστάσεις εκτός αν ρωτήσει κάτι ο άλλος.Τόσο καιρό δεν το έχεις πάρει χαμπάρι και γράφεις οτινάναι:nosey:;Και άλλωστε τα αυτονόητα δεν χρειάζεται να λέγονται:tensai:.Από την άλλη κοίτα εσύ πρώτα να μειώσεις τα θαψίματα όσων πραγμάτων δεν σου αρέσουν (π.χ. Kenshin:chigau:) γιατί σε άλλους ... surprise:oo:... μπορεί να αρέσουν, καθώς και τον "στρατιωτικό" τόνο ομιλίας που σε χαρακτηρίζει:smokingg: (die army die:burningbe3:). People will love you more:drink:.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#128 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 23 October 2008 - 10:21

Μάλιστα! Διατάξτε! Στις διαταγάς σας στρατηγέ Cassiel!

Spoiler:

#129 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 23 October 2008 - 12:38

Εννοια σου Cassiel, ακομα κι αν δεν ακουγεται τωρα, να δεις που 5 λεπτα πριν τη συναντηση θα ποσταρει εδω ο phm οτι θα ερθει, και οντως θα ερθει και στην ωρα του μαλιστα. Εγω πιστευω οτι ποσταρει απο το e-global που ειναι απεναντι απο την Καμαρα :hahaha:

Spoiler:

Να πεις την αληθεια χωρις τον υπερβολικα αρνητικο τονο σου.
Posted Image

#130 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 23 October 2008 - 12:46

Να πεις την άποψη σου χωρις τον υπερβολικα αρνητικο τονο σου.

Fixed:wis:.Επειδή συμβαδίζει Γιάννη η άποψη σου με αυτή του Πέτρου πάνω στο Kenshin δεν έγινε κιόλας και αλήθεια:tensai:.Για μένα π.χ. είναι αριστούργημα αλλά και αυτό άποψη μου είναι:drink:.Όσο για τον phm,δεν υποτίθεται ότι μένει και μακριά κιόλας:Blissfull:;Πρέπει να κατέχει την τεχνική της τηλεμεταφοράς:gn2:.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#131 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 23 October 2008 - 12:51

Fixed:wis:.Επειδή συμβαδίζει Γιάννη η άποψη σου με αυτή του Πέτρου πάνω στο Kenshin δεν έγινε κιόλας και αλήθεια:tensai:.

Μα δε συμβαδιζουν οι αποψεις μας, εγω το θεωρω μετριο προς καλουτσικο, αυτος πατατα:terror2: (μαλλον τα δυο πρωτα και τα δυο τελευταια θα ειδε παλι:hahaha:).

Λοιπον, αλλα παιδακια απο Θεσ/νικη που να θελουν να ερθουν το Σαββατο για καφε υπαρχουν; TAL, εσυ το κοβεις να ερχεσαι;
Posted Image

#132 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 23 October 2008 - 12:58

Έι, όλο το είδα και 3 φορές μάλιστα! Μια στο Mega στα αγγλικά, μια σε rip στα Ιαπωνικά, μια στο Μακεδονία στα Ελληνικά.

Ποιός είναι ο TAL;

#133 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 23 October 2008 - 13:06

μην τα πείτε όλα εδώ μέσα γιατί δε θα έχετε να πείτε τπτ το Σάββατο...

#134 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 23 October 2008 - 13:13

υπολογιστε και μενα αυτο το σαββατο:kakashithumbup:
Posted Image
Posted Image

#135 phm

phm

Anime Ghost